Sözüm meclisten dışarı dostlar...
Sorduğun sorunun cevabını gerçekten bilmek çok önemli.
Cinsiyete bağlı her ilişkinin temelinde “cinsellik” ilk ve en önemli konudur. İnsanlar sıkça “Cinsellik olmadan evlilik olur mu?” diye sorar.Bu sorunun altında çoğunlukla erkeklerde görülen iktidarsızlık problemi yatar. Bu durumun biyolojik, fizyolojik veya psikolojik pek çok nedeni olabilir. Yani cinsel organın sertleşmemesi gibi fiziksel bir sorun da olabilir, zihinsel bir blokaj da...
Kadınlarda ise genelde vajinismus olarak bilinen durum ortaya çıkar; yani cinsel ilişkide psikolojik olarak acı duyma, korku, tiksinme ya da rahatsızlık hissetmek gibi haller...
Her iki cinsiyette de farklı yönlerde bu tür sorunlar başta yani bekar iken gibi olmayıp da evlenmek gibi daha sonradan da ortaya çıkıp yaşanabilir...
Ancak bu türden sorun ve problemler oluşsa da kişilerde dürtü, istek, arzu gibi içgüdüler tamamen yok ortan kalkmış değildir; yalnızca eyleme dönüşmekte zorluk yaşanır...Aslında burada anlatmak istediğim şu: “İdeal” denilen bir cinselliğin yaşanabilmesi için her iki cinsiyeti de kapsayan çok sayıda değişken ve şartlar ve imkanlık gerektiren durumlar vardır.
Sağlık, huzur, mutluluk, enerji, zaman, ortam, iş, para, ev gibi geçimsel imkanlar ve bunlar ile birlik de karşılıklı istek ve duygusal uyum…
Kısacası, bu özel ilişkinin gerçekten yaşanabilmesi için her şeyin “Tam da denk gelmesi” gerekir. ya da tüm ideal gerektiren konulardan uzak "tencre yuvarlanmış kapağını bulmuş" gibi insanlar olmak gerekir...Gelelim şu “sert mi, yumuşak mı” meselesine…
İnsan, doğanın bir parçasıdır; ondan ayrı değildir.
Sadece diğer canlılardan farkımız, cinsel ilişkiye fanteziler katma çabamızdır.
Doğada her canlı, ilişki öncesinde bir “kur yapma” davranışı gösterir.
İnsanda da durum aynıdır. Erkek, dişinin ilgisini çekmek ve onun içgüdüsünü uyandırmak ister.Yani bir erkek, kadının içindeki arzuyu ve duyguyu harekete geçirebilirse...
Bu çok doğal diyebileceğimiz gerçek doğasına uygun ve kendi ritminde bir ilşki ve etkileşim olur...Sonuç olarak;
İçgüdüsü uyanmamış kadın utangaç olur, zihinsel olarak ilişkiye tam adapte olamaz. Gevşemiş olmaz, beyni gerekli hormonları tetiklemez, emzimler salınmaz ise gerçekten de mermer gibi beton gibi kadın ile sevişilmiş olunur...
Sonra da “ideal ilişki” arayış soruları oluşur...Erekler açısında şunu unutmamak gerekir!
Sevgisiz, ilgisiz, saygısız, duyarsız, vicdansız, umursamaz bir ilişki sadace satın alınabilir...
Ama gerçek bir ilişki, ruhun emeğiyle yaşanır.
Her cinsel ilişki için operasyonel teklifi genelde erkekler yapar,
ama ideal ilişkinin operasyon yönetimini ve tasarımını asıl kadının yapması gerekir.10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
7 ayHayaller başkaaa, hayatlar başka çekirge. Türkiye'de evliliklerin büyük çoğunluğu hayal edilen bir cinsel yaşamı barındırmaz. O yüzden de evlilikler aslında mutsuzdur ama muş gibi yapılarak devam ettirilir. Eskiden belki daha kapalı bir toplum yapısı olduğu için bu kadar ayyuka çıkmıyordu, şimdi daha yaygın gibi görünüyor ama sonuçta gerek erkeği gerekse kadını bir şekilde evinde cinsel mutluluğu yaşamıyorsa başka limanlarda o cinsel mutluluğu arıyor.
24 Yorumla- 7 ay
Oo hocam yine döktürmüşsünüz, helal olsun 😄🙏🏻
- 7 ay
Hayat tecrübesi konuşuyor çekirge.
- 7 ay
@SwordOfDemocles çok güzel ifade etmişsin gerçekten , fazla söz kelime israfı olur eline emeğine sağlık 🙏🌸👏💞
- 7 ay
Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. İdeal olan şey sizin ve eşinizin zevkleridir. Nasıl seviyorsanız onu yapmanız, evli ya da bekar olmaktan ziyade, partneriniz eşiniz ya da sevgiliniz, her kimse beraber haz alıp mutlu olmanızdır. Eğer tabuları olmayan, size ayak uyduran ve yeniliklere açık eşiniz de olursa , hayatınız güzel geçer.
10 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
7 ayDenge çok önemli ama evliliklerde asla aradığın ilişkiyi bulamıyorsun hep birşeyler eksik oluyor , evlilikte ruh uyumunu yakalamak çok zor olduğu için evlilikler sadece kağıt üzerinde imzadan ibaret kalıyor , oyuzden mutsuz evlilikler bazen maddi imkansızlıklar bazen de toplumsal baskılar nedeniyle yürütülmek zorunda kalıyor aynı evde iki yabancı gibi yaşıyorsun , yalnız ve mutsuz oluyorsun ve biz Türkiye'de buna işte evlilik müessesi diyoruz ,
12 Yorumla- 7 ay
Hayaller Paris, gerçekler Türkiye 😄
- 7 ay
Aynen öyle 👍😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
29Cevap
7 ayKonu sadece cinsellik ise duygusallığa yer yok. Gündüz sevgi makinası gece seks makinası. Olay tamamen bu.
13 Yorumla- 7 ay
Güzel 🙏🏻
- 7 ay
İnsan gibi sevip, hayvan gibi sevişilmeli.
- 7 ay
Doğru söylüyorsun.
- Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı.
7 aybence denge önemli bazen teninle sevilmek bazen de tutkunun ağırlığını hissetmek lazım 💋
her şey dozunda olunca evlilik de ateşini hiç kaybetmiyor 😉🔥10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 425 cevap paylaştı. İdeal diye bişey yok hepsi mübah evlilikte çiftlerin o günkü ruh haline göre sert ya da yumuşak olmaları tamamen o anki şartlara bağlı
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Sert ilişki daha iyi hatta kavga ile başlayan seksler daha iyi oluyor
10 Yorumla
7 ayDuruma, o anki ruh haline, isteğe göre değişir, sabit bir cevabı yok
10 YorumlaHer ikisi de
Sevgi dolu yakınlık da olmalı güzel sert bir seks de10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)7 ayBu hep olan bişey değil bazen çok sert bazende çok yavaş ve uslu. Eşimin beni kıskandırğı zamanlar kısa giyibdiğinde sert istiyor
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Kişilerin nasil sevdigi ile alakalı sert Seven sayısı azdır üzmeyin onlari
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. İsteklere göre değişir aslında kadınlar daha soft isterken erkekler tam tersi
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 964 cevap paylaştı.
7 aySert şeylere ne gerek var ki
12 Yorumla- 7 ay
Doğru
- 7 ay
Teşekkür ederim ☺️
7 ayİkiside, yoksa monotonlaşır 🤍🌸
30 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Normal insan gibi işte
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 958 cevap paylaştı.
7 ayYaşayabilsem ben her türlüsüne varım da 😅
10 Yorumla
7 aySevgi dolu tutkulu yakınlık
10 Yorumla
7 aySevgi dolu sert seks bam bam
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Sen hangisini isterdin
10 Yorumla
7 ayCinsellikte değişken olmalı
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. Sevgi dolu yakinlik iyi
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 475 cevap paylaştı.
7 aySevgi anlayış iletişim gerisi boş anlamsız bence
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)7 aySoft başlayip Sert devam etmek tabiki
314 Yorumla- 7 ay
Dibine kadar mı?
- 7 ay
Dayanamıyor ki kadınlar serte de
Cevap sahibi7 ay@Cemdendeniz her kadın bir değil
- 7 ay
Benim karşılaştıklarım öyle valla bana dayanamıyorlar ya da ben sert seviyorum tokatlayarak ezerek adeta kölem yapmayı severim
Cevap sahibi7 ay@Cemdendeniz olabilir
- 7 ay
Sen sert sever misin dayanabilir misin sence
Cevap sahibi7 ay@Cemdendeniz sert seviyorum zaten
- 7 ay
Ne kadar sert lafta sert değil ama defalarca kütür kütür tokatlanark dayanabilecek misin?
Cevap sahibi7 ay@Cemdendeniz seviyorum dedim
- 7 ay
Sevmek yetmez dayanmak gerekir iri kalına dayanmak gerekir erkeğin altında ezilerek adeta kölesi olmak gerek o an
- 7 ay
Onu yapma bunu yapma demeden yeter yoruldum demeden devam et durmadan devam et diyerek dayanabilir misin
Cevap sahibi7 ay@Cemdendeniz soru tekrarını sevmiyorum
- 7 ay
Ben cevap verdim gerisi sana kalmış
- 7 ay
İstersen yazarsın
- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
7 ayBence bu kişiden kişiye değişir
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
7 aySoftluktan serte bence
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı.
7 ayZevk meselesi
10 Yorumla Dostun gibi sev düşmanın gibi becer demişler
10 Yorumla
7 aySert sert
10 Yorumla
7 ayNe bilim ehjej
10 Yorumla
7 aySert ilişki daha iyidir
11 Yorumla- 7 ay
Ben sert seviyorum
7 aySoft baslamali hard bitirlmeli
10 Yorumla