7 aybu ülkede herkesin bakireliği kimisi taşa takılıp düştü kimi kendim yaptım diyor güvenmem imkansız gibi bakirelik gitmesin mevcut bütün delikleri aktif kullanan kadınlar var kadına güven yok ülkede bakire olmayan bir kadına dönüp bakmam dünya güzeli kızı bile istemedim sevsem de ne ifade eder bu bakire olup her pisliği yapan kadınları istemem
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı.
7 ayKendi bedeni üzerinde karar verebilen bir kadınla evlenmemek mi?
Saçma olurdu. Önemli olan geçmişi değil, bugünü nasıl yaşadığıdır.
Bakirelik karakter ölçüsü değil, sadece bir zar meselesi.
Ahlak kalpte olur, bedende değil. 💭✨00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
7 ayNeden evlenmeyelim ki? Ben aşkına, tutkusuna, sıcaklığına, samimiyetine, sadakatine bakarım.
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 673 cevap paylaştı.
7 ayKapalı mısın sen buna inanmak biraz zor aslında
0388 Yorumla
Soran7 ayNeye
- 7 ay
Parmakla yaparken öyle bozulma olayına çünkü bunu kandırmak için kullanan çok
- 7 ay
Bazı kızlarda cidden meraktan uğraşırken oluyor
Soran7 ayYemin ederim bilmiyordum bekaret felan filan soktum parmağımı kanadı galiba
- 7 ay
Kaç yaşındasın peki
Soran7 ayGeniş değil daracık ordan anlanırda kanamaması sıkıntı
Soran7 ay21
- 7 ay
İşte diyorum ya bazıları cidden bilmiyorken o dürtüyle içine gidiyor el
- 7 ay
Bir kere yapmış olsan yine daracık olur ki bence bi kontrol ettirmelisin
Soran7 ayNeyse kocam düşünsün
- 7 ay
Kapalı kızlarda bu dediğim daha çok oluyor seninde öyle mi
- 7 ay
Kanamadığına emin misin peki
Soran7 ayKanadı sanırım
- 7 ay
Şöyle tahriş etmişte olabilirsin ondanda hafif kan gelmiş olabilir
- 7 ay
Sevgilin var mı varsa böyle bir şeyi duysa tepkisi ne olur sence
Soran7 ayHafif geldi zaten
Soran7 ayBen sevgilime böyle bişe anlatamam utanırım
- 7 ay
Sevgilinle hiçbir şeyler oldu mu peki
Soran7 ayBuluşmadık bile uzak mesafe ilişkisi
- 7 ay
Zor olmuyor mu bu istekli haline yan yana olmamak
Soran7 ayAynı şehirdeyiz ben şehirde o köy gibi bir yerde yaşıyor istesek buluşuruz ama burası küçük şehir tanıdıklarımız görür diye korkuyoruz o yüzden ben üniversite okumaya gidicem o da yıllık izin alıp benimle başka şehirde zaman geçirecek
- 7 ay
Uzak mesafe çok zor oluyor be kanal bende yaptimıştımda her anlamda zor
- 7 ay
Olgun seviyorsun sende
Soran7 aySevdiğim var onun gözlerine bile kurban olurum ben
- 7 ay
Peki ne kadar ileri gitmek istersin onunla
Soran7 ayEvlilik düşünüyorum hayatımda tek olsun yuvamız olsun dünyanın en zengin insanı ben olurum o zaman onun gibi bir oğlumuz olsun, ilk buluşmada yemeğe gideriz sonra beraber bir çay bahçesinde otururuz başımı omzuna koysam elini tutup öpsem yeter
- 7 ay
Tamam bunlar çok güzel ama bir şeylerde olsun istemez misin
Soran7 ayEvlenince onu dünyanın en mutlu adamı yaparım merak etme 😁
- 7 ay
Ooo o kadar iddialısın demek😀
Soran7 ayBu dünyada en zengin adam eşi ile mutlu olup yuvası olan adamlardır o da benim için kıymetli en kötü zamanlarımda yanımda o vardı seviyorum onu keşke evlensek
- 7 ay
Kesinlikle en güzel zenginlik bu hayatta bu bir erkek için ama yatakta önemli
Soran7 aySen ne diyorsun ben onun gözlerine kurban olurum diyorum evlendik yatak mı kaldı
- 7 ay
Evlenince dünyanın en mutlu adamı yaparım dedin ya ondan söyledim
- 7 ay
Senin gibi böyle seven kız kalmadı valla
- 7 ay
Ne kadar süredir sevgilin
Soran7 ayBen çok kötü zamanlar geçiriyordum eski sevgilim diksiyonuma dış görünüşüme çok laf etmişti depresyona girmiştim sonra onunla tanıştım kekelememi bile beğeniyordu yüzümüzde beğendi onu bana Allah gönderdi var ya çok seviyorum onu o depresyondan sonra üç ay âdet olmamıştım gittim ona ağladım 😂 o da beni dinledi çok iyi birisi ya
- 7 ay
3 ay mı cidden
- 7 ay
İyi birisi olması önemli tabi
Soran7 ayO bana çok iyi geldi düzeldim pozitif birisi benide pozitif yaptı 🥰 beş aydır konuşuyoruz
- 7 ay
Peki sevgi kızların libidosunu yükseltiyor diyorlar doğru mu
Soran7 ayDoğru
- 7 ay
Ki sen zaten normaldede isteklisin bence 100 üzerinden 100 gibi😂
Soran7 aySadece sevdiğimi arzuluyorum
- 7 ay
Ama dediğim doğru kabul et hislerim kuvvetlidir benim😀
Soran7 ayEvet
- 7 ay
Çok istekli ve tutkulu kız çok etkileyici oluyor bence fantezi dünyan geniş mi peki
Soran7 ayGenişte evlilikten sonraya saklıyorum
- 7 ay
Mantıklı mesela en çok istediğin fantezi hangisi hayal dünyanı merak ettim kızların dile getiremediği bir tane var
Soran7 ayBen çıplak oturcam eşimde saçımı kesecek sonra ensemden öpücek muah diye sonra kucağıma alıp beni kendiyle beraber yıkayacak sonra bornozla beraber film izlemeye oturcaz o benim ensemden öpücek bende onun kucağına oturacağım sonra yatağa geçeceğiz
- 7 ay
Ensenden öpülme hissi çok mu tahrik ediyor seni
Soran7 ayEvet 😁😄evet
- 7 ay
O en güzel nerde olur biliyor musun sen mutfakta bir şeyler yaparken tezgahta arkandan gelcek sürtüncek yanlışlıkla olmuş gibi kulağına fısıldayıp sonrasında enseni öpecek yavaş yavaş
- 7 ay
Bir yandan erkeksiliğini hissettirip sürtünürken tezgaha yapıştırcak seni
Soran7 ayEvlenince bakarız artık
- 7 ay
Nasıl sence bu dediğim çok tahrik edici mi😀
Soran7 ayŞimdi gidip sevdiğimin fotoğraflarını öpücemmm tahrik oldum
- 7 ay
Ne dicem kızlarla ilgili soracaklarım var gzliden çıksam olur mu taktik lazım bana
- 7 ay
Çok mu ıslandın 😂😂
Soran7 ayBana sorma bak sitede bir sürü kız var 😅
- 7 ay
Ben öyle herkese soramıyorum karşımdaki insandan o sıcaklığı hissetmem gerekiyor arkadaş olarak olur mu?
- 7 ay
Benim için önemli bir konu fikrine ihtiyacım var
Soran7 ayYok abdesttim bozuldu başkasına sor
- 7 ay
Cinsel değil ki
- 7 ay
Çok mu ıslandında bozuldu 😀
Soran7 ayMaalesef 😞
- 7 ay
Senin yüzünden abdestim bozuldu dermişsin gibi oldu 😂
Soran7 ayOha bir saattir konuşuyoruz ya
- 7 ay
Benim yüzümden mi bozuldu o fantezi güzeldi kabul et😀
- 7 ay
Abdest konusundada bir daha alırsın ne olcak
- 7 ay
Diyorum ya o enerjimiz uydu o yüzden konuşuyoruz zaman nasıl geçmiş anlamadık😀
Soran7 ayAdetliyim bu kadar yükselmesem iyi 🥲
Soran7 ayEvet ya neyse kendine iyi bak görüşürüz 👋🏻
- 7 ay
Çıkıyorum hadi yaz benim için önemli bir konu cinsellikle alakası 0 fikrine ihtiyacım olan konu dengesiz kız davranışıyla ilgili
- 7 ay
Nereye gidiyorsun
- 7 ay
Adetli olunca neden bu kadar yükselmesen iyi ki
- 7 ay
Bu kadar önemli olmasa rica etmezdim
Soran7 ayOoo daha abdest alcaz hayde
- 7 ay
Kabul et sevdin konuşmayı öyle herkesle böyle sarmaz sohbet
- 7 ay
Abdest almak sanki ne kadar sürüyorda max 5 dk😀
- 7 ay
Reglken abdest kabul oluyor muydu sizde ben olmuyor diye biliyordum
- 7 ay
2 saat oldu iki ağaç oldum beklerken 😀
- 7 ay
Uyudun mu burada mısın
- 7 ay
Ne yapıyorsun canım sıkıldı
- 7 ay
Ooo en iyi cevap seçmişsin teşekkür ederim 😀ne yapıyorsun nereye kayboldun o kadar sevdik konuşmayı
Soran7 ayKötü hissediyorum
- 7 ay
Neden kötü hissediyorsun ki
Soran7 ayGaliba bakireliğimi harbiden bozmuşum sevdiğim erkek çok takıntılı birisi bu konuda
- 7 ay
Neden dolayı bu kadar eminsin bozduğun konusunda
- 7 ay
Kendini kötü hissediyorsun madem bana neden yazmıyorsun😡
Soran7 ayÜç dört defa yaptım birisinde canım yanmıştı kanadımı hatırlamıyorum ki nasıl kanıtlıcam bakire olduğumu
- 7 ay
Ne dicem sen bi gelsene artık zamanı geldi burdan rahat yazamıyorum kötü hissediyorsun böyle hissetmene izin veremem
Soran7 ayYazamam kusura bakma
- 7 ay
Amacım başka bir şey değil bakire olduğunu kanıtlama yönünde daha rahat konuşalım kaldırıyorlar burdan sonra engelle gerekirse beni umrumda değil kötü hisset istemiyorum anla şunu
- 7 ay
Eğer önemsemiş olmasam umrumda bile olmaz kötü hissetmiş olman
- 7 ay
Beni bu sitedeki diğer erkekler gibi sanma o 3-4 kere yaptığında çok mu derine gitti parmakların
Soran7 ayCanım yanmıştı gitmiş demekki raporla muayene kanıtlanabilir mi
- 7 ay
O kanamayı net bir şekilde hissederdin ki
- 7 ay
Dar olduğu için canının acıması çok normal
- 7 ay
Anladın mı bu sitedeki diğer erkekler gibi değilim ben kötü olduğun için seni umursuyorum anladın mı?
Soran7 ayTeşekkür ederim 🫶🏻 sağol
- 7 ay
Kötüykende seni yalnız bırakamam bunuda anla o yüzden diğer taraftan rahatça destek oluyum diyorum buradan her şey kısıtlı ben kendime güvendiğim için diyorum başka bir şey bir düşüncem olursa engelle geç
Soran7 ayÇok teşekkürler kalbinizin güzelliği yüzünüze vurmuştur yüzünüzü merak ettim ama sevdiğim var o yüzden göremem
- 7 ay
Anlaştık mı yüzümü görmesen bile diğer yerden devam edelim daha rahat olur anlaştık mı
Soran7 ayCanım sevdiğim erkek takıntılı erkek arkadaşım olsa bile bana kaşar gözüyle bakar o yüzden olmaz
- 7 ay
Güzel insan bilmeyecek sadece bu konuyu konuşcaz sonra konuşmamızı keseriz bak senin için bu konuyu halledip rahatlatmak önemli
Soran7 ayRahatladım teşekkürler ☺️
- 7 ay
Uzun süren bir arkadaşlık olmasın zorda bırakmak istemem zaten seni sadece kötü olduğun için iyi gelmek istiyorum burdan sınırlı oluyor
- 7 ay
Emin ol kötü bir düşüncem yok çıkıyorum yz olur mu
Soran7 ayYazmam diyorum aaaa
- 7 ay
Erkek arkadaşın nerden bilecek ki
Soran7 ayBen biliyorum vicdanım kundikler beni
- 7 ay
Tamamda bu konuyu konuşcaz bu konuda sen çok kafana takıyorsun vicdanının kundikleyeceği bir durum yok ki
- 7 ay
Bu kadar iyi biri çıkacağımı tahmin eder miydin
- 7 ay
Sende çok iyi birine benziyorsun o yüzden destek olmak istiyorum zaten öyle düşünmüş olmasam umrumda olmaz valla şu yoğunlukta
- 7 ay
Cumadan geldim sen daha yazmamışsın hep mi böyle geç yazarsın 😀
Soran7 ayİlk buluşmada ne giyerdin karşı taraf ne giysin isterdin
- 7 ay
Aşırı açık giyinsin istemezdim karşımdaki kızın ciddi düşünüyorsam
Soran7 ayBende elbisemi seçtim hayal kuruyorum ilk buluşmamızın 🥰 takım elbise giysin istiyorum
- 7 ay
Nasıl bir elbise seçtin
Soran7 ayBordo uzun dar
- 7 ay
Çok çekici olur fiziğin nasıl peki
Soran7 ayZayıflamaya çalışıyorum ortlama fiziğim çok heyecanlıyım ya buluşunca nasıl olacak acaba 🤔
- 7 ay
Ortalama fiziğim dediğin tarif etsene bi erkek gözüyle güzel ya da değil söyleyim
Soran7 ay168 60 kilo
- 7 ay
Dolgun bir fiziğin var o zaman
Soran7 ayZayıflarım o zamana kadar inşallah 🥲😅😅ilk buluşmada ne yerdiniz bence tatlı ve kahve kafi sonra da dışarda yürüyüş yapardık manzaralı bir yerde otururduk ben başımı onun omzuna yaslardım o da alnımda öperdi
- 7 ay
Dolgun fizik daha çekici olur bordo dar elbisede özellikle fiziğinde en çekici nereni buluyorsun
- 7 ay
Başını onun omzuna yaslarsın saçlarını okşar bence bu çok kadınsı hissettirir bir kadını
Soran7 ayBen bilmem errrkkekim bilir
Soran7 ayİnşallah inşallah söz verdi bana benle bilardoya da gidecek ben ona öğreteceğim 😅
- 7 ay
Söyle işte en çok nereni beğeniyorsun
- 7 ay
Ooo bilardoda iddialı mısın 😀
Soran7 ayGöğüsüm galiba
Soran7 ayEvittt
- 7 ay
85 b mi gögsün
- 7 ay
O dar elbiseyle bilardo zor olmaz mı bence güzel bir aktivite sevdiğin insanla
Soran7 ayOğlum ilk gün buluşma yemek yürüyüş ikinci gün daha rahat bişeyler giyer bilardoya gideriz
Soran7 ayEvet tam 85
- 7 ay
Nasılda bildim ama shdhdjd
- 7 ay
Bak o zaman olur bordo ve dar bir elbise beyaz tende aşırı güzel duruyor sende mi beyaz tenlisin
Soran7 ayBembeyazım yakışıyor sevdiğimde bordo sana çok yakışıyor dedi o yüzden 🥰
- 7 ay
Bembeyaz 85b göğüs aşırı güzel orayı söylemene şaşırmadım şimdi😀
- 7 ay
giyim konusunda zevklisin bence ne tarz giyinirsin
- 7 ay
Şaşırdın mı 85 olduğunu bilince 😀
Soran7 ayGenelde geniş giynirim sadece kısa kollu fazla açık giymiyorum ama o gün özel olduğu için dar elbise giymek istiyorum
Soran7 ayYok ortalama 75 zaten
- 7 ay
O gün o dar giyinirken iç çamaşır izinin belli olmamasına dikkat et o kötü duruyor
- 7 ay
Ortalama 75 olsada seninkini bilmiş olmam beni zeki olmam şımartmayım diye kabullenmedinde shdrjjr
Soran7 ayEderim
- 7 ay
Öyle iz olsa sevgilinde sevmez başka erkeklerin dikkatini çeker diye
Soran7 ayYa elbise çok dar değil ama dikkat ederim inşallah güzel olur
- 7 ay
Elbise çok dar olmasa bile o popo kısmının şekli çıkar ortaya izi kaybetme yöntemini biliyor musun söyleyim mi
- 7 ay
Zeki erkek çekici oluyor mu sence
Soran7 ayBiliyorum zeki erkeklerde çekici sende kapalı kızları seviyorsun demi
- 7 ay
Her yeri meydanda olmamalı bana özel olmalı benim için
- 7 ay
Var mı peki tanga iz belli olmasın diye aileyle yaşayan kızlarda biraz zor oluyor onu almak
Soran7 ayBaksır giycem Altan belli olmaz
- 7 ay
Sence ilgi uyandıran bir tip miyim özellik konuşma vb olarak bir kız gözüyle
- 7 ay
Baksır niye var ki sende
Soran7 ayBaksır yok elbisede belli olmasın diye giyerim
- 7 ay
Bir kız gözüyle konuşmam ilgi uyandırıcı mı sence
Soran7 ayAnlıyorsun kadın ruhundan bence kendine göre birini bulursun evlen aldatma ama yuvan olsun mutlu mesut yaşayın inşallah
- 7 ay
Kadınsı hissettirebiliyor muyum sence o kadın ruhundan vb anlayıp
- 7 ay
Aldatmak bana göre değil zaten baksır kadınsılığı götürüyor bence memelerin için dantelli sütyen giy
Soran7 ayEvet diyorum
Soran7 aySenin var mı aday hayatında biri
- 7 ay
Dantelli sütyenin var mı kesin giy onu bak
- 7 ay
Şu an yok zor güvenen biriyim geçmişte yaşadığım şeylerden dolayı
- 7 ay
Kadınsı hissettirmek çok önemli bence bir kızı
Soran7 ayİlk buluşmada vermicem aaaa ciddi düşünüyorum sütyeniminapcak
Soran7 ayBenim için ilklerim olcak ilkez ele ele tutuşma ilk kez öpme falan o yüzden kadınsılık tavan ilk ve sonum olsun istiyorum evlenip kocam olsun istiyorum
- 7 ay
Vereceksin demiyorum ama onu çok sevdiğin için o an çok yükseleceksin beklemediğin şeyler olabilir baş başa kalma durumunda
- 7 ay
İlkler çok özel oluyor
- 7 ay
Senin gözünde nasıl biriyim sence insan konuştuğu kişiyi gözünde bir canlandırır ya
Soran7 ayBeklemediğim ne olabilir acaba
Soran7 ayUzun boylu sakallı ortalama birisin bence
- 7 ay
Yani şöyle o an baş başa bir ortamda o tutkunun zirveye çıktığı anda öpüşme memelerini avuçlaması
- 7 ay
Uzun boylu sakallı erkekler mi hoşuna gidiyor normalde
Soran7 ayO öyle birisi değil konuşuyoruz telefonda aşkım demeye utanıyor yazıyor aşkım diye alttan yerim onu ya
Soran7 aySevdiğim sakallı ve yanakları tombul o yüzden boy değilde sakallı erkekler çekici
- 7 ay
Sakallı ve fiziği iyi bir erkek kadına tam kadınsılığını hissettirir bence sence?
- 7 ay
Bence bir erkek o kadar utanmamalı erkeksi olmalı
Soran7 ayValla buluştuktan sonra anlatırım şu an bilemiyorum
Soran7 ayBaşlarda utanıyordu sonradan açıldı
- 7 ay
Erkeksi bir erkek istiyorsun sende belli çünkü erkek öyle olursa sonuna kadar kadınsı hisseder bu kadının doğası gereği
Soran7 ayBenim sevdiğim dediğini yaptırır ondan bir şey saklıyamam illa öğrenir ben onunla konuşurken he sağol eyvallah diyemem kızıyor erkek gibi konuşma diyor. Adet oldun mu anlıyor düzenli oluyor muyum sorar
- 7 ay
Adet olduğunuzda anlamama şansımız yok ki bence sgdhdh
Soran7 ayHer kavgada adet misin aşkım diyor ne anlıcak sjsjsjsjjsjs
- 7 ay
Yinede mesela ara ara cinsel yönden açık seçik olmasada bir şeyler yaparak yükseltmek o tutku dahada güzel oluyor açık seçik olmadan
- 7 ay
Aşırı odunmuş sgdhdjd
- 7 ay
Adet oldun mu anlıyor diye öyle bir anlattın ki ne biliyim shdhdjd
Soran7 ayKavga edemiyoruz neden biliyor musun konu mesela ben kıskanmışım onu kaçıyor sürekli en sonda da adet misin aşkım diyip sıyırıp gidiyor
- 7 ay
Erkek dediğin o an kavga eder sonrasında da gider yumuşatır gönlünü alır adet misin demek nasıl saçma bir şey itici bir cümle
- 7 ay
Bir erkeğin fiziğinin kaslı olması yükseltici bir şey mi sence
Soran7 ayValla olduğum şehirde herkes vücut yapmayla kafayı bozmuş lisede de kaslı bir tane erkek çekiciydi ama en arka sırada sevgilim yok diye ağlamıştı bence çekicilik tek başına yetmiyor ama güzel konuşma sanatı çirkini bile karizmatik yapabilir bence
- 7 ay
Hem güzel konuşma hem çekici bir fizik seni aşırı yükseltir bence onu hissediyorum
- 7 ay
Senin etrafında niye böyle değişik tipler var sevgilim yok diye ağlanır mı hiç agshdhdn
Soran7 ayÇok vardı öyle erkekler 😅 biz kız ayarlamaya çalışıyorduk kız taşındı ayarlayamadık
Soran7 ayBeni buğra bey yükseltiyor başkasına gerek yok 🥰
- 7 ay
Genel olarak diyorum çünkü sen yüksek birisin o kadınsılığını tetikler ağzı laf yapan fiziği iyi olan biri sevgilin olmasa
- 7 ay
Kızın başını yakarmışsınız iyi ki olmamış agshdhd
Soran7 ayNedennnn 😞😞😞
- 7 ay
Sevgilim yok diye ağlayan bri erkek erkeksi değildir ve canım davranırdı çünkü
Soran7 ayEvet öyle biri kızlarla konuşamıyordu
- 7 ay
Sence benim gibi ağzı laf yapıp kadınsı hissettiren biri mi o çocuk mu
Soran7 ayDeğil o kütük 🪵
- 7 ay
Yani sen diyorsun agshdjd
- 7 ay
Bu yakın arkadaşın filan mıydı yoksa
Soran7 ayYakındı da küsüz şu an ki sevgilimden önceki sevgilim onu tehdit etti benle konuşmazsın diye konuşmuyoruz
- 7 ay
Korkmuştur hemen dhdjdj
- 7 ay
Dikkat çekici bir kız mısın sen
Soran7 ayYok ya çirkinim erkeklerle fazla konuşmuyorum o da dikkat çekiyor galiba bir kaç kere çevremdeki erkekler sordu neden konuşmuyorsun erkeklerle meraktan galiba ilgi ne bileyim o konuştuğum arkdaşta 7 yaşımdan beri arkadaşımdı küssüz maalesef
- 7 ay
Bence çirkin değilsindir güzel kızlar genelde böyle söyler
Soran7 ayBilemem
- 7 ay
İkimizde merak ediyoruz birbirimizi
- 7 ay
Tipin bilmiyorum ama auran hissediliyor fazlasıyla
- 7 ay
Bu sevgilinle ne kadar süredir sevgilisin
Soran7 aySevgili değiliz (sözde) ama buluştuktan sonra belki oluruz 5 aydır konuşuyoruz
Soran7 aySevgili gibiyizde buluşup öyle netleştirelim dedi
- 7 ay
Cinsellik konuştunuz mu mesela hiç
- 7 ay
Senin regl bitti mi Reglken çok yükseliyor gibisin😀
Soran7 ayBaşlarda konuştuk ( o çok yükseldi ) fotoğraf atacaktık atmasına izin vermedim sonra pişman oldu geçmişi unutalım dedi ikimizde birbirimize mahcup olduk ama geçmişide sildik artık konuşmayalım
Soran7 ayGeçmişi dedi yeni sayfa açtık birbirimizden utanıyorduk çok kötü zamanlardı aştık ama
- 7 ay
Bir erkek geçmişi unutalım diye nasıl der erkeksilik cidden 0
Soran7 aySence benimle ciddi düşünüyor müdür düşünmüyor demi
- 7 ay
Şimdiye kadar sevgililiğşn adını koyması lazımdı
Soran7 ayBuluşunca dedi sanal ilişki istemiyorum dedi
- 7 ay
Bu erkekten olmaz demedi deme seven erkek sanaldan uzak mesafeden bile yapar
- 7 ay
Gerçekçi ol bu kadar istekli olmana rağmen ona karşı kadınsı hissediyor musun bir erkek olarak konuşunca unutalım bu anı demek nasıl bir şey
- 7 ay
Nereye kayboldun
Soran7 ayValla temiz sevdim oluyorsa nasip olmuyorsa da canımız sağolsun kötü zamanda Allah onu gönderdi Allah onu alır her şey Allahtan
- 7 ay
Bu hayatta bahaneye sığınan kişileri sevmem sevgi denilen şey nerden olursan olsun güzeldir o yüzden buluşmayı beklemesi saçma
- 7 ay
Benimle konuşmak mutlu hissettirdi mi
Soran7 ayBahaneye sığınmıyor sevgili olmadan önce görmesi gerekiyor beğenirse yüzümü olur
Soran7 ayHisssettirdi sağol
- 7 ay
5 ay konuşmuş her şey tip o zaman baştan fotoğrafta görüp öyle karar vermesi lazımdı
- 7 ay
Bana karşı içinde bi merak var beni bu mutlu eden çocuk kim diyorsun bence
Soran7 ayEvet tip onun için önemli biliyorum buluşunca beni beğenirmi bilmiyorum da görüntülü konuştuk orada gördüğüm kadarıyla beğenmedi yüzünü ekşitti sonra aramız bir süre bozuldu barıştık
- 7 ay
Beğenmediyse o zaman devam etmesi saçma
- 7 ay
Haksız mıyım bana karşı bu mutlu eden çocuk kim diye merak ediyorsun
Soran7 ayYanarım yanarım halime yanarım diyorum çok seviyorum ama acaba olacak mı olmayacak mı
- 7 ay
Bence olmaması senin hayrına olur demedi deme
- 7 ay
Soruma dürüst bir şekilde cevap verir misin
Soran7 ayİşte gerçekte buluşup beğenmeyince tekmeyi basacak her dış görünüş hiç onu sevmem önemli değil hiç
Soran7 ayMerak etmiyorum kimseyi
- 7 ay
Bence öyle değil mutlu hissettiren kişi ister istemez merak edilir hatta yüzünüzü merak etmiştim sevgilim olmasaydı demiştin
- 7 ay
Güzel sevgi tipten önemlidir valla
- 7 ay
Senin bu adamla kadınsı hissetmen şansın 0 bir kere
Soran7 ayNedenmiş
- 7 ay
Nedeni çok basit seni beğendiğini arzuladığını net bir şekilde hissettirmemiş bu ikisi kadınsı hissetmenin en etkili yolu
- 7 ay
Bu iki duyguyu kadın hissetmek ister yemek yemek su içmek gibi bir duygu olmazsa olmaz yani bak reglsin kolay isteklenebiliyorsun kaç kere kadınsı hissettirdi Reglken
Soran7 ayBilmiyorum haklısındır ama bence buluştuktan sonra çözülcek konular
- 7 ay
Sana bir şey sorcam ama yemin edeceksin dürüst cevap vermeye tamam mı
Soran7 ayTamam
- 7 ay
Bunun kadınsı hissettirmemesine o kadar alışmışsın ki geçen benim kadınsı hissettirip çok ıslatmış olmam hoşuna gitti değil mi hiç şey yapma bu dürtüsel olarak olan bir durum ve söz verdim dürüst olmaya
Soran7 ayBunun senin için ne önemi var beni tanımıyorsun ki bile ama dürüst olim doğru 👍
- 7 ay
Seni tanımıyorum ama tanımak istiyorum o kadar sohbet ettik ve o pozitif enerjin çok hoşuma gitti hiç tahmin ediyor muydun seni bu kadar kadınsı hissettirebilceğimi
- 7 ay
Ne önemi var bunu hissettim ve doğru olup olmadığını o an mutlu edip etmediğimi merak ettim benim için önemli bu
Soran7 ayBen tanışmak istemiyorum teşekkürler hoşçakal 👋🏻
- 7 ay
Bir soru sordum tahmin eder miydin bu kadar kadınsı hissettirebileceğimi dürüst olcam diye söz verdin
- 7 ay
Tanışmaktan kastım burdan yorumdan konuşarak diyorum
- 7 ay
Sanada günaydın seninki kaç yaşındaydı
Soran7 ay21 yaşında tamam mı çok yoğun galiba
- 7 ay
Neyden dolayı çok yoğun olduğunu düşünüyorsun ki
- 7 ay
Oda mı üniversite okuyor ne kadar yoğun olsada senin gibi bir kıza vakit ayırması gerekir
- 7 ay
Sana çok mu geç cevap veriyor
- 7 ay
Sen dershanede misin ondan mı geç görüyorsun
- 7 ay
Sen bu çocuğun cidden seni sevdiğine inanıyor musun
Soran7 aySevdiğini düşünmüyorum ama biraz zaman geçirsek sever bence
- 7 ay
Seven insan baştan sever be arkadaşım üniversitede hangi bölümü okumak istiyorsun
- 7 ay
Bu konuda erkek bakış açısıyla yardımcı oluyum sana 5 ay konuşmaya sevgi oluşmadıysa çok zor bak benim bu siteden uzak mesafe ilişkim olmuştu o kadar sevmiştik ki uzak mesafe engel değil sevmeye
Soran7 ayDiş hekimliği istiyorum o da beni destekliyor sağılsun kazanınca güzel bir buluşma bence her şey düzelir
- 7 ay
Buluşunca ne olcakta bu kadar eminsin düzeleceğine bi burada durda
Soran7 ayGünlük 14 saat çalışıyorum hafta içi konuşamayız belki bekleme, buluşunca gerçekten görcek ve sever bence
- 7 ay
Tamam o zaman bugün yatana kadar konuşuruz bizde
- 7 ay
14 saat çalışırken libidon zorlamıyor mu hiç seni
- 7 ay
O hangi bölümü okuyor
Soran7 aySence kim diş hekimliği kazanmış bakire bir kızı reddeder fotoğrafımı beğeniyordu başta zaten
- 7 ay
Libidon zorluyor mu dedim çok isteklisin çünkü
- 7 ay
Bölüm önemli değil ki benim için o kişiye karşı çekim hissedebilmem gerekiyor
Soran7 ayO okumuyor işi var
- 7 ay
Libidon zorluyor mu seni dürüst ol bana
- 7 ay
Benden sana arkadaş tavsiyesi bir erkek 5 ayda sevmediyse sevgililik adını koymuyorsa sıkıntı var
Soran7 ayNe zorlucak ben soru çözerken daha zevk alıyorum
- 7 ay
Ne sıklıkla mastürbasyon yapıyorsun ki sen
Soran7 ayBu konuları konuşmak istemiyorum
- 7 ay
Tamam buna bir cevap ver başka sormucam bu kadar ders çalışırken ne sıklıkla onu meram ettim
- 7 ay
Reglin bitmiş gibi😀
Soran7 ayBitti bitti hafta sonları olursa olur hafta içi kütüphaneye gidiyorum
- 7 ay
Haftasonu evde olunca mı aklına geliyor
- 7 ay
Seni görmedim ama bence aurası çok yüksek birisin
Soran7 ayYok ya hiç yüksek değil ama yanımdakine bağlı yükselir bence
- 7 ay
Benimle konuşurken o auran çok yükseliyor yüksek ve ilgi uyandırıcı
- 7 ay
Haftasonu evde olunca aklına mı geliyor dedim
Soran7 ayEvet evet EVET HAFTA SONU AKLIMA GELİYOR EVET
Soran7 aySeven erkek sence nasıl davranır
- 7 ay
Sert mi istiyorsun peki o aklına geldiği anlarda
- 7 ay
Seven erkek kendinden daha çok sevdiği kıza değer verir
Soran7 ayNasıl davranır nasıl anlaşılır onu soruyorum
- 7 ay
İlgisini eksik etmez sevdiğini hissettirir kadınsı hissettirir
- 7 ay
Sert mi istiyorsun dedim
Soran7 ayCİNSELLİK KONUŞMAK İSTEMİYORUM TAMAM MI SENDE O DA BENİ tatlım görüyorsunuz nefret ediyorum bakireyim ben ya
- 7 ay
Ben seni bir şey olarak görmüyorum her anlamda keşfetmek istiyorum
- 7 ay
Ben seni önemsemiş olmasam bu kadar zaman konuşmazdım değer veren erkek vakit ayırır
- 7 ay
Bunu sok kafana anladın mı seni önemsiyorum ben 😡😡😡
Soran7 ayŞöyle söyleyim sevgilim en son saat 14 de yazdı bu vakite kadar da bir mesaj bile atmadı çok seviyor beni çok
- 7 ay
Sana bir şey sorcam cinsellik dışı ama bana dürüst cevap vereceksin söz mü
Soran7 aySense 4 gündür konuşuyoruz işte farka bak demekki beyfendi başka kızlarla takılıyor nefret ediyorum böyle aldatılmaktan
- 7 ay
Söz mü dedim sana yazdığım şeyi umursa en sinir olduğum şey
Soran7 aySöz söyle sor
- 7 ay
Benim bu ilgim değer vermem nasıl hissettiriyor sana tüm dürüstlüğünle cevap ver ama bana
Soran7 aySen ilgili olunca gerçekten sevilmediğimi hissetmeye başladım sevgilime bak onun bu kadar umrunda değilim çünkü
- 7 ay
Bu ilgim hoşuna gidiyor mu kadınsı hissediyor musun
- 7 ay
Söz verdin dürüst olmaya
Soran7 ayKadınsıdan çok 0rr0cbu hissediyorum sağol
- 7 ay
Neden öyle hissediyorsun
- 7 ay
İlgim hoşuna gidiyor mu dürüst ol bana
Soran7 ayDurduk yerde bana neden ilgi gösteriyorsun yollu muyum ben kolay biri miyim ya
Soran7 ayHoşuma gidiyor ama alt sebebini düşünüyorum neden diye sinir oluyorum yollu yerine konulmaya
- 7 ay
Soruma dürüstçe cevap verir misin ilgim hoşuna gidiyor mu dedim
- 7 ay
Yollu yerine koymuyorum seni o kalbinin güzelliğini hissediyorum ve seninle konuşmasını seviyorum anladın mı o pozitif enerjini sevdim yollu filan değilsin onunla alakası yok
- 7 ay
Seni yollu yerine koysam bu kadar konuşmak için çabalar mıyım zeki kızsın bi düşün ve mesajıma geç cevap verme
Soran7 aySence o da beni sever mi
Soran7 ayGel satranç oynayalım
- 7 ay
Nerden oynucaz
- 7 ay
Mutlu musun benimle konuşurken
Soran7 ayİnsta gel oynayalım engelle sonra
- 7 ay
Tamam söyle instanı
- 7 ay
Mutlu musun benimle konuşurken dedim sana
Soran7 aySen at sonra sil
Soran7 ayBırak gel satranç
- 7 ay
isimsiz060641
Soran7 ayFake yani 👏🏻
- 7 ay
Konuşalım gerçeğini veririm ne olcak ki
- 7 ay
Buraya gerçek olanı yazmak istemedim
- 7 ay
Engellemişsin şu engelimi kaldır saygısızlık yapma yemeğimi filan yiyim oynayalım dedim kanıt olsun diye yemeği pişerken attım
- 7 ay
Ayıp ediyorsun seni önemseyen kişiye
- 7 ay
Uyudun mu uyumadıysan oynayalım hadi
- 7 ay
Günaydın ne yapıyorsun
- 7 ay
Dershanen nasıl geçti bugün
- 7 ay
Gününü merak ediyorum görünce yaz
- 7 ay
Bak artık şuraya
- 7 ay
Sevgilinle sen hangi şehirde buluşmayı düşünüyorsun
- 7 ay
Sevgilin mesela buluşma planı konusunda aşırı ne gibi plan yapıyor ne diyor bir erkeğin sevip sevmediğimi en net öyle anlarsın
- 7 ay
Ne yapıyorsun
- 7 ay
Sevgilinin ilgisi düzeldi mi biraz
Soran7 ayİlgisiz doğum günü yaklaşıyor nasıl kutlayacağımı bilmiyorum hiç buluşamadım
- 7 ay
Hediye almayı düşünüyor musun
Soran7 ayNasıl vereceğim
- 7 ay
Kargoyla yollarsın adresini bilmiyor musun
Soran7 ayBilsem zaten kalbimi anahtarını yollarım görüntülü ararım büyük ihtimal kekin üstüne mum dikcem
- 7 ay
Siz nasıl sevgilisiniz nasıl söylemez sana
Soran7 aySevgili değiliz
- 7 ay
Böyle insanla olmada sevgili zaten şuna bakaana ben bile sinir oldum
Soran7 ayOnun kalbi güzel Buluşcaz ama sınavdan sonra çok güzel yemeğe gideceğiz bir hayal benim için gerçek olacak mı bilmiyorum ama olsun çok istiyorum
- 7 ay
Bu kadar ilgisizken onu sevmendeki etken ney
Soran7 ayBen yürütebilceğim kadar yürütürüm olurda böyle devam ederse bende daha zorlamaya gerek yok diye bırakırım zaten ama ilişkimiz olduktan sonrası için diyorum şu an ilişkimiz yok6. Ayımkz birbirimizi tanıyoruz
- 7 ay
Bence bir kadın ilgi ister arzu ister haksız mıyım
- 7 ay
Senin ilişki için çabanı çok takdir ettim
Soran7 ayAz önce öğrendim hilal diye bir kızla aldatmış
Soran7 ayBeni aldattın desem ilişkimiz yok ki zaten dicek biliyom
- 7 ay
Nerden öğrendin nasıl oldu bir anlat bana
Soran7 ayBugün onla buluşmaya şehre gelmiş benle buluşmuyor
Soran7 ayYa neden yani neden iki günlük kız için beni harcadı
- 7 ay
Sen bunu nerden öğrendin
Soran7 ayDersaneden sınıf arkadaşımdır o kıza yazmış
- 7 ay
Birde senin çevrenden bir kızla mı yuh
Soran7 ayAynen yuh çok üzüldüm 💔
- 7 ay
Ben senin yanındayım artık bir engelde yok üzülmene izin vermem anlaştık mı💐
Soran7 ayBen çok sevdim neden böyle oluyor iki günlük insanda ne buldu bende olmayan
- 7 ay
Bugün uzun uzun dertleşelim mi insan böyle anlarda kendini anlayan biriyle konuşmak iyi gelir
Soran7 ayNedennnn aldatıyor sığır
- 7 ay
Çünkü seni haketmiyordu senin onun gerçek yüzünü görmen güzel oldu hangi şehirdeydin
Soran7 ayErzincan
- 7 ay
Sana bir arkadaş tavsiyesi şu an üzülüyorsun ama senin için daha iyi oldu gerçek yüzünü gördün
Soran7 ayBen kaydettim onun gideceği kız var ben kaybettim
- 7 ay
Saçmalama sen bir sürü erkek bulursun istedikten sonra
Soran7 ayBulsam ne iki günlük kızlar kadar değerim yok
- 7 ay
Sen ondan görmediğin kadınsılığı benden gördün yalan mı
Soran7 ayNe önemi var iki günlük kız için sende bırakıp gidersin beni
- 7 ay
Bırakıp gidecek olsam cevap vermediğinde bile yazmazdım
- 7 ay
Çaba gösteren erkek mutlu eder net
Soran7 ayBilmem 🤷🏿♀️
- 7 ay
Benimle konuştuğunda nasıl mutlu olduğunu hatırlasana
Soran7 ayşu an gerçekten çok üzgünüm kalbim sıkışıyor
- 7 ay
Şu an sana iyi gelmek istiyorum çıkıyım mı gizliden
Soran7 ayÇık istiyorsan
- 7 ay
Tamam bekliyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
35Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Evlilik karakter ve akıl işidir. bakire ol ama arkada davul çalanın çok olmuş mesela. umarim anlamissindir
02 Yorumla
Soran7 ay@001zaman arkadan vermedim önden de vermedim lanet olası meraktan parmağımı soktum o
Cinsel Yaşam konusunda 755 cevap paylaştı. En azından kendisi bozmuş neden olmasın başkası da bozsa çok umurumuzda değil de
00 YorumlaSenin gibi biri her zaman kabulüm ama senin gibi biri
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 621 cevap paylaştı.
7 ayGerçekten düşüncesi iyiyse tanımayı ve ciddiyeti isterim düşünürüm
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 660 cevap paylaştı. Bu benim için bir Kriter olmazdı orayla ilgilenmem seninle ilgilenme Bence bunu kafana takma
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)7 ayNasıl olsa bozulacak, o kadarda önemli değil ki, ister sen boz ister ben bozayım sonuçta zevk alacağız.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)7 ayEvet ama dusunce olarak heyecan ve farklılığa aciksa
Eglenceli ve neseliyse😊
00 Yorumla
7 ayTest etmem lazım kendi bozmuşsa anlarım
06 Yorumla
Soran7 ayNasıl anlarsın
- 7 ay
Zaten birisi bakire olsa bile bozulduktan sonra kanamıyor kimisinde
Soran7 ayNasıl anlanır
- 7 ay
Görünüş ve darlıktan anlaşılır çok takma kafana
Soran7 ayTamam
- 7 ay
😉😉
Kadın olsun yeter gerisi onemli degil
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 604 cevap paylaştı.
7 ayEvet çok takmam
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı.
7 ayEvlenirler merak etme
00 Yorumla Şimşek mi çaktı dkdkdk
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
7 aykendi neyle bozmuş sevgilisinin mikiyle mi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)7 ayEvlenirim de neden bozdun ki?
010 Yorumla
Soran7 ayErgendim bilmiyordum
Cevap sahibi7 ayKaç yaşında oldu bu
Soran7 ay16 17
Cevap sahibi7 ayŞimdi 21 ya da 22 yaşındamısın
Soran7 ayEvet
Cevap sahibi7 ayTamam sen o kızsın ya. Hatırladım seni. 😄 Kaç sene oldu hala aşamadın mı bu durumu?
Soran7 ayYa sevdiğim bakire biri istiyor bende bozdum mu bozmadım mı bilmiyorum ki
Cevap sahibi7 ayAa hayatına birini aldın demek ne güzel. Git devlet hastanesine muayene ettir kendini. Bu şekilde daha net anlarsın.
Soran7 ayUtanırım
Cevap sahibi7 ayTıpta utanma diye bir şey yok.
Gizli Üye(25-29)7 ayHala bakire sayıldığı için evet evlenirdim
02 Yorumla
Soran7 ayParmakla bozmuş
Cevap sahibi7 ayOlabilir normal bunda sıkıntı yok
Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Fakirin derdi bekareti olurmus.
01 Yorumla
Soran7 ayMaalesef
Gizli Üye(30-35)7 ayO benimle evlenirse evet
00 Yorumla
7 ayNerden bilcez bunu
04 Yorumla
Soran7 ayİşte o sıkıntı
- 7 ay
Buna inanan birini bulursan kaçırma
Soran7 ayGerçekten ama
- 7 ay
Sen onu boş ver inanan birini bul
- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
7 ayEvettt
00 Yorumla Evlenmem kendisi bozmuşsa kafa kırıktır
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
7 ayOlabilir
00 Yorumla
7 ayKim inanır
00 Yorumlainanmazdım ben
00 Yorumla
7 ayHayrı
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)7 ayEvet güzelse tabi
00 YorumlaNormal ne var bunda
00 YorumlaEvet
05 Yorumla
Soran7 ay@Mırravv parmakla bozmuş
Soran7 ayYes
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
7 ayNasıl bozmus
00 Yorumla Nasıl bozdun?
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 947 cevap paylaştı. Fark etmez
00 Yorumla
7 ayGuven meselesi
00 YorumlaMümkünse hayır
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)7 ayEvett
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)7 aySen misin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)7 ayEvet