Ben yüksek bir kadınım ve cinselliğe düşkünüm sevgilim olunca ağzımda sürekli bir seks konusu seks esprileri sürekli oynaşma sevişme isteği içinde oluyorum bu kötü mü algılanır karşı cins tarafından
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Genelde karşısındaki insana değer vermeyen ve cinsel obje olarak gören erkekleri çok çekersin bu ağız yapınla. Yani sen nasıl biri olursan öyle insanları kendine çekersin. İyi bir insan karşına geldiği zaman mutlaka senin yanlış karakterde biri olduğunu düşünüp senle evlilik veya ciddi düşünme amacı varsa da fikrinden vazgeçecektir. Cinsellik insanoğlunun doğasında ve fıtratında var lakin bunları yerinde zamanında yaşamak gerek çünkü yersiz zamansız yaşanılan ilişkilerde değer his duygu bağ hiçbir şey kalmıyor.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
7 ayBu aslında kötü bir şey değil ama erkekten erkeğe algısı değişir. Bazıları için bu tarz açıklık, rahatlık ve yüksek cinsel enerji çok çekici gelirken; bazıları bunu “fazla iddialı” veya “her zaman istekli biri” olarak yanlış anlayabilir. Yani mesele senin yanlış olman değil, karşındaki insanın olgunluk ve anlayış düzeyiyle ilgili.
Cinselliğe düşkün olmak bir karakter kusuru değil, biyolojik ve duygusal bir özellik. İlişki içinde bunu açık yaşıyor, partnerinle paylaşıyor olman gayet doğal. Önemli olan bunu karşı tarafla dengeleyebilmek. Eğer sevgilin senin kadar cinselliğe odaklı değilse, bazen baskı hissedebilir. Ama aranızda uyum varsa bu durum tam tersine bağı güçlendirir.
Kısacası, “çok cinselsin” diye kötü izlenim bırakmazsın; yanlış kişiyle olursan sadece yanlış anlaşılabilirsin. Olgun, kendine güvenen bir erkek için bu bir artıdır, çünkü ne istediğini bilen, tutkulu bir kadının enerjisi itici değil, tam tersine çekicidir.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)7 ayHayır, bu kötü bir şey değil; cinselliğe açık ve isteklilik duyan bir kişi olmak tamamen doğal ve sağlıklıdır. Karşı cinsin nasıl algılayacağı ise kişiden kişiye değişir; bazıları bu enerjiyi çekici ve samimi bulurken, bazıları daha sakin bir yaklaşımı tercih edebilir. Önemli olan, sizin sınırlarınızı bilmeniz, rızaya dayalı davranmanız ve karşı tarafın da konforunu gözetmenizdir; böylece cinsellik, utanılacak ya da yanlış bir durum değil, iki tarafın keyif aldığı sağlıklı bir deneyim haline gelir.
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
7 ayAslında konu seks olunca alabildiğine de şımarık, neşeli, al benili, konuşkan, sokulgan, samimi, cilveli, yürekli, cesur bir kız ya da kadınımızın olmasından hiç şikayetçi olmayız.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
10
Cevap
121Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
m 7 ayMerhaba! Evet belli bir süre içinde bence ne olursa olsun seks konuşulmamalı çünkü kendi adıma konuşayım benimle hemen seks konuşan partnere basit gözü ile bakarım ve artık gözümde seksten başka hiç bşr değeri kalmaz.
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
7 ayKötü algılaması şöyle seni basit birisi ve sadece eğlenmek için görür ve kesinlikle ilerisini düşünüp senle de evlenmez bunu unutma,
ama senin gibi birisiyle hiç bir erkek mutsuz olmaz o ayrı bi konu ve herkeste senin gibi cinselliye düşkün deyil ve yanmıyor yani iyi bir şey senin durumun10 Yorumla Bu tamamen iki kişi arasındaki iletişimin kalitesine bağlıdır. Eğer iki tarafın arasında sorunsuz bir güven ve iletişim varsa bu tarz şeyler ilişkiyi bence güçlendirir ama dediğim gibi aradaki bağ ne kadar özelse o kadar iyi izlenim bırakır bence. Yoksa güven konusunda sıkıntılar varsa acaba bu kişi nefsine dayanamayıp beni de aldatır mı sorusu hep kafasının içinde dönüp durur..
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Valla bende bırakmaz aksine ona deli olur sürekli nasıl evirip çevirip onunla olacağımı düşünürüm. Ama benim için bu böyle, herkesin isteği ve özgüveni aynı değil mesela özgüveni düşük biri ben bunu nasıl doyurcam gibi düşünebilir. Her eve lazım senden bence
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 344 cevap paylaştı. Erkekleri yerden yere vuracaklar şimdi ama o iş öyle olmuyo, sürekli deilde yeri zamanı geldikçe ve dozunu iyi ayarlaman gerek, ne şımarık kaşar izlenimi nede mesafeli buzdolabı imajı vermemek en güzeli😉
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı.
7 ayKötü izlenim bırakmaz, samimi ve doğal bir enerjin var sadece.
Ama her erkek aynı tempoda olmaz; bazıları bu kadar açıklığı kaldırmaz.
Kendini kısmak değil, karşındakini ölçmeyi öğrenmek önemli. 🔥😉00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)7 aySeninle sadece seks için birlikte olurlar biraz ağır ol evlenmeyi düşünüyorsan eğer eşine istediğin kadar açık ol
61 Yorumla- 7 ay
Tecrübe konuşuyor dinleyin
7 ayhiç sanmıyorum zira erkeklerin büyük bir oranı açlık içerisinde olunca normal karışlanması gerekir
42 Yorumla- 7 ay
Kendisi sanki çok tok
7 aySeni iyi tanıyor samimi biri isen sıkıntı olmaz
Ama tam olarak tanışmadığın biriyle konuşursan her türlü yanlış anlaşılırsın
Konu başka yerlere kadar gider00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 475 cevap paylaştı.
7 aySadece erkeğini sevgilinle karşı yapıyorsan başbaşa iken yapıyorsan sıkıntı olmaz ama onun dışında sıkıntı
04 Yorumla
Soran7 ayBaşbaşa yalnızken tabii ki ya da konuşuyorken işte ve sadece hayatımdaki erkeğe karşı böyleyim
- 7 ay
Çok radikal gelenekçi birisi değilse sıkıntı olmaz ama korkuturda
Soran7 ayNeden korkutsun ki
- 7 ay
Bir gün ona yetmem ya da beni yeterli bulmaz beğenmez başkasına gider ya da başkalarını merak eder gidi gibi nedenler aranızdaki ilişkiye güvene bağlı
7 ayDozunda olması önemli. Fazlası yanlış anlaşılabilir
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)7 ayÖyle diyorlar ama hep o tür kizlarla evleniyorlar. Kötü değil bence.
63 Yorumla
Cevap sahibi7 ayHak veriyorum zaten. n
Cinsel Yaşam konusunda 411 cevap paylaştı. Başlangıçta ilk günden girmezsen konuya sorun olmaz ama bir süre sonra artı artı artı olarak yansır rahat ol içinden geldiği olman iyisi
10 YorumlaBen de libidosu çok yüksek biriyim. Senin gibi birini bulsam ne güzel olur. Hep tam tersi kişiler oluyor öyle de olmuyor işte
00 Yorumla
7 ayKarşındakine de başka izlenim bırakmazsın. Amacına ulaşırsın ama daha fazlasını elde edemezsin. Ucuz görülürsün. Kolay elde edilir falan .
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 500 cevap paylaştı. Sectigin erkegin agizinin kapali olmasina dikkat et bide ozelden resim falan yollama guvende olursun.
00 YorumlaTam aradığım kadınsın, hangi şehirde yaşıyorsun? Benimle evli olsan seks yapmak istediğin gece ne dersin bana?
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 323 cevap paylaştı. Sadık kalıyorsan bu güzel bir şey... sevgiline/eşine. Her hoşuna gidenle flört ediyorsan kötü kadınsın :)
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 801 cevap paylaştı.
7 ayErkeğe göre değişir. Gerçek erkekse seni evire çevire :) anladın sen
01 Yorumla
Soran7 ayHoşuma gider valla
7 ayBende senin gibiyim sıkıntı yok yani bu huy yapacak bir şey yok
02 Yorumla
Soran7 ayKötü mü bu sence
- 7 ay
Sence kötümüyüz ihtiyaç bu napalım istemsizce oluyor 😅
- Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı.
7 ay30 yaşlarınzıdasınız ve kendinizi keşfettiniz normal durumlar bunlar
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Severim o tür hanımları iyi anlaşırız senle
00 Yorumla
7 ayCinsellik doğal ve normal bir şey, seks ile konuşan yerine konuşmayan partner sıkıntılıdir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 395 cevap paylaştı.
7 ayKeşke sevgilim olsan seninle her gün her gün her günnnnnn saatlerceee bumbumbum
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 870 cevap paylaştı. Olur neden olmasın herkesin farklı düşünceleri var seninde düşüncen yapın bu
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
7 ay84 tane erkek cevabından biri mutlaka istediğin cevap olmalı
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı. Tanıştıktan bir süre veya sevgili olduktan bir süre sonra olursa daha az yanlış anlaşılır bence
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 969 cevap paylaştı. Karşı taraftan kötü algılanmaz ancak seni ucuz yapar
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 776 cevap paylaştı.
7 ayOynak bir kadın görünümü verip sen kendini kullandırabilirsin sevgiyi arka plana atabilir bu
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 887 cevap paylaştı.
7 ayHayır seninle olan erkek çok şanslı, fantezilere açık mısın?
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
7 ayBaşbaşa iken sorun yok ama topluluk içinde sorun olabilir.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 482 cevap paylaştı. Yani ben olsaydım karşındaki çok sevinirdim. Tam istediğim...
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
7 ayAlgılayan çok çıkar ama ben kötü algılamam.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 529 cevap paylaştı.
7 aySenin gibi biriyse karşındaki iyi bi izlenim birakir
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı.
7 aybız erkekler severız oyle kadını zaten normallestı cınsellık rahatlıkla konusuluyor ve bu konuda espırıler havada ucusuyor ayrıca sevısmek dunyanın en guzel seyı sevısebılecegın bırı olduktan sonra kendını sınırlamak sacmalık
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)7 aykarşı taraf da azgınsa kötü algılamaz korkma. burcun ne senin
02 Yorumla
Soran7 ayOğlak
Cevap sahibi7 aygayet iyi, makine gibisindir sen 😅
Gizli Üye(25-29)7 ayİşte bu benim çok hoşuma gider evire çevire yaparım dahada vahşileştirir beni
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)7 ayNe kadar uc dusuncelerin var ne kadar sınırsızsım bilmek tartmak lazim aslinda😇💫
00 YorumlaVallah yemin bende öyleyim öyle birinide çok ariyom sınırım yok ana bacı düz giderim 😂😂😂😂
00 YorumlaKendini hemen belli etme uzun süreli ilişkin varsa da sıkıntı olmaz istediğin kadar konuş hoşuna gider
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
7 ayHer erkeğin yanında böyle davranma yanlış bir şey olabilir
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. karşındaki kişiye bağlı
40 Yorumla
7 aybende seviyorum öyle düşünme erkekler yok demezler
00 Yorumla
7 ayTamda benim kişiliğim
Hatta her espride cinsellik geçer
Çükülata yer misin 😍00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)7 aybence bırakmaz ben de senin gibiyim sevgilim olduğundan seks esprileri yapıyorum sürekli seksten cinsellikten konuşuyorum hiç de utanmıyorum çekinmiyorum
01 Yorumla- 7 ay
Ateşli garı 😃
Gerçekten sevgiliyseniz ve bazı şeyler olmuşsa bence sıkıntı yok
00 Yorumla
7 ayYo ben de böyleyim gayet tutkulu ve şehvetli bir ilişki olur
03 Yorumla- 7 ay
Yalnız mısın?
- 7 ay
🤔🤔🤔
- 7 ay
Ben hariç herkesin yorumuna cevap verdin 😁
Cinsel Yaşam konusunda 396 cevap paylaştı. Yaşın 30 civarıysa normaldir. Ama kendine hakim ol
02 Yorumla
Soran7 ayOluyorum zaten
7 ayYerli yersiz olursa hoş bir izlenim olmaz
02 Yorumla
Soran7 ayİkimize özel anlarda sadece toplum içinde nasıl davranması gerektiğini bilen biriyim
- 7 ay
Est. Ben sizin nasıl davranmanız gerektiğini bilmediğinizi iddia etmedim.
Elbette güzel olur sohbet o kıvamdaysa
- Cinsel Yaşam konusunda 320 cevap paylaştı.
7 ayYapmadığın için öyledir o.
06 Yorumla
Soran7 ayCinsel geçmişim var
- 7 ay
24 saat öncesi yoksa bir anlam ifade etmez.
Soran7 ayTabii yok ama ilişkim varken de böyle oluyorum ben yani sürekli bir cinsel gerilim halinde oluyorum partnerimle
- 7 ay
Her istediğinde yapamadığın dönem daha çok. Sürekli istekli olman normal yani.
Soran7 ayKötü bir şey değil değil mi bu
- 7 ay
Niye kötü olsun ki?
Gizli Üye(30-35)7 ayEvet bu kaşar nasıl olsa der devamını getirir
46 Yorumla
Cevap sahibi7 ayYoo gerçekleri diyorum
Cevap sahibi7 ayTabiki çeker
Gizli Üye(30-35)7 ayDozu önemli bence
91 Yorumla
Soran7 ayYani hep yüksek oluyorum ilişki içinde hani sevgilim var diyelim sürekli konuşabilirim sıkılmam bununla ilgi şakalar yapabiliyorum bunun üzerinden flört oyunları gibi şeyler dönüyor
- Cinsel Yaşam konusunda 618 cevap paylaştı.
7 ayBöyle birini arıyorum. Doyumsuz olması sart
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Baskılama sakın açık oyna, erkolar sever.
00 Yorumla
7 ayİşte bu yüzden 30😅😅
00 Yorumla
7 ayBana niye böyle kadın denk gelmiyor 🤔
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Benim çok hoşuma gider
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
7 ayEvet biraz öyle dizginlemelisin kendini
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 643 cevap paylaştı.
7 ayBenim hoşuma giderdi şahsen 😄😅
00 Yorumla
7 ayKullanılmaya müsait kadın izlenimi verirsin
00 Yorumla- Devamını Gör (71)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem