Eski sevgilime özel fotoğraflar atmıştım ama silmemiş hatta bakıp bakıp mast. yapıyormuş, sizce ifşa eder mi?

Sanaldan tanışmıştık işte. Sonra ayrıldık. Aslında ben ayrılmak istedim sıkıldığımı söylemiştim ama aslında sebebim eski seviglimi unutmak için sanalda denk geldi onunla tanıştım sayesinde kolay ve güzelce atlattım eski sevgiliyi unutmada. Ama sonra uzun boylu erkek istediğimden ve reel olsun istediğimden başkasıyla flörtleşmeye başladım sevgili olduk hatta onunla sevgili olunca sanaldan tanıştığımdan ayrılmak istediimi söyledim.

Küfür filan etmedi tamam dedi sen kafanda bitirmişsin tek taraflı olacak halide yok ayrılalım istediğin gibi olsun dedi. Sonradan aklıma geldi dün sordum onuda aylar sonra geldi zaten aklıma ondan ayrılınca işte. Sana attığım fotolar videolar duruyor mu dedim sanaldan ayrıldığım kişiye işte. Evet duruyor dedi. Nasıl duruyor ya silmedin mi onları birine gösterdin mi paylaştın mı yoksa dedim. O da kimseye göstermedim bir yerde de paylaşmadım. İfşa edecek olsam zaten yüzün bile görünüyor kimliğin ortada istesem şantaj yapardım karaktersiz biri değilim. Evet duruyor silmedim ama kimseye göstermedim paylaşmadım ifşada etmedim kimseyede anlatmadım. Ben bekar bir erkeğim hayatımda da kimse yok aklıma geldikçe bakıyorum bakıp bakıp asılıyorum hatta ver çoşkuyu diyorum büyük zevkle demiş kendi kendine. Alayı duruyor hiç birini silmedim polise filanda gidemezsin ne dicen kendi hür irademle eski sevgilime attım, o beni ifşa etmedi ama bakıp bakıp mast mi çekiyor diyecen diye güldü bana hatta.

Napmalıyım sizce?

Eski sevgilime özel fotoğraflar atmıştım ama silmemiş hatta bakıp bakıp mast. yapıyormuş, sizce ifşa eder mi?