Güncellemeler
7 ay
Yanlış anlaşılmasın aldatma ve boşanma yok sadece derdimden bahsettim ölene kadar esim hayatımda olacak beni çok seviyor çocuğumun annesi sadece ben çabuk sıkıldım cocuk olunca tabi renk gelir hayatımıza daha çok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Allah senin cezanı versin hamile karısını aldatacak işin rast gitmesin
Aldatma yok ama çok sıkıldım sürekli esimle karnı da sisti sürekli durulmadi da benimle oluyor sürekli oyun oynuyor aklı sıra ama inan sıkıldım
O kadın ne sıkıntılar çekiyordur şimdi senin düşündüğün şeye bak iğrenç herif
Sıkıntı çekiyordur illaki yanındayım ben beni 5 dk bile bırakmıyor gülüyor sürekli itiyor beni seviyor musun sence ben güzel kadın miyim diye öpüşmeye başlıyor hala oyun yapıyor
Fazla ilgi verdiği için olmuş
Biraz mesafe koysa sen kudururusun
Bilmiyorum vallaha ya ne olacak
Sakın aptal saptal bişey yapıp evliliğini mahvetme o kadını da üzme biraz mesafe koymasını söyle
Yok yapamam annem öldürür beni çok masraf etti dugun icin ama eski bekar hayatimi özledim hesap verdiğim biri yoktu sorumluluk yoktu sürekli her kızla görüşürdüm inan çok zevkli gelirdi şu an da görüyorum teklif geliyor ama esim var diye kabul edemiyorum.
Sürekli her kızla görüşürdüm demen bile yetti de neyse
Esimle tanışmadan önce öyleydi ona aşık oldum evlendik zaten bekardim zaten hesap vereceğim biri yoktu
Her zorlugu kadın çeksin. Sonra kadını aldatın
Demi ama
@ummuebrarsare
Aldatmadım kesinlikle
İyi yapmışsın
Bir zorluk çektiği de yok aslında ona bakıyorum doğacak cocugumuz için o benim eşim çocuğumun annesi artık ölene kadar hayatımda olacak iyi günde kötü günde
İnşallah
Niye evlendin o zaman yapram
İlk başta zevk alıyorduk seviyordum onu o beni daha çok seviyordu ama evlenince tabi karı koca olunca işin rengi değişti eskisi gibi değiliz kilo da aldı birde sorumluluklar ağır geldi bana da
Eşine odaklan onunla ilgilen.
Zaten öyle yapıyorum çok bunaldım 24 saatin 14 saati yanındayım izin günleri 24 saat de yanındayım
Bu süreçte onun da işi zor ilgi ister yanında birini ister
Öyle tabi sürekli yanında olayım istiyor eyvallah birde dizi acıyorum oyalanmak için tam o sırada başlıyor cilve yapmaya cocuk gibi oyun oynamak istiyor kafama dokunuyor öpüyor itiyor ısırmaya çalışıyor dudağımı falan bos durmuyor hiç
Normaldir öyle davranması
Vallaha ben annemden biliyorum hiç öyle bir kadın değildi esim niye böyle onu anlamıyorum tamam iyi de abarttı ama
Hamilelik etkiliyor
Artık çocuğumun annesi olacak bir kere evlendim bakarım tabiki o da bana bakar ama annem öyle değildi kardeşime hamileyken onun için diyorum simariyor mu diye
Gerçekten hayret bir şeysiniz
Niye la
Karın o senin bekle kardeşim çocuk olana kadar, hem hamileliğinde belli bşr zamanı var o zamana kadar yapabilirsin, madem böyle yapacaktın niye evlendin ki
Ya işte çok seviyorduk birbirimizi bir farkli geliyordu her şey ama sıkıldım ya bekar hayatı gibi değil sorumluluk var sürekli babam da demişti sıkılırsın diye ama
Dinlemedim aldim sevdiğimi
Elbette sorumluluk olacak ama baban seni iyi alıştıramamış bu işe dediğine bakılırsa
Ya bana dedi evlenme takıl istediğin kızla gez toz aldığın parayla da diye ama dinlemedik işte çoluk çocuk yani turkiyenin gerçek yüzünü gördüm şimdi eskiden toz pembeydi american dream gibi her şey
Geçmiş olsun o günler geçti artık sorumluluk zamanı
maalesef bosanmam da zaten annem çok masraf yaptı benim için babam da öyle öldürürler beni yanlış bir şey yaparsam mecbur eşime heyecan katmaya calisicam
Çocuk olsun hele daha güzel olur o zaman
Evet esim hiç sıkılmadı ama o da ilginç bana annem sıkılır Esin senden demişti çok seviyor istekli hala
Senden adam olmaz
Ben ne yaptım ya