Cinsel Yaşam Erkekler neden yalamayı bilmiyor? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 14 Erkekler neden yalamayı bilmiyor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
SpaceLoverTeacher Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% 7 ay Düzeltme:Ben neden hep yalamayı bilmeyenleri seçiyorum ya.Düzelttim senin için. 2 0 Yorumla
Herosell Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 7 ay Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Çünkü bu çok Kız buna izin vermiyor ve Hani bilmeyen erkeğini öğretmiyorlar Hani birçok erkek çıkardıktan sonra Max dondurma yalar gibi her tarafı yalıyor hani sadece Kriter ise uyarılmak yerine 0 0 Yorumla
Xx_OlgunBeyefendi_xX Takip Et Master Yaş: 45 , eic 100% 7 ay Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı. Çoğu acele ediyor, işi bitirmeye odaklanıyor. Oysa kadın ritimle, sabırla, nefesle çözülür. Yalamak değil, anlamak mesele 😌👅 0 0 Yorumla
masumcocuk34 Takip Et Master Yaş: 38 , eic 30% 7 ay Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı. Ben bu konuda mütevazı olamayacağım, güzel yalarım, memnun kalmayan olmamıştır 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 7 ay Ben çok seviyorum istiyorum arzuluyorum yalamayı ama hiç yapamadım maalesef 0 0 Yorumla
Pool34 Takip Et Xper 7 Yaş: 37 7 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. İlk defa vajina görmüş birine deng geldiysen, yalayamamasi normaldir 0 0 Yorumla
GizliÜye0234 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 7 ay Genel konuşmayalım sarılırım 😃 bu dili boşuna mı besledim 😂😃 0 1 Yorumla GizliÜye0234 7 ay Darilirim Yorumla
mihribann1 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 32% 7 ay Cinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı. Herkesi kendine bekledikleri için 1 0 Yorumla
HeadSh0t Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% 7 ay Cinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Ehline denk gelde bak deli olmuyor musun 0 0 Yorumla
CAGRI16 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 61% 7 ay Cinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. Bilenine denk gelmemissin. 0 0 Yorumla
Gamiyarass Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 96% 7 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Erkeğe denk gelmemiş sin ozaman 0 0 Yorumla
kadınyokdertyok Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 7 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. öğret nasıl yalanacak 0 0 Yorumla
bielmanınyarısı Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% 7 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Seni yalayan acemiymis 0 0 Yorumla
userrrr02845 Takip Et Xper 5 Yaş: 20 7 ay erkekler hicbi seyi bilmiyor 2 1 Yorumla 06KILIC06 7 ay Mesela? Yorumla
JuliusCaesar063 Takip Et Master Yaş: 27 7 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Öylesine denk geliyorsundur 😂 0 0 Yorumla
Sert38 Takip Et Guru Yaş: 41 7 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Çok iyi biliyorum ve yalamaya emmeye bayilirim 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 7 ay Acityo beni. mk 6 2 Yorumla Soran 7 ay ... Yorumla GizliÜye0234 7 ay Yapamıyor demekki Yorumla
aliakarrr Takip Et Guru Yaş: 35 7 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Dil darbeleri atmayı bilmiyoruz mu 0 0 Yorumla
Guldumvedurdum Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% 7 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Öğret öğrenirler 0 0 Yorumla
Adanaaşk Takip Et Master Yaş: 47 7 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Acemidir kesin. 0 0 Yorumla
ᴅiʏᴇᴛisʏᴇɴ-ᴀʟᴘ Takip Et Bilge Yaş: 33 7 ay Cinsel Yaşam konusunda 473 cevap paylaştı. Nereden biliyorsun 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
33Cevap
Düzeltme:
Ben neden hep yalamayı bilmeyenleri seçiyorum ya.
Düzelttim senin için.
Çünkü bu çok Kız buna izin vermiyor ve Hani bilmeyen erkeğini öğretmiyorlar Hani birçok erkek çıkardıktan sonra Max dondurma yalar gibi her tarafı yalıyor hani sadece Kriter ise uyarılmak yerine
Çoğu acele ediyor, işi bitirmeye odaklanıyor.
Oysa kadın ritimle, sabırla, nefesle çözülür.
Yalamak değil, anlamak mesele 😌👅
Ben bu konuda mütevazı olamayacağım, güzel yalarım, memnun kalmayan olmamıştır
Ben çok seviyorum istiyorum arzuluyorum yalamayı ama hiç yapamadım maalesef
Bazıları işi bilmediği için yapamıyor ona da tecrübe lazım
İlk defa vajina görmüş birine deng geldiysen, yalayamamasi normaldir
Genel konuşmayalım sarılırım 😃 bu dili boşuna mı besledim 😂😃
Darilirim
Herkesi kendine bekledikleri için
Genelleme yapmak doğru olmasa gerek 😎🫡😉
Ehline denk gelde bak deli olmuyor musun
Bilenine denk gelmemissin.
Sevismeyide bilmiyorlar kadin erlek
Erkeğe denk gelmemiş sin ozaman
öğret nasıl yalanacak
Denk gelmemissin iyisine
Seni yalayan acemiymis
erkekler hicbi seyi bilmiyor
Mesela?
Öylesine denk geliyorsundur 😂
Çok iyi biliyorum ve yalamaya emmeye bayilirim
Acityo beni. mk
...
Yapamıyor demekki
Denk gelmemişsin demek ki
Bilene denk gelmemissindir
Dil darbeleri atmayı bilmiyoruz mu
Bans denk gelmemişsin
Neden bilmeyelim
bilmediğimizi kim söyledi ;)
Öğret öğrenirler
Ilık ergenlere denk gelince öyle oluyor
Acemidir kesin.
Tövbe
nasıl erkeklerle birlikte oluyorsunuz ki?
Nereden biliyorsun
Ben yalarım
Kimmiş o cahiller
Biliyoruz ya
Sana denk gelmemiş