Kısaca cinsel çekicilik denilebilir. Kısmen görecelilik içerir. İki ana farklı konuda ele almak gerekir, fiziksel özellikler ve davranışlar. Davranış olarak, kişisel temizlik, bakım, parfüm, kıyafet gibi konuları da içine alır. Şahsen ben bunların fiziksel özelliklerden daha etkili olduğunu düşünüyorum.
Zekâyı ateşleyen, cazibeyi ateşler 🔥 Birinin sana bakışındaki kendinden emin dinginlik, boynunun altındaki koku, konuşurken sesinin dalgalanışı… Seksapeli en çok doğallık taşır — farkında olmadan tahrik edebilmek sanattır 😏✨
En başta duruşu gelir , peşine beden dili, tavırları, benim için fiziki çekim sondadır baştan fiziki çekime kanıp yakalandınmı içi boş çıkınca, kafa teneke, üzülmeyeceksin...
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
7 ay
Hani bı eril kibarlık var ya bı de böyle yumuşatıcı kokusu... Erkeklerde yumuşatıcı kokusuna bayılıyorum CİNSEL OLARAK DEĞİL AMA SADECE HOŞUMA GİDİYOR
Tam olarak değil. Yasal zorunluluk gereğince Mahkemece cinsiyet değişikliğine izin kararı verilmeden, cinsiyet değiştirme ameliyatı yapılamaz. Cinsiyet değişikliği şahsa sıkı sıkıya bağlı bir hak olup, ameliyat Mahkeme izni zorunlu kılınmıştır.