Mutlu sağlıklı akşamlar dilerim saygılar sevgiler sunuyorum
Cinsellik hayatın yaşamın anlamı ve mayasidir Olmazsa olmazdir Mutlu bir ilişkinin de evliliğin de en önemli saç ayağı bence Cinsellik
47. yasindayim ve bekarım bugüne kadar 6. kisiyle beraber oldum
Bu platformda bu konu etiketinde verdiğim cevaplar nedeniyle çok zaman lincleniyorum
Ama hayat felsefem Dunyaya bir kere geldim bir daha rüşvet versem gelemem ya adam gibi yaşarım ya da hemen geberirim Dünya da en kötü şey saklanan düşüncedir para bile saklaninca kokar Bir insan düşüncesini ensesinin arkasına değil masanın ortasına koymalı Açık net şeffaf hesap veren hesap vermeyi onurlu bir yaşam tarzı haline getiren bir insanim Lafı evelemeyi gevelemeyi sevmem düz bir insanim
Aşkta sevgililik ve evlilik de cinsellik olmasa da olur modunda olan insanların gizli bahçesi ve arka planda yaşadığı sorunların temelinde cinsellik seks tensel uyum var
Cinsellik kimsenin tekelinde sosyal statüsünden öte bir olgudur
Kadın ya da erkek hazı sonuna kadar yaşamalı
Açık olmalı kahramanları
Diyalog ekseninde olmalı
Bu olmazsa arayışlar aldatmalar kaçınılmaz oluyor11 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)7 ayAslında yazmayacaktım ama sana bilgi vermek istedim. Kadınların isteği erkeklerin en az 3 katıdır, en az 3 katı. Ama asla belli etmezler. Sanki erkekler çok istekli gibi görünürler. 😊 yani senin çok istekli olman ve evliliği beklemen gayet normal. Ayrıca eşine karşı da çok istekli gözükmek istemiyorsun ama çok istiyorsun. Onun gözünde de çok istekli görünmek istemiyorsun. 😊😊
Sana tavsiyem bu tip önyargıların olmasın. Eğer önyargın olursa ilişki sırasında rahat olamazsın ve evli bayanların en az %80’i gibi ciddi orgazm sorunu yaşarsın. İlişki sırasında rahat ol ve zevk aldığını eşine inleyerek belli etmeni öneririm 😊😊.
Neler yapacağınız eşinin neler isteğine bağlı😊😊 o seni yönlendirecek. Hiç yapmam, ıyyy dediğin şeyleri bile çok büyük bir iştahya yapacaksın. 😊😊😊01 Yorumla
Cevap sahibi7 ayYani sen kafana takma ve olayları akışına bırak. Eşin biraz becerikli ise senş yönlendirir. Sen sadece zevk aldığını inleyerek belli et yeter. Kendini sakın inlememek için sıkma😊
- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
7 aydinde kadının orgazm edilmesi sünnette özellikle tavsiye edilmiştir horozun tünemesi gibi kadına yaklaşmayın orgazmını bekleyin manasında bir hadis vardır sahih. yani orgazm edilmek senin evlilikteki haklarındandır. tek yasak vardır anal olmaz onun dışında kocan ve sen arasında zevkinize göre dilediğinizi yaparsınız.
10 Yorumla
7 aySorularlaislamiyet sitesinde bu sorunun detaylarını görebilirsin.
Ayrıca, bir iki haram dışında helal dairesi geniş.. Özel günlerinde ve yaklaşılmaması gereken yerler dışında haram yok.
Nezihen nasıl ilişki yaşanır onun tavsiyeleri var.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Gizli Üye(30-35)7 ayHanımefendi öncelikle Allah bir yastıkta kocatsın. Sizde bir güdü varsa bu size bir nimet olarak vardır, bu sebeple bundan utanma, günah sayma gibi bir yanlış içine girmeyin. Nasıl erkek orgazm oluyorsa kadın olarak sizin de olmanız ve bunu belli etmeniz en doğal hakkınız. Dinen zaten yasak olan şeyler belli, dinen emredilmeyen şeyleri dini hassasiyetle dine mâl etmek doğru değil, din insanlar Rablerini bilerek insanlık onuruna yakışır bir yaşantı sürsünler diye var, hayatı zorlaştırsın diye değil. Ayrıca unutmayın erkek de Allah'ın kulu siz de, erkeğe helal olan bir şey kadına haram olmaz.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 591 cevap paylaştı.
7 ayRegl döneminde ilişkiye yasak denilir fakat günümüzde artık Kondom var duş ve sabun icad edildi böyle bir sorun kalmadı. Anal yani Ters ilişki yine şaibeli bir durumdur Mezheplere göre hükmü değişir. Yine Kondom gibi korunma yöntemleriyle hijyen sorunu çözüldü. Dolayısıyla bir sınırdan söz edilemez.
00 Yorumla
7 ay1) Anal ilişki İslam'da haramdır.
2) Regl, lohusa gibi dönemlerde ilişki İslam'da haramdır.
İffetini koruduğun, bu tür kurallara riayet ettiğin müddetçe bir haram yoktur. İstediğin gibi, istediğin kadar, istediğin şekilde.11 Yorumla- 7 ay
Yapsaydın erkeklere kapalı olurdu. Sorma o zaman.
- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
7 ayBöyle konular özel ve hassas konulardır senin gibi dinini yaşamaya çalışan bir kadın bunları öğrenebilir tabii ki ama burada uluorta anlatılacak şeyler değil bunlar ancak sana birebir anlatılacak şeyler
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
7 aySenin orgazm olman ya da bunu belirtmen haram degil. Aksine esinle bir uyum yakalaman gerekiyor. Helal haram kitapta belli. Helalinde birlikte olmak kadar guzel bir şey olamaz. Diğer meseleler esinle utanmamana onu sevmene ve zamanla yakınlık kurmanla alakalı şeyler. Hanımlar cevap versin demissin ama sorunu ciddi bulduğum icin bende cevap vermek istedim.
00 Yorumla
7 ayanal haric her sey serbest ablam kocan o senin helalinle istedigin sekilde yasa
50 Yorumla
Gizli Üye(36-45)7 ayKırmızı bir çizgi var belli etmen ya da etmemen sana kalmış bende kapalıyım evliyim çok şeyler var
86 Yorumla- 7 ay
İşte en güzel ve doğru cevap
- 7 ay
Neler anlatr msn
Cevap sahibi7 ayDaha ölçülü olman gerekir ama bazı şeyleri yapmamak kapatmak sorun yaratır
- 7 ay
Neleri
- 7 ay
Senin kırmızı çizgin kaç tane
- Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı.
7 ayMüslüman bir kadının sınırlarını başkası değil, kendi imanı ve vicdanı belirler.
Evlilikte mahremiyet, iffeti korumak kadar eşine helal dairesinde yakın olmayı da içerir.
Yani neyi yaparken huzurluysan, sınırın orasıdır. 🕊️00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
7 ayher şey haram hatta nefes alman bile haram arap dinine göre.
10 Yorumla İsterseniz bu konu hakkında daha detaylı belli bir ölçüde konuşabiliriz.
10 Yorumla
7 ayİnan hiç bir sınırı yoktur açıklara göre daha serbest olurlar
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
7 ayAnal dışında hiç bir sınır yok dinimizce, nikahlı kocan o
10 Yorumla O karşındaki insanin fantezilerine bağlı eğer içinde gizli kalmış yaşamak isteyip yaşamadığı cinseljgi senin üzerinde yaşayabilir
00 Yorumla
7 ayarkadan hariç herseyi yapabilirsin teke tekte grupta haram oral felan mekruh ama yaparsın rahat ol kasma kendini serbest bırak
00 Yorumla
7 ayBurada kapali karılar cincellik sorusu açıyor bilemedim simdi
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 877 cevap paylaştı. Evlenmeden önce Kendi kendine evlenincede eşinle sınırsız ol yeter
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)7 ayBunu burada sormam hatta erkeklerle bu konuyu konuşman bile dinimizce doğru değil
01 Yorumla
Soran7 ayBAYANLAR DEDİM NEDEN ERKEKLER CEVAP VERİYOR
- Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı.
7 ayerkekler yazmasın demişsin helalin sonucta. ayrıca bunuda yanlış yerde soruyorsun dini kitaplardan öğrensen daha iyi.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)7 ayNeden haram olsun zevk almak icin yapiyosun helalinle
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
7 ayHayır her türlü zevki yaşamak ve yaşatman lazım
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
7 ayHarun abim ava çıkmış
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)7 ayAnal yapman onun dışında helalin ile her şey serbest tam bi dişi ol ki kaymasın
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
7 ayCinsellikte kuralım yok
00 Yorumla
7 aySende erkek değilsen.
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne