Cinsel Yaşam konusunda 509 cevap paylaştı. Öncelikle ben de tasnip etmem ama erkek ile kadın eşit değil hiçbir konuda tam aksine günümüz dünyasında özellikle Türkiye'de çok avantajlı iş görüşmelerinde eğitim de kariyer yapmada evlenmede hukuki bir olay olduğunda kadının beyanı esastır deniliyor nafaka alıyorsunuz her konuda ondesiniz. Erkek nefsine hâkim olamaz genç olgunlaşır bundan dolayı kadın toplum da evlilik gibi bir kurum da gostete göstere yapma hakkı yok çünkü nesilii devam ettirme annelik yapma bir görevi var
04 Yorumla- 7 ay
Olduda bitti oh ne güzel qgatlıgınıza bahane uyduryorsun şu an baya.
- 7 ay
Mevzu niye surekli kadınların ahlaki ve namusu kanka? sorun neden sürekli bizim giyimimiz bizim oturup kalkmamiz bizim mesleğimiz vs... neden böyle erkekler elestirilince kavak gibi kalıyorsunuz niye eleştiri kabul etmiyorsunuz? yeterince kadınları elestirmiyor musunuz? siz kusura bakmayın namussuz musunuz?
- 7 ay
Eleştiri değil bu tam aksine gerçekler toplumun gerçekleri buna göre bir yaşam biçimini dikkat edilmeli yabancı kadınlar bakıyorum türk kadınları kadar soyunmayi özgürlük zannediyorsunuz dişiliğin herkes göstermek zorunda değilsiniz. Bir erkek olarak evleneceğim kadın çoğuna eşine ailesine sahiplenecek biri olması ben nasıl şu an kadar hiçbir kadınla birlikte olmadiysam hayatım giren kadın da patlak birini istemiyorum bu kadar basit
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(18-24)7 aygenelde kadın erkek eşit değildirci tayfadan oluyor onlar ya da ben yaparım kadın yapamaz yok öyle bir şey diyen tayfa ya da son tayfa dar sevenler tayfası
21 Yorumla- 7 ay
Gereksiz erkekler yok olsunlar
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 318 cevap paylaştı.
7 ayHerkesin zevki kendisine ama bu konuda yalan soylemek haysiyetsizlikdir. Nasil ki bir kiz zengin uzun boy yakisikli yemek yapan erkek istemesi cok normal və dogalsa erkeklerdede ayni (jelatinim acilmamis)
00 Yorumla Ağzı açlıktan koktuğu halde zengin erkek isteyen kızlarla bu modeller aynı işte.
03 Yorumla- 7 ay
Aynı şey değil namus herkese namustur
- 7 ay
İlgisi yok sadece hoşuna gitmedi. Herkes dengini istemeli her anlamda fakir olup zengin koca isteyen kısa olup uzun isteyen kız tamam bunda öleyeim evet absürt ve saçma ama sen kucaktan kucağa atladiktan sonra utanmadan bı kızın bekaretini sorgualayamaz ve temiz kız istemeyemessin
- Cinsel Yaşam konusunda 419 cevap paylaştı.
7 ayKısa boylu fakir kızların uzun zengin erkek istediği hakla
01 Yorumla- 7 ay
Yavaş gel
Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Şu temiz kız ibaresini en azından kizlar kullanmaya iyi olur. Ne yani diğerleri kirli mi?
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)7 ayKızlar tecrübesiz erkeği ezik gibi görüyor. Bakire kızlar bile tecrübeli istiyor. Aşırı dindar olanlar belki istemiyordur bilemem.
04 Yorumla- 7 ay
Bı sg
Cevap sahibi7 ayİstersen gizliden bir soru sor cevaplara bak. Birkaç gün sonra sor şimdi herkes gördü bu soruyu gerçek düşüncelerini yazmazlar. Ben birkaç kez bu soruyu sordum %80 i tecrübeli erkek istiyor.
- 7 ay
Dahası beni biliyorlar. Gizliden sorunca rahatlar
Cevap sahibi7 ayAslında śikimde bile değil. Herkes kendi tercihlerinin sonucunu yaşar. İsterse genelevden çıkmış kadınla evlensin, isterse de 100 tane kızla yatmış erkekle. Bana ne yani
Gizli Üye(30-35)7 ayJelatinli olacak işler değil cinsiyet farketmez aklı fikri temiz olsun beden kirli değil zihin kirli olmasın
04 Yorumla- 7 ay
He yapram kesin oyledi nasılda kıviriyor
Cevap sahibi7 aySeninle tartışacak durumda değilim kendi fikrimi söyledim senin ne düşündüğünün benim için önemi yok.
Hakaret edip kaliteni göstermiş oldun- 7 ay
Doğru cevapları verin hakaret almayin
Cevap sahibi7 ayBen kendi adıma doğru cevabı verdim inandığım şeyi söyledim sana göre cevap verecek değilim
7 ayikici el erkek 👎🏻👎🏻👎🏻 yaptığını bir şekilde dengelemeye çalışıyor bence
30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,3b cevap paylaştı.
7 ayAtaerkil hakkı ile 😀
12 Yorumla- 7 ay
🙄🙁
- 7 ay
Ben savunmuyorum 🤦🏻♂️
- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
m 7 ayBunu isteyenler ezik silik tipler
20 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. İsteme hakkı yok o konuda haklisin
10 Yorumla
7 ayHakli bi yaklasim 👏🏻👏🏻
10 YorumlaNe lan bu sakızmı a. mk
03 Yorumla- 7 ay
He sakız yapram
- 7 ay
Doğru cevap verirsen sorun yaşamayız
7 aybenım acılmadı :
02 Yorumla- 7 ay
Napalim
- 7 ay
benım hakkım var mı :D
7 ayÖzgüvenine yediremediği için
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
7 aySadakat arayışındayım kanka
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 425 cevap paylaştı. Halklısn
10 YorumlaBencillik
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)7 ayGel açılmadı bak burada duruyor. 31 yaşında.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Jelatini açılmış? 😀
04 Yorumla- 7 ay
Kullanılmış üstünden tır geçmiş
- 7 ay
Patlak erkek patlaktir bekaret sadece kadına yok toplumun beyn mi var
7 ayTrameri ne kadar?
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
7 ayDimi ya
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar