Cinsel ilişki öncesi ve sonrasında dikkat edilmesi gerekenler hem sizin hem de partnerinizin sağlıklı ve mutlu bir cinsel hayat yaşaması için oldukça önemlidir.
Evet buna katılıyorum ama nelerdir bu dikkat edilesi konular?

Cinsel ilişki öncesi ve sonrasında dikkat edilmesi gerekenler hem sizin hem de partnerinizin sağlıklı ve mutlu bir cinsel hayat yaşaması için oldukça önemlidir.
Evet buna katılıyorum ama nelerdir bu dikkat edilesi konular?

tahrik edici konuşmalarla başlar , sevişme esnasında argo kelimelerle devan eder , ama aşırı argo 😅 bitiminde çok fazla konuşmaya gerek yok , bi sigara molası , sonra kaldığı yerden devam 😉
Ne hoşuna gider, neyi sevmiyorsun?” gibi samimi bir diyalog güveni artırır. Sonrasında ise deneyimi paylaşmak, birbirini takdir etmek veya basitçe “iyi miydi?” gibi hisleri ifade etmek önemlidir; bu hem duygusal bağı güçlendirir hem de gelecekteki deneyimleri daha keyifli kılar. Özetle, öncesi iletişim ve rıza, sonrası ise geri bildirim ve bağ kurma odaklıdır.
esi:kısıtlamalar, beklentiler, düşünceler ama ben cinselliği deniz dip dalgası ile yosunların yaptığı dansa benzetiyorum..
Sonraıs elbette mennuniyetler sarılamalar minik öpücükler olmalı, hop popoyu dönüp uyuyanlara duyrulur :D :D :D
Cinsellikte en çekici şey dürüstlüktür.
Öncesinde konuşmak arzuyu azaltmaz,
sonrasında konuşmak sevgiyi artırır.
Eig için tşkler
rica edeerim
Nasıl gidiyor erkencisin yoksa hicmi uyumadin
uyku benimö için önemli
neden kalktım o da bana özel bu saatte ne var dışarıdan bir ses duydun mu?
O nerden çıktı kiz
ne nereden çıktı?
Dışarıdan bir ses duydunmu dedin yaaa?
evet duymadın mı?13 dk önce
Ne sesi ben bir şey duymadım ki
tamam boş ver senin kulağın duymuyor ise kalbinde mühürlenmiş demek
Kız sen öyle bir cümleyle noktayı koydun ki, kalemi elimden düşürdün resmen.
Kulağım duysa da kalbim sustu belki ama sessizlik bazen söze dönüşmeden de anlar insanı.
Kalp mühürlenmez öyle kolay, sadece doğru frekansı bekler.
Belki de seninkiyle aynı yerden geçiyor sesim, o yüzden duymadım sandın. 🌙
Cevap
13Cevap
Henüz yaşamadım ama istekler, fanteziler hatta giyim vs bunlar konuşulabilir. Amaç doruklarda yaşamak ve bencilce olmamak diye düşünüyorum.
Genelde istekler fanteziler hakkında konuşma olur. Sonrasında da beni ne hale getirdin derler
Sonrasında biraz şevkat gerekiyor sanki sarılıp yatmak gibi
Brifing mi vericez öncesinde, ooo heveim kaçtı der giderim😅
o zaman güle güle :D :D :D asdjksf
Çok fazla konuşup vakit kaybetmemeye çalışıyorum ve hemen dudaklara yapışıyorum
Korunma, fanteziler ve yapılacak olan ve yapılmayacak olan şeyleri konuşmak zevk ve güven için önemlidir
Genelde sohbet edilir.
O an ki duruma göre değişir
Bu partnerin sınırına göre değişir
Politika enflsyon devrim
Sen neler konuşuyorsun
soruda ben var mıyım? soruyu cevapla ya da...
gevezelik yapma hadi yok ol çocuk
Nasıl bagirttim ama seni
Anal olmaZ derim
Siyaset iyi olur
yalarımm