Cinsel Yaşam Regl öncesi çok istekli oluyorum, nasıl azaltabilirim? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Dışardayken çok rahatsızlık veriyor bu durum bana Regl öncesi çok istekli oluyorum, nasıl azaltabilirim? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Önerulu1234 Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 100% 7 ay Bunu azaltmanın tek yolu regli öncesinde sevgilinle yakınlaşmak peki rahatsız ediyor derken nasıl bir rahatsızlık oluyor gıdıklarına filan mı 0 0 Yorumla
criollo Takip Et Master Yaş: 34 , eic 99% 7 ay Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı. Çoğu kız zaten o olayı yaşıyor önüne geçilecek bir mevzu değil 0 0 Yorumla
Öylesinebiriyizz3434 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 7 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Niye rahatsızlık veriyor? 0 9 Yorumla Soran 7 ay Islanma oluyor Yorumla Öylesinebiriyizz3434 7 ay Hadi yaaaa Yorumla Soran 7 ay Evett Yorumla Öylesinebiriyizz3434 7 ay Bak ya canım çekti işleme hazır daldır daldır çıkar Yorumla anonimmkimsee 7 ay Sende heryerdesin beee 😂 Yorumla Öylesinebiriyizz3434 7 ay @anonimmkimsee her masada olduğumuz doğrudur 😂😂😂😂 Yorumla anonimmkimsee 7 ay 🤣🤣 Yorumla anonimmkimsee 7 ay Cidden çok fazla görğyorum senin yorumunu çıkıyormusun arada sırada uygulamadan 😆 Yorumla Öylesinebiriyizz3434 7 ay @anonimmkimsee yok hep burdayım 😂😂😂 Yorumla
TheCeketli Takip Et Master Yaş: 24 , eic 97% 7 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Neler oluyor dışarıda 0 8 Yorumla Soran 7 ay Islanma oluyor Yorumla TheCeketli 7 ay Hmm nasıl yanii Yorumla Soran 7 ay Anladın bence Yorumla TheCeketli 7 ay Neye ıslandığını anlamadım Yorumla Soran 7 ay Yaa istek oluyor ya hormonlar yüzünden Yorumla TheCeketli 7 ay Olduğun yerde mi ıslanıyorsun Yorumla Soran 7 ay Arada sırada öyle Yorumla TheCeketli 7 ay Tuvalet bul yap birşeyler Yorumla
magnacarta1215 Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 100% 7 ay Cinsel Yaşam konusunda 758 cevap paylaştı. Bu pek senin elinde olan bir şey değil doğrusu 0 0 Yorumla
emrexxx38 Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 63% 7 ay Cinsel Yaşam konusunda 859 cevap paylaştı. Tek sen değilsin çoğu öyle 0 0 Yorumla
softhayat33 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% 7 ay Cinsel Yaşam konusunda 789 cevap paylaştı. mastürbasyon baska çare yok ki 0 0 Yorumla
İçiBoşDefterim Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% 7 ay Sende evde olunca mastürbasyon yap rahatla 0 0 Yorumla
Mirakayra12 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 86% 7 ay Cinsel Yaşam konusunda 882 cevap paylaştı. Bende tam tersi 2 0 Yorumla
udemir7272 Takip Et Xper 7 Yaş: 36 7 ay Hic iliskin oldumu peki 0 3 Yorumla Soran 7 ay Yok Yorumla udemir7272 7 ay Peki birsey sorabilir miyim Yorumla Soran 7 ay Sorabilirsin Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% 7 ay Cinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. azalmaz 1 0 Yorumla
Ummuttt Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 7 ay Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Kontrol ediver 0 0 Yorumla
Softw Takip Et Xper 7 Yaş: 28 7 ay Günün geldi mi 0 2 Yorumla Soran 7 ay Az kaldı Yorumla Softw 7 ay Tavan şu an o yüzden Yorumla
Gizli Üye (25-29) 7 ay Kac yasındasın kı 0 4 Yorumla Soran 7 ay 20 Yorumla Cevap sahibi 7 ay Video izleyerek mi yapıyorsun Yorumla Soran 7 ay Öyle degil Yorumla Cevap sahibi 7 ay Gizliden çıkayım mı bir şey sorcm konuyla ilgili Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Bunu azaltmanın tek yolu regli öncesinde sevgilinle yakınlaşmak peki rahatsız ediyor derken nasıl bir rahatsızlık oluyor gıdıklarına filan mı
Çoğu kız zaten o olayı yaşıyor önüne geçilecek bir mevzu değil
Niye rahatsızlık veriyor?
Islanma oluyor
Hadi yaaaa
Evett
Bak ya canım çekti işleme hazır daldır daldır çıkar
Sende heryerdesin beee 😂
@anonimmkimsee her masada olduğumuz doğrudur 😂😂😂😂
🤣🤣
Cidden çok fazla görğyorum senin yorumunu çıkıyormusun arada sırada uygulamadan 😆
@anonimmkimsee yok hep burdayım 😂😂😂
Neler oluyor dışarıda
Islanma oluyor
Hmm nasıl yanii
Anladın bence
Neye ıslandığını anlamadım
Yaa istek oluyor ya hormonlar yüzünden
Olduğun yerde mi ıslanıyorsun
Arada sırada öyle
Tuvalet bul yap birşeyler
Bu pek senin elinde olan bir şey değil doğrusu
Tek sen değilsin çoğu öyle