Bir kadında sizi tahrik eden detay , olay nedir
Kadında sizi ençok etkileyen olay nedir , eşimi yatağa bağımlı yapmak istiyorum işteyken bile beni düşünsun istiyorum
Bir kadında sizi tahrik eden detay , olay nedir
Kadında sizi ençok etkileyen olay nedir , eşimi yatağa bağımlı yapmak istiyorum işteyken bile beni düşünsun istiyorum
Erkeği yatağa bağımlı yapmak tamamen karşılıklı tatmin ve bağ kurmayla ilgilidir
En önemli nokta, onun ihtiyaçlarını ve zevklerini anlamak ve kendi zevklerini de açıkça ifade etmektir
Yatakta yalnızca fiziksel tatmin değil, duygusal yakınlık ve güven duygusu da önemlidir, bu şekilde partnerin size bağlanması kolaylaşır
İletişim, denemeye açıklık ve karşılıklı saygı, ilişkinin yatakta daha heyecanlı ve bağımlılık yaratıcı olmasını sağlar
Kısaca, fiziksel uyum + duygusal bağ + iletişim erkek için güçlü bir bağlılık oluşturur...
Cevap
22Cevap
Yatakta hareketli olması, benim için giyinmesi, pozisyon zenginliğine ayak uydurması an geldiğinde kontrolü alabilmesi... aldığı hazzı yansıtmaktan cekinmemesi..
eşine her seferinde bir dileğini gerçekleştireceğini söyle asjhaha ama sonuçlarını sevmeyebilirsin :D
Tek dileği var o da belli
arkan mı? onunla başlar sonra daha fazlası gelir iş yerindeyken de aklında sen olursun :D
Cilveli ol yatakta aklını al her zaman istekli ol yanında temiz ve bakımlı ol birde yatak performansin iyi olsun yeter ☺☺
Cilve derken ne yapabilirim
Sağlam bir oral
Güzel bir fantezi kıyafeti
İyi bir twerk dans (kalça iyi olmalı)
Oral oda çok istiyor ben sevmiyorum
Nasıl bir kıyafet
Güzel mis
Bağımlı hale gelse bile sürse sürse 6 ay sürecek o hali. Her şey sonlu.
“Erkeği bağımlı yapan teknik değil, his. Dokunurken gerçekten isteyip istemediğini anlaması. Kadın rol yapmaz, yaşarsa erkek bağlanır.”
Böyle kadın var mı la bende yalvar yakar 4-5 ayda karımı zor ikna ediyorum
Kıyafet seçimi geceyi harlayabilir
Fantezi giyim diyorum
Sürekli onu istemek kanka temas etmek kadın bana öyle yapsın ben hiç çıkmam ki evden
Bildiğin her şeyi unut, boşaldıktan sonra zorla prostat orgazm yaşatırsın peşinden gelir köpek gibi
Anlamadım
İnternete prostat orgazm yaz görsellerde videolarda arat anlarsın, erkeğin prostat bezini uyarıyorsun
Uyarınca ne oluyor boşaldıktan sonramı yapayım
Evet boşaldıktan sonra yapacaksın ama elle zor yaparsın titreşim lazım
Ne titreşimi elle olmazmı
Cinsel hayatına renk karmak yenilikler katmak. İplerinin elinde oluşu. Özgüvenin vs.
boyle. yapmak istemen baya guzelmiş ya bende senin tarzda bi kiz istiyorum karsima cikmasini
Sınırsız olmak, hep daha fazlasını istemek ve hayalini kurdurmak
Sınırsız derken
hm benim bir kız arkadaşım vardı onla baya uyumluyduk oral anal yapmayı falan seviyordu aklıma geldi:D
10mm halatı alıyorsun bağlıyorsun bitti gitti
Hahahah
Dişiliğini kullanacaksın
Bazen olmayınca olmuyor zorlama
Hergün farklı fantazilerle yaklaşmak
Yaşlar kaç öncelikle?
Giyim , kişisel bakım , cilve
neden
Farklı fantezi
İstekli olmanız
Bu biraz zor
Neden