Cinsel Yaşam Eşinizle ilişkiye girerken oo çok çabuk boşalıyor ve boşaldıktan sonra devam etmek istemiyor ne yapardınız? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 06 Güncellemeler8 ay Ben evli değilim kiaq Eşinizle ilişkiye girerken oo çok çabuk boşalıyor ve boşaldıktan sonra devam etmek istemiyor ne yapardınız? Cevapla İlişki Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
Gizli Üye (25-29) 8 ay Bende aynısını yaparim ona bende erken boşalır bırakırdım onu öyle kısasa kısas 😉 8 11 Yorumla bakmayageldim12 8 ay Onu nasıl yapçan boşalmanı kontrol edebiliyorsun Yorumla Cevap sahibi 8 ay @bakmayageldim12 geciktirici kullan derdim Yorumla bakmayageldim12 8 ay Yok erken boşalır bırakırım dedin ya kontol edebiliyonmu ki öyle Yorumla Cevap sahibi 8 ay @bakmayageldim12 evet kontrol ediliyor Yorumla bakmayageldim12 8 ay Güzel özellikmiş Yorumla Cevap sahibi 8 ay @bakmayageldim12 erkeksin demekki bilmiyorsun erkeler de tutabiliyor kendini kadın da ayni sekilde Yorumla Fb90xx 8 ay Evli misin Yorumla bakmayageldim12 8 ay Erkeğim zaten tutabiliyoz ama çok değil o kadarr geldiği zmaan çıkmak istiyorr Yorumla Cevap sahibi 8 ay @bakmayageldim12 kadınlar da öyle Yorumla bakmayageldim12 8 ay İyimişş ama herkızda da olmuyo mutluluk Yorumla bakmayageldim12 8 ay Muhtamelen Yorumla
__PATRON__ Takip Et Master Yaş: 46 , eic 100% 8 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. kadın hasta olur öyle aç kalır. skimesini bilmeyen adamla eş de olunmaz sevgilide... 0 1 Yorumla Soran 8 ay Bilmem belki Yorumla
Xx_OlgunBeyefendi_xX Takip Et Master Yaş: 45 , eic 100% 8 ay Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı. “Erken boşalma utanılacak şey değil, konuşulacak şeydir. Devam etmek istemiyorsa, baskı değil anlayış işe yarar. Cinsellik yarış değil, denge işidir.” 0 0 Yorumla
alpercekic000 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% 8 ay Cinsel Yaşam konusunda 957 cevap paylaştı. Bi ikna edebilsem cinsellige cayır cayır doyuyurum karıda işte ah bi ikna olsa 0 0 Yorumla
magnacarta1215 Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 100% 8 ay Cinsel Yaşam konusunda 762 cevap paylaştı. Bir dahakine onu boşaltacak hamleleri sona saklardim 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 8 ay Aslında bu her zaman olmuyor. Eşimle olan an ve ortama bağlı. Bazen 5 dakika sürüyor ama onun verdiği tat başka yerde yok. fantezi önemli 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 8 ay 10 dk bekler devam ederdim çünkü onun da zevk almasını isterdim oda insan sonuçda 0 0 Yorumla
gunderr21 Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 100% 8 ay Cinsel Yaşam konusunda 394 cevap paylaştı. Boşaldıkça daha fazla boşalmak ister 0 28 Yorumla gunderr21 8 ay İsterim Yorumla Soran 8 ay İstemesse Yorumla gunderr21 8 ay İstememe gibi bi sansı yok ben cıkartmamki altımdan eze eze devam ederim doymadıysam Yorumla Soran 8 ay Zorlarmisin Yorumla Soran 8 ay Yani Yorumla gunderr21 8 ay Evet tabiki ben doymadıysam cıkartmmam yataktan Yorumla Soran 8 ay Yapamaman için zorluk çıkarırsa ya da kuserse naocan Yorumla Soran 8 ay Napcan Yorumla gunderr21 7 ay Diyorum ya saclarını elime dolayıp alırım altıma zorla yaparım aglasada bagırsada bırakmam Yorumla Soran 7 ay Araniz bozuluyor senden sogur Yorumla gunderr21 7 ay Soğursa çeker gider keyfi bilir Yorumla Soran 7 ay Ama eşine zorla ilişkide devam ettirmen saçma ya o istemedikten sonra Yorumla gunderr21 7 ay Benim istemem yeterli o istemiyosa girmesin o yataga benle Yorumla Soran 7 ay Hmmm Yorumla Soran 7 ay Kadında dusun Yorumla Soran 7 ay Biraz Yorumla gunderr21 7 ay Düsünüyorum oda zevk alsın diye yapıyorum işte Yorumla Soran 7 ay Ama o belli bir süreden sonra istemeyebilir ve istemediği zaman sen onu zorluyorsan zevk almaz Yorumla gunderr21 7 ay Benim zevkim önemli degilmi? Yorumla Soran 7 ay Biri istemedikyen sonra durulmalı ya Yorumla gunderr21 7 ay Ben doyumsuuzm oan duramam kendimi biliyorum Yorumla Soran 7 ay Eşin ağlasa cirpinsa bagirsa bilemi Yorumla gunderr21 7 ay Hasi senin hatrın için bırakıym ama benim fikrimi soruyosan yine bırakmam Yorumla Soran 7 ay Yuh knk Yorumla gunderr21 7 ay Nesen yuh Yorumla Soran 7 ay İnsan acır ya Yorumla gunderr21 7 ay Maalesef ben de acıma yok Neyse bu konu böyle uzar gider Yorumla Soran 7 ay Anladım Yorumla
MuratBey262626 Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 99% 8 ay Cinsel Yaşam konusunda 876 cevap paylaştı. İçindeyken ikinciyi atarım net 0 4 Yorumla Soran 8 ay Anlamadım Yorumla MuratBey262626 8 ay Yani ilk boş alırım içinden çıkartmadan ikinciyi yaparım Yorumla Soran 8 ay İstemesse Yorumla MuratBey262626 7 ay Kendi bilir Yorumla
Gizli Üye (25-29) 8 ay Baska erkekle yatiyorum tamda bu yuzden 5 2 Yorumla yanlızvesane 8 ay Eşin biliyormu Yorumla Fb90xx 8 ay Evli misin Yorumla
Gizli Üye (30-35) 8 ay Benim sevgilim de öyleydi, ayrıldım 5 1 Yorumla minikpipi 8 ay Sırf erken boşalıyor diye ayrilinir mi Yorumla
leonidas_3 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% 8 ay Cinsel Yaşam konusunda 9,1b cevap paylaştı. Bu tarz evlilikler bitiyor 0 0 Yorumla
Shaldoncooper Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% 8 ay Oralla önce seni boşalts6b sonra içine girsin. 0 0 Yorumla
44mlty44 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% 8 ay Cinsel Yaşam konusunda 570 cevap paylaştı. Kadından önce hiç boşalmadım 5 ten az yapmadım 0 0 Yorumla
BʟᴇᴜNᴏʀᴅ Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 100% 8 ay Cinsel Yaşam konusunda 487 cevap paylaştı. yalan yok farklı arayışlara girerdim. girdim de... 0 0 Yorumla
RaistlinMajere_ Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 8 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Konuşurdum, ilk önce konuşmak gerekir çünkü. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 8 ay Bi flörtümde öyleydi ben boşalana kadar 3 4 kere boşalıyodu bekle az diyodu 0 0 Yorumla
Asknedencanyakar_ Takip Et Master Yaş: 34 8 ay Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı. Tedavi olmasını isterdim 0 6 Yorumla Soran 8 ay İstemmesse Yorumla Asknedencanyakar_ 8 ay Ayrilirdim Yorumla Soran 8 ay Abart Yorumla Asknedencanyakar_ 8 ay Niye abartayim gerçekler bunlar Yorumla Soran 8 ay Bunun için sevdigin kişiden ayrilman saçma Yorumla Asknedencanyakar_ 8 ay Niye saçma olsun tedavi olması gerekirken olmaması saçma bence Yorumla
erkeksihayvan Takip Et Master Yaş: 43 8 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Yav nereye ne güzel eğleniyorduk :/ 0 0 Yorumla
merru Takip Et Guru Yaş: 34 8 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Durumu düzeltmek lazım. 0 0 Yorumla
eyup110111 Takip Et Yoda Yaş: 26 8 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bu çok kötü seni düşünmeli en azından ben. öyleyim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
30Cevap
Bende aynısını yaparim ona bende erken boşalır bırakırdım onu öyle kısasa kısas 😉
Onu nasıl yapçan boşalmanı kontrol edebiliyorsun
@bakmayageldim12 geciktirici kullan derdim
Yok erken boşalır bırakırım dedin ya kontol edebiliyonmu ki öyle
@bakmayageldim12 evet kontrol ediliyor
Güzel özellikmiş
@bakmayageldim12 erkeksin demekki bilmiyorsun erkeler de tutabiliyor kendini kadın da ayni sekilde
Evli misin
Erkeğim zaten tutabiliyoz ama çok değil o kadarr geldiği zmaan çıkmak istiyorr
@bakmayageldim12 kadınlar da öyle
İyimişş ama herkızda da olmuyo mutluluk
Muhtamelen
kadın hasta olur öyle aç kalır. skimesini bilmeyen adamla eş de olunmaz sevgilide...
Bilmem belki
“Erken boşalma utanılacak şey değil, konuşulacak şeydir. Devam etmek istemiyorsa, baskı değil anlayış işe yarar. Cinsellik yarış değil, denge işidir.”
Bi ikna edebilsem cinsellige cayır cayır doyuyurum karıda işte ah bi ikna olsa
Bir dahakine onu boşaltacak hamleleri sona saklardim
Aslında bu her zaman olmuyor. Eşimle olan an ve ortama bağlı. Bazen 5 dakika sürüyor ama onun verdiği tat başka yerde yok. fantezi önemli
10 dk bekler devam ederdim çünkü onun da zevk almasını isterdim oda insan sonuçda
Hevesini gidermemek için farkli pozisyonlar yaparım canim
Boşaldıkça daha fazla boşalmak ister
İsterim
İstemesse
İstememe gibi bi sansı yok ben cıkartmamki altımdan eze eze devam ederim doymadıysam
Zorlarmisin
Yani
Evet tabiki ben doymadıysam cıkartmmam yataktan
Yapamaman için zorluk çıkarırsa ya da kuserse naocan
Napcan
Diyorum ya saclarını elime dolayıp alırım altıma zorla yaparım aglasada bagırsada bırakmam
Araniz bozuluyor senden sogur
Soğursa çeker gider keyfi bilir
Ama eşine zorla ilişkide devam ettirmen saçma ya o istemedikten sonra
Benim istemem yeterli o istemiyosa girmesin o yataga benle
Hmmm
Kadında dusun
Biraz
Düsünüyorum oda zevk alsın diye yapıyorum işte
Ama o belli bir süreden sonra istemeyebilir ve istemediği zaman sen onu zorluyorsan zevk almaz
Benim zevkim önemli degilmi?
Biri istemedikyen sonra durulmalı ya
Ben doyumsuuzm oan duramam kendimi biliyorum
Eşin ağlasa cirpinsa bagirsa bilemi
Hasi senin hatrın için bırakıym ama benim fikrimi soruyosan yine bırakmam
Yuh knk
Nesen yuh
İnsan acır ya
Maalesef ben de acıma yok Neyse bu konu böyle uzar gider
Anladım
İçindeyken ikinciyi atarım net
Anlamadım
Yani ilk boş alırım içinden çıkartmadan ikinciyi yaparım
İstemesse
Kendi bilir
Baska erkekle yatiyorum tamda bu yuzden
Eşin biliyormu
Evli misin
Benim sevgilim de öyleydi, ayrıldım
Sırf erken boşalıyor diye ayrilinir mi
Bu tarz evlilikler bitiyor
Oralla önce seni boşalts6b sonra içine girsin.
Kadından önce hiç boşalmadım 5 ten az yapmadım
yalan yok farklı arayışlara girerdim. girdim de...
Konuşurdum, ilk önce konuşmak gerekir çünkü.
Bi flörtümde öyleydi ben boşalana kadar 3 4 kere boşalıyodu bekle az diyodu
doyum esıgın cok mu yuksek
Tedavi olmasını isterdim
İstemmesse
Ayrilirdim
Abart
Niye abartayim gerçekler bunlar
Bunun için sevdigin kişiden ayrilman saçma
Niye saçma olsun tedavi olması gerekirken olmaması saçma bence
Yav nereye ne güzel eğleniyorduk :/
Durumu düzeltmek lazım.
Tamda bşzde böyle durum