Arkadaşlar Merhaba! Erkek arkadaşım ilk sevgili olduğumuz zamanlarda cinsel birşeyler yaşadığımızda en az yarım saat boşalmazdı. şu an beş dakika bile geçmeden boşalıyor. Sizce bunun sebebi nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Psikolojik bir durum. Geç boşalmanın zararlı olduğuna dair bir yerde okuyup, bunu kafaya taktıysa, psikolojik olarak kendisini hemen boşalmaya şartlandırmıştır. Ya da libidosunun esiri olup, sürekli p*rno izleyerek şipşak mastürbasyon yapıyordur. Bu da erken boşalmaya sebep olur. Geciktirici kullanabilirsiniz.
04 Yorumla
Soran7 ayDaha öncr hiç yaşamadık bu durumu. şu an stresli ve yoğun. Dediğiniz gibi psikolojikse zamanla düzelebilir mi?
- 7 ay
Bu tarz psikolojik vakalar travmatik bir hâl alabiliyor. Yani kalıcı uzun süreli bir hâl alabilir. Eğer psikolojik destek almazsa, korkarım ki bu durum seksten nefret etme ve kendini sorgulama evresine kadar ilerleyebilir.
Eğer p*rno bağımlılığını yaşıyorsa, seyir havuzundan sıkılıp hemcinslerinin videolarını izlemeye başlamış olabilir. Fakat sadece stres ve yoğunluktan dolayıysa, erken boşalmayı kafaya takıp çok ileri boyuta da evrilebilir.
Maalesef iş tamamen partnerinizde bitiyor. Psikolojik destek almalı, o desteği içten kabul etmeli ve kendisi de iç dünyasında savaş vermeli.
Ben direkt size her şeyi buradan yazıyorum ki, size yardımcı olacağını söyleyip de mesajlara çekmeye çalışan kurnazlara istediklerini vermeyin diye.
Soran7 ayÖncelikle bana yardımcı olduğunuz için çok minnettarım, teşekkür ederim. Konuya gelecek olursak, ben kendisini bu konuda suçlu hissetmemesi için elimden gelen her şeyi yapmaya çalışıyorum hal hareketlerimle. Fakat bu sağlığıyla alakalı bir durumsa diye korku içindeyim. Kendisinin bu konuda biraz stres içinde olduğunu sezebiliyorum. Bazen kendi iç dünyamda bana karşı sevgisinin azaldığını düşünüyorum fakat yorumunuz beni rahatlattı. Tekrardan teşekkürler.
- 7 ay
Rica ederim.
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı.
7 ayBu durumda panik yapma kanka, normal bir süreç.
İlk zamanlarda heyecan ve merak adrenalin yaratır, süre uzar.
Zamanla rahatlık ve alışkanlık oturdukça vücut hızlı tepki verebilir.
Stres, yorgunluk ya da fazla beklenti de etkiler.
Yani sorun sen ya da o değil, sadece psikolojik tempo değişmiş.03 Yorumla
Soran7 aySizce bu durum bana karşı olan ilgi, sevgisinin azalmasıyla alakalı bir şey mi?
- 7 ay
Aslında katılıyorum ama bence sadece psikolojik değil. Çünkü bazı şeyler hissedilmezse, vücut da o tepkileri otomatik vermez. Yani bazen duygusal yakınlık azaldığında, o “alışkanlık” dediğimiz şey bile sönüyor. Belki tempo değil de, aranızdaki enerji biraz değişmiş olabilir. Bu da ilginin şekil değiştirdiği anlamına gelir, bitmesi değil.
Soran7 ayBen bana karşı olan ilgisinin varlığını hissedebiliyorum aslında. Belki de kendimi buna adapte etmeye çalışıyprum bilmiyorum. Bana karşı olan ilgisinin sevgisinin azaldığını bu tarz cinsel konularda anlayabileceğim başka bir durum var mı peki?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
13Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
7 ayÇünkü artık sana verdiği değer bitmiş kasmıyor kendisini işini görmeye bakıyor.
02 Yorumla
Soran7 ayAramızdaki ilişki dinamiğiyle alakalı hiçbir şey bilmeden nasıl bu tarz bir yorumda bulunursunuz? Tecrübeyle mi konuşuyorsunuz?
- 7 ay
Evet.
- Cinsel Yaşam konusunda 9,1b cevap paylaştı.
7 ayPsikolojik sanırım ya da daha iyi oldu belki de birşeyler ondan mı etkilendi
02 Yorumla
Soran7 ayZor zamanlardan geçiyor şu an.
- 7 ay
Ondan olabilir etkiler bazen kalkmayadabilir gen iyi birşeyler oluyor ama sorunlardan uzaklaşırda düzelir
Cinsel Yaşam konusunda 482 cevap paylaştı. çok mu yoruluyo acaba. hangi pozisyonlarda yapıyosunuz
00 Yorumla
7 ayProblem olabilir doktora görünmeli bende yaşamıştım çünkü doktora gittim hallettim
05 Yorumla
Soran7 ayDoktora gidildiğinde nasıl bir süreç oluyor? Stresli bir dönem geçiriyor şu an.
- 7 ay
Yani süreci anlatayım neler yaptığını da anlatabilirim ama yorumlara yazamam KS kuralları
- 7 ay
@respectttt
Gerek yok kurnaz kardeşim, tüm süreci ben yukarıda anlattım. İşiniz gücünüz milleti zaafından yakalayıp kendinize çekmeye çalışmak. Ayıp, utanın azıcık. - 7 ay
Ne saçmalıyorsun akıllı kardeşim cerrahi operasyon bile geçirdim ben bu durum için
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
7 ayWeken boşalma nir sorundur. Prezervatif kullanıyor mu
08 Yorumla
Soran7 ayEvet kullanıyor. Fakat etken boşalma sorunu varsa ilk başlarda neden olmadı?
- 7 ay
Sonradan oluşmustur geciktirici ürünler fünü kurtarır ama stres ksunaklı olabilir bi srq yaşadım
Soran7 ayDüzelebilen bir şey mi bu?
- 7 ay
Elbette bende düzelti 1 ay sürdü çok kötüydü ama benimki stres kaynaklıymış
Soran7 ayDoktora mı başvurdunuz?
- 7 ay
Yok stresim gitti ilişkiye girdim baktım ki ooo hwrşka dedim tamam 😂
Soran7 ay😂😂Düzenli bir ilişki içindeyken bu durumu yaşadıysanız partnerinize karşı ilgi alakanız azaldı mı?
- 7 ay
Yoo ben önce psrtnerimi düşündüğüm için sorun olmuyor
Stres sıkıntı fazla mastürbasyon her şey etkiler
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
7 ayErken boşalma başlıyor demek ki.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)7 ayerken boşalma rahatsızlığı yaşıyor olabilir
12 Yorumla
Soran7 ayBu çözülebilen bir şey mi?
Cevap sahibi7 ayevet ilaçla tedavisi var doktora gitmeli
- Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı.
7 ayYediklerine dikkat etsin sağlıksız beslenme
00 Yorumla
7 ayÇabuk tahrik oluyor. Ön sevişme uzun mu
02 Yorumla
Soran7 ayOrtalama bi uzunlukta.
- 7 ay
Daha da uzat bence. Ne zaman dan beri cinsel hayatınız var
Ne zamandır berabersiniz? Yasi kaç
04 Yorumla
Soran7 ayNeredeyse bir senedir beraberiz. 23 yaşındayız ikimiz de.
Soran7 ayNeden peki?
Soran7 ayBiraz sansürleyip anlatırsanız çok sevinirim.
7 aytecrubesız demek
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 566 cevap paylaştı. Arızalanmış 😀
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)7 aySenmi çok iyisin
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Erkek arkadaşım çok erken boşalmaya başladı bunun sebebi nedir?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat