Önceden iktidarsızlık sorunu yoktu annesi vefat ettikten sonra hem çok erken boşalıyor hemde direkt sönüyor bunun nedeni ne olabil? 4 aylık evliyiz eşim erken boşalıyordu ikimizin de İlk olduğu için pek ustelemedim ileriki zamanlarda zamanla süreyi kontrol eder diye düşünüyordum ama annesi vefat ettikten sonra içime girdiği an boşalıyor özellikle de kucak pozisyonunda ve çok çabuk sönüyor birliktelik sırasında bunun nedeni ne olabilir
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
7 ayher şey bahane, kafana göre takılmaca şahane. Yo böyle bir hikaye, yok böyle bir bahane. Belli ki aşka, duyguya, sevgi ve şevkate, senin ile olan cinselliğe önem vermiyor. Etkilemiyor, yükseltmiyor, heyecanlandırmıyorsun. Ya da zaten pasif, isteksiz, eril enerjisi düşük, basit biriydi, iyice ortaya çıktı...
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 626 cevap paylaştı.
7 ayEşinin üzerinde çok fazla stres, baskı ve üzüntü olduğu için bu tarz durumlara odaklanamaması doğal bir durum. Bunu onunla konuşarak, dertlerini dinleyerek onu rahatlamaya çalış. Sorun değil tekrar deneriz gibisinden kelimeler ile motive et.
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı.
7 ay“Evet, yoğun stres ve üzüntü vücutta direkt etki yapar. Beyin yas tutarken cinsellik ikinci plana düşer; performans değil, duygu çöker. Zaman, sabır ve gerekirse profesyonel destek bu döngüyü kırar.”
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 758 cevap paylaştı.
7 ayMerhaba, ereksiyon kaybının nedeni evet mental anlamda yaşadığı kaybı olabilir, ama erken boşalma daha öncede varmış, bunun annesinin kaybıyla pek ilgisi yok, erken boşalma sorunu yaşadığı açık
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
18Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Stres vb sorunlardan dur. Onun acilen doktora gitmesi gerek kendi kendine düzelmez. Hiç ikinciyi hemen ardına yapmayı denediniz mi ne kadar sürüyor?
06 Yorumla
Soran7 ayYeni oldu birkaç gün önce iş yoğunluğundan yaşamadık eğer birkaç seferde böyle devam ederse doktora gideriz bu süreçte nasıl destek olabilirim
Soran7 ay30 yaşında
Soran7 ayHayır
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
7 aystres bacım stres. çok etkilenmiş, normalde bir kaç aya geçmesi lazım. devam ediyorsa doktora gidin.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 717 cevap paylaştı. Bazen piskolojik olabiliyor bununla ilgili egzersizlerde var. Baktınız olmuyo doktora gidin çabuk çözülen bişey diye biliyorum
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Afrodizyak beslenin derim taze polen, keçiboynuzu pekmezi, tarçın v. b. azdırıcı besinler
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
7 ayPsikolojik olarak etkilenmiş destek olarak atlatamazsanız bence bir doktora görünse iyi olur
00 Yorumla
7 ayÇok stresli herhalde, doktora gidin olmazsa hap var 5mg
00 Yorumla
7 ayZamanla düzelecektir düzelme olmazsa doktordan destek alınız
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)7 ayBabam vefat etti dönemde aynı şeyi bende yaşadım maalesef ereksiyon sorun erken boşalma sorunu olmuştu Ama zamanla geçmişti
00 YorumlaKaynanan vefat etmiş eşin zor durumda senin düşündüğüne bak ya hiç mi utanman yok
12 Yorumla
Soran7 ay2 aydır vefat etti
- 7 ay
Kanka ölenle ölünmüyo. Adam iki aydır kadına hiç dokunmuyo olsa dersin ama yapıyo erken geliyor sönüyo
7 ayDestek almayı düşünüyor mu
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)7 ayGeçen biri soru paylaşmıştı cenazemiz varken eşimle benimle yakınlaştı demişti senmiydin
05 Yorumla
Soran7 ayYok o kadar değil
Cevap sahibi7 ayilaç kullaniyormu kocan
Soran7 ayHayır yeni oluyor
Cevap sahibi7 aySen doymuyorsun o zaman sekste
Cevap sahibi7 ay?
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
7 aySanırım ten uyuşması yok
00 Yorumla Yeterli olamıyorsun bence ondan kaybaklı
00 Yorumla
7 ayÇok mastttan. Rötar etkili condom deneyin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)7 ayTatmin ediyor muydu sizi?
04 Yorumla
Soran7 ayHayır hiç orgazm olmadım
Cevap sahibi7 ayKayınvaliden ölmeden önce de mi?
Soran7 ayEvet
Cevap sahibi7 ayO zaman 4 aydır hiçbir şey olmamış
Gizli Üye(18-24)7 ayÜzgün olduğu için olabilir mi?
00 YorumlaPsikolojik çöküntü
00 YorumlaSağlıklı beslenme yok stres var üzüntü vare
00 Yorumla
7 ayPsikolojiktir
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)7 ayO an annesi aklina geliyor olabilir
00 Yorumla
7 ayKas yasinda evlendin
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı