Cinsel Yaşam Aşırı istekliyim, nasıl çözüm bulunur? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 212 yyapimmi uani illa Aşırı istekliyim, nasıl çözüm bulunur? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 14 kişi beğendi
Xx_OlgunBeyefendi_xX Takip Et Master Yaş: 45 , eic 100% 7 ay Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı. “İstek fazlaysa bastırmak değil, yönlendirmek gerekir. Enerjiyi spora, üretkenliğe, sosyalliğe çevir; bedeni değil zihni yormak işe yarar.” 0 0 Yorumla
masumcocuk34 Takip Et Master Yaş: 38 , eic 30% 7 ay Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı. Partner bul, şöyle 38 yaşında, 182 boyunda, güzel oral yapan, seni tatmin edecek biri mesela 0 0 Yorumla
Sarhoşmuolsak080 Takip Et Bilge Yaş: 43 , eic 100% 7 ay Cinsel Yaşam konusunda 771 cevap paylaştı. Yalattırcak birini bul 2 10 Yorumla Soran 7 ay var zatenama bilemiyorum Yorumla Sarhoşmuolsak080 7 ay Niye bilemiyon altı üstü yalıcak Yorumla Soran 7 ay ben o asamaya gecsem dayanamam Yorumla Sarhoşmuolsak080 7 ay Bakiresin yani Yorumla Soran 7 ay yeees Yorumla Sarhoşmuolsak080 7 ay O zaman eline kuvvet diyeyim :)) Yorumla Soran 7 ay Yetmiyor Yorumla Sarhoşmuolsak080 7 ay Yetmiyorsa analdan dene Yorumla Soran 7 ay Kottu hissediyorum anal Yorumla Sarhoşmuolsak080 7 ay Evlenene kadar sabretcen artık Yorumla
yanlızvesane Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 98% 7 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Yapmazsan aklından çıkacak geçecekmi istegin 0 2 Yorumla Soran 7 ay Bilemiyorum Yorumla yanlızvesane 7 ay Bekle o zaman yapma geçmezse yaparsın bilemiyorsan ögremiş olursun böyle Yorumla
LosTShelbyy Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 100% 7 ay FB bul ya da sevgili yap ya da sextingbudy yap 0 2 Yorumla Soran 7 ay sevgilim var zaten Yorumla LosTShelbyy 7 ay Eee sevgilinle yaşa birşeyleri ozaman Yorumla
Gizli Üye (30-35) 7 ay Daha önce deldirdiysen devam et ama deldirmediysen yapma git duş başlığını sürt 0 2 Yorumla Soran 7 ay bakireyim 😇 Yorumla Cevap sahibi 7 ay Yaptırma Yorumla
alpercekic000 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% 7 ay Cinsel Yaşam konusunda 956 cevap paylaştı. Hiç durma hemde çatır çatır 0 8 Yorumla Soran 7 ay hayal siyahi 2m oglan Yorumla alpercekic000 7 ay Hayaller güzel de gerçekler acı Yorumla Soran 7 ay niyeymiö Yorumla alpercekic000 7 ay Benimki acı seninki umarım beklentinden iyi olur 😀 Yorumla Soran 7 ay Anlamiyom je diyon aq Yorumla alpercekic000 7 ay Aq beklediginden daha iyisiyle yaparsın umarım diyorum istek gözlerine mi vurdu okuyamıyon mu Yorumla Soran 7 ay aynknkondan Yorumla alpercekic000 7 ay Ok kib by Yorumla
BʟᴇᴜNᴏʀᴅ Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 100% 7 ay Cinsel Yaşam konusunda 482 cevap paylaştı. mastürbasyon*rbasyon yapacaksın bi süre 0 0 Yorumla
emreistanbulll Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 50% 7 ay Cinsel Yaşam konusunda 883 cevap paylaştı. güzel bir oral seks yaptırtttt 0 0 Yorumla
leonidas_3 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% 7 ay Cinsel Yaşam konusunda 9,1b cevap paylaştı. Tek çare partnerin ve düzenli olması 0 0 Yorumla
mantıklıterminator Takip Et Yoda Yaş: 19 , eic 100% 7 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Kendine eziyet etme ver rahatla 0 0 Yorumla
mur_aaat34 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 7 ay Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Yapmadan rahatlayamazsın 0 0 Yorumla
proboyman Takip Et Master Yaş: 49 , eic 100% 7 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Vah yavrum vahh.heehehehe 0 0 Yorumla
AŞKLA1ADAM Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% 7 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Sonuç o olacak sonunda 0 0 Yorumla
Hatırlasevgilim55 Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% 7 ay Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı. Ne yapcan kız okşa rahatla işte 0 0 Yorumla
Slalombebeğim Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% 7 ay Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Soğuk su dök üstüne 0 0 Yorumla
Mutluadam00 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 92% 7 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Tam tatmin sağlayamıyorsun bence 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 7 ay mastürbasyon yapmiyor musun 0 3 Yorumla Soran 7 ay Bakirelik gider Yorumla Soran 7 ay Kac dk Yorumla Cevap sahibi 7 ay Ortalama 15 dk surer ama kendini hazirlarsana daha cok zevk alirsin onlari anlaticaktim Yorumla
gone_with_the_wind Takip Et Master Yaş: 35 7 ay Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı. Bakireysen ona göre çözüm yolları var. 0 0 Yorumla
BeyazTavşann Takip Et Master Yaş: 30 , eic 38% 7 ay Cinsel Yaşam konusunda 419 cevap paylaştı. babanneni düşün 0 1 Yorumla Soran 7 ay mezardan ayik ol diyor bana Yorumla
Ash_Ketchum Takip Et Master Yaş: 32 , eic 94% 7 ay Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Yapmalısın 0 0 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% 7 ay Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Yap gitsin 0 0 Yorumla
HayLazTiMe Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 7 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Kitap oku 0 0 Yorumla
olgun1kisii Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 100% 7 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Partner bul kendine 0 0 Yorumla
Ateş33söndüren Takip Et Bilge Yaş: 38 , eic 100% 7 ay Cinsel Yaşam konusunda 331 cevap paylaştı. Yapppp 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 7 ay Kaç yaşındasın 0 3 Yorumla Cevap sahibi 7 ay Ben bulayım mı Yorumla Soran 7 ay Kalsin Yorumla Cevap sahibi 7 ay Kaç yaşındasın sen Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
40Cevap
“İstek fazlaysa bastırmak değil, yönlendirmek gerekir. Enerjiyi spora, üretkenliğe, sosyalliğe çevir; bedeni değil zihni yormak işe yarar.”
Partner bul, şöyle 38 yaşında, 182 boyunda, güzel oral yapan, seni tatmin edecek biri mesela
Yalattırcak birini bul
var zatenama bilemiyorum
Niye bilemiyon altı üstü yalıcak
ben o asamaya gecsem dayanamam
Bakiresin yani
yeees
O zaman eline kuvvet diyeyim :))
Yetmiyor
Yetmiyorsa analdan dene
Kottu hissediyorum anal
Evlenene kadar sabretcen artık
Yapmazsan aklından çıkacak geçecekmi istegin
Bilemiyorum
Bekle o zaman yapma geçmezse yaparsın bilemiyorsan ögremiş olursun böyle
FB bul ya da sevgili yap ya da sextingbudy yap
sevgilim var zaten
Eee sevgilinle yaşa birşeyleri ozaman
Daha önce deldirdiysen devam et ama deldirmediysen yapma git duş başlığını sürt
bakireyim 😇
Yaptırma
Hiç durma hemde çatır çatır
hayal siyahi 2m oglan
Hayaller güzel de gerçekler acı
niyeymiö
Benimki acı seninki umarım beklentinden iyi olur 😀
Anlamiyom je diyon aq
Aq beklediginden daha iyisiyle yaparsın umarım diyorum istek gözlerine mi vurdu okuyamıyon mu
aynknkondan
Ok kib by
mastürbasyon*rbasyon yapacaksın bi süre
güzel bir oral seks yaptırtttt
Tek çare partnerin ve düzenli olması
Kendine eziyet etme ver rahatla
Yapmadan rahatlayamazsın
Vah yavrum vahh.
heehehehe
Sonuç o olacak sonunda
Ne yapcan kız okşa rahatla işte
Soğuk su dök üstüne
Sen bilirsin artık ben de dayanamıyorum
Tam tatmin sağlayamıyorsun bence
Evet hep beraber KDNDJDNDJDNDJ
mastürbasyon yapmiyor musun
Bakirelik gider
Kac dk
Ortalama 15 dk surer ama kendini hazirlarsana daha cok zevk alirsin onlari anlaticaktim
Bakireysen ona göre çözüm yolları var.
babanneni düşün
mezardan ayik ol diyor bana
Yapmalısın
yap bence
Yap gitsin
Kitap oku
Mastürbasyon yap güzel ce
cozum yok
Ver gitsin
Partner bul kendine
Kendi kendi yap isteyince illa