Gizli Üye(30-35)7 ayBaşka erkek mi kalmadı. Adamı geçtim, arkadaşına yapılır mı bu? Empati kur biraz. Arkadaşın sana aynını yapsa ne yapardın. Bir erkek için bozma arkadaşlarınla aranı...
025 Yorumla
Soran7 ayArkadaşıma kıyamıyorum zaten ama kafamdan çıkmıyor. Geçekten öyle bir süzüyor bakıyordu ki yedi beni gözüyle bildiğin.
Cevap sahibi7 ayTamam erkek bu bakar. Sende biraz güzel giyindiysen daha çok bakar. Deki onu bıraktı senle oldu. Yarın öbür günde diğer arkadaşına bakacak. Belki oda senin gibi dayanamayacak. Ne olacak o zaman?
Cevap sahibi7 ayKadınsın ilgi hoşuna gitmiş okey. Ama sonu 2 saat zevk , kaybedilen iki arkadaş , uzun süren büyük pişmanlık. Yani kaybeden sen olursun. yok mu çevrende başka erkek?
Soran7 ayErkek çok erkek kıtlığı yok. Hadi diyelim ben uzak durdum bu adamdan. Arkadaşımı yine de aldatır bence bu
Cevap sahibi7 ayOrası kesin. Yapıyordurda. Ama sen bu aldatmanın bir parçası olmak istiyor musun?
Soran7 ayYok istemiyorum. O kadar yıllık arkadaşım sonuçta. Bir erkek için olmaz.
Cevap sahibi7 ayTebrik ederim. Mantığını dinlemene sevindim. Umarım senim ve diğer arkadaşlarının karşısına gerçekten adam gibi adamlar çıkar. 👍
Cevap sahibi7 ayO zaman işte hep beraber takılırsınız mutlu mutlu 😉
Cevap sahibi7 ayDayanamadım yani...
Cevap sahibi7 ayDayanamadın yani *
Soran7 ayÖzür dilerim
Cevap sahibi7 ayRica ederim. Benden dileme. Arkadaşın dan dilersin...
Cevap sahibi7 ay?
Cevap sahibi7 ayBen şimdiye kadar yaptın sanıyordum
Soran7 ayYapmadım. Ama yapmak üzereyim gibi.
Cevap sahibi7 ayKonuştun mu hiç adamla
Soran7 ayAçık açık konuşmadım. Arkadaşım hakkında konuşmak istiyor benimle numaramı istedi verdim instadan. Zaten eklemişti istek attığımda. Arkadaşımla araları da bozuk kız kendine ev buldu gitti evinden. Uzatmaları oynuyorlar diye düşünüyorum
Cevap sahibi7 ayO zaman kesin olacak gibisi fazla.
Cevap sahibi7 ayNeler anlattı ki arkadaşın bu kadar etkilemdin
Soran7 ayAdamın nasıl seviştiğini anlattı. O kadar reklamını yaptı ki adam da bana bakınca merak etmeye başladım gerçekten o kadar iyi mi diye
Cevap sahibi7 ayNasıl sevişiyormuş?
Cevap sahibi7 ayÇok mu detay verdi
Soran7 ayÇok detay verdi
Cevap sahibi7 ayBak şimdi bende merak ettim. Nelermiş aceba?
Cevap sahibi7 ayHmm. Bak şimdi bende merak ettim. Neler anlatığını?
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Aslında onu düşünmenize sebep olan şey ona karşı hoşlantı vb. değil. Hayatınızı devam ettirirken bir erkeğin sizi arzuladığını düşünmek ve sizin kadınlığınızı size hissettirmiş olma hissi. Belki uzunca bir süredir bu hissi istiyordunuz. Fakat unutmamanız lazım ki o arkadışınızın sevgilisi ve empati yapmanız lazım bu konuda. Arkadaşınızın yerine kendinizi koyup böyle bir olayda nasıl üzüleceğinizi aklınıza getirmelisiniz. Erkeğin sizden hoşlanmış olma düşüncesini aklınızdan çıkarıp size kadınlığınızı yaşatacak yeni birine yönelmeniz gerekli.
04 Yorumla
Soran7 ayTamam haklısın ama ne bileyim :( başka erkeklerde böyle olmadı. Acaba bu kadar niye yükseldim bu adama. Arkadaşım cinsel hayatlarını anlattığı için mi
Soran7 ayBirşeyler yaşayınca beni bir kenara atar evet haklısın
Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Benzer bir durumu yaşamıştım o yüzden seni çok iyi anlıyorum. Arkadaşının anlattıkları bilinçaltında yer etti. O yüzden normal şartlarda bile etkileneceğin birisinin üzerine seni gözleriyle yemesi seni bambaşka bir noktaya taşıdı. Üzerine birde hem duygusal hemde cinsel boşlukta olman seni çok yükseltip adamla ilgili hayaller kurmana neden oldu.
02 Yorumla
Soran7 ayTam olarak bu sanırım. Sen nasıl bir şey yaşadın peki. Konuşabilir miyiz bunu özelden yazsam
Gizli Üye(45 üstü)7 ayKızlar böyle işte az bakınca etkileniyor. Bende sürekli göğüslere vs. bakarım sonra gözler bulusunca tekrar bakmam. Ama o zamanda kadın benim peşimde düşer.
Böyleler işte, sonunda ne olacağı belli zaten malum işler.111 Yorumla
Soran7 aySonunda ne olacakmış?
Cevap sahibi7 aySonunda ne olur seninde tahmin edeceğin gibi birliktelik, göğüslerine baktığına göre tabi.
Soran7 ayAma arkadaşımı kaybederim o zaman :(
Cevap sahibi7 ayO seçim sana ait, senin duygularına bağlı, o sana baktığında sende ondan hoşlandın yoksa ters bakardın.
Çok seviyor isen arkadaşına karşın kabul edebilirsin, çok olur böyle.
Cevap sahibi7 ayHatta geçen düğünde kızın arkadaşı yani (sadıç) damatla işi halletmişler o anlarda bile.
Soran7 aySevmek demem için çok erken. Daha dün akşam oldu bu olay. Ama bakması hoşuma gitti. Çünkü o kadar yakışıklı bir adam beni süzdü, yiyecek gibi baktı bana. Başka kişiler de bakar bana çirkin biri değilim ama bu adamın bakmasıyla farklı bir şey oldu. Dışarı çıktığımızda filan bakan oluyor vs ama bu başka bir şey
Soran7 ayKızın arkadaşı damatla mı yatmış
Cevap sahibi7 ayEtkilenmek duygusal olarak elektrik almışsın, herkeste olmaz bu, yoksa o kadar kadına bakıyoruz ama bişey olmuyor.
Cevap sahibi7 ayYok düğün esnasında sarılırken resimleri var kız farklı bir bakış sanki istemiyor gibiymiş, sonra düğün günü damat öldürülmüş, henüz gerdeğe bile giremeden veya girip beklerken o anlarda.
Soran7 ayAy çok kötü olmuş
Cevap sahibi7 ayO değilde Kız güvenerek arkadaş seçmiş düğününde o da kocasını seviyormuş.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
34Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı.
7 ayArkadaşının sevgilisi sana bakıyorsa, senin kontrolünde olmayan bir durum.
Duruşunu koru, sınırlarını belirle, adı “görmezden gelmek.”
Karışlıksız ilişkide huzur, bakıştan değil, bilindik tutarlılıktan gelir.00 Yorumla
7 ayarkadaşının sevgilisi ve arkadaşın size sevgilsinin yatakta çok iyi olduğunu anlatı ve siz bakışlarla birbirinize... çok itici durum hiç hoş değil ve bazı kelimeler aman be sende
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Düşünüyorum da neden doğru düzgün bir hayat yaşamıyorsunuz ki?
Aslında söylemek istediğim çok şey var da diyemiyorum.010 Yorumla
Soran7 ayNeden diyemiyorsun?
Soran7 ayEvet biliyorum haklısın. Böyle olmamalı
Soran7 ayFarkındayım evett. Ama engel olamıyorum
Soran7 ayArkadaş çevrem çok karışık. Barlara filan da gitmek istiyorlar ortama uymak zorunda kalıyoruz. Hatta bir arkadaşımızla beraber eski sevgilisinin düğüne gittik beraber altın taktık.
Soran7 ayBeklentim yok ki. Erkek aramıyordum
Cinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Demekki seninde cinsel ihtiyarcin var sende birseyler istiyorsun amasyada eger dertlesmek istersen mesaj atabilirsin amadyada
02 Yorumla
Soran7 ayDeğilim.
Gizli Üye(36-45)7 ayÖncelikle sevgilisi varken arkadaşına bakan gözüyle yiyen adam sıkıntılıdır. O ilişki bir yere varmaz. Ayrıca desen ki takılalım ama arkadaşım duymasın güle oynaya kabul eder. Bu durumda sorun adamda yani. Senlik bişey yok.
013 Yorumla
Soran7 ayArkadaşıma da diyemiyorum bana baktı diye. Çünkü sevgilisine toz kondurmaz beni suçlar gibi geliyor
Cevap sahibi7 ayÖyle bişey zaten kesinlikle deme. Sende kalsın bu olay sen kötü olursun sonra. İlişkileri sağlam değil ama adam aldatma meyillisi.
Soran7 ayPeki napcam böyle bekleyecek miyim
Cevap sahibi7 ayDetayları çok bilmiyorum Gizliden çıkayım yaz istersen
Cevap sahibi7 ayNeden istek attın
Soran7 ayNe yapacağını merak ettiğim için
Cevap sahibi7 ayBu konuyu masaya yatırmak için özelden yazman lazım ne oldu ne bitti gizliden çıkayım
Cevap sahibi7 ayÇıkayım mı
Soran7 ayMasaya yatırmak istediğin konu değil
Cevap sahibi7 ayhahah zeki hatunsun ama cidden konuyu merak ettim sen bilirsin
Soran7 ayZekiyim :)) çıkar gizliden atayım
Cevap sahibi7 ayGel :)
Cevap sahibi7 ayAt hadi
- Cinsel Yaşam konusunda 759 cevap paylaştı.
7 ayAslında sen ne yapmak istediğine karar vermişsin sanki
06 Yorumla
Soran7 ayKendime yakıştıramıyorum
- 7 ay
Bunu çok iyi anlıyorum, ama kendine engel de olamıyorsun anladığım kadarıyla, çünkü arkadaşının sizinle paylaştığı özel şeyler de seni ona itiyor
Soran7 ayAdamın bana karşı ilgi göstermesi de bunu artıyor şu an. Beni işte arkadaşıyla tanıştırdılar benim kız arkadaşım sanırım biraz sezdi hemen bana sevgili ayarlayıp durumu kapatmaya çalışıyor. Ama sevgilisi de bana diyor ki o sana göre değil seni çok üzer filan. Ben getirdikleri kişiye ısınamadım. Çirkin değil, kötü biri de değil gibi ama aklım başka yerde iken kimi getirseler içim ısınmazdı. Bahane üretip gitmek istedim. Gideceğim yere de arkadaşımın sevgilisi bıraktı işi varmış da o tarafa gidiyormuş zaten de falan filan. Arabada yalnızken de diyor ki bana seni üzer sana göre değil bilmem ne. Uzak tutmaya çalışıyor kendince.
- 7 ay
İlgisi bariz sana karşı arkadaşının sevgilisinin, ki sen aklını çoktan ona kaptirmissin, ama merak ettiğim şey, senin beklentin nedir
Soran7 ayBeklentim yok. şu an akıntıya kapılıp boğulmamaya çalışıyorum sadece. Adam baya yakışıklı, eğitimli. Düzgün giyimli. Ağzı da epey laf yapan bir tip. Ben olmasam da götürecek birini bulur. İlla ki arkadaşıma da yakalanır. Hayatımızdan da bir noktada çıkar muhtemelen
- 7 ay
Ama yakınlarınızla devam ediyor gördüğüm kadarıyla
- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
7 ayAdam senden etkilenmiş o yüzden sözmüş seni ama sevgilisinin arkadaşı olduğun için çekiniyor uygun bir ortam ayarlaman lazım
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. O adam seni yer ve belli ki sende onu istiyorsun yani seni aşırı derecede tahrik etmiş ☺
02 Yorumla
Soran7 ayAşırı aşırı
Gizli Üye(36-45)7 ayTek posta atar gecer bu tur iliskilerde devam olmaz canin istiyor ve partnerjn yoksa hayir demez.
Ayrica seni de sormus ve bosandigini kesin ogrenmistir09 Yorumla
Cevap sahibi7 ayAma ayrica arkadasim hayati yasiyor diyerekte zaten bi ozencin var adamda hosuna gitmis az muhabbet kursa sevisirsiniz.
Bu sekilde olmamasi icin kendi hayatjnda erkek olmali
Soran7 ayBilerek mi yapmıştır diyorsun?
Cevap sahibi7 ayBilerek tabiki
Hatta sonrasinda senin bosanmis oldugunu da ogrenmistir
Bundan sonra ilk firsatta yataga atar
Soran7 ayİnstadan istek attım ama bekletiyor
Cevap sahibi7 aySeks mi istiyosun arkadasinin yerine gecmek mi
Soran7 ayÇok kötüyüm dimi
Cevap sahibi7 ayNe istedigin onemli
Psikologum ben daha kotulerini gordum emin ol :)
Soran7 ayPsikolog musun? Oha. Peki sence ben delirdim mi normal mi adamı kafamdan çıkaramamak
Cevap sahibi7 ayDelirmekle ilgisi yokki bunun
Yazsana sen bi bana
Evlenip ayrılınca s2lmeye ihtiyacın var ya ondan böyle duygular çabuk bi tokmakçi bul kendine
01 Yorumla
Soran7 ayHerkes o değil
Gizli Üye(25-29)7 aySakın adamla filan ilişkiye girme kız arkadaşınla aran bozulur senide kullanıp atar değmez bence
12 Yorumla
Soran7 ayDoğru söylüyorsun ama biraz etkilendim kendisinden. Belki de yeni oldu bu olay diye böyleyim zaman geçse düzelirim
Cevap sahibi7 ayO an için şehvete kapılmış olabilirsin belke bidahakine seni göremiceği yere otur
Aynı şeyi bende yaşadım. Arkadaşımın eşi sürekli olarak beni süzüyordu. Onlara gitmiştim. Üzerinde uzun elbise vardı ben geldikten sonra kısa şort giydi. Arkadaşımı çok sevdiğim için bakmamaya çalıştım ama gözüm kaymıştı açıkçası.
01 Yorumla
Soran7 aySonra ne oldu pekş
Gizli Üye(25-29)7 ayBu yüzden sevgili hiçbir arkadaş ortamına dahil edilmemeli. Gerekirse izole edilmedilir.
11 Yorumla
Soran7 ayBize evde olmayacak dediği için biz plan yaptık zaten normalde öyle olacağını düşünsem gitmezdim. Ama o anı yaşayınca da ne hissedeyim bilemiyorum.
Gizli Üye(30-35)7 ayAçık net ol, niyetin ne? Onla yatmak istiyor musun? Ve bakire misin?
012 Yorumla
Soran7 ayNiyetim yok. Kafama girdi o kadar
Cevap sahibi7 ayYaşlar kaç?
Cevap sahibi7 ayNiyetin derken istiyor musun diyorum
Cevap sahibi7 aySusacaksan çıkacağım siteden
Soran7 ayİstesem de fark etmiyor arkadaşımın sevgilisi
Cevap sahibi7 ayKocası mı? Arkadaşının daha önce sevgilileri olmadı mı? Şimdi noldu onlara?
Soran7 ayKocası değil evli değiller. Aynı evde yaşıyorlar geçici. Arkadaşım ev arıyor.
Soran7 ayArkadaşımın çok sevgilisi oldu. Zırt pırt değişiyor zaten. Bu adam neden bu kadar uzun kaldı hayret ediyorduk iyi sevişiyor diyeymiş
Cevap sahibi7 ayDiyorum ki kocası olsaydı uzak dur derdim, fakat cinsel takıldığı biri. 3 5 aya bilemedin 1 yıla ayrılırlar zaten. Gizli şekilde yaptıktan sonra sorun yok, içine atma. Bir erkek birden fazla kadına yetebilir
Cevap sahibi7 ayAma seksten ileri bir şey bekleme ondan. Ciddiyete çekip düzenli becermek isteyebilir arkadaşından daha iyiyse fiziğin, sakın yapma. İlişkiyi gizli yaşa arkadaşınla kötü olma
Cevap sahibi7 ayÖzelden konuşalım mı pratik? Burdan uğraştırıcı
Cevap sahibi7 ayBak ortada suç varsa sevgilisiyle yatak odasını anlatanda ve seni gözleriyle yiyendedir. Çok kasma kendini rahat bırak. Son durum ne?
Gizli Üye(25-29)7 ayKaç aydır bosandin?
Normaldir istekli olman tok mi fb senin?011 Yorumla
Soran7 ay3 ay evli kaldım. Aldatıldım. Boşandım. Eşimden doğru düzgün bir cinsel hayat görmedim. Bizi aileler evlendirmek istedi iyi anlaştık evlendik. Ama sevdiği biri varmış ve ailesi olmaz demiş diretmişler benimle evlenmesi için ben bilmiyordum. Ne sevgi ne cinsellik görmedim doğru düzgün. Sevdiği kişiyle de evimizde bizim odamızda yakaladım. O zaman öğrendim.
Cevap sahibi7 ayÇok üzüldüm cidden.. Peki güvenilir biri yok mu çevrende düzgün şekilde ilişkiye girecegin?
Yakjnsan istersen görüşürüz sizinle uygunsa yani gayet temiz bakimliyimdir
Cevap sahibi7 ayARKADASININ sevgilisini unutursun cidden bak
Cevap sahibi7 ayİstanbula yakinmisiniz
Cevap sahibi7 ayO adam seni sosyal medyadan ekler yakinda
Soran7 ayBen istek attım adama
Cevap sahibi7 ayNe zaman? Peki sen yatmak istiyor musun onunla?
Soran7 ayDün oldu bu anlattıklarım. Bugün istek attım Instagram. Bekletiyor
Cevap sahibi7 ayOnun kız arkadaşı çakmasın olayı diye bekletiyor..
Yalnız sen birkez yatsan doymazsin düzenli istiyorsun dimi bu çocuğu yatakta?
Soran7 ayNe gibi detay
Cevap sahibi7 ayÇıktım gizliden istekatin bana..
O kız arkadaşın sana anlatınca yatak olaylarını sende uzun süredir yapmadığın için çocuk sana çekici geldi ve sende istekli boşlukta olduğumu için senin beynin şu an o adama odaklı.. buna engel olalım istersen cidden bak
Gizli Üye(30-35)7 ayHayatın boyunca sekse aç bırakıldığın kesin açlığın var sekse en olumsuzu bile sana olumlu gelir 😄
00 Yorumlabi daha ayni ortama girmeyin. nefisiniz sizi kotu seyler yaptirir
06 Yorumla
Soran7 ayAdama istek attım bekletiyor :(
Soran7 ayGeleceği olan bir adam değil gibi zaten :(
Soran7 ay:(
7 ayAdamın şerefi yok ve sen onu düşünüyorsun 🤔 biz nasıl bir dünyada yaşıyoruz, yazık!
01 Yorumla
Soran7 ayAdamın şerefi yok evet. Bu gidişle arkadaşımı ben olmasam da biriyle aldatır.
7 ayArkadaşını o erkekten kurtar
12 Yorumla
Soran7 ayBence inanmaz bana :(
- 7 ay
Sen doğru olanı yap söyle inanmazsa arkadaşındanda izin alıp ona yaz bakalım düşecek mi
- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
7 ayOrоspu kızlardan uzak durmak lazım
11 Yorumla
Soran7 ayAklınca laf mı soktun
Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Yükselmişsin biraz normal, geçer bir kaç güne.
04 Yorumla
Soran7 ayGeçecek gibi değil ama umarım geçer
Soran7 ayİstek attım ama yanlış şeyler olmasın diye mesafeli duruyorum. Arkadaşımı satamam
Allah kimseye sen gibi arkadas vermesin canım
08 Yorumla
Soran7 ayAmin canım. Bende böyle olmak istemezdim
Soran7 ayYok ya üzülme. Böyle hissetmemem lazım hatalıyım biliyorum zaten. Normalde böyle biri değilim ama adam benim kafamı çok fena karıştırdı. Bir yanım istiyor diğer yanım saçmalama arkadaşının sevgilisi diyor bir yanım ama adam şerefsiz kesin sende gözü var diyor diğer yanım aptal olma diyor savaş var kafamın içinde resmen. Ağlıyorum kaç saattir. Kendime çok kızıyorum. Adamın beni gözüyle yemesi gözümün önünde canlanıp duruyor :(
Soran7 ayİşin kötüsü arkadaşıma söylesem bana inanmaz bence. Sevgilisine toz kondurmaz. Ballandıra ballandıra yatakta iyi falan diye bana anlattı belki de kafama o yüzden takılıyor şu an. Bu kadar iyiyse ve bana bakıyorsa etkiliyor işte
- 7 ay
Ay kiyamam aglama amaaaa ya sen Şu an zaten duygusal bosluktasin adam da sirtlansa kokusunu almistir guzel bir kadinsin demek ki hosuna gitmissin faydalanmak istemis olabilir aklindan gecmis olabilir olsun yaptiklarimizdan sorumluyuz düşünduklerimizden degill uzulme hayatim ay ozur dilerim basta oyle dedigim icin de kimim yargiliyorum ben 💖
Soran7 ayYa üzülme ben kendime kızıyorum zaten hatalıyım kabul ediyorum bunu. Ben üç ay evli kaldım boşandım. Erkeklere güvenim kalmadı. Bu adama da arkadaşımla sevgili olmasına rağmen bana baktığım için güvenilmez farkındayım ama öyle bir baktı ki yedi beni. Beğenilmek belki de hoşuma gitti bilmiyorum. Çıkmıyor bakışları kafamdan :(
Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Sen bu ducunceyle fena yukseltirsin kendini
013 Yorumla
Soran7 ayYükseliyor zaten :(
- 7 ay
Bide seksi tatmış birisin daha da zorlar seni ama düşünerek o anları mastürbasyon dahi yaptın dimi.
Soran7 ayMedyum filan mısın
- 7 ay
Yok değilim de böyle olur genelde ama arkadaşıni kaybedersin yakalsirsan ve sende aldatildiysan ne farkın kaldı şimdi
Soran7 ayDoğru söylüyorsun. Böyle hissettiğime bile üzülüyorum ama geçekten çok istiyorum adamı kafam böyle fena oldu. İki karşıt düşüncem beynimde savaş çıkarıyor çok aradayım
- 7 ay
O kadar mı kafan karşıtı libidonu yükseltti
Soran7 ayEvet o kadar ya. Bak etrafımda başka birileri de var. Ama kimseye yüz vermem bu düşüncelere girmem. Bu adam o hareketlerle beni başka bir yere götürdü gerçekten
- 7 ay
Geceleri özellikle bu kadar çok düşünürsen hiç iyi olmaz sana sürekli yani istekli halde durursun
Soran7 ayÖyleyim zaten şu an. Olay dün oldu.
- 7 ay
Dünden bugüne için içini yiyormu böyle yatağa girsen aklın gider canın çeker sen girme uyuma;)
Soran7 ayDün uyuyamadım zaten
- 7 ay
O kadar mı cidden:) ek atarmisin bı konusalim
- 7 ay
Sen istek atıp kafandakini yapican sanieim:)
- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
7 aySen ne hissediyorsun peki bu durumdan
021 Yorumla
Soran7 ayBakışları, beni süzmesi aklımdan çıkmıyor.
- 7 ay
Sende meyillisin ozaman doğrumu
Soran7 ayBir anlamı yok ki. Adam çok yakışıklı, çok fena karizması var. İstediğini zaten elde edebilecek biri. Ama arkadaşının sevgilisi...
- 7 ay
Arkadaşının sevgilisi ama sen bu durumu arkadaşına hala soylemedin neden?
Soran7 ayBeni suçlar diye düşündüm. Çünkü sevgilisine toz kondurmaz gibi geldi bana. Adam zaten arkadaşımı avucunun içine almış. Tüm fantezisini üzerinde gerçekleştiriyor. Bizimki de yatakta çok iyi şöyle farklı şeyler yapıyoruz böyle yapıyoruz bize anlatıyor
- 7 ay
Sen iki tarafta da biliyorsun yaşadıklarını yani, sen yatakta iyi değil misin? Onun kadar
- 7 ay
Senin içinden geçenler ne peki?
Soran7 ayKonu benim yatakta nasıl olduğum değil ki. Adam iyiymiş ve arkadaşım bunu anlatırken çekinmedi bile. Adamın adeta pr çalışmasını yaptı diliyle. Biz orada karşılana kadar arkadaşıma gülüyorduk falan. Adam bana bakana kadar sıkıntı yoktu. Bakınca da ne düşüneyim o kadar bildiğim şey var. Bildiğimi bilmiyor ama biliyorum. Bir de yakışıklı boylu boslu güçlü bir adam. İstese herkesi elde eder yani öyle bir karizması var bana bakıyor. Ne düşüneyim? Biraz açık giyindiğim için kendime kızdım başta ama baktıkça da hoşuma gitti inanılmaz bir şekilde. İstemeden de olsa yükseldim adama karşı
- 7 ay
Yasa ozaman adamla birlikte ol madem onu istiyorsun şu saatten itibaren, bence sende arkadaşının bir etkisi yok adam göz kirpsa sana o anda adamla beraber olacaksın
Soran7 ayGazlama
- 7 ay
Gazlamiyorum olanı anlatiyorum, onunla seks yapmak altında olmak hiç istemedin mi
Soran7 ayBaktığından beri istiyorum dile getirmesene
- 7 ay
Sen dile getir ozaman bu arada evlimisiniz bekarmisiniz her iki tarafta
Soran7 ayAdamda evlenip ayrılmış. Arkadaşım geçen ay evine taşındı ev bulana kadar diye. Ev arıyorlar onun için. Geçici. Bende evlenip ayrıldım. Babamdan kalma evim var çalışıyorum kendi düzenimdeyim.
- 7 ay
Ev bulana kadar derken ortalık karışmış ama, arkadaşının paralamis, parçalamış, arkasının sana anlattigi kadarı ile, bence arkadaşından sıkılmış farklı tatlar arıyor
- 7 ay
Yaş kaç?
Soran7 ayKarıştı ortalık evet. Ben 29 yaşındayım. Arkadaşımdan gencim hatta bir kaç yaş. Adamın arabası falan var evi kendinin değil. Arkadaşım tek sıkıntı zengin değil diyordu. Eskiden zengin bir sevgilisi vardı adamın çok parasını yedi filan. Adam bundan sıkıldı bıraktı. Bu da gitti bunu buldu başka arkadaşımızın sevgilisi tanıştırdı bu adamla. Ama adam çok yakışıklı. Şu olay olana kadar ben hiç bu gözle bakmadım. Arkadaşımla oturacağız diye rahat giyinmiştim. Böyle olacağını bilerek bilinçli giyinmedim. Adam yedi işte beni gözüyle
- 7 ay
Sen bu adamla beraber olacaksın, 1. Si sadece adamla 2. Sinde adam senin arkadaşında ayattip ikinizle beraber grup bile yapar sizinle
Soran7 ayAbart
- 7 ay
Görürsün bak 😉
- 7 ay
Daha s, kemedimi seni, beceriksiz?
- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
7 ayGeçmiş olsun sen onun altına yatarsın bu gidişle
010 Yorumla
Soran7 ayArkadaşımın sevgilisi olmasa boşta biri olsa evet. Ama arkadaşıma kıyamıyorum. Kafam karışık benim baya
- 7 ay
Bu işin sonunda verirsin eminim içine o ateş düşmüş
Soran7 aySuç kimde peki
- 7 ay
Böyle bişey düşündüğün için sende ama o da baktığı için suçlu bu işte tek suçsuz olan arkadaşın
Soran7 ayBence sevgilisinin evinde bizi toplamasaydı. Böyle biri sevgilim olsa arkadaşlarımı asla aynı ortama sokmazdım.
- 7 ay
Nasıl biri sevgilisi ve büyük konuşma yaşattığını illa yaşarsın
Soran7 ayÇok yakışıklı, karizmatik. Arkadaşıma çiçek alıyor süprizler yapıyor. İnstagramda arkadaşım hep story atıyor görüyorum yaptıklarını. Anlatırken de arkadaşım ondan bize yatakta çok iyi filan diye anlatıyor adamın resmen pr ını yaptı.
- 7 ay
Ne diyim sana ya
Soran7 ayKötüyüm biliyorum :(
- 7 ay
Maalesef
7 aysenin acilen sevişmen lazım. hangi şehirdesin
02 Yorumla
Soran7 ayHerhangi biriyle olmaz
- 7 ay
evet tabi olmaz. hangi şehrdesin sen
Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Yapacağın belli aslında
05 Yorumla
Soran7 ayNe yapacakmışım
Soran7 ayEvet
Cinsel Yaşam konusunda 897 cevap paylaştı. Adam herkesle takılmak istiyo
010 Yorumla
Soran7 ayBence takılır da. İstediğini elde edebilecek tipte biri.
Soran7 ayNasıl takmış ya
Soran7 ayBu gidişle götürür
Soran7 ayGötüremezse ne olacak peşimde mi koşacak?
Soran7 ayDiğer türlü sıkılmaz mı diyorsun?
Cinsel Yaşam konusunda 792 cevap paylaştı. Senin acilen sevişmen lazım
06 Yorumla
Soran7 ayÖyle mi düşünüyorsun.
Soran7 ayDoğru, tutkulu olması lazım
Gizli Üye(36-45)7 aySana neler yapar o varya
022 Yorumla
Soran7 ayFarkındayım.
Cevap sahibi7 ayOnu hayal edip mastürbasyon yaptın dimi çok tahrik oldun
Soran7 ay:))
Cevap sahibi7 ayNasıldı ne hayal ettin peki
Soran7 aySöylemem
Cevap sahibi7 ayGizliden çıkayım öyle söyle istersen çok merak ettim
Soran7 ayNiye merak ediyorsunuz ki anlamıyorum
Cevap sahibi7 aySence?
Soran7 ayÇok merak iyi değil
Cevap sahibi7 ayGelecek misin sanaldayız sonuçta kasma
Soran7 ay:D
Cevap sahibi7 ayGelecek misin
Cevap sahibi7 ayEvet?
Soran7 ayEe
Cevap sahibi7 ayGeliyor musun?
Soran7 ayNe saçma soru ya
Cevap sahibi7 ayUff uğraşamam tamam
Soran7 ayGizliyi açıp açmama şeyine karar verecek olan ben değilim. O yüzden saçma sapan şeyler sorma
Cevap sahibi7 ayBenim sen msja gelecek misin anlamında dedim
Soran7 ayGeleceğim
Cevap sahibi7 ayİyi çıkıyorum o zaman gel
Cevap sahibi7 ayNerdesin
Gizli Üye(25-29)7 ayOnunla yatsana o zaman
07 Yorumla
Soran7 ayNe kadar kolay söyledin ya arkadaşımın sevgilisi
Cevap sahibi7 ayİçin gitmis ama
Cevap sahibi7 ayIstek attin yaticak misin
Soran7 aySadece merak ediyorum
Cevap sahibi7 ayNeyi yatmayi mi
Soran7 ayHayır bir şey yazıp yazmayacağını
Cevap sahibi7 ayYazar o kadae yediyse de bir yandan swnden de cekinebilir
Gizli Üye(25-29)7 ayArkadaşın detaylı anlatıyor muyduuu
08 Yorumla
Soran7 ayEvet işte detay verdiği için ben adam benim bir yerlerime bakınca kafasında ne kurdu hemen anladım.
Cevap sahibi7 ayNe kadar detay verdi ne anlattı meselaaa
Soran7 ayFantezileri varmış adamın. Beraber çok eğleniyorlarmış. Yatakta çok iyiymiş. Onu mutlu etmeden bırakmıyormuş. Bazı erkekler arkasını dönüp yatar kendi işi bitince biter mesela o adam öyle değilmiş işte. Onun bundan keyif aldığını görmekten keyif alıyormuş. Öyle erkek kaldı mı şu zamanda? Ki ben evlenip ayrıldım doğru düzgün cinsel hayatım olmadı. 3ay evli kaldım. Ben evliyken eşim asla böyle değildi benim mutlu olmama uğraşmazdı.
Cevap sahibi7 ayMemelerine çok baktı mııı
Soran7 ayEvet baktı. Gördüğümü fark edince de gözlerime baktı benim de hoşuma gitti yüz ifademi korumaya çalıştım ama istemsiz gülmeye döndü sonra toparladım. Kafasını telefona çevirdi sonra bir daha baktı göğüs kısmıma
Cevap sahibi7 ayBüyük müydü çok mu dikkat çeker göğüslerin? Arkadaşına göre nasıldı seninkiler
Soran7 ayArkadaşıma göre büyük ama aşırı büyük değil. Ama arkadaşımın baya küçük zaten. Bir de benden zayıf o. Ben daha etliyim ona nazaran
Cevap sahibi7 ayYaşlar kaç senin arkadaşın ve sevğilisinin
Gizli Üye(36-45)7 ayİşin zor geçmiş olsun
013 Yorumla
Soran7 ayZor aynen
Cevap sahibi7 aySoylenicek çok şey varda isde soyleyemiyorum
Soran7 ayKırılmam çekinme
Cevap sahibi7 ayAnladım da burada söyleyemem ki
Cevap sahibi7 ay?
Cevap sahibi7 ayNerdesin
Cevap sahibi7 ayHmm?
Soran7 ayNee
Cevap sahibi7 ayNiye yazmıyorsun
Soran7 aySöyleyemem dedin
Cevap sahibi7 ayburada söyleyemem dedim yazarsan söylerim ama
Soran7 ayHmm
Cevap sahibi7 ayHmm :)
7 ayarzuluyorsan seks yap
11 Yorumla
Soran7 ayEvet ama arkadaşımın sevgilisi kendime bunu yakıştıramıyorum. Beynimde savaş var hem istiyorum hem uzak durmam gerektiğinin farkındayım
7 ayver sen de
11 Yorumla
Soran7 ayArkadaşımın sevgilisi ama.
- Cinsel Yaşam konusunda 350 cevap paylaştı.
7 aypas verme , yoksa sende listeye girebilirsin
018 Yorumla
Soran7 ayNe listesi
- 7 ay
liste derken pas verirsen seninlede sevilmek isteyecek pnun listesi tabi , çizgin net olsun sonra geri vites yapar istemiyorsan
Soran7 ayHarem kuracak hali yok herhalde
- 7 ay
harem kurmaz kimde gönlü kalırsa onda devm eder , seni arzulayacak bişey bulmuştur. san nasıl bakıyorduki?
Soran7 ayUzun uzun göğüs kısmıma baktı. Beni süzdü falan.
- 7 ay
evet bence arzulamış seni , demekki göğüslerin çekici gelmiş
Soran7 ayİnstadan attığım isteği kabul etti. Arkadaşını bana yapmaya çalıştı benim kız arkadaşım. Ama adam o kişi için bana seni üzer sana göre değil falan dedi
- 7 ay
sana yazacak muhtemel
- 7 ay
sen nasıl bir kdınsın bukadar ilgisini çektin acaba
Soran7 ayEvlenip ayrıldım. İki senedir de kimseyi almadım hayatıma
- 7 ay
bunu biliyormu?
- 7 ay
bence seni istiyor , güzel kadınsın muhtemelen , ama dikkat et bence
- 7 ay
başına gelecekleri uzun uzun yazayım , sen pas versende vermesende , muhtemelen sende isteğin tavan durumda
- 7 ay
neden ayrıldın eşinden özel olmazsa anlatsana?
Soran7 ayAldattı beni.
- 7 ay
hımm kötü olmuş açıkcası
- 7 ay
seni tanımıyorum ama , şu anki sana bakan kişiyede dikkat et
- 7 ay
aklına bişey takılırsa sorabilirsin
7 aySende istmessin yani :)
02 Yorumla
Soran7 ayİstedim evet
- 7 ay
Deme öyle yaa :(
7 ayver kurtul
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)7 aySon durum nedir
011 Yorumla
Soran7 ayArkadaşım sezdi galiba beni sevgilisinin arkadaşı ile tanıştırdı. Ama sevgilisi bana göre olmadığını söyledi. Uzak dur filan dedi. İnstagramdan isteğimi kabul etti. Attığım hikayelere bakıyor.
Cevap sahibi7 ayArkadaşının tepkisi ne oldu peki
Soran7 ayBeni biriyle tanıştırıp aramı yapmaya çalışmak dışında mı?
Cevap sahibi7 ayEvet sevgilisine İlgin olduğunu anladığında
Soran7 ayBenim ilgim olduğunu düşündüğünü düşünmüyorum sevgilisinin farkında olduğunu düşünüyorum. Bana karşı davranışları en ufak değişmedi arkadaşımın. Ama sevgilisine yemekte tripliydi biraz. Ben getirdikleri kişiyle ısınamadım. Kırmak da istemedim. Kuzenime mesaj attım ara beni diye arayınca da yanlarından uzaklaştım. Dönünce de işim çıktı dedim bahaneyle kalkmak istedim adam da o tarafa gidiyorum bırakayım dedi işte. Arabada yalnız kaldık bana arkadaşı için sana göre değil seni çok üzer filan dedi. İnerken de işin çabuk bitecekse bekleyeyim eve bırakırım seni dedi. Bende teşekkür ettim çabuk bitmeyeceğini söyledim. Çünkü ben adama yükseğim ve belli ki adamda bana. Yanlış şeyler olacaktı. İrademe hakim oldum. Daha bence kolay kandırılmam diye düşünüyorum
Cevap sahibi7 ayYazar mısınız biz
Cevap sahibi7 ayEn iyisini yapmışsın arabadan inmekle
Soran7 ayİnstadan attığım hikayelere bakıyor. Bir tane fotoğrafıma alev emojisi bırakmış.. Var yani ilgisi. Ben arkadaşıma kıyamıyorum. Yoksa elli kere istediğini elde ederdi o
Cevap sahibi7 ayÇok çok istiyor musun peki ya şunu düşünüyorum mesela bir defaya mahsus yapsanız acaba devamlı ister mi işte adam güvenmek lazım
Soran7 ayO kadarını bilecek kadar tanımıyorum adamı şu an. Ben sadece arkadaşım için belli bir mesafeyi korumaya çalışıyorum. Adamda şeytan tüyü var, cezbedici bir tip. Benim arkadaşımla da bir kaç aydır beraberler. Ben kendi arkadaşımın sıkılmamasına şaşırıyordum çünkü çok sık sevgili değiştirir. Evlenmek falan gibi fikirleri de yok sadece milletin parasını yemeyi seviyor. Ama arkadaş olarak harika biridir hastayım dersin gelir çorba yapar, doğum günün için süpriz hazırlar. Bir bakarsın iş yerine çikolata yollar günün güzel geçsin tarzında. İşte böyle bir arkadaşı kaybetmek istemiyorum. Yıllarımız geçti beraber. Bir erkek için kendime kötülük etmek istemiyorum. Direncem gittiği yere kadar
Cevap sahibi7 aySohbet edebilir miyiz sakıncası yoksa 🙃
Gizli Üye(45 üstü)7 ayNe yapacağına karar vermişsin zaten 😀
02 Yorumla
Soran7 ayVeremedim. Çok aradayım. İstek attım ama bekletiyor. Kabul etse diyelim ki yazsa arkadaşımın sevgilisi olduğu gerçeği var ne istediğim bir şey ifade etmez ki
Cevap sahibi7 ayİfade etmesini sağla o zaman😀
Gizli Üye(25-29)7 ayŞeytana uyma
07 Yorumla
Soran7 ayŞeytan bedene bürünmüş yer yüzünde geziyor
Cevap sahibi7 ayO zaman takıl kafana göre
Cevap sahibi7 ayAklına takılmış yat o zaman içinde kalmasın
Soran7 ayUymak üzereyim :(
Cevap sahibi7 ayOnla yat dedim🤣
Soran7 ayAdama istek attım
Cevap sahibi7 ayIyi yapmışsın içinde kalmasın
Gizli Üye(36-45)7 ayBeğenmiş sizi
00 Yorumla