Arkadaşımın sevgilisi bana bakıyor ne yapmalıyım?

Biz üç kız arkadaşız. Haftada bir gün buluşur konuşuruz. Kızlardan biri çalışmıyor, sevgilisinin evinde yaşıyor. Adam yatakta da çok iyiymiş. Arkadaşım resmen yaşıyor bu hayatı. Ben evlenip ayrıldım kendi hayatımı kurdum çalışıyorum çabalıyorum. Bakımlıyımdır her zaman. Kız gecesi yapmak için arkadaşın evine gittik. Adam da arkadaşını bekliyormuş gelince gidecekmiş falan tabi biraz oturmak zorunda kaldı bizimle. İki arkadaşım birbiriyle sohbet ederken adamın elinde telefon vardı. Ama arada kafayı kaldırıp kaldırıp bana baktı. Gözüyle yedi beni resmen. Gözleri göğüs dekolteme kayıp duruyordu. Ve hiç öyle bir insan olmasam da hoşuma gittiğini hissettim. Belli belirsiz güldüm ve bence güldüğümü de fark etti benim daha çok bakmaya başladı. Sonra kızlar kahve içelim dediler. Zil çaldı adamın arkadaşı da geldi çıktılar. İçim bir tuhaftı. O akşam o evde kaldık. Teknik olarak adamın evinde uyuduk ama o arkadaşında kaldı. Ben de bütün gece uyuyamadım sürekli beni gözüyle yemesini düşünüyorum elimde olmadan. Bu düşünceden kurtulamıyorum.

Güncellemeler
7 ay
Adama istek attım bekletiyor tam bir saat on dakika oldu
Güncellemeler
7 ay
Adama numaramı verdim. Galiba arkadaşıma ihanet etmek üzereyim :(
Arkadaşımın sevgilisi bana bakıyor ne yapmalıyım?