Güncellemeler
8 ay
Bi kadın olarak evleneceğim erkeğin gay ilişki yaşamasındansa bi kadinla yatmış olmasini isterdim ama siz tam tersi diyorsuniz
Güncellemeler
8 ay
Söyle
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Zara önem veren biriyse lezi tercih eder. Erkekle olanı istemezler genelde.
Ben ikisinide tercih etmem.
Yani demek ki mevzu sadece zar
🤷♂️ herkes çeşit çeşit bilemem. Ama bakire demek sadece zarı bozmamak demek değil kimseyle ilişkiye girmemesidir. El tutuşma falandan bahsetmiyorum bunlar çocukca + ileri seviye evresini yaşamamasıdır bana göre.
Sen bize kadın sordun çünkü 🤷♂️ Çoğu erkek, bi kızın başka erkekle yatanıyla düşünmek istemez binevi rekabetlik durumu oluyor erkekler arasında..
Evet soruyu kendimce yorumladim sadece
Onu farkettim zaten ama yatan kişiler zevk uğruna yattıkları için daha sonra ayrı oldukları içinde. Ortada kalmış k*ullanılmış oluyorlar binevi. Temiz ilişki arayan kişiler hiç yanaşmaz böyle durumlara o yüzden erkekle yatmasındansa lez tercih eder çoğu kesim. En azından bakire ve rekabet yok kafasındalar. Haa temiz ilişki kafasında değilseler zaten bulduğunu tuttuğunu götürüyorlar.
E lezbiyende zevk icin yine kullanmis
Ama sonuca bakarsak bakire mi bakire z*r temiz mi temiz sadece ön sevişme yaşanıyor lezlerde 🤷♂️
Şöyle geniş açıdan bak olaya
-Bi erkek bi kızı b*zuyor kullanıp atıyor. (kusura bakma örnek için ama yaşanan olay bu kadar acı maalesef aynı şey kadınlarda da geçerli onlarda duygularla oynuyor maalesef.)
-Lezlere gelirsek kendi aralarında eğlence yapıyorlar en azından tecrübe kazanmak için. Ama bozulan edilen yok.
He şuda var kızlarda/erkeklerde ikiye ayrılır kişiye saygı varsa tecrübe için esc*rta gider, ama kişiye saygı yoksa yukarıda örnek verdiğim gibi kullanıp atar maalesef. Ve gördüğün, okuduğun gibi dışarısıda çevrede ilişkilerden müzdarip olanlarla dolu 🤷♂️ kişinin hayatına saygı kalmamış kimsede, ileriye dönük hal alınmıyor ve adım atılmıyor.
Sence şu olaya bakınca hangisi erkek için daha rahat ve kolaydır? Erkeklerin çoğu düz mantık zaten. Rekabet sevmezler.
İkiside farketmez kadınla olup bakire olmayabilirde yani kendi tercihleri sadece o kişileri geride bırakmış olsun yeter.
Evleneceğin kadında önemli olan geçmişi değil, seninle kuracağı geleceğidir.❤️🔥❤️🔥
Lezbiyen ilişki yaşamışsa ffm’ye açık demektir büyük şans oradan devam 😈🔥
one ya öyle? kafam karıştı. bir erkekle olmuş no bakire derdim belki
Himm sen le s bi yen ilişki yaşayıp evlenmek mi istiyosun
Daha fazlasını da yapabilir
İkisi de değil
İkisini de tercih etmem. İki ucu boklu değnek
İlk şık
Nede
Lezbiyen ilişkiyi duygusal olarak yaşamışsa da, ki sanmıyorum, evlenecek seviyedeysek o duygu bitmiştir ve üstüne tekrar yaşamak isterse bisex şekilde evlilikte yaşayabilir bu da renk katar
Lez makuldür ya
Zoruna gitmez mi
Niye zoruma gitsin kanka az kullanılmış var mı sıfır km kullanılmayan
Kullanmis istr
Tamam da erkek de kullanıyor o daha kötü aq
Anladim tercih meselesi
Acaba soruyu mu anlamadım ben yanlış mı cevapladım
Yo dogru anladın
Eee sen erkek olsan hangisini tercih ederdinn
Ben erkekle yatanı seçerdim
💬 🐴
bakire
ğeçmiş önemsiz
İlki daha cazip
Eşim bakire değildi. Soruna cevap aldın mı?
Tabi ki lez
Lezbiyen
Neden
Lezbiyen kdınlar daha çekici ve istekli olur ve benim onlarla ilgim bar
Öyle birini bulsam masraflarını Nil’e karşılarım telefon alırım mesela
İkiside sıkıntı demi
lezbiyen ya