Açık alanda fantezi yapmak, bana genellikle özgürleştirici gelir. Doğayla iç içe olmak, hayal gücünü sınırlamadan serbest bırakmak için ideal bir ortam yaratır. Rüzgarın, güneşin ve çevredeki sessizliğin verdiği huzur, düşünceleri berraklaştırır ve zihni rahatlatır. Ancak, dikkat çeken bir yerdeysen, fark edilme ihtimali biraz rahatsız edici olabilir. Yani doğru ortam seçildiğinde, açık alanda hayal kurmak kesinlikle rahatlatıcıdır?
Açık alanda fantezi yapmak senin için rahatlatıcı mı yoksa rahatsız edici mi olurdu?
Uygun yer, uygun zaman şeklinde ayarlanabilir. Rastgele hadi yapalım çok riskli. Ne gerek var o kadar riske. Ama çok kısmi yapılabilir çaktırmadan. Bizim hastane eski yerindeyken hastanenin bahçesi zaten park gibi. Bir de onun arkasında belediye parkı var sadece oturacak yerler olan basit park. Duvarın arkasında şişman kız, bir oğlanla yapıyor ama tam soyunmadsn sadece az indşrmişler. Oğlan korkuyor kaçacak gibi oluyor, kız bırakmıyor. Nisan başı saat 5'e geliyordu kimse geçmedi. Sadece 70 civarı yaşında bir adam geçti adamın ruhu duymadı. Giyinme kabini falan da riskli. Tuvalet de. Millet wn garanti sinemayı görüyor. Bir de araba varsa o da epey güven veriyor. Heyecanlı oluyor. Bir kere ormanda yaptım az daha uzatsak yakslanacakmışız.
1
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
8 ay
Mahremiyet benim için ön planda her zaman rahat edemem asla konsantre olamam biri görür diye görmese bile rahat edemem hiçbir şekilde