Bir erkek cinsel ilişki sırasında zevk alamamış olsa dahi boşalabilir mi rol yapabilir mi yani çok merak ediyorum.
Bazen erkek arkadaşımın zevk almadığını düşünüyorum ama boşalıyor sonuçta diyorum yanılıyor muyum?
Bir erkek cinsel ilişki sırasında zevk alamamış olsa dahi boşalabilir mi rol yapabilir mi yani çok merak ediyorum.
Bazen erkek arkadaşımın zevk almadığını düşünüyorum ama boşalıyor sonuçta diyorum yanılıyor muyum?
Seks anında zevk almamak mümkündür; vücut tepki verir ama beyin o tepkiyi haz olarak işlemez.
Bu, kötü biri olduğun anlamına gelmez; birçok fiziksel, duygusal veya zihinsel etken söz konusudur.
Önemli olan bu durumu fark etmek, suçlulukla boğulmak yerine neye ihtiyaç duyduğunu anlamaktır.
Cevap
26Cevap
Zevk almazsam boşalamam boşalmam için zevk almam gerekli zaten geç boşalıyorum zevk almazsam o kadar süre kalkık durmaz demir gibi dik durmaz demi
Şöyle zevk almadan bir erkek boşalamaz ama o an seni değilde başkasını düşünüyordur hal ve hareketlerinden anlaman lazım
Kendini boşaltmaya odaklayıp hafif kasılma ile boşalabilir. Ama zevk almayabilir bu boşalmadan
Zevk almasa boşalma olmaz ayrıca sertleşme bişe tam olmaz
Erkek her türlü boşalır genelde kadınlar zevk almazsa rol yapar
Hayır zaten boşalmak için sertleşmek gerekr. Sertleştiysee zevk alıyor demektir
Boşalır ewet yani kafada bitiyor birde temas yani nasıl anlatayım burada
Yani boşaldığı zevk aldığı anlamına gelmez
Zevk almadan nasıl boşalsın 🤔
Sadece boşalıyor yani tatmin oluyor o kadar şaşırtıcı istekli bir şekilde hoşuna gitmiyordur seks yaparken
boşalamaz.. penisi iner anlarsın zaten
Zevk almadan nasıl boşalacak ki dimi
Boşalır
hayır zevk almazsa sertlik kaybolur ki çok zor boşalmak
Zevk almazsa boşalmaz
Boşalır gir çık yaparak
Boşalıyırsa zevk almıştır
Zevk almazsa bosalamaz
Evet boşalır zevk almış olur
Neden böyle düşünüyorsun
Rol yapamaz erkek çok zor
Rol yapar ama sertleşme tam olmaz sıvı gelmez sadece oler sevişir