5 yıllık evliyim evlenirken cocuk sahibi olmam zor olduğu biliniyodu neyse esimde de ereksiyon kaybı sorunu var evlendik ben hamile kalana kadar ayda bir yumurtlama gününde zorlama ilişkim oldu o kadar benimle sadece cocuk icin beraber olduğunu dusunuyodum o zamanlar cidden öyleymiş su an çocuğum 2.5 yaşında hamile kaldığım günden beri iliski sayımız 10u geçmez son 8 aydir bana hic dokunmadı. Bugun kadın doğum kontrolüm vardi rahatsızlık icin doktor dedi ki menopoza giriyo olabilirsin ben de dedim ki zaten cocuk düşünmüyorum kocama bunu anlattım kocam diyo ki belki 2. Cocugu yapardık üzüldüm. Ya ne alaka sen bana nerdeyse bi yildir dokunmuyosun bi de cocuk mu istiyosun? Cok sinirlendim konuşturma beni dedim haksız mıyım? Bu arada iliski istemeyen ben değilim belki bin kez reddedilen taraf benim lütfen ona göre yorum yapın
- Cinsel Yaşam konusunda 352 cevap paylaştı.
7 ayOkurken yaşadıklarına, hissettiklerine çok üzüldüm gerçekten. Yani bu kadar kayıtsız, ilgisiz olması, üstüne pişkince ikinci çocuk bahsi yapması akıl alır şey değil. Zaten evli bir erkeğin bir yıl boyunca karısıyla ilişkiye girmemesini anlayamıyorum, inanılmaz gerçekten.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
7 ayHaklısın eşin geri kafalı ve bencil biraz. Çocuk da oldu. Boşanma da olmaz artık. Ne yapıp edip yola getireceksin onu çabala. Libido yükseltici şeylerden koy önüne bol bol yesin. Fındık, fıstık, incir vs bir de az daha bakım yap, az daha seksi ve güzel giyin. İçine kurt düşürmek gibi olmasın bu durum biraz abartılı başka bir kadın daha olabilir. Sen hamileyken bulmuştur sonra uzamıştır.
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı.
7 ayEşinin davranışı muhtemelen bastırılmış öfke ve yetersizlik hissinden kaynaklanıyor.
Ereksiyon sorunu özgüveni zedeler, bu da saldırganlığa veya uzaklaşmaya döner.
Senin hamile kalman ise onun “kontrol duygusunu” sarsmış olabilir.
Ama bu, seni suçlayabileceği bir durum değil.
Bu noktada çift terapisi şart; çünkü sorun seninle değil, onun kabullenemediği kendisiyle.00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
m 7 ayHakkaten kötü oluyor özellikle böyle erkekler bence tedavi olmalı çünkü gerçekten eşlerine yazık beşki sorunu veya hastalığı olabilir bu normal bir şey ama bence tedavi olması gerekşr.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
36Cevap
Gizli Üye(25-29)7 ayGerçekten çirkin olmalısın o zaman 😅 1 yıl erkek dokunmuyorsa aboooooo ben her gün dokunmak her gün gögüsünde uyumak uyutmak isterdim. Saçlarını okşamak öpmek gözlerinin içinin gülüşünü izlemek isterdim de... Bunları tercih eden kadın yok. Hepsi ınstaya yalan foto atıp teşhircilik mesleğini yapıyor. p*rno da daha az cinsel et parçası vardır. Instayı müşterilerim olmasa silerdim tiksinç ortam.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 627 cevap paylaştı.
7 ayYani kadın da erkek kadar istekleri olan biridir. Yapması gerekirdi eşinin senle. Ama yapmamış bu şaşırtıcı çünkü erkekler cinselliği çok sever ve ister. Çocuk konusundaki sana laf söylemeye de hakkı yok.
11 Yorumla- 7 ay
Çok mahrum kalıyorsun. Nasıl dayanıyorsun?
7 ayÜzgünüm ama seven insanın böyle yapacağını düşünmüyorum. Ya eşinin sana ilgisi yok sırf çocuk için evlendi ya da cinsel isteği az ya da kadınlara ilgisi yok. Görev icabı evlenmiş gibi davranışları. Hiç kimse bunu hak etmez
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
7 aySenin için üzücü bir durum inşallah durumlar düzelir biraz boş boğazlık yapmış senin ki ama inşallah yinede düzelir bence ilk kendi ereksiyon için doktora gitmeli 8 ayda hiç mi dokunulmaz ya taş olsa çatlar
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 877 cevap paylaştı. Sadece çocuk için birlikte olunmaz elbette sonuçta sen onun eşisin her zaman ilgi göstermesi lazım sevmesi gerek şakalaşması lazım bunlar yoksa sevgide kalmaz soğukluk girer araya
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
7 ayTamam da bunda kızacak sinirlenecek ne var. Evlilik sekse en uzak şey. Sen de bunu bilerek evlenmişsin. adam haklı 2. çocuğu da yapın en azından. Sonuçta evlilik demek çocuk demek.
09 Yorumla- 7 ay
Aşşşşşşırı kötü ve yanlış bir düşünce
- 7 ay
@Evelynyilmaz bu bir düşünce değil , gerçek.
- 7 ay
Değil. Böyle evlenmek yerine hiç evlenmemek daha İyi.
- 7 ay
@Evelynyilmaz o zaman evlenme. Hele kş seks içşn fakan evleneceksen hayatının hatası olur. Seks bekarken yaşanır doya doya arzuyla tutkuyla ve sınırsızca. Evlilik ise çocuk için yuva kurup sakin bir yaşam ve huzur için yapılır.
- 7 ay
Böyle düşünmüyorum
- 7 ay
@Evelynyilmaz çünkü başında kavak yelleri hayatın gerçeklerinden uzak boş hayallerle yaşıyorsun
- 7 ay
Kötü bir evlilik geçiriyor olman benim boş hayallere sahip olduğum sonucunu çıkarmaz
- 7 ay
@Evelynyilmaz tatlım mevzunun benimle zerre kadar alakası yok. Ben burada 13 senelik üyeyim. Bu 13 yılda binlerce hatta belki de on binden fazla evli insanla konuştum.
- 7 ay
Görüşüne katılmıyorum, en azından artık öyle olmadığını düşünüyorum. Üstüne dini boyutları da var bu konunun. Daha kapsamlı ve neden sonuç ilişkisi içinde bakılmalı. Yani ne kadar süredir üye olduğun ya, da kaç evliyle konuştuğun bir ölçüt olamaz, bir sonuç göstermez.
Yazdiklarinizi okudum siz zaten her anlamda mutsuzsunuz farkinda misisiniz? Böyle biriyle yasamak o havayi solumak bile hata
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 993 cevap paylaştı. Zor bir hayatın olmuş. Direncinintaktir ediyorum ama biraz da kendine eziyet ediyorsun. Sanıyorum buna çocuğun yüzünden katlaniyorsun.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 646 cevap paylaştı.
7 ayBöyle istekli kadınları bulanlar niye seks yapmıyor anlamıyorum sanki herkes tersini buluyor dengini bulan yok galiba
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
7 aytedavi olması şart ama bunu kabul edecek birisi olduğunu düşünmüyorum.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 601 cevap paylaştı. Çok haklısın bu arada ben kadın doğum uzmanıyım ne sikkayettin vardı gittim doktora
01 Yorumla
7 ayEnteresan eşinin sağlık sorunları var belli ki yoksa neden istemesin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)7 ayKaç yıldır evlisiniz? Son 2.5 yılda ne sıklıkta yaşıyor? Bir de cinsel problemi ne düzeyde? Utandığı için birlikte olmuyor olabilir
10 Yorumla
7 aySonuna kadar haklısın, eslerın bırbırlerine karsı sorumlulukları vardır, ve esın bunu yapmakla sana mukellef yanı, pekı hıc esınle oturup konustub mu bunu ne dıyor
11 Yorumla- 7 ay
Yardım ederım ıstersenız
- Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
7 ayhayaller ve hayatlar maalesef bencil bir öküzle evlisin sanırım bir kadını reddetmek büyük hata
01 Yorumla- 7 ay
yüzüne bakılmayacak biri değilsindir diye düşünüyorum
Gizli Üye(36-45)7 ayİlla tatmin olmak istiyorsanız, hiçbir riski olmayan mastürbasyon yapabilirsiniz
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)7 aykocan tiksinmiştir bence senden. Burçlarınız ne merak ettim
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)7 ayBu adam cidden neyi yaşıyor senin isteğinin zevkinin onda hiç bir anlamı yok. mu
00 Yorumla8 ayda 1 kere bile ilişkiye girmeden nasıl dayandın lütfen bana açıkla
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 795 cevap paylaştı. Eşin bencil ve senin durumun şu anda çok kötü ya üzüldüm senin için
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)7 ayÖncelikle gerçekten haklısınız... Ama eşinizin erekte sorunu olduğu için yaklaşmiyor olabilir mi?
00 YorumlaÇok zor bi durum bende her gün istiyorum diye tersleniyorum değişik işler işte
00 Yorumla
7 ayMerhaba genel olarak mutlumusunuz
iliski isteyen o ise nasil yapacak
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)7 ayYa abla nasıl katlanıyorsun bu arada, hem kalkmıyor hemde yapmak istemiyor. Benim koca arızalı herhalde hher gecen istiyor çünkü
13 Yorumla- 7 ay
Yok doğru olan seninki. Arıza diğerinde.
Cevap sahibi7 ay@Shelby_dbakir bence de bu arada, kadınların kendi isteği de oluyor çünkü yani
- 7 ay
Kadınlar ister evet. Ya zaten kadınlar da en az erkekler kadar isteklidir. Bunu anlamıyor kimse.
Gizli Üye(30-35)7 ayKocanin bemce erkekligi bitmiş sadece çocuk üzerine calisiyor beyni
11 Yorumla- 7 ay
Nasl
Cinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Zamanla iyi olur amasyada
00 Yorumla
7 ayböyle cinsellik mi olur ya :(
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Seni çocuk üretim merkezi olarak görüyor heralde
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. Koçanı gectim senjn canin istemiyor Mu?
00 YorumlaYazık oluyo senin gibi kadınlara
00 Yorumla
7 aySen evli olduğuna emin misin?
00 Yorumla
7 aySonuna kadar haklısın
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 410 cevap paylaştı.
7 ayIlacla da mi sıkıntı yasiyor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)7 ayGörücü usulü mü evlendiniz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)7 ayYa başaracaksınız ya da aldatacaksın
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)7 ayÇocukla ilgileniyor mu peki?
00 Yorumla
7 ayKeşke burada olsan sabah akşam doyururdum
00 Yorumla
7 ayBosan
00 YorumlaZamanla olur her şey
00 YorumlaBu nasıl evlilik?
00 Yorumla
7 ayHm ilginç
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026