Cinsel Yaşam Libidosu en tavan burç kadınlarda hangisi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Güncellemeler7 ay Sen memnun musun Libidosu en tavan burç kadınlarda hangisi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Gizli Üye (25-29) 7 ay Akrep 0 34 Yorumla Soran 7 ay Akrep boğa arasında kalmıştım Yorumla Cevap sahibi 7 ay Boğa da iyi ama akrep daha fantezik bence Yorumla Soran 7 ay Enerjisi de farklı oluyor erkeği için ne düşünüyorsun Yorumla Cevap sahibi 7 ay Manyetik ve duygusal. Bir de dokunmayı çok seviyorlar Yorumla Soran 7 ay Doğru doğru öyleyim ahahahs akrep olarak akrep kadınıyla ilişkisi merak ediyorum denk gelmedi Yorumla Cevap sahibi 7 ay Ben akrebim kendimden yola çıkarak yorum yaptım Yorumla Soran 7 ay Sevindim bilir kişiye denk gelmeme ikimiz de iddialıyız demek bu konularda Yorumla Cevap sahibi 7 ay Evet galiba… Yorumla Soran 7 ay Akrep kadını olarak akrep erkeği çekici geliyor mu sana sonuçta kafalar aynı fena uyum olur gibi geliyor bana Yorumla Soran 7 ay Diğer burçlar kafamda sıkıcılaşmaya başladı Yorumla Cevap sahibi 7 ay Fazla yoğunluk ve derinlik, tutku bazen yorucu olabilir. Onun dışında birbirleirni anlayacaklarını düşünüyorum Yorumla Cevap sahibi 7 ay Yükselenin ne Yorumla Soran 7 ay O da akrep ahahaha genelde bunları duyan karşı cins kaçıyor yiyoruz sanki Yorumla Soran 7 ay Senin ki ne Yorumla Cevap sahibi 7 ay Aa benim de Yorumla Soran 7 ay Biz çok tehlikeli oluruz ya ahahhaa Yorumla Cevap sahibi 7 ay Vallahi bence de jdjdjd Yorumla Soran 7 ay İlk defa her ikisi akrep gördüm kendim gibi ilgimi çekti baya ahahahha Yorumla Cevap sahibi 7 ay Akrep olmaktan memnunsun galiba Yorumla Soran 7 ay Elbette akrepler kötü görünür ama nettir ağır başlı dürüst sadık net vb bir çok özellik sayarım bir libido tavan fanteziler bol diye kötü görülüyor şükür kalbimiz temiz aklımız pis diğerlerinde tam tersi ahahahha Yorumla Cevap sahibi 7 ay Aklımız pis değil de eksta yaratıcıyız bazı konularda djsjdj Yorumla Soran 7 ay Ya pisten kastımı anladın işte ahshahsha Yorumla Cevap sahibi 7 ay Ben de bayağı memnunum bazen bu durum zorlasa da Yorumla Soran 7 ay İşte o durum zorladığı için kafa dengi biri çıksın karşıma istiyorum net olmayan ilişkilerden saçma nazlardan oyunlardan bıktım Yorumla Cevap sahibi 7 ay Evet anladım tabi işte bu yaratıcılık bence ne güzel dkdjd Yorumla Soran 7 ay Güzel güzel ahshahsha çıksana gizliden ahshahsa Yorumla Cevap sahibi 7 ay Naz dediğin cilveyse o olmalı yalnız Yorumla Soran 7 ay Hayır cilve bambaşka bir şey çok olmazsa olmaz Yorumla Cevap sahibi 7 ay Sen çık Yorumla Soran 7 ay Soru sahibi çıkamıyor sen çıkarsan direkt eklicem zaten Yorumla Cevap sahibi 7 ay Ben akrep kadınıyım gizliliği severim… Yorumla Cevap sahibi 7 ay Aa öyle mi Yorumla Soran 7 ay Anlıyorum gizlimiz olur onuda seversin ahahahaa Yorumla Soran 7 ay Evet öyle maalesef Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Akrep
Akrep boğa arasında kalmıştım
Boğa da iyi ama akrep daha fantezik bence
Enerjisi de farklı oluyor erkeği için ne düşünüyorsun
Manyetik ve duygusal. Bir de dokunmayı çok seviyorlar
Doğru doğru öyleyim ahahahs akrep olarak akrep kadınıyla ilişkisi merak ediyorum denk gelmedi
Ben akrebim kendimden yola çıkarak yorum yaptım
Sevindim bilir kişiye denk gelmeme ikimiz de iddialıyız demek bu konularda
Evet galiba…
Akrep kadını olarak akrep erkeği çekici geliyor mu sana sonuçta kafalar aynı fena uyum olur gibi geliyor bana
Diğer burçlar kafamda sıkıcılaşmaya başladı
Fazla yoğunluk ve derinlik, tutku bazen yorucu olabilir. Onun dışında birbirleirni anlayacaklarını düşünüyorum
Yükselenin ne
O da akrep ahahaha genelde bunları duyan karşı cins kaçıyor yiyoruz sanki
Senin ki ne
Aa benim de
Biz çok tehlikeli oluruz ya ahahhaa
Vallahi bence de jdjdjd
İlk defa her ikisi akrep gördüm kendim gibi ilgimi çekti baya ahahahha
Akrep olmaktan memnunsun galiba
Elbette akrepler kötü görünür ama nettir ağır başlı dürüst sadık net vb bir çok özellik sayarım bir libido tavan fanteziler bol diye kötü görülüyor şükür kalbimiz temiz aklımız pis diğerlerinde tam tersi ahahahha
Aklımız pis değil de eksta yaratıcıyız bazı konularda djsjdj
Ya pisten kastımı anladın işte ahshahsha
Ben de bayağı memnunum bazen bu durum zorlasa da
İşte o durum zorladığı için kafa dengi biri çıksın karşıma istiyorum net olmayan ilişkilerden saçma nazlardan oyunlardan bıktım
Evet anladım tabi işte bu yaratıcılık bence ne güzel dkdjd
Güzel güzel ahshahsha çıksana gizliden ahshahsa
Naz dediğin cilveyse o olmalı yalnız
Hayır cilve bambaşka bir şey çok olmazsa olmaz
Sen çık
Soru sahibi çıkamıyor sen çıkarsan direkt eklicem zaten
Ben akrep kadınıyım gizliliği severim…
Aa öyle mi
Anlıyorum gizlimiz olur onuda seversin ahahahaa
Evet öyle maalesef