- Cinsel Yaşam konusunda 882 cevap paylaştı.
7 ayBiyolojik/sağlık açısından:Özel bölgenin şekli genellikle işlevselliği etkilemez. Labia, klitoris, vajina, penis gibi bölgeler anatomik olarak farklılık gösterebilir, ama çoğu farklılık tamamen normaldir. Önemli olan işlevin sağlıklı olması: ağrı, kaşıntı, akıntı gibi rahatsızlıkların olmaması.
Cinsel/estetik açıdan:Toplum ve medya, özel bölgeyle ilgili belli standartlar dayatabiliyor, ama bu tamamen kültürel bir algıdır. Birinin zevk almasını veya estetik olarak beğenisini etkileyebilir, ama sağlıklı ve normal bir çeşitlilik vardır. Kısaca özetlersek: şekil çok önemli değil, önemli olan sağlık ve rahatlıktır. Çoğu zaman kafaya takılan şeyler tamamen normal varyasyonlardır.
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
7 ayBoşuna takıntı yapmışsın utanacak hiçbir şey yok Önemli olan sadece o bölgeye özen göstermen temiz ve bakımlı olması Gerisi kafana takacak bir durum değil
100 Yorumla
Elbette ki değil. Ha beğenmezse de o kaybeder sonuçta. Sen bundan ibaret birisi misin? Sen kendini sevecek her şekilde ve sen busun yani ve o beğenmezse de bundan açık ve net seni hak etmiyor demektir. Zaten vajina dediğimiz belki basit bir tabir ama özünde bir delik. Bir yere kadar fark eder. Umarım doğru insanla karşılaşırsın ve bu gibi şeyleri asla düşünmezsin ablam
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı.
7 ayHer vücut şekli gibi orası da herkeste farklı
Labia, renk, biçim tamamen genetik ve normal
Filmlerdeki tek tip görüntü gerçeği yansıtmaz
Partnerin olgunsa bunu dert etmez
Utanma, o bölge senin hikâyenin parçası 💫🌷00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
145Cevap
7 ayhayır değil bence. bende de vardı aynı gerginlik ama sonra tuvaletten sonra elini yıkamayan, şeyindeki kılları almayan herifler için mi çabalicam diyip saldım
114 Yorumla- 7 ay
Bu baya agır olmadı mı 🤣🤣
- 7 ay
Neyi saldınız?
- 7 ay
@SinatraFrank size kendimi beğendirmekle uğraşmam gerektiği düşüncesini
- 7 ay
orada haklsn da bizde çişmi edince yıkanyoz abartma 🤣
7 ayErkek ya da kadın, cinsel olarak kıvama gelmişse güzel olsun olmasın ilgi duyar zaten. Tabii o güzel olmayana duyulan ilgi orgazm sonrasında yok olur, tiksinti başlar.
Kaynak – Marquis de Sade623 Yorumla- 7 ay
@WomensHeart brnde olmuyo
- 7 ay
Napim
- 7 ay
Sordn soledm
- 7 ay
Bir şey sormadım ki, olanı söyledim. Genelleme de yapmadım aslında ama genelleme gibi olmuş tabii sen de haklısın
- 7 ay
Evet bşraz oyle oldu. Sen hiç yaptnmı
- 7 ay
Ben sevişme dışında kimseyle bir şey yaşamadım. Evleneceğim adama saklıyorum tüm hünerlerimi 😂
- 7 ay
Direk alntı yazısı oldıgunu görmedim sen sandm 🥰
- 7 ay
He olsundu ✨✨
- 7 ay
Oo baya hünerlisnz o zaman 🥰🥰 genelde böyle yapanlar azgn olur hepsi değil tabi🥰🥰😋
- 7 ay
Güzel 🥰🥰
- 7 ay
Napanlar
- 7 ay
Evlenşnce adamı ikiye bölcem diyosn yani🥰🥰
- 7 ay
O kadar beklemişiz. Patlama yaşanır illa puhahahaha
- 7 ay
Hünerlerini evliliğe saklayanlar 🥰🥰
- 7 ay
Hemde ne patlama olur varya 🤣🤣 artık o mahalle de o ilçede durulmaz sesten 🤣🤣
- 7 ay
Kocan olacak insan çoksanslı😅
- 7 ay
En çok da şey istiyorum. Mesela kocamla sokakta öpüşürken biri ahlakımıza laf söylerse yüzük parmağımi gösterip "Biz evliyiz teyze kocamizla da mı opusmeyelim" bunu demek istiyorum 😂😂😂😂😂
- 7 ay
Yaa çok güzel hayalmiş
- 7 ay
İnan benm de hayalm 🤣🤣🥰
- 7 ay
Bunhayal için bile evlenilir ya 🤣🤣
- 7 ay
Puhahahah
- 7 ay
E guzel hayal dışarda tenhada yakalayıp öpmek sevsmek
- 7 ay
Olur mu 🥰🥰
7 aybenimde öyle takıntılarım vardı ama istersen sana ürün önerebilirim görünümü düzeltmesini sağlayacak onun haricinde sen onun şeyinin çok mu mükemmel olduğunu düşünüyorsun erkeğinkide kararır mesela benim sonraki korkum ya ben beğenmezsem onu olmuştu
41 Yorumla- 7 ay
Ürünün adı ne
Gizli Üye(30-35)7 ay1. Sorduğun yerde buna fark eder diyecek erkek yok😂
2. ye gelirsek karanlıkta herkes aynı takılma. Erkekler o azgınlıkta bunlara takılmaz.😂
60 Yorumla
7 ayYa boş ver onlar kendi şeylerine baksın önce
63 Yorumla- 7 ay
baktım noolmuş
- 7 ay
@tamitamina34 40 dan sonra azanı teneşir paklar
- 7 ay
azmak ayrı şey, sulanmak ayrı, sapıklık yapmak ayrı şey. genel olarak erkeklere laf atıyorsun ben de cevap yazıyorum. sen 30 olmuşsun da ne olmuş, için çürümüş.
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Halk arasında dam bulundu kilsizini mi ariyon diyen çok olur. Dogalki temiz olsun şekli dudaklari önemli değil önemli olan sulu erkeğine zevk vereni olsun. Herkes tipi ne olursa olsun sever. Onu severmi diyesini düşünme
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)7 ayBeğenmezse sktrsn gitsin önemsemeyin her şeyi bu kadar ya
841 Yorumla- 7 ay
Beğeni yoz
Cevap sahibi7 ay@poyraz aferin size
- 7 ay
Yani * olsun taştan olsn
Cevap sahibi7 ayTamam 😔
- 7 ay
Noldu ya uzulme
Cevap sahibi7 ayYorum yapmayin dedi ya adam ona dedim tamamm diyee ama hala yazıyoruz 😂
- 7 ay
Ona yazdı mı 🤣🤣
Cevap sahibi7 ay😂😂😂😂 birde soranı düşünün
- 7 ay
Sen soran dan daha fenasnnn 🤣🤣
Cevap sahibi7 ayPoyraz herkese yazıyor size bile yazabilir 😂😂😂
- 7 ay
Sadece sana yazyom 🤣
Cevap sahibi7 ayTövbe tövbe biri açsa vurucam ne demek abi esteizübillah
Cevap sahibi7 ayBen bişey demedim ki 🙄
- 7 ay
Sen mi demdedn sabah sabah bizi mahvettn
Cevap sahibi7 ayBen nerde öyle bir cümle kullandım be
Cevap sahibi7 ayYok sorun değil öbürüde hemen atlıyor 🤣🤣🤣🤣
- 7 ay
E bende sen sandm 🤣 öbür ben oluyom sanrımm 😟😟
Cevap sahibi7 ayEvet sen oluyosun
Cevap sahibi7 ayGunder sen neyin peşindesin 😂😂😂😂
Cevap sahibi7 ayHerkes ekmeğinin peşinde tabi 😂😂
- 7 ay
Bana öbürü diyemezsnn alndm 😏
Cevap sahibi7 ay@gunder Kalbimimi 🥹🥹
- 7 ay
Hı hı 😏😏😋
Cevap sahibi7 ayNeyse soranı daha fazla rahatsız etmeyelim iyi günlerrrrr
7 ayÖnemli, şekli-rengi-kokusu. Hepsi de önemli! Ama zihninde ve kalbinde yer edinebildiğin biri temiz olması dışında çok irdelemez, o herşeyinle, olduğun gibi sevmiştir çünkü.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı.
7 ayadı üzerinde özel bölge beğenisi ne olmalı anlamadım! hani estetik cerrahlık durum söz konusu değilse fazla önemsemeyiniz
00 Yorumla
7 ayÇok önemli değil, dudaklar ćok uzunsa kısaltırabilirsin istersen, senin cilsel organının şekli, rengi nasıl?
00 Yorumla
7 ayFizik saç iyiyse o çok sorun olmaz. Ama saç kötü boy kısa ialca küçük olursa vay haline gör ağla cik ağla
00 Yorumla
7 ayBu tarz sorulardan nefret ediyorum erkekler buna takılamaz canım sadece dar ya da geniş oomasına takılıyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
7 aycinsel organın yapısı değil sahibi önemli, her organ kendine has bir yapıya sahip , o yüzden takman gereken enson şey..
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 829 cevap paylaştı.
7 aybunlara takılma, önemli olan senin istekli ve arzulu yaklaşımın, vajinanın darlığı sıcaklığı ve ıslaklığı daha ön planda :)
00 Yorumla
7 ayDeğilll benimki uzun dudaklı bide kara, takma kafanaa
81 Yorumla- 7 ay
Yani cilveli kadınsan yeter ya sana kalmış yaşın kaç
Gizli Üye(25-29)7 ayDüşünüyorum acaba birinin yildizli birinin Aylin birinin de sembollü falan mı ya hepsi aynı işte ne sekli olacak
21 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Erkeklerde boyuna kabahat bulunuyor da kızlarda şekline neden olmasın :))))))
00 Yorumla
7 ayHemen hemen hepsi aynı ama tabi görüntü önemli
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
7 ayTarif eder misin ya da çizgisel bir karakterle benzerini iletir misin yorumlayayım merak ettim
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 953 cevap paylaştı.
7 ayBen o konuda en çok bakımına ve temizligine önem veriyorum
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
7 ayEmin ol nasıl olursa olsun beğenir erkeklerin çoğu nefes alsın kafasinda
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 870 cevap paylaştı. Hiç anlamam ki bu işlerden ama beğenmiyorsa gitsin sünepe şeyi bulmuş kıllı mı arıyor😂
00 Yorumlaİlişki esnasında oraya bakılmıyor ki zaten çoğunlukla. Dert etme yani.
00 Yorumla
7 ayMedikal olarak bakıp yorum yapabilirim eğer istersen?
00 Yorumla
7 ayBeğenir beğenir gözü kapalı yiyecek seni rahat ol sen :D
00 YorumlaEğer jinekolog değilse kimse buna dikkat etmez kömür gibi değilse tabi öylesede etmez bee
00 YorumlaYok özel bölgenin küçük küçük rakam büyük olmasına gerek yok güzel önemli olan temiz bakma kıl olmasın temiz koksun ama dar olması önemli
50 YorumlaŞekilli falan olanları da mı var bu arkadaşın? Ay ben çok cahillll...😭😭😂🤔
00 YorumlaBuraya sordun da noldu? burada 1000 kişiyse, 1000 kişiye begendiremezsin kendini onemli olan seninle olucak kisi
51 Yorumla- 7 ay
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
7 ayBiraz önemli ama çok değil.. Zaten çok da kötü olamaz
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
7 aykim? önemlidir çekici gelmezse gözü başka yerlerde kalır.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 799 cevap paylaştı.
7 ayHiç görmedim ben ama dudaklar çok dışarı çıkınca çirkin bir görüntü oluyormuş.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)7 ayBenim iç dudaklarkalın sarkık o yüzden evlenmedim yalanı da bırakın siz pembe bilmem dar orada da şekil arıyorsunuz
825 Yorumla- 7 ay
Seni tanımak istiyorum
- 7 ay
Sırf bunun için mi evlenmedin? Memesi ya da orası için evlenecekse kimse evlenmesin zaten
- 7 ay
Şekline takma, dudakları ameliyatla kısalttırabilirsin, uzun dudaklılar çok seksi olabiliyor, merak ettim senin A.. nı hanımefendi, utanmana gerek yok.
Cevap sahibi7 ay@ranzz11 10 bin TL vermek lazım ama par yok
Cevap sahibi7 ay@Sözdemirr evet ayrıca kıl sorunlarda var hormon
Cevap sahibi7 ay@Terminatör1998 güldürme
- 7 ay
Aslında senin için güzel olmalı oral da emilmesi
Cevap sahibi7 ay@Sitemkarım bilmiyorum hiç yaşamadım
- 7 ay
Denmek istermiydin? Güvenebilirsen?
Cevap sahibi7 ay@Sitemkarım güvenemem
- 7 ay
Gizlisin Herşeyi buradan yazamıyorum bi bakarmısın fikir alışverişi yapsak?
- 7 ay
Lazer epilasyona gitmen gerekiyor 10-12 seans 1,5 ayda bir, bu da 9000-18000 TL arası, çalışsan 10 bin TL biriktirebilirsin, uygun yapıyormuş o doktor, bazı doktorlar çok pahalı yapıyorlar.
Cevap sahibi7 ay@Terminatör1998 10 seans gittim koluma daha siyah çıktı ve Hâlâ gitmedi param yok çalışmıyorum
- 7 ay
Sen nerede yaşıyorsun ki?
Cevap sahibi7 ay@Sitemkarım cevap veremem yapamam zaten
- 7 ay
Fikir alışverişi yapalım yazarsan bana gizlisin
Cevap sahibi7 ay@Sitemkarım neye yarar ki
- 7 ay
Bunu bilemeyiz belki de değişik fikirler bilgilenmene yarar
- 7 ay
?
- 7 ay
Dermotolağa gideceksin, Alexandır, Diod, Buz lazer, İğneli lazer diye çeşitleri var, gerçek işe yarayan lazeri dermotoloğlar yapar, bilgi verir sana, güzellik merkezlerindeki lazerlerin coğu işe yaramıyor
Cevap sahibi7 ay@Terminatör1998 biliyorum ama cilt hekimi yeni müşteri almıyor ya da istediğim lazeri yapmıyor ondan güzellik yerine gittim kazıkların ise de yaramadı. Oradaki sozdehekim olan dediki ilaç almazsan boşuna lazer
Cevap sahibi7 ay@Sitemkarım hayır
- 7 ay
🙏
Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. boşa kafanda kurma erkeklerin tek derdi içine girmektir şekline bakmazlar
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)7 aynasıl ki beğenmicek. dudaklar afrika fli kulağı gbyse beğenmez
014 Yorumla
Cevap sahibi7 ay@sunisssnd dış dudaklar büyük yaprak gibi. bi kıza bunu tarif etmek zor. sendeki öyle değilse cevaba mühahil olma aw
Cevap sahibi7 ay@sunisssnd metafor.. halk dili. plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi uzmanıysan bilemem
Cevap sahibi7 ayaslında dış dudak dediğim iç dudak, o kadar büyük olanları varki. neyse.😒
Cevap sahibi7 ay@sunisssnd inşallah olursun. hayalin gerçekleşir. tus puanıda yüksek
Cevap sahibi7 ay@sunisssnd onu sordum bende soru sahibine, anormallik yoksa sorun yok
Cevap sahibi7 ay@sunisssnd içtenlikle.
Cevap sahibi7 ay@sunisssnd azerimisin ay balam?
Cevap sahibi7 ay@sunisssnd kedinin yanındaki kapak bakünün o yüzden dedim
Gizli Üye(30-35)7 ayDegil giriyormu kadin inliyormu? Tamam yeter gerisi onemli degil
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)7 ayDegil niye begenmesin ki ama önce sen sevip begeniceksin
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)7 ayNeyinden utaniyorsun askim 😂😂sacmaliyorsun bence sen
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)7 aySarkık dilli dudaklı ve kararmış seviyorum ben
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)7 ayRengi de önemlli şekil olarak da. tam olarak neyden utanıyorsun. şeklini begenmiyor muusn
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Niye utanıyorsun. Hiç korkma kimse beğenmemezlik yapmaz
00 Yorumla
m 7 ayKadınlarda önemli
50 Yorumla
Gizli Üye(30-35)7 ayKara kıllı dudaklı ve büyük olunca midem bulanıyor yapasım gelmiyor
00 YorumlaDeğil bence
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı.
7 ayyok beya nerde dumduz cızgı gıbı olan kalmadı hıc takılma
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
7 ayNeden önemli olsun ki sonuçta ona şekil veremiyorsun 😅 oyuzden dert etme onu
00 Yorumla
7 ayBenim için şekli önemli değil kıllı olsa bile severim
00 Yorumla
7 ayEh. Yani illa önem taşıyor ama fazla da takılmamak lazım
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
7 ayEvet tabii ki önemlidir
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)7 aySacmalama ne kadar anormal olabilir
40 Yorumla
Gizli Üye(25-29)7 ayKaç kilosun ve yaşın kaç
41 Yorumla- 7 ay
Kiloya göre fark eder mi ki şekli
- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
7 ayBence o kadar da önemli değil
01 Yorumla- 7 ay
Nasıl mesela
- Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı.
7 ayTemiz olması iyi kullanılması önemli
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 993 cevap paylaştı. Seklin Hiç bir önemi yok
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Begenmiyorsa güle gule
00 Yorumla
7 ayUtaniyosan taşıma hshshdh
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 665 cevap paylaştı. Önemli değil sevenin gözleri kusuru görmez ki
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 500 cevap paylaştı. Her turlu yalanir lulylylylyyly
00 Yorumla
7 ayUtanmaya gerek yok ya
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 508 cevap paylaştı. Yok Yok sever besler değer verir hggg
00 Yorumla- Devamını Gör (105)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar