Arkadaşlar yeni evlendim korktuğum için benim açımdan ilişkiye girmek çok kolay olmayacak. Yavaş yavaş deniyoruz geçtiğimiz gün biraz ucu girdi eşimin penisinin hafif silik şekilde peçete kan oldu zedelenmiştir diye düşündüm. Bu akşam tekrardan denedik kayganlaştırıcı ile iyi oluyor geçen seferkinden biraz daha iyi ilerledi. Ama öyle burada yazan yorumlar gibi aman aman bir acı yoktu. Hatta acı demeyelim de daha çok sıcaklık gibi ateş gibi sanki idrarım varmış gibi bir his tarif edemiyorum. Öyle kırmızı bir kan da görmedik ama bu sefer ilerledi yani hissetti eşimde. Ama öyle bir acı hissetmedim kan da pek görmedim emin olamıyorum ya acaba olmadı mı diyorum sürekli. Normalde çok ıslanırım ama kendimi sıktığım için korkudan çok ıslanamıyorum bile kayganlaştırıcı sürüyor eşim. Ayy gerçekten bu kadar acısız sancısız olabilir mi ki yaa hiç emin olamıyorum şu an
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı.
7 ayTam ilişki, penisin vajinaya girmesiyle gerçekleşir
Yalnızca ucu temas ettiyse bu tam birleşme sayılmaz
Ama gebelik riski az da olsa vardır, korunmayı ihmal etme
Korku doğaldır, beden alıştıkça rahatlar
Zamanla ağrısız ve kontrollü hale gelir ⚡🌿00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
6Cevap
7 aykendini kasma serbest bırak uzun ön sevişme yaşa ıslanırsın 3 4 cm girdiyse zar yırtılmıstır esnek degilse bundan sonrası alışma sureci
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)7 ayZarın yapısı kişiden kişiye farklılık gösterir kimi hiç kanamaz yani tamamı girdeyse zedelenme aşamasını geçmiştir diye düşünüyorum
02 Yorumla
Soran7 ayZedelenme derken? Yani daha ötesi de mi var bu kadar değil mi? Patlamamış mıdır henüz?
Cevap sahibi7 ayPatlamıştır kardeş komple girdi diyorsunuz yani çok düşük bir ihtimal tekrar kanama olması onu da yine çok az ağrılı ve az kanamalı olur bence ayrıca sana ait zar yapısını da bilmediğim için net bir şey söyleyemiyorum kardeş şimdi burada tarif de edilmiyor
Gizli Üye(36-45)7 ayben 2 evlilik yaşadım. 2sindede evlendiklerim bakireydi.. tek odaklanman gereken konu kendini kasmadan akışa bırkman lazımm. daha once mastürbasyon yapmıyormuydun..
00 YorumlaAcısız olabilir tabi ki hatta normal olan acısız olması merak ettiğin her şeyi konuşabiliriz
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Acaba eşinin penisi ince mi? Ondan da olabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)7 ayNe olmadı mı hayatım.
02 Yorumla
Soran7 ayYa hani acı olur diyorlardı kan olur diyorlardı ne bileyim ben ne çok acı hissettim kan gördük ama silik yani öyle kıpkırmızı da bişey yoktu
Cevap sahibi7 ayEee aşkım her soylenene neden inanıyorsunuz zaten acıyanlar olmuş onlar da böyle abartıyor işte onlar da ters gitmiş ne yaptılarsa herkeste olacak mı sanki. Yani bozulduğunu diyorsan zaten aç bak
Gizli Üye(36-45)7 ayOlur olur yanma vs olur hafif gerisi zevk
02 Yorumla
Soran7 ayAy hiç inandırıcı gelmiyor yani şu an mesela hiç acı hissetmiyorum normal mi ya
Cevap sahibi7 ayNormal
Gizli Üye(25-29)7 ayHerkesin farkli. Normalde acir evet hemde cok.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)7 aystresten dolayi x
22 Yorumla
Soran7 ayNey stresten dolayı
Cevap sahibi7 aystres oluyosun iliski aninda cunku daha yenisiniz. bu sebeplede iliskiye girip girmedigini anlamiyosun, alistikca acilacaksin ve zevk almaya Baslayacaksin, iste o zaman anlayacaksin iliskiyi
- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
7 ayZevk almaya bak
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım