Ten uyumu diyin cinsel çekim diyin fark etmez konu aynı yere çıktığı sürece 😅 bunu sormamın sebebi zaten açık, merak ediyorum. Hemen cinsellik yaşayacak biri değilim, bir süre sonra olacağı için ister istemez bunu da merak ediyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
7 ayKarşı koyulmaz bir temas isteği, partnerin kokusuna, tenine ve dokunuşuna karşı çekim, temas sırasında hissedilen bir akış ve enerji, dokunmanın rahatlatıcı ve huzur verici olması gibi fiziksel ve duygusal tepkiler bulunur. Ayrıca, birlikteyken yaşanan neşe, bolca gülümseme, flörtöz diyaloglar ve partnerin teninin konforlu hissettirmesi de uyumun göstergelerindendir.
133 Yorumla
Soran7 aySon cümle tam olarak biz 😅 ama teninin konforlu hissettirip hissettirmediğini daha bilmiyorum
- 7 ay
Daha hissedesin o zaman 😂
Soran7 ayAhhaha ne demek bu bilmiyorum, ama bence uyuşuyoruz ve bir çekim var, sadece bunu dile getirmiyoruz ama ikimiz de hep birbirimizle istemli istemsiz flört ederiz falan... Yani ikimizde bunun farkındayız, hissediyoruz muhtemelen 😅
- 7 ay
Eğer bu kadar uyum sağlıyorsanız birbirinize gerisini düşünmeden birlikte olabilirsiniz
Soran7 ayHmm 😅 öyle mi diyorsunuz... Bilemedim şimdi
- 7 ay
Olgun olduğunu düşünüyorum ve nasıl ne yapman gerektiğini çok iyi biliyorsun sen eğer kendini o kadar yakın görüyorsan olmayacak hiçbir şey yok
Soran7 ayNerden olgun olduğum düşüncesine ulaştınız bilmiyorum ama yine de teşekkürler 😅 ayrıca evet, kendimi yakın görüyorum, yakın zamanda bir süreliğine uzaklaşmıştık ama güzelce hallettik son zamanlarda da flört ederken sanki seviye atlamışız gibi hissetmeye başladım tam olarak nedenini bilmiyorum ama böyle hissediyorum
- 7 ay
Birbirinize alıştığınız için tabi her şey kolay geliyor hem ne söylerse söylesin sana kabullenirsin ki arada saygı ve hoşlanma var
Soran7 ayYani birbirimize alıştığımız için falan mı ben seviye atlamışız gibi hissediyorum bunu mu demek istediniz?
- 7 ay
Aynen onun rahatlığı üzerinizde var
Soran7 ayYani diğer söylediklerinizde de haksız sayılmazsınız, buluştuğumuz zaman bir şeyler gelişse hayır demem mesela hahahha
- 7 ay
Ben de bundan eminim zaten dünden razı olsun yeterki ağzından kelimeler düşsün
- 7 ay
Razısın*😂
Soran7 ayYa şimdi ne yalan söyleyeyim hiç böyle bir şey hissetmedim ben yeni yani ahhah öncesinde biriyle ilk buluşmayı geç aradan 5-6 ay geçse anca diye düşündüğüm konu için şimdi buluştuğumuz herhangi bir zaman direkt yapabilirim gibi hissediyorum 😅 o ne düşünüyordur bilmiyorum ama ben böyle hissediyorum
- 7 ay
Böyle düşünmenin sebebi onun sana vermiş olduğu güven ve senin artık olgunlaşma dönemine Aştığını ve bir şekilde korkunu yenip bu hayat benim hayatım söylercesine yapmak istediğini gösteriyor
Soran7 ayOlabilir, gerçekten öyle güven verdi ki... Tabii bende ona güven verdim ve güven gerçekten çok önemli. Ya ne bileyim kendimi öyle rahat hissediyorum ki anlatamam, o bilmiyor mesela ama bazen istemsizce bunun hayali zihnimde canlanıyor ve çok tahrik oluyorum hahah biraz utanç verici
- 7 ay
Gayet normal bir şey sonuçta sevdiğin veya ileride evlilik düşündüğüm biridir bunun ne ayıbı ne de utangaçlığı olur yani bazen ortaya ihtiyaç oluyor bu ihtiyaç doğrultusunda başkalarını düşüneceğini onu düşünmem mantıklı bir durum
- 7 ay
Hem sen neden gizlisin 😂
Soran7 ayHaklısınız aslında da yani utanmamın sebebi de biraz farklı 😅 hatta anlatayım... Geçenler de konuşuyorduk ve biz kişisel olarak hiç cinsellik konuşmayız ve iması da olmaz pek ama geçen ben bir durum yaşamıştım bunu da ona söyledim aradan bir süre geçti ve benim hala o durumum geçmedi sonra bu da cinsel bir sebebi var sandı, bana söyledi ve hani belli bir şekilde söyledi ama açıkça yazmadı. Ben yüksek değildim halbuki ama sırf bunu düşünüp bana dediği için o kadar yükseldim ki bir anda... Şaşırdım yani kendime bu kadar küçük bir şeye tahrik olduğum için
- 7 ay
Şimdi sen onda takılı olduğun için onun söylediği her şey sana çok doğru ve çok güzel gelebilir bunun için yükselmiş olabilirsin yoksa aynı sözleri başka biri söylese bu kadar hoşuna gitmez eminim bundan
Soran7 ayBende eminim zaten biraz ondan şaşırdım çünkü ben açıkça yazılan şeylere bile bazen hemen tahrik olmam, sanırım ona karşı azıcık doluyum 😅
- 7 ay
Yani öyle çünkü alışmışsın artık onun onun ağzından çıkan her söz sana acı olsa bile tatlı gelir
Soran7 ayNeye alışmışım hahahah anlamadım
- 7 ay
Onun varlığına onun söylediği sözlere
Soran7 ayHm anladım 😅 doğrudur, bak şöyle söyleyeyim öncesinde bir flörtüm olmuştu ondan da hoşlanıyordum ama karakterlerimiz uyuşmamıştı, ama cinsel açıdan öyle uyumlu olduğumuzu hissediyordum ki anlatamam şimdi neden öyle düşündüğünü bile unuttum, şu anki durum sayesinde
- 7 ay
Bazi insanlar sadece ilişkilerin cinselliğe kadar kalıcı olur bazı insanlarda cinsellikten üste aşk sevgi de öte de olur
Soran7 ayDoğrudur 🥹
- 7 ay
TKP eder misin?
Soran7 ayOlmaz 🙂
- 7 ay
Neden olmasın ki canın sağolsun saygı duyarım
Soran7 ayTeşekkürler 🙂
- 7 ay
Ne demek her zaman paylaşmak istersen burdayım
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı.
7 ayTen uyumu öyle “dokundum, elektrik çarptı” değil sadece.
Kokusunu seviyorsan, teni sana tanıdık geliyorsa, öptüğünde zamanın sesi kesiliyorsa orada bir şey vardır.
Bedenin huzur bulur ama aynı anda içini yakar.
Sarılınca ateşle su aynı anda olur gibi.
Ten uyumu dediğin, bedenin aklından önce “bu o” dediği an aslında. 🔥💫10 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Onunla sürekli temas halinde kalmak istersiniz temasın şekli önemli değil onun dışında kokusu bile sizi cezbeder. Küçük temasları bile sizi yükseltir çoğu zaman konu olunca ıslanmışsınızdır bile
27 Yorumla
Soran7 ayYani açıkçası sevdiğim insan ile yapacağım için haliyle ten kokusu zaten baştan hoşuma gider
Soran7 ayO zaman son yazdığına ithafen şunu sorayım
Yakın zamanda çok basit bir konuya sadece sırf cinsellik iması oldu diye bu aklıma geldikçe beni çok yükseltti ki şöyle söyleyeyim kısa süredir konuşmuyoruz ve ilk defa kişisel olarak cinsel bir ima belirtildi 😅 biraz utanç verici benim için ama hoşlandığım ve beklemediğim bir ima olduğu için olabilir sanırsam...
Soran7 aySiz ne düşünüyorsunuz
Soran7 ayTam olarak güzel olmasının nedeni nedir 😅
Ama dedikleriniz de haklısınız zaten bunun farkındayım, hep flört ederiz istemli istemsiz ve hiç flört ettiğimiz konusu dile getirilmedi, sadece ikimiz de flört edip durduğumuzun farkındayız.
Soran7 ayHaklısınız, öyle...
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
7 ayYa o anlaşılabilen bişey değil
Şöyle izah edeyim kopamıyorsun teninden
4 saat 5 saat sevistinde anlarsin doğru ten oldunu
Diğer türlü 15 dakikayı geçmez zaten10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
11Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. onu arzulamak, yakın olmak temas isteği öpüşünce temas edince aşrı zevk alma gibi şeyler olabilir... ama asıl ten uyumu birlikte olduktan sonra anlaşılır
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
7 ayYan yana geldiğinde iki tarafında içi kıpır kıpırsa sürekli temas etmek isteniyorsa ve cinsellikte iki tarafta fazlasıyla zevk alıp boşalabiliyorsa tamamdır işte
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı.
7 ayValla uyum oluyor bazen olmuyor ben bunu tamamen burçlara baglıyorum tecrünelerim onu gösteriyor bi yay kadınıyla yengeç kadınıyla kötü ten uyumu olma şansı yok gibi bişey
04 Yorumla
Soran7 ayBen burç ile alakası olduğunu düşünmüyorum, inanmıyorum da. Örnek olarak şöyle söyleyeyim, pek emin değilim ama akrep ve kova burcu uyuşmuyor sanırsam ama öncesinde böyle bir uyum yaşanmıştı
- 7 ay
Valla benim çok çok çok net uyuşmadıgım çok kötü gördügüm burçlaf var ikizler oğlak başak balık koç bunlsr çok kötü yani ben hoşlanmıyorum
Soran7 ayYazdığım şey ile alakasız ama peki
- 7 ay
Senin ki ne bu arada merak ettim
Gizli Üye(18-24)7 aySürekli dokunmak istemek öpmek istemek ve daha fazlasini istemek
50 Yorumla
Gizli Üye(30-35)7 ayAnlatmak zor ama oyle bir an olur ki duramazsin, kendinden gecersin
40 Yorumla
Gizli Üye(30-35)7 ayYa bu cok farkli bir sey anlatılacak bir sey değil şöyle tarif edebilirim sıcak kızgın demirin soğuk suda cosss diye soğumasi:)
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
7 ayO kişiye karşı başka diğer karşı olandan çok daha başka çok daha kuvvetli olan cinsel çekim, cinsel istek oluyor.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 603 cevap paylaştı.
7 ay@soran anlatılmaz yaşanacak bir duygu devamli dokunmak sarılmak öpmek okşamak okşanmak istersin🥰
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı.
7 ayablacıgım bız bunu anlattık
Ten Uyumu Nedir ve Nasıl Anlaşılır? ↗01 Yorumla
Soran7 ayAbicim ne kızıyorsun hahah tamam bakarım
Kokusu bile cezbeder ten uyumu olunca
00 Yorumla
7 ayO işi yaparken zevk almak
02 Yorumla- 7 ay
O olmadığı zaman o kadar zevk alamamak
- 7 ay
Sadece Onu istemek
7 ayÖnce karakter
00 Yorumla