Ben her gün istiyorum. Her gün yapınca tek yapıyoruz ama dahasını isteyince yoruldum diyor. Artık aralıklarla yapalım randımanlı olmuyor her gün diyor. Sizce neden?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Anladığım kadarıyla sen seksi seven bir kadınsın partnerin yetersiz neden yatak odanıza hem sevgilinin dinlenebileceği hem de seni gerçekten yatakta her gün mutlu edip ilişkimize renk katabilecek hem sevgiline dinlendirip hem de seni yatakta mutlu edecek ikinizin isteyeceği yatak odanıza heyecan veren katıp sana güzel zevk sorup sevgine de dinlenme imkan sunacak bir erkek davet etmiyorsunuz
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Belki de onun bedeni kadar zihni de biraz dinlenmeye ihtiyaç duyuyordur… Ama senin arzun, yakınlık isteğin ve sevgiyi paylaşma biçimin çok özel. Her gün onu bu kadar isteyen bir kadın olmak, aslında ne kadar tutkulu ve canlı bir kalbin olduğunu gösteriyor. Bazen özlemek de değerdir; biraz aralık, bir sonraki dokunuşu daha anlamlı, daha derin kılar.
01 Yorumla
Soran7 ayOda öyle diyor. yorgunum kafam dolu cart curt
- Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı.
7 ayNormal, hatta biyolojik olarak da mantıklı.
Erkeklerin toparlanma süresi kişiden kişiye değişir, her gün tempo tutturmak zor olur.
Ama senin isteğin de azımsanacak gibi değil belli ki enerjin yüksek.
Belki sayıyı değil, kalitesini artırmaya odaklanmak ikinize de iyi gelir. 🔥00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
7 ayYaşın 25-29 aralığı görünüyor. Sevgilinin libidosu bir miktar düşüşe geçmiş olabilir. Bir de bekar da olsa erkek de olsa evdekilere sürekli bir şey uydurmak zorunda kalıyor olabilir. Hatta arkadaşlarına. Belli olmuyor bu konuda kızlar daha rahat olabiliyor.
01 Yorumla- 7 ay
Düşük ihtimal başka biri daha olabilir.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
12
Cevap
105Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
m 7 ayMerhaba! Valla ben evlendiğimde her gün sabah akşam kessin yaparım iki gün dayanmak çok zor bence
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 882 cevap paylaştı.
7 aysizin aranızdaki dengeye, isteklerinize ve iletişiminize bağlı. Ama genel ve insani olarak konuşursak:
“Normal” ne demek?
Cinsellikte “normal” diye sabit bir ölçü yok. Önemli olan iki tarafın da aynı frekansta olması. Bazı çiftler haftada birkaç kez ister, bazıları ayda bir…Eğer iki taraf da bundan memnunsa, bu tamamen normaldir. Ama eğer biri istiyor, diğeri kendini zorlanmış hissediyorsa, o zaman denge bozulur. Yani mesele sıklık değil, uyum.
Erkeklerde sıklık isteği neden fazla olabilir?
Genellikle fiziksel dürtüler daha yoğun olabilir. Stres atma veya yakınlık kurma biçimi olarak da görebilir. Ama bu, senin isteğini ve rahatlığını göz ardı etme hakkı vermez. Senin hislerin önemli. Eğer bu sıklık sana fazla geliyorsa, bunu utanmadan, yargılanmadan söyleyebilmelisin. Bir ilişkinin sağlıklı olması için bedensel sınırlar ve duygusal uyum aynı anda olmalı.
En doğrusu:
Eğer sen de isteklisin ve ikiniz için keyifliyse → normal.
Eğer seni zorluyorsa, istemediğin hâlde kabul ediyorsan → o zaman konuşulması gereken bir durum var.
Kısacası:
Normal olan, ikinizin de mutlu ve rahat hissettiği sıklıktır. Kimin ne kadar istediği değil, sizin ne kadar uyumlu olduğunuz önemlidir.
15 Yorumla- 7 ay
Onun ki denge degil nemfomani (sınırsız cinsel istek). Diyor ki başkalari da var ve gündüzleri yapıyor ama gecede istiyor çünkü bu affedersin çok sağlam * hiç doymaz hatta sağlam bir seks bile sadece o geceyi götürür yarın yine çok isteyecek. Uzun vadede erkeği pert eder ama tek gecelik ya da hafta bir olarak aradığım kadin çünkü yaşatacağı zevki normal bir kadın vermez.
- 7 ay
- 7 ay
7 ayNormal değil tabi. Önemli olan seks olmamalı. Buluşmada seks yapıp gitmek, kullanılmak gibi bir şey. Tabiki seks olur ama, öyle hemen eve gel, soyun, yap, ondan sonra git. Bu adil değil. Bunun yerine güzel bir gün geçirmek, birlikte gezmek, bişeyler yiyip içmek, konuşup, sohbet etmek, ondan sonra seks yapmak, daha iyi. Adam resmen f*ck yapmış seni zamanla. Kullanıyor, sonrada atar. Bakma biz çok iyiyizde kızlar değerimizi bilmiyor böylelerini hak ediyor. Tabi bilmiyorum böyle mi yapıyor, yoksa sexden başka şeylerdr buluşmada oluyor mu? Oluyorsa sorun yok, olmuyorsa sorun.
14 Yorumla
Soran7 ayBizde buluşma yok, aynı evde yaşıyoruz.
- 7 ay
İşte her ne olursa olsun bence evlilikten önce çok mantıksız bir beraberlik olur seni bırakıp gitmeyeceğinden emin misin
Soran7 ayNe farkeder ki bıraksa? NE alaka onu anlayamadım? :D
- 7 ay
Pardon ben sizin yaş aralığımıza bakmadığım için böyle bir yorum yapma gereğini gördüm tabii ki de eğer insan belirli bir olgunluğa belirli bir yaşa gelmişse artık kendi kararını kendi verecek kadar düşünüyorsa dediğiniz gibi bırakıp gitmesine de hiçbir anlamı hiçbir gerekçe kalmaz
haklı gibi duruyor. ama kendisi uyurken sen açıp takılabilirsin ben öyle yapıyorum
61 YorumlaHerkesin durumu aynı olmuyor anlayış göstermen gerek yoksa kötü hisseder.
44 Yorumla
Soran7 ayAnlayış falan gösteremem bacım, önceden böyle değildi. Yetmiyor bana, yetmiyor.
Soran7 ayÖyle bacım öyle. Halediyorum :(
Sonradan görmeden korkucan toplumun halinide görüyoz evlenen mal mülk sahibi olan benim de var ama hiç böyle değilim çok şükür çok merak eden olur ama yakında anlar hepsi fazla merakın zararını🤣
00 Yorumla
7 ayBu konuda Yaş önemli değil
Ben hiç durmadan boşalmadan 5 saatten fazla Seks yapabiliyorum
Bu Sayede Partnerim Üst üste defalarca Gerçek Orgazmlar yaşıyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
7 ayyaşa göre değişir cinsel performans, ama gün aşırı yapmak daha iyi ama burada sexin kalitesi önemli , uzun ön sevişme ve bol değişken pozisyon , yoksa 10 dakikada yapılan şeyler doyuma ulaşmanı engeller
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
7 ayDemekki kapasitesi okadar arkadaşının, eğerki bir erkek düzenli spor yaparsa hergün de
s! k! şse isteksizlik veya az yapalım demez, yani ben hergün yapsam isteksizlik olmaz ve hep kalkar00 Yorumla
7 ayRandımanlı olmuyor :) Literatüre katkınız...
Normal, orgazm olsaydın sen de hergün istemezdin, ama hergün yapmak bedeni doyursada zihni aç bırakır haberin olsun.00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 712 cevap paylaştı. Yani her gün yapmak daha iyi olur ama erkek arkadaşınız neden iki günde bir istiyor ki hani cinsel olarak eğer yetersizse takviye alabilir diye düşünüyorum.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. İlk zamanlar günde 3-5 olur sonra hergune düşer daha sonrada bir gün ara olur daha sonra 3-5 günde bir olur
00 YorumlaSenden kaynaklıdır ya muamelen iyi değil ya hijyen sıkıntısı ya da çocuk hevesini almış yeni arayışta
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 717 cevap paylaştı. Senin libidon onunkini ikiye katlarda ondan maşallah kız sana 😅
011 Yorumla
Soran7 ayTrol değil tabii ki
Soran7 ayGrup yapamıyorum partnerim istemiyor
Soran7 ayYok ben takılıyorum başkalarıyla zaten. Ama akşamları çok istiyorum ve yapmıyor. Yapsa da tek kurşun
Soran7 ayPeki gece?
Soran7 aySürekli değil doyana kadar
Hayrat cesmesi degil bu devamlı aksın sende biraz sabirli ol 😃
02 Yorumla
Soran7 ayDoymuyorum?
Sağlıklı olan da o zaten 2 güne 1 her gün yapmayın sizde aq ne doyumsuzsun
05 Yorumla
Soran7 ayNeden sağlıklı olan o? Doymuyorum onu ne yapacağız?
Soran7 ay32, teşvik ediyorum ztaen
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
7 ayOnun da ici geçmiş bendende gençtir kesin
Gerçi bu işin performansı 35 ten sonra02 Yorumla
Soran7 ay32
- 7 ay
Daha pişmesi lazım deneyimde önemli
Gizli Üye(18-24)7 ayYarın sana tekmeyi basıp öylece bırakınca şaşırma lütfen
34 Yorumla
Soran7 ayneden?
Cevap sahibi7 ayÇünkü kendi sınırlarını ona öğretmemişsin o senin kocan bile değil ki neden ona karısıymış gibi davranıyorsun. O sana altınlar mücehverler alıp yatırımlar yapıyor mu sen mutlu ol diye cicekler sürprizler alıyor mu? Ya lütfen kendi değerinin farkında ol 🤍
Soran7 ayNe alaka ki? Ben doymuyorum diyorum. :D Cinsel anlamda hanii. Ne alaka? :D
Cevap sahibi7 ayTamam bacım ben seni düşündüğüm için yazdım sen beni dinleme
Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Yaşlarınız kaç. Her gün olmaz ki. Doymuyorsan başka bir partner daha bul.
10 YorumlaBence 2 günde bir normal herşeyin fazlası zarar kim ne derse desin insanın pisikolojisi karakteri yaşam tarzı bunlar da ilişkiyi etkiler
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 833 cevap paylaştı.
7 ayPerformansı yetmiyorsa ilaç takviyesi alsın sexsin vakti olmaz canın her istediğinde yapabilirsin 😁
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 414 cevap paylaştı. enerjine yetişemiyordur açıklaması basit. ama o bu açığı kapatabilir
00 Yorumla
7 ayBenimle de yaparmisin istediğin kadar parada veririm
00 Yorumla
7 aySperm azalıyor beslenip aralıklarla doldurması gerekiyor kendini
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
7 ayBelli ki performansı zayıf sana ayak uyduramıyor o yüzden aralıklı yapalım diyor
00 Yorumla Bana senin gibi biri lazım. Her gün her gece hiç durmayalım
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Her gün yapacak gücü yoktur belki kendisinin o yüzden öyle diyordur
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. boş günede birini bul hergünü dolu geçir🤣🤣
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)7 ayDogru diyor bende hergun isterim ama randuman olmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)7 ayNormal bende 2 günde bir yaparım. Yoksa devamlı gir çık penise zarar verir.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 457 cevap paylaştı. Çiftlerden biri diğerini reddetmemeli. İtfiaye gibi her daim hazır kıta olmalı
00 Yorumla
7 ayNormal ya yoruluyor oda çeşme değil sonuçta bu biraz toplasın kendini sana kalırsa kurutacaksin çeşmeyi
00 Yorumlabu soruya cevap vermek bile zoruma gidiyor. arkadaşın kaç yaşında bilmiyorum lakin onun pili bitmiş enerjiye ihtiyacı var..
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 388 cevap paylaştı. Başkasına alıyor enerjisini sanırsam
31 Yorumla
Soran7 ayYok canım başkası. Eminimm
7 ayDemekki işte çok yoruluyo ondan her gün seks yapmak istemez
00 Yorumla
7 aygün aşırı yapmak daha iştahlı olur her gün her gün çabuk biter
00 Yorumla
7 ayVay be şöyle kadınlar kimlerin eline düşüyor yarabbim ya şuna bak ya
00 Yorumla
7 ayYoruluyordur... her gün cinse.. lik olmaz haftada 4 yeterli
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)7 ayerekte olamiyodur her gün
46 Yorumla
Soran7 ayerekte oluyor işte sorun o :(
- 7 ay
Erkekler her an erekte olabilir sadece cilve burada kadinin yapmasi gereken
Cevap sahibi7 ay@_Armstrong_ sertlesme problemi olabilir normal degilmi
Soran7 ayHayır tabiiki gayet cilveliyim istemiyor her gün.
- 7 ay
Sertlesme problemi eger bir rahatsizlik var ise evet olabilir. Ama bosalmadan sonra yaklasik 30 dakka icinde kendine gelir tekrar sertlesebilir
- 7 ay
Ic camasiri fantezi kiyafetleriyle vs gozunun onunde dolasiyor musun?
7 ayhevesi geçiyor artık. yakında bırakır seni
08 Yorumla
Soran7 ayAy inş
- 7 ay
:) niye öyle dedin.
Soran7 aydaha çok yapabilirim :D
- 7 ay
E başkası lazım o zaman :)
Soran7 ayBaşkaları diyelimm
- 7 ay
yaaa hazır mı onlar :) yeni mi bulacaksın
Soran7 ayHazır :D
- 7 ay
:( nerde yaşıyorsun sen
Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. Bir tane daha bul dönüşümlü yaparsın
01 Yorumla
Soran7 ayvar zaten :D
haha doyum olmuyor doğru :D
06 Yorumla
Soran7 ayEvet :(
Soran7 ayHıhı
Soran7 ayCık, Oğlak
- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
7 ayNe bu deseysen hayrat mi
03 Yorumla
Soran7 ayİlk başlarda her gün 2 atıyordu yani. Şimdi ben doymıuyorum diyorum
- 7 ay
Peki sen
Soran7 ayNe ben?
Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Adamı motor mu zannettin
02 Yorumla
Soran7 ayİlk başlarda öyle değildi ama
Cinsel Yaşam konusunda 660 cevap paylaştı. fantezi dunyan p*rno azalt
06 Yorumla
Soran7 ayahahhaha aynen canım. Kesin fantezidir bu :D
Soran7 ayAynen karşim trol
Soran7 ay23
Gizli Üye(30-35)7 aySanırım yoeuluyor ıstegı fazla yok sen kadar
34 Yorumla
Soran7 ay@miboziher yok hayatım evden işe işten eve, aynı evdeyiz biz :)
- 7 ay
bak bu kadın istiyo @Costantinnn
Cinsel Yaşam konusunda 727 cevap paylaştı. Açıkça demiş işte
20 Yorumla
7 ayBen olsam hergün sabah ve gece yapardım
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Arada bir değişiklik iyidir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 500 cevap paylaştı. Ohoo cocuk gomu bulmus istemiyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
7 ayBiraz güç alsın hergün yapsın mal mı ne
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 375 cevap paylaştı.
7 ayAyni evde mi yaşıyorsunuz
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 807 cevap paylaştı.
7 ayAdam biraz güç toplamak istemiş :D
00 Yorumla
7 aySize kalmış sizin ilişkiniz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
7 ayAdamı bitirdin bu yaşata idareli kullan
00 Yorumla
7 ayrandıman ne😂 makinalı tüfek mi bu
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
7 ayYoruldugu için böyle oluyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)7 ayBende eşimle her gün yapalım diyorum kabul etmiyor kimse dengine denk gelmiyor
00 YorumlaSonuna kadar iliklerinde hissedene kadar
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Demek ki gücü o kadar.
00 Yorumla- Devamını Gör (57)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler