Evliliğin ilk zamanları neden böyle oluyor?

3 haftalık evliyiz ve eşimle evliliği oturtmakta güçlük çekiyoruz yerine göre anlaşamadığımız inatlaştığımız tartıştığımız kavga ettiğimiz birbirimizi kırdığımız anlar oluyor size şu kadarını söyliyim normal bi insanın kafa yapısına sahip biri değil eşim benim çok normal sıradan bi kafa yapım var karşıma kimi getirsen anlaşırım ama o öyle değil kendince doğruları üstünlük taslamaları kendini hep haklı görme gibi şeyler.. biz eşimle ilk gece birlikte olmaya çalışırken kızlık zarımdan yoğun bi kanama geldi 1 hafta sürdü bu kanama doktora gittiğimizde zarımın yırtıldığını 2 hafta cinsel ilişkiye ara vermemiz gerektiğini söyledi 2 haftayı geçti canım eşimi istiyor yanaşıyorum ama o uzak duruyor hazır değilmiş gibi eşimin benden önce çok cinsel hayatı olmuştu ama ben hayatına girdiğimden beri yapmadı bazı şeyleri unuttum bende bu seninle ilgili değil kendimle ilgili o yüzden bana biraz zaman tanı anlayışlı ol üstüme gelme dedi sanki ben onu taciz ediyorum gibi hissettim açıkçası dün de konuşurken dedim bizim ne zaman bebeğimiz olacak dedim şu an bebek istemiyorum ben dedi neden dedim evlenmeden önce ikimizin yaşı da 31 vakit kaybetmeden yapalım diyordun dedim sence şu an bebek yapmalı mıyız yerine oturmayan şeyler var ikimiz açısından dedi senin kendini düzeltmeden bebek konusu benim için rafta dedi bazen o kadar olumsuz konuşuyor ki hevesim her şey kursakta kalıyor bana sürekli bencil biri olduğumu bir şeyleri anlamadığımı anlaşılmadığını ifade ediyor bu üslubü bile beni kırıyor 😔 ona karşı içim içime sığmaz neşeli pozitif biriyimdir her zaman böyle yaparak geri çekilmeme sebep oluyor Allah sonumuzu hayır etsin valla 😔

Evliliğin ilk zamanları neden böyle oluyor?