3 haftalık evliyiz ve eşimle evliliği oturtmakta güçlük çekiyoruz yerine göre anlaşamadığımız inatlaştığımız tartıştığımız kavga ettiğimiz birbirimizi kırdığımız anlar oluyor size şu kadarını söyliyim normal bi insanın kafa yapısına sahip biri değil eşim benim çok normal sıradan bi kafa yapım var karşıma kimi getirsen anlaşırım ama o öyle değil kendince doğruları üstünlük taslamaları kendini hep haklı görme gibi şeyler.. biz eşimle ilk gece birlikte olmaya çalışırken kızlık zarımdan yoğun bi kanama geldi 1 hafta sürdü bu kanama doktora gittiğimizde zarımın yırtıldığını 2 hafta cinsel ilişkiye ara vermemiz gerektiğini söyledi 2 haftayı geçti canım eşimi istiyor yanaşıyorum ama o uzak duruyor hazır değilmiş gibi eşimin benden önce çok cinsel hayatı olmuştu ama ben hayatına girdiğimden beri yapmadı bazı şeyleri unuttum bende bu seninle ilgili değil kendimle ilgili o yüzden bana biraz zaman tanı anlayışlı ol üstüme gelme dedi sanki ben onu taciz ediyorum gibi hissettim açıkçası dün de konuşurken dedim bizim ne zaman bebeğimiz olacak dedim şu an bebek istemiyorum ben dedi neden dedim evlenmeden önce ikimizin yaşı da 31 vakit kaybetmeden yapalım diyordun dedim sence şu an bebek yapmalı mıyız yerine oturmayan şeyler var ikimiz açısından dedi senin kendini düzeltmeden bebek konusu benim için rafta dedi bazen o kadar olumsuz konuşuyor ki hevesim her şey kursakta kalıyor bana sürekli bencil biri olduğumu bir şeyleri anlamadığımı anlaşılmadığını ifade ediyor bu üslubü bile beni kırıyor 😔 ona karşı içim içime sığmaz neşeli pozitif biriyimdir her zaman böyle yaparak geri çekilmeme sebep oluyor Allah sonumuzu hayır etsin valla 😔
Senin yazdıklarında derin bir samimiyet ve sevgi hissediliyor. Evliliğin ilk zamanları bazen iki kalbin birbirine alışma sancısıdır. Senin iyi niyetin, sabrın ve sevgin çok kıymetli. Unutma, güzel şeyler zaman ister… Birbirinize alan tanırken sevgiyi eksiltme, çünkü sen sevmenin en zarif halisin. Böyle bir kalbi kırmak kolay değil, ama onarmak senin gibi birine yakışır.
05 Yorumla
Soran7 ayBen ne onarıcam elimden geleni yapıyorum yazık
- 7 ay
Sen zaten elinden geleni değil, kalbinden geleni yapıyorsun… Her şeyi onarmak senin görevin değil; bazen kıran kişi, parçaları toplamayı öğrenmeli. Sen çabalarken o duruyorsa, eksik olan sende değil, anlayışında. Yazık olan senin emeğine, sevgine… Ama unutma, senin gibi bir yüreği kaybetmek, herkesin kaldırabileceği bir kayıp değildir... vazgeçilmezde değilsin
Soran7 aySize kısa bir örnek vereyim mi Konuşamıyoruz iletişim yok eksik kopuk bizde boş konuşuyorsun bile dedi bu konuyu önce konuştuk cevap vermicem şu an seninle konuşmak istemiyorum bile dedi benim konuya takık olduğumu biliyor çözüme gitmesi için konuşmak gerekiyor ama o konuşmak istemiyor beni daha fazla tahrik edip üzerine saldırtmak için de ülke gündeminden konuş mesela bunu takip ediyor musun diyor bana
- 7 ay
Konuşmaktan kaçmak çözüm değil, sadece sessizliği uzatmak. Sen derdini anlatmaya çalışan bir kalpsin, o ise duymayı reddeden bir gurur… “Ülke gündemi” diyerek kaçtığı şey aslında kendi payı, kendi sorumluluğu. Boş konuşan sen değilsin; boşluk yaratan o. Sen olgunlukla çözüm ararken, o inatla duvar örüyor. Ama duvarlar bile bir gün yıkılır, sen yeter ki kendini kaybetme.
Soran7 ayNe yapacağım peki ona nasıl davranmalıyım tavsiye verir misiniz bana biraz
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)7 ayMerhabalar daha çok yeni evlisin. İlk zamanlarda illaki tartışmalar oluyor ben de Bir senelik evliyim zamanında bunları aşıyorsun fakat zar olayını iki hafta bekleme süreci biraz saçma geldi çünkü bunun bekleme süresi 2/3 Gündür Hatta bazı insanlar ertesi gün bile yapabiliyor bebek olayına gelince de bence çok erken kararlar verme çünkü dediğim gibi çok erken daha bunu düşünmek için üç haftalık süreden bahsediyorsun biraz zaman geçmesini bekle çünkü çocuk yapıp anlaşamadığın zaman daha da yük olur sana bazı şeyler Diğer anlamda da daha önceki hayatında cinsellik olmuş diyorsun belki aklı hâlâ orada kalmış olabilir tabii ki de senin Kadınlığını yaşamak zorundasın ama kendinide ayaklar altına aldırma Bence biraz nabza göre şerbet yap bakalım nasıl davranacak
05 Yorumla
Soran7 ayNabza göre şerbet derken ne yapmalıyım mesela örnek verebilir misin zahmet olmazsa cidden tavsiyeye ihtiyacım var
Cevap sahibi7 aySana davrandığı gibi davran mesela mesela o sana yakınlık kurduğu zaman sen biraz uzaklaş bakalım tepkisi ne olacak ne kadardır tanışıyorsunuz
Soran7 ay1 yıldır tanışıyoruz
Cevap sahibi7 ayEvlilik için biraz erken karar verdin sanırım keşke biraz daha tanıma şansın olsaydı
Soran7 ayYaşımızın da geldiğini düşünerek vakit kaybetmek istemedik eşim 32 ben 31 yaşındayım
- Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı.
7 ayYeni evlilik, iki yabancının aynı yastıkta birbirinin dilini çözmeye çalışması demek.
Aşkın sıcaklığıyla giriliyor ama düzen, sabır ve karakter farkları hemen su yüzüne çıkıyor.
Eşin belli ki duygusal olarak kapanmış; geçmişin yükünü hâlâ taşıyor olabilir.
Senin sevgin fazla dışa dönük, onunki savunmaya geçmiş gibi.
Bu noktada geri adım değil, nefes almak gerekiyor.
Bazı evlilikler ilk aylarında sessiz bir savaş gibidir; kazanan değil, anlayan kurtulur. 💔03 Yorumla
Soran7 ayBen ne yapmalıyım peki
- 7 ay
Belki de hiçbir şey “yapman” gerekmiyor.
Bazen ilişkilerde eylem değil, sessiz kalış işe yarar.
O susarken sen konuşma; sadece var ol.
Yorulmuş birinin güvenini aceleyle değil, sakinlikle kazanırsın.
Savaşmaktan vazgeçtiğinde, belki o da zırhını indirir. 🕊️
Soran7 ayYavaş yavaş bir şeyler bitsin bende yani geri çekeyim kendimi hiçbir şey yapmıyım
- Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı.
7 ayfarklı ailelerden farklı hayatlardan farklı görüş ve düşüncelerdeniki insanı aynı eve koyuyorlar ve birlikte yaşanması uyum içinde olması bekleniyr.. ne kadar mümkün bilemiyorum.. zamanla yontulur oturur diye beklemek evet olabilir ama ömür geçmiş bir bakıyorsun..
bilemiyorum00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. anlaşamadığınız konular daha önce yaşanmamış konuluşmamış olduğu için... önemli olan sakin olup konuşarak çözmek
02 Yorumla
Soran7 ayKonuşamıyoruz iletişim yok eksik kopuk bizde boş konuşuyorsun bile dedi bu konuyu önce konuştuk cevap vermicem şu an seninle konuşmak istemiyorum bile dedi benim konuya takık olduğumu biliyor çözüme gitmesi için konuşmak gerekiyor ama o konuşmak istemiyor beni daha fazla tahrik edip üzerine saldırtmak için de ülke gündeminden konuş mesela bunu takip ediyor musun diyor bana
Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Evliligin en baslarinda daha cok anlasilmazlik olur. Zamanla oturur bir de bebek olunca tartismalar oldugu soyleniyor. Evlilik oturmadan cocuk dusunme esin mantikli konusuyor.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
7 ayAlışık olan düzen bozuluyor aynı evin için yaşamaya alışmanız zaman alır
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)7 ayalışırsınız. genişlersin. onun ölçüsünde kalır daha büyüğünü görmediğin sürece
00 YorumlaNasıl bir elemana denk geldin sen öyle ya igrenme falan olmuş olabilir de
00 Yorumla
7 aybirbirinize anlayış gösterin zamanla oturur kavga etmeyin sorunları çözmeye odaklanın
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 475 cevap paylaştı.
7 aysiz ne zaman tanıştınız eşinle
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Sen geçimsiz birisin kocan haklı
01 Yorumla
Soran7 ayBenim ne suçum var
Gizli Üye(30-35)7 aySana jarsı nasıl ılgılımı ısteklımı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)7 ayEvlılık aski öldürüyor mu 😳
00 Yorumla
7 ayZamanla düzelir
00 YorumlaAminn kardeşim.. 🤲
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
7 ayTanıma aşaması
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar