Bir veterinerde hekimim bir de teknikerim var iş yeri sahibi de bir kadın ama veteriner değil. Haftanın bazı günleri tekniker le 7/24 klinikte kalıyoruz haliyle bayağı bir samimiyiz aynı yerde yatıp kalkıyoruz neyse biz klinikte birkaç kere cinsel ilişkiye girdik sahibi olan kadın da yatak odasına gizli kamera koymuş oradan bizi görmüş bizi şikayet edip kovmakla tehdit etti.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı.
7 ayBu durum hem etik hem de hukuki açıdan ciddi.
İş yerinde cinsel ilişki, özellikle hasta veya müşteriyle ilgili alanlarda gerçekleşmişse “meslek etiği ihlali” olarak sayılabilir.
İşten çıkarma ya da meslek odasına bildirme hakkı doğabilir — yani lisans iptali riski düşük ama disiplin soruşturması olası.
Ama asıl sorun gizli kamera kısmı; özel hayatın gizliliğini ihlal etmiş.
Yani senin de elinde güçlü bir koz var, sessiz kalmadan önce bir avukata danış derim. ⚖️00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
3Cevap
7 ayHayır yani hadi yapıyorsunuz yapacak başka yer mi yokda iş yerinde yapıyorsunuz?
01 Yorumla
Soran7 aydiyorum ya baz günler 7/24 orada kalıyoruz eve gitmiyoruz yattığımız yerler yan yana sohbet muhabbet samimiyet derken böyle oldu
Cinsel Yaşam konusunda 686 cevap paylaştı. Kamera koyması suç zaten bide sizi mi tehdit ediyor şantaj suç
02 Yorumla
Soran7 ayyani ben kanıtları topladım eğer bizi şikayet ederse delil olarak sunucam. içeride birden fazla kamera var ama yattığımız yerde yok diye biliyordum gizli kamera koymuş
7 ayBencw kıskanmış
04 Yorumla
Soran7 ayeşinden ayrılmıştı da ben 26 tekniker 28 kadın 43 yaşında ama yani
- 7 ay
Ay dul mu bide allah yardımcın olsun dul karılar kırık oluyo bizim yan komşu var oyle yok agaclaeınız benim tarafa sarkıyo yok balkon suyunuz mutfagıma geliyo diye
Soran7 aybenden önceki hekimle kliniğin önünde kavga etmişler millete rezil olmuşlar çok sonra öğrenmiştim bunu
- 7 ay
Bence çık ordan baska yeri kirala
- Cinsel Yaşam konusunda 332 cevap paylaştı.
7 ayKadınıda mutlu et. Hani bana diyor
05 Yorumla
Soran7 aykadın bizden büyük 43 yaşında ama
- 7 ay
Olsun daha iyi işte. Onun istekleri yokmu sanıyorsun
Soran7 aybanane kral onun isteğinden yaşıtını bulsun
Soran7 aykıyafetlerimizi de orada değiştiriyoruz
- 7 ay
Yaş dediğin ne ederi var mı ona bak
Gizli Üye(36-45)7 ayGeçmiş olsun allah şifa versin
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)7 ayYok ödül veriyorlar
110 Yorumla
Soran7 ayyapma ya
Cevap sahibi7 ayseks yasak tabiiki ama gizli kamera koymak da yasak. Kamera olduğuna dair ibare uyarı vs bulunmalı
Soran7 ayzaten içeride güvnelik kamerası vs var bu yattığımız yere gizli kamera koymuş
Cevap sahibi7 ayUyarı tabelası var mı
Soran7 ayhayır yokta niye tabela olsun zaten orada çalışıyoruz
Cevap sahibi7 ayZorunlu diyorum ya
Soran7 ayanladım sadece muayene, hol ve girişte uyarı tabelası var
Cevap sahibi7 ayYatak odası dediğin yer eğer sizin dinlenme odanızsa, orada da uyarı bulunması lazım. Değilse ve sizin oraya girmemeniz gerekiyorsa haksızsınız
Soran7 ayorası personel odası
Cevap sahibi7 ayTamam uyarı levhası bulunmak zorunda.
7 aybişey olmaz
10 Yorumla
7 ayYapamaz
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > İş yerinde cinsel ilişkiye girmek suç mu? Lisansım iptal edilir mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat