Sizce kadınların erkeklere olan ilgisi gerçek mi yoksa toplumsal bir zorunluluk mu?

Erkeklerden gerçekten hoşlanan kadınlar var mı?

​Çünkü bana kadınların erkeklere duyduğu bu "çekim" hep çok yapay ve sahte gelmiştir. Sanki kadınlar aslında erkeklerden hoşlanmıyor da, onlardan hoşlanmaları gerektiği onlara söylenmiş gibi.

​Erkekler konusunda çok hevesli ve açık olan kadınları gördüğümde bile, beğendikleri erkeklere bakıp içimden "Gerçekten bu adamı komik/çekici mi buluyorsun yoksa sadece numara mı yapıyorsun?" diye düşünüyorum.

​Erkeklerle ilişkilerde yaşanan onca istismar, orgazm eşitsizliği (orgasm gap) ve diğer sorunları düşününce bu çekim bana daha da imkansız geliyor.

Şunu merak ediyorum: Kadınların erkeklere duyduğumuz bu ilgi sizce gerçek mi? Yoksa ataerkil düzen ve "zorunlu heteroseksüellik" yüzünden buna zorlanıyorlar mı?

Sizce kadınların erkeklere olan ilgisi gerçek mi yoksa toplumsal bir zorunluluk mu?
Cevapla