Sevişirken bir anlığına tüm kontrolü bırakmak... Özgürlük mü, Risk mi anı bozabilir mi¿

Sevişirken bir anlığına tüm kontrolü bırakmak... Özgürlük mü, Risk mi anı bozabilir mi¿

Merhaba! Bana gore cinsel ilişkide kontrol devamlı erkekte olmalı erkek durumu yönetebilmeli ve kadının zevk alması ilk hedefi olmalı ve bir anlığına olsa bile kendini salarsa tüm emekleri boşa gidebilir çünkü kadın anatomisi erkeğinden farklıdır kadının orgazm olması için baya zevk alması gerekşr ve erkek bunu 1 dk bile salarsa o an kadın farklı bir düşünceye girerse her şey mahvolur.
-dengeli kontrol..
Velhasıl bir örnekle açıklamak iyidir;
Kondomsuz tadı alabilmek ister insan ama bu aynı anda büyük bir risk..
Bunun için ben genelde önsevişme sonrası kondomsuz tercih ediyorum ilerleyen dakikalarda kondom kullanıyorum, böyle yaptığımda hem zevki hemde korunmayı sağlıyorum. Kontrolü bırakmak tabiri caizse beş dakika için ömrü heba etmektir. Herkesin zevk dinamikleri farklıdır.(yatırım tavsiyesi değildir)😂
Hastalık kapmaktan korkmuyor musun? Kondom korumasından bahsederken, yanlış anlamadıysam hamilelik önleyici olarak kastettin. Evli değilsen veya düzenli bir ilişkin yoksa kondomsuz tercihin ettiğin o süre zarfında zaten hastalık kapma riski oluşturmaz mı?
@DarkAngelNyx
Günaydınlar sabah 06:30 da buraya cevap ya da yorum yazdıracak olay neydi onu merak ettim😂
Cevaplayım;Evet gebelikle ilgili kastettim, hastalık ile ilgili olarak “günü birlik ilişki yaşamıyorum”, genel olarak “uzun soluklu”yaşadığım ilişkiler üzerinden bu soruya cevap verdim, önümüze gelenle yatmıyoruz..
Ki ekstra olarak her yıl check up (işim nedeniyle) 4 ayda bir sağlık merkezlerinde kan testi yaptırıyorum.
Yorumunu okudum, merak ettim. Hepsi bu
Bunun yapılması büyük bir güveni temsil eder ama bu işte güven olmaz kontrolü karşıya bırakmak sıkıntı yaratabilir... Haa tabii evlilik mevcutsa ona bir şey diyemem...
Ne alaka evlilikle 😅
Yani şimdi detay veremem ama mercimek meselesi diyeyim 🤭🤭
Aslında kontrol kimsede değil, kontrol s. x hormonunda. Sevişmek de savaşmak gibidir. Bazen teslim olur, bazen hakimiyet kurarsın. Önemli olan anın tadını çıkarmaktır
Cevap
34Cevap
Kendimi sevdiğim kadına teslim etmek isterdim. bazen de ben teslim alırım. karşılıklı zevk güzeldir
Kontrol her zaman bende olur gönlü olsun diye arada ipleri partnerimin eline veririm darılmasın 😃
🤦🏼♀️🤦🏼♀️
😎
Uyum ve ritim önemli, partnerin skontrolü alıp bemde sinyalini çaktığında sal gitsin, oral anal ve sert ilişkilerde genelde salmak gerekir, ama dediğim gibi uyum içerisimde, sizi siz değil o anın büyüsü ritmi ve tenleriniz yönlendirmeli
Bir erkek nasıl kadını iyi yalayıp becermesini biliyorsa, kadında aynı şekil kontrolü eline alıp erkeyini bliyi becermesini bilmesi lazım, kontrol deyişekli iki tarafta da olması lazım 🔥
Kontrolü bırakmak bazen teslimiyet değil, güvenin zirvesidir.
Doğru kişiyle yaşanırsa anı değil, nefesi bile güzelleştirir. 🔥
Kontrol kadınlara geçmiyor pek. Kontrol bende kalmalı her zaman.
Bu libidoyla uygun adamı bul her iki durumda da mutlu olursun.
İkisininde ayrı zevki olur kontrol sende ise istediğin şekilde yonetirsin
İlk başlarda kendimi bırakıp sonlara doğru kontrolü ben alırım
Risktir ama güzel bir risktir. Güvendiğim biriyse bırakırım.
Bende bu kadınların kontrol etmek sevdasını anlayamıyorum.
Soruya görüş paylaşacağım ama abazalık sayıldığı için bir şey diyemiyorum
Kadınlar iyi ki varsınız 😳🤦♂️❤️
Bazen kontrolü ele almak istersin zjjd
Oha benden önce görüşünü beğenen olmuş 10 saniye oldu djdj
Maşallah de kız 🤣🤣🤭
He maşallah :D jdfj
İkisi de yerine göre çekicidir kadın.
Ama en en en çekicisi hangisi djd
Kadın ey kadın :D
🫠🩶
Kontrol sende kaptan deyip bırakılabilir 😀
Demeden bırakılmıyor mu djd
Ben kontrol altına almayı severim eğer tecrübeli yönetmeyi bilen biriyse kadın bence tümüyle ona bırakmalı
Küm daha Haşinse o an ona uymalı 😃
Hayır ya soru niye anlaşılmadı acaba, hangisi daha çekici geliyor sana mesela. Soru bu.
İkisi de çekici ben tam anlatamadım o zaman mesela benden daha istekli şehvetli arzulu bir kadın o zaman daha haşin olur bu durumda o anki teslimiyet bana daha çekici gelir o anın tadını çıkarırım diğer türlü hakimeyet kurmak benim istek ve arzuma göre şekillenir bu daha karşı tarafa çekici gelir 🙄bana da
Anladım
Kontrol delisi olmaya gerek yok be
Anlık yahu :D
Kontrol bende ne laaa. Uçak mı indiriyonuz seks mi yapıyonuz
kesinlikle kontrol bende olmalı
Gıf fenaa. O an çıldırtır
Anlık olarak teslimiyet çekici bana göre
Ruh halime göre ddğişir
Ikisini de yasamak isterim
Kontrolünü kimseye veremem maalesef 😅
Ruh hâlime göre değişiyor
Hepsinin yeri ayrı heyecanlıdir...