İki kişi aşık oldu birbirine evlendi. Normal bir şey aşk güzel bir duygu. evlenince bunların vücutları illa birleşmek zorundamı? penis vajinaya girmek zorunda mı? yani o masumca yüzükle benimle evlenir misin diye başlayan saf teklif sonunda bu mu oluyor?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı.
7 ayHayır, kimse kimseye beden borçlu değil. Aşk ille de birleşmekle ölçülmez, bazen el ele tutuşmak bile evreni susturur. Gerçek yakınlık, rızayla olur; zorunlulukla değil. 🌙
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
m 7 ayMerhaba! Sorun gaywt mantıklı evet ama unuttuğun bir şey var insan vücudunun ve insanın nasılkı sevilmeye ve ilgiye ihtiyacı var aynı bu şekilde sevişmeye ve seks yapmayana ihtiyacı vardır çünkü seks ruhun isteği ve vücudun gıdasıdır ditebiliriz.
00 Yorumla
7 ayNapalim sonsuza denk yatakta patetes kizartmasi gibi mi duralim?
Be... siz misin sen?
01 Yorumla
Soran7 ayO zaman neden konusu açılınca ayıplıyor bu konuları konuşanlara ahlaksız edepsiz diyorlar
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
18Cevap
İki kişinin rızası seni niye ilgilendiriyor ki?
31 Yorumla- 7 ay
@Ezoryn demi
7 ayEvet ne var ki yani bu işin normali o insan sevdigini istemez mi o da gayet masum bir şey yanlışa harama bulasmadikca
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 375 cevap paylaştı.
7 ayZorunda tabi nasil korunacak erkek baska kadinlarin fitnesinden
04 Yorumla
Soran7 ayben hariç herkes sen gibi düşünüyor. yani bunun doğal olduğunu. peki ben niye böyleyim? bu şeyler geç gelişti bilmiyorum. sen ne zaman anladın doğal olduğunu?
- 7 ay
Herkes sevismek ister en dogalindan helalinden mesela senin yasin kaç nasil istemezsin bunu
Soran7 ayistiyorum bende. ama sapıklık olarak algılıyordum. 30
- 7 ay
Sapklk değil canim ablm öyle deme bu bur ihtiyaç hemde evlilik helal
Gizli Üye(18-24)7 ayGerekiyor tabikide m*lmisin aq su gibi yemek gibi ihtiyaç bu
46 Yorumla- 7 ay
Dalga mı geçiyorsun
Cevap sahibi7 ayYoo ciddiyim
- 7 ay
Siz normal değilsiniz ya cnsellik istemek suç istememekte suç nasıl iş bu anlamadım
Cevap sahibi7 ayİstemeyenlere sor kanka
- 7 ay
Yazsana bana bişey sorcam AB ile
- 7 ay
Abla
Gizli Üye(36-45)7 ayTen uyumu varsa zaten iki tarafta bunu istiyor yaradılışımız da bu var fıtratımız bu şekil de karşı koyamazsın bu hisse
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 425 cevap paylaştı. Ne saçmalıyorsun ya annen böyle düşünsene bunları yazacak bir sen olmazdı
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)7 ayEsas amaçları o kadın ve erkeklerin😂😂😂😂😂😂Ancak senin gibi düşünen erkek bulursan yaşamana gerek yok.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı.
7 ayO olmasa evlenmenin anlamı ne ki, insan sevdiğini s…ker, s…tiğini de sever
00 Yorumla turkiyede evlenmenin tek amaci o gibi goruluyo biliyorsun degil mi?
11 Yorumla
Soran7 ayo penisin vajinaya girmesi mi olay kafayı yiycem. insanlar bu yüzden mi çıldırıyor.
- Cinsel Yaşam konusunda 359 cevap paylaştı.
7 ayBaşkası ile seks yapmasına karismiyacaksan illaki yapılması gerekiyor
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 517 cevap paylaştı.
7 aySende sorun var aşk seks ilişki seks ayrılmaz
04 Yorumla
Soran7 ayhahahaha sorun olduğunu biliyorum. aslında sorun olduğunu yeni yeni anlıyorum. ben hep bunu sapıklık olarak algıladım. annem erkek gibidir erkek gibi davranır. babamda erkek gibidir. yani ondan mı garip geliyor bilmiyorum
- 7 ay
Bu vajinusmus yapar bana 2 kere denk geldi çok kötü bişey iki taraf içinde hayattan sogutuyor erkegi çözmeye çalış ciddiuim uoksa ilerde çokk kötü sorunlar seni bekliyor
Soran7 ayhayır cinsellik duygularım benim de var. kendim gideriyorum. ama ben bu yaptığımı kendimde hep sapıklık olarak algıladım yapanları da aynı şekilde. ebeveynlerimin büyüklerimin asla yapmadığını düşünüyordum. taki 27 yaşıma gelince bazı şeyleri anlamaya başlayınca. annem kardeşime geçen milli oldun mu len diye bağırdı gülerek kardeşim de utandı ne diyon anne sen diye. şoka girdim. çünkü annem çok erkeksi, adet olduğumda bile bana o... mı oldun diye dalga geçen , küçükken erkek arkadaşı olan arkadaşlarımı söyleyince onlar o.. olup ailesinin başına bela olacak diyen kadındır. kardeşime. böyle bir şey dediğini duyunca demek bu şeyleri herkes yapıyor demeye başladım. şimdi o kadar nefret ediyorum ki ondan benim beynimi bozduğu için.
- 7 ay
Evet o tarafı çok kötü ama sen kendine bak sonra seks yapamıyorsunuz çok rezillik oluyor kendini tstmin edebilsen bile içine alamıyorsun sonra
- Cinsel Yaşam konusunda 504 cevap paylaştı.
7 ayEvet bu bir. gereklilik
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)7 ayPişpirik oynanmalı
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)7 aySen hasta misin neden cinsellikten igreniyorsun
15 Yorumla- 7 ay
Slk cidden
Cevap sahibi7 ayBaskilanmis belli tabu olusmus
- 7 ay
Bencede
- 7 ay
Sen anlatıyorsun ya zaten türkiyedeki kadınların çoğu bu soruyu soran kişi gibi düşünüyor zaten
Cevap sahibi7 ayAynen nufusumuz o yuzden 90 milyom
Gizli Üye(18-24)7 ayartık evlenmeden oluyor :D
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)7 ayCinsel ihtiyaçlarınızı nasıl gideriyorsunuz
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Halbuki aksasuar olarak evleniliyor
00 YorumlaEvet.
02 Yorumla
Soran7 ayanlamıyorum neden. çocuk doğurmak istemiyorlar diyelim.
- Cinsel Yaşam konusunda 348 cevap paylaştı.
7 ayÇok da önemli değil
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
7 ayNe yaşama ya...
00 Yorumla Gerekmiyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)7 ayEvet gereken bir şey
12 Yorumla- 7 ay
@Mirakayra12 aynn değecek et ete
Cevap sahibi7 ayOk
Gizli Üye(30-35)7 ayEvet çünkü ihtiyaç
00 Yorumla
7 ayÇoğu yapmıyor zaten
00 Yorumla
7 aySen hiç yapmadım mi