Cinsellikte popoya şaplak veya yüze tokat hakaret mi yoksa zevkin en net yankısı mı¿ Her iki cinsin de hoşuna gidiyor mu?

Cinsellikte popoya şaplak veya yüze tokat hakaret mi yoksa zevkin en net yankısı mı¿ Her iki cinsin de hoşuna gidiyor mu?

1. yüze tokat
2. meme tokadı
3. kol sıkma
4. sırt tırnaklanması
5. küfür
6. hafif tınıdan iniltiler (içten olan)
7. sigara dumanı çekilip kadın cinsel organına üflemek, orta parmakla oynamak bu esnada
8.3,5 mm bakır tel ile uyarım yapmak
9. cırt bant namı değer amerikan kelepçe kullanımı
10. altta boğazı sıkmak (ölçüsünde)
11. doggy diyorlar ben domaltmak diyorum o esnada kol üçgeni boyun kavraması yapıp sıkmak
12. eski asker olduğum için kamuflaj (rütbe vs çıkarılmış olacak) bot giyip duşta topuklarına vurup himaye alma pozisyonu
-bunun gibi bir çok çeşitlendirmeler var geçmişte olan, dahası bende kalsın
Bunlar benim kafamda olan insanla haz oluyor, uymayana hakaret ve çile oluyor )))
Karşılıklı isteniyorsa haz ama partnerin istemeden yapıyorsa hakaret. İstemeden yapılan bir şey sadece kendini ve kendi egonu tatmin etmek olur.
İnsana hakaret gibi gelse de belki o anda hakarete uğramakta tahrik edici... ;) Tabi zaman ve o anın ruhu çok önemli... Yoksa kimse bana elini kaldırmaz kırarım ;)
Haz bence, fazlasıyla da tahrik edici. Ama o an çok önemli, bunları ne zaman yaptığı. Yeteri kadar yükselmediysem, ben 'hayırdır noluyo' moduna geçerim direkt.
O yükselmiştir djdj
Aynen, yorum yapacaktım, vazgeçtim, yazmışsın zaten. O an çok önemli.
Cevap
102Cevap
Bir kadının popoma şaplak atmasını gözümde canlandıramadım hiç.
😂😂
😂😂
Bence duruma göre değişir Rızayla olursa haz habersiz olursa dayak olur 😃 sjjgf
Ne diyecek popona şaplak atıyorum dikkaaat mi? Dkfks
Dikkat et desin ki biz de pozisyonumuzu alalım refleksle yanlış yere şaplak atmayalım sjjsj
Seks sırasında olduğunda haz bunu hakaret olarak algılayan bir zahmet seks yapmasın. 🔥🤪
Hepsi olacak seks hepsini içeriyor şikayet eden yapmayacak
Selamsss
Cinsellikte şaplak hazzın yüksek olduğunu gösterir
Doyumsuz bir seks yapılmasına işaret
Komik 👏
Güldünmü
Hayır
Ozaman komik değil
Neden komik dedin peki
Canım öyle istedi
Vay bee nasıl bir canmış ki o
S yi fazla koymuşum
🤦🏼♀️ kopyam olma jdfjs
Olmam merak etme
Arkandan yetişmeye çalışıyorum
😒 neyse iyi geceler
Sizede
Sabah selamını unutma 😉
Size de*
Ha pardon ayırmayı unutmuşum
Selamsız 🧐🧐🧐🧐
Kızılcık ağacından yapılma ince cubukları herkes denemeli tokat şaplak hak getire, alıcan eline halı gibi çırpıcan ...
Yuh
Kızılcık sopasıyla mı 🤦🏼♀️
O haa
Şakamısınız gelin birde kadınlar dövsün sizi sopayla kırbaçla bakalım nasıl oluyormuş empati yapın biraz hanzo mozaşistler
Tovbeli bismillah çektiğim soruları sevmiyom. Xper alıp gidiyoru msajkfbjak
😏 alakasız görüşten alırlar bak sjdj hemen alakalı bir şey yaz
Neeeeeeeeee tokat atmıyom :D
Tamam :D uyarımı yapayım modlar alırlar valla xper gelsin diye beklerken gider djfj
Ehehe o konu umrum dışı da seni kırmamak için yorum attım. Xper mxper çokta şey değil :)
Eyvallah ya :D atmasaydın kırım kırım kırılırdım
Ehehehe ya yoook öyle mi demek istedim ben :D Benim aklım böyle çalısıyor. Alakalı bişey yaz dedin ve bende yazdım bu kadar ajkfbasjk
Tamam tamam 😅
(32 diş göstererek sırıtan surat)
Ahahaha :D
Kalçaya tokat atmayı severim bende çok istekli bir adamımdır da, yüze tokat atmak kelepçe vurmak vs vs bunlar ne saçma işler yahu, bence hakaretten ziyade çok tehlikeli istekler, belliki ruhunda hastalıklı istekler var, sadist gibi bişey
Sert ve küfürlü becerilmeyi seven İtaatkar ve xürtük ruhlu Zayıf vücutlu kadın seviyorum ben. Kalça yanaklarını ölümüne tokatlayarak becermek muazzam leziz fakat yüze aslaaa vurmam. Karşıyım yüze tokat atmaya
Bence haz. Güzel bir fantezi çıkar buradan. Şımarık kız hikayesi üzerinden çok güzel cinsellik yaşanır
Dozunda duyguyu tetikler ama ölçüyü kacirirsa yaralanma olabilir güvensizlik oluşturabilir..
Karşılıklı zevk varsa hakaret olabilemezzz
😅
Başka bir şey demene gerek kalmamış djdj
🔥 İkisi de olabilir; fark, niyet ve rızada gizli.
💋 Şaplak bazen oyun, bazen aşağılama — sınırı söz değil, güven belirler.
⚖️ Haz paylaşıldığında yankı olur, dayatıldığında yara.
Nasıl bir fanteziye sahip olduklarına bağlı olarak değişir.
Şaplak atmayı çok severim zevkin yanında açıda olmalı biraz her insanın içindeki hayvani duyguların dışa çıkış şekli. En doğal oldugumuz an çünkü
Arada bir tatlı sertlikler bence baya zevkli olur ama dozaji aşıldığında ise tam tersi o kadar iğrenç olur.
Evet zevkin doruklarda olması için yapılan hareketler diyelim tabiki karsitsraf bunu zevk adına yapıldığını bilirse iyi olur
Cinsellikte, iki insanın da rızası olduğu sürece, her şey serbest olmalı bence, o zevkin tadı, sınırsız bir istekle tutkuyla çıkarılmalı.
Bence de zevk olarak görülmeli aşırıya girmediği sürece o an bundan rahatsızlık olmamalı zevk almayan da almaya çalışmalı 😂😂
Bunu hakaret olarak gören kızgın yağ döksün şeyine 🤣🤣
Talep ve arz olayı.
Talep varsa mutlaka arz edilecektir.
Bunları da hakaret olarak algılayan cinsellik yaşamasın bi zahmet
Yatakta şaplak ve tokat ödül gibidir hazzı artttırır ot gibi seks yapılmaz
Bana göre zevk alan yok hakaret e sayılmaz sadece içinden gelen hayvansı duygular de seni itiyor
Hazdır. Seks esnasında libido tavan olunca böyle tatlı şiddetler daha arttırır diye düşünüyorum.
Ben seviyorum ama herkes kaldıramaz tabi. Abartmadan yapılması gerken şeyler bence
Haz ve onun z vki bi başka oluyor hele elimin izi kaldı mı
Benim hoşuma gidiyor o tarz hareketler yapması ama o bana da sen öyle davran dese buz gibi soğurum
Bunu hakaret olarak değil fantezi olarak görmelisiniz
Haz daha önemli tabi 😃
Ondan mı bu Çin işkencesi dfk
😅🤌
Ben sadist değilim bilmiyorum böyle şeyler bana saçma geliyor...
Popoma ilk şaplak yediğimde saçımı da çek demiştim. Hazdır haz ama dozunda
Gifi görür görmez rahatsız oldum. Kalça haz olurda yüzüme tokat atılması hiç hoşuma gitmez hakaret olarak algılarım
Karşı tarafın hoşuna giderse, ben de ayak uydurarak zevk alırım.
Rıza varsa hazdır, yoksa hakarettir.
Yüze tokat atmak saçından tutup şaapmak boğmak hakaret belli bölgeye şaplak atmak ise haz
Eşimle hepsini denedim diyebilirim. Aşırı zevkli bir şey
Haz tabi ki bir mazoşist olarak seks anında tokat vs darbe yemek çok hoşuma gidiyor
Yatağa girince içindeki vahşi de ortaya çıkmalı. Yavaş yavaş dozu artırarak
Yüze tokat, kalçaya şaplak. Alttayken ayarında boğaz sıkılmasıı.. Aşırı haz veren şeylerr... Dominant erkoların hastasıyız :D
Yummyy 😋
kesinlikle yıummmyyyy :)
Süpersin
Bence fazlası zararlı. Herşeyin ayarında olanı güzel gerisi zarar ziyan ve kişilik bozukluğu.
Zevkin doruklarına çıkıştır tamamiyle haz almakla alakalı tabi ki sert seks yapmayı seven insan bundan aşırı zevk alır ve daha fazla kışkırtır
Şaplaklar güzel oluyor da argo yerine göre değişir
Yenir yenir djd
Yorumlar çok komik sjzjajs
Çok eğleniyoruz djfj
Biri şlak şlak yazmış shxhs
popoya şaplak atmayı severim. hiç hakaret olarak düşünmemiştim. Partnerlerim de düşünmedi sanki. Hoşlarına gitti :D :D
Şaplaklanmayı sevenleri beklerim :D :D
Büyük bir haz , evleneceğim kişi kesinlikle zevk almalı bunlardan
Haz tabi ya. Hele hızlı hızlı gidip gelince taş*klarin vurmasindan dolayı çıkan ses bile haz.
Haz...😀
Bir daha söyle sjdj ah pardon 😂
Şaplaklar, şlak şlaklar töbest ahahah sinirimi bozdun...😀😀😀
Koptum ahaha demek şlak şlak şap şap vaaay :D sonra nolmuş
Seni gebertirim. Sjsjjsj
Uuu :D vahşi dkxks
kişi istemiyorsa hakaret. istiyorsa hazdır
haz ya bence , zevkin doruğundayken icindeki enerjiyi atmak icin napcagini bilemezsin şaplaklarsin vurursun falan tamamiyle haz ve zevk isi bence
Normalde olsa o tokat bana gelse suratına bakmam ama konu yataksa yemediğim dayak kalmadı ama ben seviyorum böyle
İyisin
Yüze tokat bence olmamalı.
ne yapıyoruz savaş mı seks mi?
Bir insanın aşağılamak, fantezi olmaz.
Fazlasıyla hazdır.
Haz gacıların hoşuna gidiyor sankii
Orada her türlü şiddet, hazdır.
Kadınlar şiddet seviyor
Zevk, istek, iç hararet ( kızgınlık)
Ben yapmayi seviyorum
Tabiki haz. Zirveye çıkma yolu
Hepsi harikadır yerine gore