Benim bir iş arkadaşım var. Onu ilk gördüğüm andan itibaren hoşlandım fakat sevgilisi olduğunu öğrendim. Sevgilisini çok seviyor. Karakteri düzgün efendi bir çocuk hem de yakışıklı bu da beni ona inanılmaz çekiyor. Ben her ne kadar yanlış bulsam da onu çok arzuluyorum. Her akşam onu düşünüp mastürbasyon yapıyorum. Kocam olsun sürekli onunla birlikte olayım istiyorum. Bu imkansız bir şey ama. Ben napıcam? Her gece hayalimde onunla olup orgazm mı olucam böyle?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı.
7 ayBu durumda en etkili şey mesafeyi bilinçli korumak.
Arzulamak doğaldır ama eyleme dönmediği sürece senin iraden kazanır.
Onu düşünmekle kal, yaklaşmakla değil; dürtü geçer, saygı kalır. ⚖️🌙00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
11Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
7 ayKaraktersiz olan sensin , he dese vereceksin anlık sonra erkekler seks peşinde 😂😂😂
01 Yorumla
Soran7 ayBen seks peşinde değilim ben onun peşindeyim sadece. He dese vericem evet. Arzuluyorum onu
Gizli Üye(36-45)7 ayKesin belli ediyorsundur ona isteğini istemeden de olsa...
039 Yorumla
Soran7 ayYok soğuk durmaya çalışıyorum sadece bakışlarım biraz arzulu olabilir o yüzden çok bakmamaya çalışıyorum ona
Cevap sahibi7 ayEvet işte bakışlardan bahsettim çünkü insan arzulu bakışını gizleyemez. Vücudun tepki vermez ama bakış ele verir... İnceliyorsundur da sen onu...
Soran7 ayAslında dediğim gibi çok da bakmamaya çalışıyorum. Bakışlarım ele verir yoksa. Sadece arkasından rahat rahat bakabiliyorum
Cevap sahibi7 ayVe bakarken ki hayallerini düşünemiyorum şu an...
Soran7 ayOnu hiç sorma gerçekten iyi ki kimse aklımdan geçenleri görmüyor ıslanıyorum resmen
Cevap sahibi7 ayAklından geçenleri ve bacak aranı gören olmasın zaten rezil olursun 😊 hayal dünyan çok geniş sanırım...
Soran7 ayGeniş evet maalesef hele ki konu o olunca. Görsen içim titriyo ona bakıp düşününce
Cevap sahibi7 ayYa ama cidden zor senin için her gün aynı arzu ve her an ıslanma durumu çok zorlar seni...
Soran7 ayZorluyor gerçekten artık kurtulmak istiyorum bu histen
Cevap sahibi7 ayBu his uzun zamandır ve hele de her gece seni esir aldığına göre onunla bişey yaşamadan kurtulamazsin emin ol buna...
Soran7 ayNasıl olucak o bilmiyorum ki bir gece onunla olsam belki geçer. Bir gece sabaha kadar... Bakireyim kızlığımı da o bozsun istiyorum
Cevap sahibi7 ayBekaretini ona verecek kadar yani öyle mi?
Soran7 ayEvet aynen öyle ve buna çok eminim ilkim olsun
Cevap sahibi7 ayGerçekten çok aşırı arzu duyuyorsun o adama o kadar belli ki. Bir bilse bu halini var yaa...
Soran7 ayBilse ne der ne yapar nasıl bir tepki verir beni iter mi defol der mi bilmiyorum
Cevap sahibi7 ayDefol demez eminim ama olumlu mu yaklaşır onu da bilemem. Sürekli beraber mi iş yapıyorsunuz peki?
Soran7 ayYok sürekli değil ama işimin çoğu aşamasında var. Bıktım ya. Olumlu yaklaşmaz o. Profil fotoğrafı bile sevgilisiyle
Cevap sahibi7 ayYa sevgilisi ile profil fotoğrafı var diye olumlu olmayacak diye bişey yok ki
Soran7 ayKarakteri düzgün çocuk. Olumlu olmaz eminim. Yapabilecek bir şeyim yok. Erkekler ne kadar efendi düzgün olsa da aklı çelinir mi bilemem tabi
Cevap sahibi7 ayTabi ki aklı celinir. Bende yıllar önce yaşadım bunu. O yüzden tamam sadık olabilir ama ciddi anlamda kendisini isteyen bir kadına hayır diyen erkek çok çok nadir bulunur.
Soran7 ayAldattın mı yani
Cevap sahibi7 ayEvet. Dedim ya ne kadar karakter düzgün olsa da bazen arzu insanı esir alabiliyor. Bunu şu an en iyi sen bilirsin. Arzularına her daim esir olan biri olarak...
Soran7 ayÜzüldüm ya ama yok ben ne kadar deli gibi istesem de yapamam bunu. Etme bulma dünyası. Ben yine hayallerimde onunla birlikte olucam
Cevap sahibi7 ayFarkındayım bu istek arzu seni değişken bir ruh haline sokuyor. Az önce ki o istekle yazan kişi ile şu an ki farklı gibi. Ama gerçekten çok iyi anlıyorum seni. Evet hayalinde yaşa onu artık işyerinde ıslanmana da razı olacaksın...
Soran7 ayBoşalıp geldiğim belli olmuş yani ahahah
Bu arada bilmiyorum gerçekten ne yapacağımı. Bu sadece cinsel anlamda bir arzu da değil. Ben onun verdiği güveni ve olgunluğu da seviyorum. Ya böyle tam aradığım özellikler toplanmış onda. Bu nasıl aşılır hala düşünüyorum. Arada espri yapıp yok mu bi kardeşin kuzenin böyle sana benzeyen diyesim geliyor. Bu açık açık yürüme olur sanırım
Cevap sahibi7 ayEvet cidden boşaldığın belli oldu. Genelde boşalınca böyle düşünülür sonra dolunca yine yine...😂 zaten bi insan o sahiplenis ve olgunluğu görünce arzu duyar ki...
Soran7 ayYine doldu bile hatta of 😂 sevgilin varken senin aklını çelen o kadın bunu nasıl yapmıştı sana nasıl o kadar yaklaşabildi nasıl davrandı merak ettim
Cevap sahibi7 ayBelli evet dolduğun yine 😂 sevgilim varken değil ben evliyim. Aslında bakışlarından sezdim ve sanırım o senden daha cesurdu. Ve benden yaşça küçük biri idi. Ve cidden çok sessiz ama bi o kadar da arzu dolu imiş...
Soran7 ayNee evli misin? Yapma ama ya. Yani kız da benden betermiş. Ben evli olsa yanaşmazdım ortada bir aile var çünkü. Neyse umarım tekrarlamazsın da nasıl bakıyordu sana? Ve nasıl itiraf etti?
Cevap sahibi7 ayBüyük konuşmamak gerek evet aile var ama işte bazı arzular da var. Bi defa olmadı o birliktelik... Yani nasıl desem sessiz halinin altında o arzuyu gözlerinden ben okudum ama uzak kalmaya çalıştım. Ama sonunda beni öperek itiraf etti...
Soran7 ayBunu ben de yapmaktan korkuyorum. Gerçekten çok korkuyorum kendimden. Uzak kalmaya çalışıyorum ama olmuyor işte olmuyor. Kollarında olmak istiyorum. Öyle işte sizin nasıl ilerledi sonra?
Cevap sahibi7 aySonra uzak kalmaya çalıştım ama libidom ve o kızın halleri buna izin vermedi... Her fırsatta beni etkilemeye devam etti... Bu arada sen yine doldun sanırım 😂
Soran7 ayDoldum ama boşaldım yine şaka gibi ya resmen çocuk beni çatır çutur duvardan duvara s... ama asla haberi yok 😂
Sonra sen mi gittin kıza ben de senden hoşlanıyorum diye
Cevap sahibi7 ayHarbiden haberi olmadan çocuk sana neler yapıyor yaa 😂 yok hayır ben gitmedim ama kendime de engel olmadım ofiste bi kaç bişey yaşadık ve sonra buluşmaya başladık...
Soran7 ayNasıl bir şey yaşadınız ofiste? Ben şu an gidip masasının altında ona s. kso çekmek istiyorum offf
Cevap sahibi7 ayburada bu şekilde yazmak çok garip geldi şu an ama yaa 😂
Soran7 aySen yaz nolcak sansürleye sansürleye yaz işte 😂 eve geldim üstümü çıkardım külodumun ıslaklığına şaşırdım su dökülmüş gibi belli oluyor yanıyorum ben yanıyorum resmen
Cevap sahibi7 aySaçmalama sansür falan ya yaz takip at millete reklam olacaz 😂😂
Soran7 ayYazdım 😂
Oğlan nasıl bşri çok yakışıklı
03 Yorumla
Soran7 ayKumral uzun boylu yeşil gözlü
Kendi kendine oyna işte
01 Yorumla
Soran7 ayBir gün yanlış bir şey yaparım bi anda dudağına yapışırım diye korkuyorum
- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
7 ayHayalden bir şey olmaz
02 Yorumla
Soran7 ayAma hoş değil ve görünce de bana bir şeyler oluyo ona dokunmak istiyorum resmen
- 7 ay
Vaktin varsa konuşalım mı bu konuyu tabi istersen
Gizli Üye(36-45)7 ayBende de öyle bir arzu var
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Grup teklif et
03 Yorumla
Soran7 ayYuh asla yapmaz o
Soran7 ayO hayır der eminim. Kabul etse de yapmam tek benim olsun
7 ayyasa bıter ılıskın
01 Yorumla
Soran7 ayNe
- Cinsel Yaşam konusunda 494 cevap paylaştı.
7 aySenin ne zamandan beri sevgilin yok peki?
010 Yorumla
Soran7 ayÇok uzun zaman oldu. Yıllar oldu yani
- 7 ay
yokluktandır o zaman o. en yakındaki erkeğe veresin geliyor. bul bir fb o zaman düzelirsin. hangi şehirdesin?
Soran7 ayYoo hayır hiç öyle olmadım aslında sadece bu adamla karşılaşınca böyle oldum
Soran7 ayp*rno izleyerek
- 7 ay
yine izle ya da başka birini bul bence. yok mu yakınlarında hiç başka aday :)
Soran7 ayKolay kolay kimseden hoşlanmıyorum sadece seks yapmak için de seks yapmak istemiyorum benim derdim platoniklik
- 7 ay
Hımmm yükseltti. :D ne zamandan beri seks yapmadın peki kaç yıl oldu?
Soran7 ayBakireyim ben
Soran7 ayİçime bile boşalsın hatta. En çok doggy
- 7 ay
Fiziğin nasıl peki boyun kilon ölçülerin ne? Ne tarz giyinirsin?
7 ayDurabilirsin
01 Yorumla
Soran7 ayOf
6 ayçok yanlış bir düşünce bundan kurtulmalısın
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)7 ayAyart onu azdır?
02 Yorumla
Soran7 ayNasıl yapabilirim ki iş yerinde
Cevap sahibi7 ayCilve yap uzun uzun izle onu takip et sürekli
Gizli Üye(30-35)7 ayArzulamaya devam ett
012 Yorumla
Soran7 ayEtmek istemiyorum ya
Cevap sahibi7 ayEtmek istiyorsun kendini kandırma bu duyguyu çok bilirim
Soran7 ayEvet ya kahretsin naptın sen nasıl aştın
Cevap sahibi7 ayGittim söyledim
Soran7 ayEee sonra noldu onun sevgilisi var mıydı
Cevap sahibi7 ayEvliydi söylemesem kafayı yiyecektim evde
Soran7 ayAy daha beter. Eee ne dedi anlat
Cevap sahibi7 ayOrtalık karıştı beni işten kovdular ancak öyle düzeldim
Soran7 ayBak işte ya Allah kahretsin bana da aynısı olur kesin
Cevap sahibi7 ayUnutmanın başka bir yolu var başka biriyle seks yap onu unutursun kendine düzenli seks partneri bul
Soran7 aySeks yapmak için seks yapmak istemiyorum benim derdim platoniklik
Cevap sahibi7 ayO düşünceden ancak seks kurtardı beni
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım