Sevgilimle onun evinde seviştik. beni rahatlamaya çalıştı memelerimi öpüp emdi. merak etme ileriye gitmem dedi sonra içeriye geçtik otururken arkadaşları yazdı bende telefonunu aldım inceledim Snapchatı aç dedim , sildim gitmiyorum. dedi ısrar ettim valla sildim dedi balkon da oturdu sigara içmeye ben de uzaklaştım gizlice çıktım , oda fark etti nereye gidiyorsun dedi oturdum aşağıda düsündüm, boşlukta gibiydim aklım karışıktı. derin nefes alıp tekrar yanına gittim , altını degiştirmişti. Sinirliydi gel dedi ikimiz de oturduk bir şey demedik bakıştık ben ona başka ilişkin mi var dedim o da dedi yok saçmalıyorsun, konuştuk uzunca sarıldık bir birimize beni öptü kendime hakim olmadım ama ileri gitmedik beni rahatlatı sonra annemler gelicek dedi seni görmesinler dedi sarılıp cıktım ama neden böyle olduğunu anlamıyorum kaçıyorum ilişkimiz kötüye gidiyor gel-gir oda onla oynadımı düşünüyor. Bu yasadıklarımı ilk defa yaşıyorum.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 337 cevap paylaştı. Yani sonra beni kullanıyor dersin ileride kullandı dersin. Siz kızlar bir türlü adam olamadınız bu erkeklere karşı. Her nesilde aynisiniz. Allah da sizi böyle yaratmış herhalde. Minnetsiz bişi yapmayan telefonu eline verirdi al istediğine bak derdi.
014 Yorumla
Soran7 ayProje attı bak diye belki popo olursun ded
Soran7 ayBakın, ben daha önce bu cocuğu afettim, ayrılırken hemen başka kızlara yönetiyordu. ben de ondan tamamen uzaklaştım onun çabasını görünce geri döndüm, ama aklım çok karışık hep yüzüne vurdum neyse geçti biz tekrardan evindeyken ben ona yakınlaştım o uzaklaştı bu sefer bende fakeden yazdım cevap verdi konuştuk felan ben hayal kırıklığına uğradım, yeni erkekleri daha iyi anlamaya çalıştım da onu anladım ama bunları yaşarken yine aynısı oldu uzaklastım sonra toparladım şimdi. o zaman da mesajları açim belki popo olursun dedi ben de vurdum ona böyle barıştık.
Soran7 ayAma bana giderken neden üzgünsün diye sordu
Soran7 ayYani sen erkek olarak bilirsin ben duygularımı pek açamam yanında donuk kalırım içindekilerini söylesem alay etmez mi
Soran7 ayBen sadece duygusal boşluktayım ne yapıcağımı bilmiyorum
Soran7 aydeğişmesini bekledim saf olan benim neden herkes beni arzuluyor bu beni kötü hissetiriyo
Soran7 ayPeki teşekkürler ederim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
15Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı.
7 ayİlişkinizde beden değil, güven çatırdıyor gibi duruyor.
“Gitmem” deyip sonra sınırını zorlaması senin değil, onun tutarsızlığı.
Durumu açıkça konuş; sevgi baskıyla değil, saygıyla sürer. ⚖️💔08 Yorumla
Soran7 aySınırı aşmadı ama yani seks yaşamdık
- 7 ay
Peki senin kafanı kurcalayan şey nedir
Soran7 ay
Telefonuna baktım da , bişe görmedim, ilgisiz donuk kaldımız sonradan beni kötü hissetirdi hiç bir şey diyemem susup bakışırız ya o an kötü...- 7 ay
Anladım yani sen karşındaki kişiye güvensiz bir hissiyatifi yarattın sanırım
Soran7 ayBöyle oldu sonra konuşmadık
- 7 ay
Bence konuşmadığında daha iyi olmuş kes ilişkini bitir
Soran7 ayEngelledim
- 7 ay
En iyisi tebrikler 👍👍
Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Bayağı bayağı sen evine gitmişsin rahatlatıp çıkmışsın Hani bayağı ihtiyaç giderici gibi olmuşsun bir tek komidinin üzerine paranı bırakmamış hayatım
02 Yorumla
Soran7 ayBen rahatlatmadım o rahatlattı
- Cinsel Yaşam konusunda 740 cevap paylaştı.
7 ayİlk defa yaşadığın için böyle hissediyorsun ve bu işlerin insanı değilsin şu an için, hazır olmadığın bir durum bir de o da var
00 Yorumla
7 ayBence ilerde seninle o seks ister amacı seks başkasıylada amacı odur telefonunda herşeye baktın mı
01 Yorumla
Soran7 ayBaktırmadı öyle gelince arkadasının mesajını gösterdi belki popo olursun dedi ben de vurdum ona
7 ayKullanıldığını bile bile sonra gel burada ağla
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)7 aySenin gibi bir tanede bende var herseyi yapıyorum önden vermedi istemiyorum zaten kasar oda Baska biride var o bakire hic vermiyor onla evlencem
01 Yorumla
Soran7 ayBen kaşar değilim 1 böyle bir şeyi ilk kez yaşadım ileri de gitmedik
Gizli Üye(25-29)7 ayBu çocukla sakin ileriye gitme cinsellik yaşama cubku baskalari var gibi
01 Yorumla
Soran7 ayengelledim
Gizli Üye(30-35)7 ayGüvenmiyorsan, hislerin o yönde ise ileri gitme. Dışarda görüşün. Biraz daha zaman verin kendinize. Bu şekilde bir ilişki zaten yürümez.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)7 ayAşırı kötü hissettiğin belli iyi misin anlatmak bazen iyi gelir böyle durumda
00 YorumlaBu erkeği birakmalisin seni kandırıyor aptal olma snapte neler yaptığını bilemezsin bırak
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 889 cevap paylaştı. Memeleri öpmüş ama ohhhhhhh
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
7 ayKullanılıyorsun.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. boş ver devsm et rahatlamaya
00 Yorumla
7 ayAldatiliyorsunn dostum
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)7 ayAh yazık. Sen bu kafayla ona verirsin
00 YorumlaAl elinden aç ya da şüphen varsa ayrıl
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 543 cevap paylaştı.
7 aySeninle tek amacı yatmak, başkaları da var
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım