Yasal sınır 18’dir, onun altı hem riskli hem hukuken suçtur. Onun dışında yaş değil, olgunluk belirleyicidir. Bazı 20’likler 30 gibi sever, bazı 35’likler hâlâ oyun oynar. ⚖️💫
@SpaceLoverTeacher evet 👍🏻Erkekten üç yaşa kadar da büyük olabilir kadın ya sorun olmaz. Sadece kadınlar güçlü erkek isterler işi gücü oturduysa 3 yaş sorun değil erkolar zaten daha erken çöküyor😅
Ya şimdi şöyle bir olay var ama. Ben 33 yaşındayım. 36 yaşında kadınla evlensem, 38 39 yaşlarında doğum olayları neredeyse çok tehlikeli 😅 böyle problemleri var şimdi kendinden büyük biriyle evlenmenin
@SpaceLoverTeacher ya onu sana kim söyledi?😂Kadınlar için en iyi doğum yaşı 28-34tür evet. Neden 28 rahim iyice oturur, neden 34 çünkü rahim ondan önce daha sağlamdır. Ama 48 yaşında doğuran da var bu biraz genetik. Menapoza girmediyse sorun yok. He menapoza girmediyse de yine de tehlike diyebileceğin yaş var o da 37 38 değil merak etme. 43ten falan sonra çünkü ondan önce de kadın vücudu gayet genç oluyor rahim de öyle.
Ya neden bilmeyeyim öncelikle 😅 cahil kalmayı sevmem, bugünde sayende yeni şeyler öğrenmiş oldum 😅 Ama işte düşün çocuk yapmak için vakit dar oluyor. O tarz bir baski olsun istemem. Yani hayatımda şimdi +3 yaş biri de yok tabiki de yine de işte fikrimi söylemek söylemek ahaha
Ayrıca bilirim ya böyle şeyleri. Erkekler de bilmeli. Kadını kör riske atmaya gerek yok
@SpaceLoverTeacher yok demek istediğim bunu düşünecek kadar yaşın geçmiş değil. 40 yaşında olsaydın dersin 3 yaş büyük olmaz diye. Ama henüz 33sün ve 26 gibi duran 36lık hatunlar var valla gayet de çatır çatır doğururlar😂
Biliyorum canım daha kartmadım ahah :D Ama şöyle düşün. 2 sene sonra düğün olsa. 4 sene sonra cocuk desen. Benim yaş oldu 37, 3 yaş büyük hatuın oldu sana 40 :D
Zaman cok hızlı geçiyor yaa ahaha Senin yaş erken tabi sen hiç düşünmüon :D
@SpaceLoverTeacher 33 yaşında değilim ki😂Okulum bitti atama bekliyorum arkasına evlenirim. Benimkiler sırada bekliyor 😂Sen de git sıraya gir bir kız için erkeksin çaba biraz
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
Yasal sınır 18’dir, onun altı hem riskli hem hukuken suçtur.
Onun dışında yaş değil, olgunluk belirleyicidir.
Bazı 20’likler 30 gibi sever, bazı 35’likler hâlâ oyun oynar. ⚖️💫
yaş sınır 18 dir bence.. kafalar zevkler ve beklentiler uyduktan sonra..
ilişkiye girdiğim en fazla yaş farkı 17 idi en fazla ise 11 oldu
+ 8, -10 12.
-21 hoşlananım çıktı gerçi
Kendimden belli bi kaç yaş büyük olabilir. Biseksuelim erkek kasın fark etmez. Ama tercihim yine de kendi yaşıtlarım
26 yaşındayım ve 18'e kadar sınırım var.
Sınırları görmek lazıiım kısıtlamayacaksın kendini
-sonsuz (18 yaşından küçük olmaması koşuluyla)
5 falan
Benden 15 yaş büyük oldu ve 17 yaş küçük
45 aşağı 50den yukarı olmaz sanırım yaş 49
Max 3 yaş küçük max 6 yaş büyük
Erkek içinde mantıklı
Max 6 yaş küçük ya da yasiy
@SpaceLoverTeacher evet 👍🏻Erkekten üç yaşa kadar da büyük olabilir kadın ya sorun olmaz. Sadece kadınlar güçlü erkek isterler işi gücü oturduysa 3 yaş sorun değil erkolar zaten daha erken çöküyor😅
Ya şimdi şöyle bir olay var ama. Ben 33 yaşındayım. 36 yaşında kadınla evlensem, 38 39 yaşlarında doğum olayları neredeyse çok tehlikeli 😅 böyle problemleri var şimdi kendinden büyük biriyle evlenmenin
@SpaceLoverTeacher ya onu sana kim söyledi?😂Kadınlar için en iyi doğum yaşı 28-34tür evet. Neden 28 rahim iyice oturur, neden 34 çünkü rahim ondan önce daha sağlamdır. Ama 48 yaşında doğuran da var bu biraz genetik. Menapoza girmediyse sorun yok. He menapoza girmediyse de yine de tehlike diyebileceğin yaş var o da 37 38 değil merak etme. 43ten falan sonra çünkü ondan önce de kadın vücudu gayet genç oluyor rahim de öyle.
Ya neden bilmeyeyim öncelikle 😅 cahil kalmayı sevmem, bugünde sayende yeni şeyler öğrenmiş oldum 😅
Ama işte düşün çocuk yapmak için vakit dar oluyor. O tarz bir baski olsun istemem. Yani hayatımda şimdi +3 yaş biri de yok tabiki de yine de işte fikrimi söylemek söylemek ahaha
Ayrıca bilirim ya böyle şeyleri. Erkekler de bilmeli. Kadını kör riske atmaya gerek yok
@SpaceLoverTeacher yok demek istediğim bunu düşünecek kadar yaşın geçmiş değil. 40 yaşında olsaydın dersin 3 yaş büyük olmaz diye. Ama henüz 33sün ve 26 gibi duran 36lık hatunlar var valla gayet de çatır çatır doğururlar😂
Biliyorum canım daha kartmadım ahah :D Ama şöyle düşün. 2 sene sonra düğün olsa. 4 sene sonra cocuk desen. Benim yaş oldu 37, 3 yaş büyük hatuın oldu sana 40 :D
Zaman cok hızlı geçiyor yaa ahaha
Senin yaş erken tabi sen hiç düşünmüon :D
@SpaceLoverTeacher sen de iki sene bekleme yaşın gelmiş daha ne duruyorsun
Kızım millet sırada mı bekliyor :D Sen evlendin mi?
@SpaceLoverTeacher 33 yaşında değilim ki😂Okulum bitti atama bekliyorum arkasına evlenirim. Benimkiler sırada bekliyor 😂Sen de git sıraya gir bir kız için erkeksin çaba biraz
Ahaha her gün işe gidip gelioz tanısıoz birilerilyle ama yok düzgün birileri :D
Bu arada ögretmen misin?
@SpaceLoverTeacher evet öğretmenim
Branşın ne? Zümre cıkacak mıyız bakalım
@SpaceLoverTeacher o kadar özele giremiyoruz 😂Halka açık
Hocam ötesi beresi branş ya :D
İyi özelde söyle o zaman bari :D
@SpaceLoverTeacher ya böyle bir mecrada öğretmen olduğumu bile söylemezdim 😂
Yasal sınır 18. O yüzden 18-50 arası...
ben çıtır severim
34 yaşındayım 20 üstü olur
yaşa takılmam. Yasal sınır önemli.