Şaşırmıyorum tabi sadece amacını niyetini anlamadım. degilim desem onla yatacağımi. falani sanıyor 🥴🤭bu nasıl bir gzekalik
Bakın ilk msjda diyorum ve hiç tanımadığım. insan. burdan da oluyor instagramda da
Şaşırmıyorum tabi sadece amacını niyetini anlamadım. degilim desem onla yatacağımi. falani sanıyor 🥴🤭bu nasıl bir gzekalik
Bakın ilk msjda diyorum ve hiç tanımadığım. insan. burdan da oluyor instagramda da
O da bir şey mi? Siz kız ve kadınların da ilk sorusu ne iş yapıyorsun, ne kazanıyorsun? Yani işiniz gücünüz para para para. Yoksa konumuz aşk ve aşk ile sevmek, aşk evliliği yapmak ve aşk ile sonsuza kadar birlikte yaşamak. Efenim? Anlamadınız mı? Zaten dediklerimi anlayan bir taneniz çıksaydı, çoktan evlenir, yuva kurar, huzur için de mus mutlu yaşardık...
Gerçekten insanlar artık seks için ne yapacağını şaşaırmış durumda akıllarındikirlwri sekste sanki seks hayatının tek anlamıymış gibi davranıyorlar herkes seks yapar herkes bir gün sevişir ama böyle saçma sapan karaktersizlikler bence kişinin ailesi ile alakalı demekki annesi veya bacısına her gelen geçen bu soruyu sorabiliyor ki bıda kolayca her kadına sorma hakkını buluyor kendinde.
O soru merak değil, niyet testi.
Cinselliği ölçü yapıp kişiliği görmezden geliyor.
İlk mesajda böyle soran, saygı değil tüketim peşindedir. ⚡🚫
Cevap
16Cevap
Kesin bakire değilim dersen senden faydalanmak isticek. Uzak dur ilk mesajı bu olan birinden.
Mallık arttı bacım ne diyelim abazalıkda ayrı arttı hep elizabeth o yüzden faskariz sagolsunlar evlenemeyince aptal aptal soru soruyorlar kendilerinın bok deryası cogu 😅😅😅😅
genelde iyiye yorma egiliminde olmama ragmen bu Hadsizlik beni bile rahatsız eder kötü düşünürüm o kişi hakkında
Vereceğin cevaba göre seninle konuşmaya devam edecek boşa zaman kaybı olma v. s. diye düşünüyor.
Saf ve masumane niyetten herseyi kötüye cekmeyin. Gireceği deliğin ruhsatı önemli
Ben birine yazacağım zaman iki kere düşünürken bu rahatlık anonimlikten sanırım.
Bakireyim deyince de seni azdıracakslrını düşünüyorlar bit kadar beyinleriyle
belki de bu soruyla ciddi düşündüğünü zannettirip sonra da aklı sıra seninle oynayacak
Evet burada o tarz sorular çok ya da mesajlar
boş ver ben geçmişe bakmam
İlk mesaj merhaba falan değil miydi 😅
Evlilik icin amasyada
Senden faydalanmak için
Vakit kaybetmek istemiyordur
onu yazanlarla konusmuyosun umarım
Ahmak. ondandir
Çok ilginç
yaş ileri diyieidir
aklı dar
İncel'dir