Yanlış anlamıyım sert bir cevap olacak ama erkek görmemişsin de ondan. Kadını tanımayan? Kadının zevk aldığında daha çok mutlu olmayan erkekleri tanımışsında ondan. adım gibi kendime yakıştırdığım yatak da kadınımın zevk aldığını göremezsem ben tam anlamıyla tatmin olmam zaten. Benim yapım bu! Önceliğim kadının orgazma dilediği gibi ulaşması. çünki benim mutlu olmam için onun bunu yaşadığını ve mutlu olduğunu görmem benim boşalmamdan önce gelir. bir de şöyle bir şey var sizi cepte görmesi de olabilir. Kadına öncelik vermem aynı zamanda onu bana daha çok bağlayacak bununda bilincinde olup. Nasıl kadınımı kendimden önce tatmin etmeyi bilemem. Tabi erken boşalma gibi rahatsızlığı olan ve bu durumu kabullenmeyen erkekler varsa kadınların cinsel yaşamı cinsel tatminliği çok vahim bir hal alıcak.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Ne dertli kadınlar var bazı kadınlar gerçekten seks yaparken zevk almıyor sadece erkek işini görüyor olay bitiyor bazı kadınlar kadınlığını unutmuşlar.. düşünsene usta kadınla ilişkiye gireceksin ereksiyon oluyorsun sonra kadın kalkıp gidiyor kasık ağrısından duramazsin.. kadını yarım bırakan erkek gitsin gtunu sktrsin bu kadar bencil olunur mu karaktersiz kökten başka bir şey değil
00 Yorumla
İşte ten uyumu mu deesin başka şey mi dersin bundan dolayı önemli. Aslında bütün kriterleri tutturmak zor sanırım.
Karşılıklı empati ve beden dilini okumakla da olacak bir şey bu. İllaki sözlü söylemeye gerek yok. Tabi küçük konuşmalardan bahsetmiyorum. Gel bir de bunu yap demek gibi. P. rno film denemesi gibi olur mu yahu ☺️00 Yorumla
8 ayyatakta dominant erkeği kadında genelde sever ama orada istekler arzular ortak noktada buluşunca güzelleşir bir çok erkekte bunu bilir ister ve yapar. Aslında bencil değildir erkek ama bir çok kadın sessiz hadi yap gitsin boyutunda olduğu için erkek böyle alışır alıştığını yapmaya çalışır
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
105Cevap
Saygı değer önemli şeyler yataktada normal hayattada olması gerken şeyler. Her ne kadar yatakta cıft fantezı sevsede normal hayata tasınamamalı bu degersız hıssettırebılır bı tarafa. İlgi duyabilirsin bazı seylere hosuna gidebilir ancak cinsellikt tek beden olmakrıe. Partnerinin hosuna girmeyen istemediği bir leyi talep etmek zorbalıktan baska bırsey degıl hatta yapıldıgı takdırde tecavuze gırer dıye dusunuyorum. Bencil davranmamk gerek aksıne karsı taradın zevkıne ozelıne odaklanmak gerek bu sekılde uyum yakalanabılır. Ben mesela oral seks sevıyorum yapmayıda yapmasınıda blowjıb vs. Ancak bır oncekı ıllıskımde hayatımdaki kadın bu durumu istemediğiini söyledi o gunden berı konusu dahı acılmadı. Israr etsem kırılabılırdı eksık hıssedebılırdı. Gayette iyi anlaştık gayette keyşf aldık.
21 Yorumla
Soran8 ayTeşekkürler yorum için
Gizli Üye(25-29)8 ayİşi bilen ve tatmin edecek az erkek olduğunu düşünüyorum. Ve evet benciller. Sadece cinsellikte değil her şeyde böyle. Önce hep kendileri. Ve zahmete girmek istemiyorlar. Bir kadın hizmetkâr doğar. Tatmin etme eğilimindedir. Zevk aldığı kadar karşısındaki kişiye aynı doyumu yaşatmak ister. Genelleme yapmak istemem. Öyle olmayanlarda vardır ama ben böyle düşünüyorum. Derin ve tutkulu erkek az.
822 Yorumla
Soran8 ayÖyle cidden çok benciller ve buna rağmen şikayet eden genelde onlar oluyor
Cevap sahibi8 ayEminim
Cevap sahibi8 ayÇünkü genel bir sevgi eksikliği ve tatminsizlik var.
Soran8 ayDüzelirler umarım ama zor
Cevap sahibi8 ayZorr.
Soran8 ayYarımız kadar olsalar böyle olmaz
Soran8 ayDediğin gibi sadece bir konu olsa neyse çoğunluk her konuda öyle
Cevap sahibi8 ayAhahah ay kesinlikle duygusal zekaya sahipte değiller yani çoğu. Bulursan öyle birini şanslısındır net.
Soran8 ayBen buldum sjxhaj darısı sana diyeyim
Cevap sahibi8 ayHadi beee beklemiyordum şaşırdım iyiymiş mutluluklar canımmm
Cevap sahibi8 ayBurcu ne
Soran8 ayTeşekkürler sana da inşallah 🤍
Soran8 ayYengeç burcuyum
Cevap sahibi8 ayHayır kız sevgilinin
Cevap sahibi8 ayBen umudu kestim valla pekte ilgilenmiyorum açıkcası
Soran8 ayTerazi
Soran8 ayKesme bilemezsin ay pardon benim burç anladım ckdkshz
Cevap sahibi8 ayOoo uyumlu güzel. Peki istemeyen o mu
Soran8 ayNeyi istemeyen
Cevap sahibi8 aySorunla alakalı sormuştum
Soran8 ayHayır ya kendim üzerimden değil genel olarak herkeste görüp yorumlayıp sormak istedim
- 8 ay
Ben kesinlikle bencil biri degilim saatlerce oral yaparim mesela
8 ayErkek bencillik ediyorsa, sevmediğindendir. Seven erkek önce partnerine öncelik verir. Aşk ve sevgiye dayalı bir ilişkide cinsellikte bencillik olmaz 🙅♀️
42 Yorumla
Soran8 ayÇoğu bencil sevenlerdende var
- 8 ay
Onlar seven değil, “seven”ler
- Cinsel Yaşam konusunda 524 cevap paylaştı.
8 ayempati yoksunluğu, karşısındakini önemsememe veya özgüven eksikliğinden olabilir.
editlemişsin ama yine de farazi örneklerden gitmemek adına spesifik birkaç örnek verirsen daha doğru yorum yapabilirim.
28 Yorumla
Soran8 ayMesela çoğu erkek bence 2 kadın hayal ediyor ama kadın 2 erkek edince hemen namus bekçileri oluyorlar
- 8 ay
evet haklısın. iki kadın isteyen yarın iki erkek istendiğinde ağlamamalı. ama çoğu kişi bunu düşünmüyor. bence kadın biseksüel değilse ve böyle bi sebepten tecrübe etmiyorsa, ya aralarına kimseyi almamaları lazım ya da birini alıyorlarsa bu artık o kapıyı açmış olacağından her şeye hazır olmaları lazım.
- 8 ay
bi de bunun daha kötü örneği, kendine oral yaptırıp kadın yapacağı zaman iğreniyorum diyen iki yüzlüler
Soran8 ayKatılıyorum mevzu zaten kendi isteyip karşısında ki isteyince soğuk yapması
- 8 ay
zevkler ve renkler meselesine çok girip konuyu dağıtmak da istemiyorum ama bir erkek nasıl oral yapmayı sevmez o kısmını da aklım almıyor. neyse detaylandırınca sana iyice hak verdim, kesinlikle iki yüzlü ve bencilce bir davranış
Soran8 ayTeşekkürler yorumun için teşekkür ederim nadirde olsa düzgün yorum yapan oluyor
- 8 ay
rica ederim, ne demek. ne zaman istersen yazabilirsin de burada sohbet edebilecek insan az bulunuyor ne yazık ki
- 8 ay
Ne zaman konuya girecek diyordum ki, bu mesajı gördüm.
- Cinsel Yaşam konusunda 353 cevap paylaştı.
8 ayBence bir erkeğinde yapmaması lazım erkek bir şeyler yapıyorsa aynı hakkın kadınıda olduğunu düşünüyorum. Hoşlaşmayavağın bir şeyi karşı tarafa yapmamak lazım
21 Yorumla
Soran8 ay👌🏻
8 ayKocan seni seviyor. Aldatmak istemiyor ama dışarda şelale gibi herkes pompacı hikayeleri anlatıyordur. O da hem seni aldatmamak hem de farklı bişeyler yaşamak için öyle anlatmıştır. Takma be yaaa. Grup istiyorsa ben 30 erkek buldum sen kaç kadın bulacan bakalım de geç dalganı. 3lü 5li 7li koz maça istiyorsa en sevmediği kişileri isterim de... Ya da akışına bıraklll
010 Yorumla
Soran8 ayen sevmediği kişi derken
- 8 ay
Sanatçı olur, şarkıcı, tanıdıklarınızdan... Tiksinsin işte. İlla istiyorsan konuyu kesmeyi
Soran8 ayAnladım siz evli misiniz
- 8 ay
Boşanık ama birlikte yaşadığım serbest ilişkiler evlilik olaral sayılırsa sonuncusu 3 ay önce bitti. Fakat bu konu başka evliliklerden bulabileceğiniz bir konu değil. Yaş ve cinsiyet konulu bilimsel makalelerde vardır
Soran8 aySiz eşinizle bu tarz şeyleri konuşuyormuydunuz
- 8 ay
Bu tamamen kişiden kişiye değişen durumdur. Kocanıza hissettirdiğiniz neyse o olur. Ben ne kadın arkadaşlarımda ( evlilik dışı) ne başka sevgili eş vs ilişkilerimde mahremin getirdiği neyse ona saygı duydum. seks iki kişi arasındaki cinsel ilişkidir. Burada sosyal medyada gizli isimle bile olsa sizin paylaşmanız mahremiyete saygısozlık olur. Ben sosyolog olarak size tekrar yazayım. Bu konuyu kadın arkadaşlarınızla bile konuşmaymalısınız. Mahremiyete saygı. Eşiniz yaş olarak geçiş döneminde olabilir. Sizi aldatmadığı kesin öyle şeyleri yapacak olsa zaten yapar size hissettirmezdi. Mantıklı düşün bul. Bu sizin cinsel olarak eksikliğiniz de olabilir. Biz bilemeyiz orayı. Ama bu şekilde sadece döylemrk değil yaşayıp bir de kendilerini ifşa ederek tatmin olanlar da var. Bunlar potnografik sitelerde paylaşım yapıyorlar. Genellikle eşi /karısı ile ilişkiye giremeyen erkekler bu sitelere girip çıka çıka şaftı kaydırıyor. Vaka olarak çok var. Çok fazla. İnternetle birlikte eskiden abes olan doğal olmaya başladı. Bende olmadı. Kadın sevgili eş aşk bunlar hep 2 kişilik ilişkilerdi. Anlamlı da değil zaten insan ruhunda. Travmatik etkiyle anotmalite
- 8 ay
Artık buradan sormayın bence mahreme uyun. Ö. M atarsanız bakarım
Soran8 ayTeşekkür ederim şuana kadar ki en doğru yorum sizindi
- 8 ay
Rica ederim. Sağlıklı huzurlu evlilikler ve hayatlar dilerim
Soran8 aySize de 😊
8 ayŞimdi mesela sen eşine yatakta bi erkek daha olmalı, beni tost yapmalısınız falan diyorsan bunu erkek kaldıramaz. Kendi de sana böyle şeyler söylememeli bu arada o da yanlış ama erkeğin bu konudaki toleransı çok daha düşüktür.
Burada bence başka bi sorun daha var. Sen bunu zikrettiğine göre gerçekten de böyle şeyler istiyorsun. Bunu söylediğinde kızan bi erkek bu fantezini hiçbi zaman yerine getirmez.00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
m 8 ayHaklısın bence eğer erkeğin fantezileri var şse kadınında vardır ve kadın erkeğe saygı duyup bu fantezileri yapıyor şer bence erkekte kadına saygı duymalı çünkü fantezi veya zevk tek taraflı olur ise arada tutku diye bir şey olmaz.
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 878 cevap paylaştı.
8 ayBncil olmayacn once deger verecn kivama geleck ki aldigi doyum karsisinda iki katıni sana yansıtack onemlli olan o durumda daima karsi maalesef kendini dusunen insanlar cok sey kaybediyor
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 489 cevap paylaştı. Kıskançlık erkek yapınca sorun yok kadın isteyince hemen erkeklikleri tutuyor 😅
21 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı.
8 ayBirçok erkek cinsellikte performansı paylaşım sanıyor, o yüzden bencil davranıyor.
Kadın isteyince güç dengesi değişiyor ve egosu karışıyor.
Oysa zevk, eşitlikten doğar; tek taraflıysa doyum değil gösteridir. ⚖️🔥00 Yorumla Malasef hem cinslerimde olanlar var onlar yüzünden bizede öyle bakıyorlar valla benim için anal olmadıkça gerisinde sıkıntı yok zaten ilişkide önce kadını boşaltmak lazım yoksa büyük sıkıntı ya da birlikte boşalmak lazım
00 YorumlaRahatsız olacağı birşeyi yapmam yaptırmam. Ama çiftler arasında bazı şeyler aşılmış olmalı dile getirmesi konuşulması ve düşünülmesi normal uygulamada aynı fikirde olmak önemli veya birbirini idare etmek ama bu tek taraflı olmaz.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 626 cevap paylaştı.
8 ayYani kadınların da erkekler gibi istekleri ve fantezileri vardır. Erkekler istediği kadar kadınlara da bu hakkı tanımalı ve saygı duymalıdır. Cinsellik tek taraflı değil iki kişiyle yapılan bir şeydir. Buna dikkat etmek gerekir.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı.
8 ayerkekler ikiyüzlüdür genelde.. sadece kendine göre zevkleri sever ve isterler.. işlerine gelmediğinde ise olmazderler dediğin gibi.. kendi ile barışık olmayan tabuları önyargıları olan erkekler bunlardır işte
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Ben kendimden daha çok partnerime odaklanmayı seviyorum. Onun keyif alması çok önemli benim için
10 Yorumla
8 ayNe istediğine bağlı. Erkeğinde her istediği olacak diye bir şey yok. Karşılıklı zevk yoksa bencillik vardır.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
8 ayben aynı fikirde değilim , tamam 30 yaşa kadar erkekler olgunlaşmıypr biraz aceleci ama sonrasında gayet tatminkar oluyoruz , kendim için söylüyorum
00 Yorumla
8 ayKendisi rahatsız oluyorsa bunu senden de istememeli
Senin isteklerine itiraz ediyorsa tamamen kendini düşünüyor demektir00 Yorumla
8 aysenin birlikte olduğun seçtiğin erkekler bencil. bencil insanları seçen bir gri zekalıyım diyemiyor niye erkekler böyle diyor lfjfkflfl
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 603 cevap paylaştı. yani rahatsız olacağı bir şey yapıyorsam tekrar yapmam aynı şekilde karşıdan da beklerim
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 427 cevap paylaştı. Genelleme yaparak bir yere varamazsın yattığın bir kişi surat asmış diye erkekler niye böyle demen anlamsız
00 Yorumla
8 ayŞimdi sen bunu en fazla kaç kişiyle yaşadığını bilmiyorum ama 3 veya 5 kişiyle yaşadığın şeyi tüm erkekleri kapsamaz ya ben değilim mesela
00 YorumlaKesinlikle karşılıklı olmalı ve gerçek zevk o zmaan alinir karşılıklı o fanteziler olunca tadı olur. Gayet iyi anlıyorum ne demek istediğini
00 YorumlaKadın ne istediğini biliyorsa bence çok iyi ama bizim ülkede kadın bilmemeli istememeli maalesef buda herşeye sıkıntı veriyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
8 ayHayır yan sen bencillere denk gelmişsin. Kadının zevklerine de saygı duyar ve onu tatmin ederim. Ama tabi birkaç sınır var
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)8 ayBen bencillik yapmam, Erkek ne ise kadında aynıdır öyle aşağılık vs. olamaz.
Sende insansın oda insan. Ben cinsel ilişkide istediği yapıyor isem kadında rahatça yapmalı, onunda isteği arzusu var.
Ona her konuda uyarım.00 Yorumla
8 ayben hiç bi partnerin bişeyine olmaz demedim ama, iz bırakıcak bişey yapamam :D
011 Yorumla
Soran8 ayAnlamadım
- 8 ay
kırbaçlatmam yani mesela. ısırtmam, morattırmam. onun dışında , pek bişeye YOK demedim
Soran8 ayAy kıbarç ne at mı bu 😂
- 8 ay
görmüyon mu, öyle hücreler çıktı, tariakat yapmışlar :D
sen fazla işin içinde değilsin heralde
Soran8 ayYokta one ya işkenci mi
- 8 ay
sado mazo eğilimler var. bdsm diye gir araştır
Soran8 ayBiliyorum zaten ama saçma geliyor
- 8 ay
Evet. Yapılcak onca şey varken.
O kadar da tamamen veremem kontrolü
Soran8 ayMutluluklar
- 8 ay
Her kırbaç/kamçı kullanan/kullandıran sado maso veya bdsm değildir. Doğru kuvvet uygulandığında gıdıklanma veya tatlı bir karıncalanma hissi verir. Doğru yere uygulandığında da anında ıslanma yaratır 🤭 bu partnerinizle olan güven, sevgi ve dinamizm ile alakalı
- 8 ay
@DarkAngelNyx hee, görmüştüm öyle bişiy :)
- Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı.
8 ayYani yatakta kadın ne ister ve niye olmaz densin sonuçta iki taraf da zevk alıcak hem yatakta isteğini söyleyen kadın değerlidir benim için
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Konuyu çok açık yazmamışsın. Benim şimdi ne düşünmem lazım ki?
00 YorumlaÖylelerini hiç anlamıyorum ben dersem o da der 50/50 zevk ve anlayış bunu gerektirir.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
8 ayHer kişide böyledir diyemeyiz, senin partnerinin bencilliği olabilir
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
m 8 aySadece kendini düşünen biri ezik bitik biridir bunlarla iletişim kurmazsiniz olur biter
00 Yorumla Doğru kişiye denk gelmemissindir belki hepsi aynı değil erkeklerin emin ol
00 YorumlaKarşılıklı olarak rahatsız olduğunuz şeyleri birbirinize söylemelisiniz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 671 cevap paylaştı.
8 aysana denk gelenler onlar 2 tarafta zevk alması lazım
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Şahsen kırmamaya çalışırım ama atıyorum oral istesem de yapamıyorum.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı. Hepimiz öyle değiliz hepiniz öyle olanlarla cinsellik yaşamayı tercih ediyorsunuz
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)8 ayVala hangi erkek bilmem de bende eşimi ikna edemiyorum artık duvara tırmanacam
012 Yorumla
Soran8 ayNeden
Cevap sahibi8 ayCinsellikten çok uzak 4-5 ayda bir zar zor ikna ediyorum sevmiyorum cinselligi diyor basit bir cevap evet ama ben artık sabredemez oldum 7 yıldır aynıyız artık ben dayanamıyorum profesyonel destek te aldık değişmiyor
Soran8 ayDemek eşine hitap edemiyorsun
Cevap sahibi8 ayNe gibi
Soran8 ayDuygularına hitap etmiyorsun dur
Cevap sahibi8 ayO zaman boşanmazmı? 3 kez uzman destegi aldık 3 üde sorunun kendinde oldugunu söyledi ilişki hariç tüm yaşantımız gayet iyi fakat cinselligi sevmiyorum diyor
Soran8 aySevdir sende
Cevap sahibi8 ayBahsettiginiz ön sevişme his temas duygu ise onu yapıyorum fazlasıyla ona oral yapmayı teklif ediyorum onu dahi istemiyor
Soran8 ayHayır bu değil cinseliğe sıcak baktırmaya çalış
Cevap sahibi8 ayBende onu izah ediyorum herşeyi yapıyoruz birleşmeyi sevmiyor
Soran8 ayBir kadın tam yüksek olunca ister demek ki tam yükselmiyor
Cevap sahibi8 ayBi kadın normal olarak yani erkek yükseltmeden istemiyor mu? Evli kadın 7 sene de bir kere mi eşinden kendi istemez? Ne alaka
Gizli Üye(30-35)8 ayBununla ilgili eşimle yakın tarihe yaşadığım bir olayı anlatmak isterim sana soruna yanıt olabilir.
04 Yorumla
Soran8 ayDinliyorum
Cevap sahibi8 ayBurdan yazamam gerçekten.
Beni dinle cinsel hayatın renklenecek.
Soran8 ayKalsın o halde
Cevap sahibi8 ayTamam kardeşim iyi geceler dilerim.
Gizli Üye(25-29)8 ayBöyle genele sorarsan cıvık cevaplar alırsın. Yaşım 40, ilişkiler konusunda tecrübeli ve olgun bir adamım. İstersen detaylı konuşabiliriz.
00 Yorumla
8 ayBence bütün erkekleri karistirmayin size denk gelmiş partnerimi doyurmadan rahatlamam
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)8 ayistekler ıkınız arası ıse normal olmalı baskaları ıse ıtıcı olmazmı?
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
8 ayKadın orgazmı için özel ilgi göstermek kadınlara bence. Bencil olmamak gerekli
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)8 ayAnal isteyen bir erkekten bende seni yapicam mı dedin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Ya bu çok sık yasaaniyor bencilliği yüzünden kaybediyorlar
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. Ataerkil toplumun getirileri diyelim:)
20 YorumlaŞöyle ki paylaşmayı sevmez çoğu erkek ama başkasını da düşünür senin düşünmeni de istemez böyle şeylerden mi bahsediyorsun
00 Yorumla
8 ayÇünkü erkeklerin çoğu sadece ihtiyaç gidermek için ve fantezi için değil ve gerçekten zevk almak isteyen sınırları esnetmeli ve zorlamalı
00 YorumlaErkekler kolay hayır demez, belli ki isteklerinizde farklılık var
10 Yorumla
8 ayHer türlü zevki veririm asla bencil değilimdir isterse kırbaçlasın canım sevgilim
00 Yorumla
8 ayBen hiç bencil değilim aksine kendi mutluluğumu hiç düşünmüyorum hep karşı taraf
00 YorumlaBence Cehaletten
Ayrıca; Ben karşımdakini defalarca tatmin etmeden , gelmem00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)8 aySadece cinsellikte mi?
31 Yorumla
Soran8 ayHaklısın bir çok alanda öyleler
- Cinsel Yaşam konusunda 762 cevap paylaştı.
8 ayMerhaba, nasıl istekler bunlar?
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 584 cevap paylaştı. ne gibi istekler mesela
10 Yorumla
8 ayArgodan mı bahsediyorsun?
10 Yorumlaerkeklerde empati ne zamandan beri var
42 Yorumla
8 ayKonuşmaya vakit kalıyor mu 🤢🦍
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Asla bencil değilim bencil olmayı da sevmem asla ☺
00 Yorumla- Devamını Gör (49)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat