Yeni evliyim evlilik öncesi cinsellik yaşamadığım için tecrubesizim tabiki öpüşme dokunma on sevisme oluyor aramızda sonra ben üste ya da eşim üstümde vs oluyor ama geçen kadınlar odun gibi yatsın anca tüm eforu erkekler harcıyor tarzında konuştu guldu neler yapabilirim mesela ustumdeyken öpüyorum sırtını ensesiyle oynuyordum neden odun gibi dedi anlamadim nasıl yapicam
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)7 ayNe yapalım biz mi sizi düt hayatım diyip gülecektin sen de😂Kadın da aktif olmalı ama bu aktiflik hareketlilik değil ne bileyim inler güzel söz söyler haz aldığını vücut hareketleri ve mimiklerle belli eder eli eşinin vücudunda olur okşar he bazı durumlarda aktif olabilirsin oral yaparken mesela yatır ful sende olsun kontrol yala em dille dişle bazı durumlarda okey de düt erkek olduğu için hep o daha aktif olacak
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(18-24)7 ayyani pozisyondan pozisyona da biraz kisitli olur bu ama genel anlamda kisacasi kontrolun sende olmasi senin yonetmen ve isteklerine zevklerine gore hareket etmen oluyor. Hala tam anlamadiysan daha derin ornek burada verilmez simdi ozel seyler cunku daha dogrusu site de izin vermiyor ceza mi ne veriyormus yorumlarda musaade etmiyor bu tarz seylere
21 Yorumla
Soran7 ayYani tam olarak neler yapmam lazım bilmiyorum
- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
m 7 ayBunu demesindeki amaç seninde aktif olduğun pozisyonlar denemek istiyor demeki mesela yazmışsın üstte oluyorum diye mesela o senin zıplatacağına sen zıpla veya sen dene böylece hem eşin mutlunolur hemde sen daha fazla zevk alırsın.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)7 ayKadınlar bacakları açıyor ya erkekler git gel yapıyor. Şaka babında söylemiştir. Onu sırt üstü yatır üzerine otur onun hoşuna gideceği şekilde ya ileri geri ya da dimdik üzerinde zıpla
02 Yorumla
Soran7 ayOnu yapıyorum zaten ama kadınlar odun gibi yatıyor dedi
Cevap sahibi7 ayDediğim gibi işin şakası o zaman. Birde doggy pozisyonundayken. Elinle alttan onun testislerini tutup okşa buda mükemmel bir zwvk veriyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
21Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 757 cevap paylaştı.
7 ayMerhaba, onun senden istemesini bekleme, pozisyonu sen değiştir, farklı pozisyonlarda dene, daha yeni evlisiniz, kıvrımlarını kullan
02 Yorumla
Soran7 aySadece pozisyon değiştirmek yeterlimi
- 7 ay
Onunla göz teması kur, dilini kullan, illa opmek yalamak için değil, o üstündeyken dilini, dudağını isirarak inle, elini vajinana götürüp okşa içindeyken...
- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
7 aysen milleti boş ver film çekmiyorsunuz ikinizde zevk alıyor kocanda senin orgazmını bekliyor erkeen boşaltmıyorsa sorun yok.
04 Yorumla
Soran7 ayAma şikayet ediyor tebrubesizim diye anlamadim tecrübeli seviyor herhalde
- 7 ay
kocan mı?
Soran7 ayEvet
- 7 ay
o zır cahil. kadını eğitecek öğretecek dişiliğini öne çıkaracak olan o ahmak. seni orgazm etsin peşpeşe evirsin çevirsin açsın utandırsın sen zaten kendini bulursun. kafayı yemiş o
Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Eşin senin pasif olduğunu kast etmemiş bence en çok eforu erkekler sarf ediyor demiş gibi de ne bekliyordu kadınlar mı onu.. :D :D
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 457 cevap paylaştı.
7 ayİstersen sana taktikler vereyim. aktif olmanı istiyor eşin
01 Yorumla
Soran7 ayEvet işte nasıl olucak
7 aysenden kucağına oturmanı öpüşmeni zükünü çıkarıp okşamanı ve yalamanı istiyor
02 Yorumla
Soran7 ayYapıyorum zaten
- 7 ay
o zaman senin için dememiştir. evet kadınların geneli odun gibi. sen üstüne alınma :)
mutluluklar
Gizli Üye(25-29)7 ayBiraz videolar izle neler yapman gerektiğini anlarsın zaten.
24 Yorumla- 7 ay
Videodan nasl anlasın bence gereğini yapmalı
Soran7 ayVideo nerden bakiliyor
- 7 ay
Ataymmı
Gizli Üye(30-35)7 ayO sabaha kadar konussun bence soyle bisi var tecrubezein zamanla ogreneceksin bazi seyleri hemen he demeyle olmazki yanlismiyim
03 Yorumla
Soran7 ayE bir erkeğin beklentisi nedir bilmek lazım ona göre başlamak lazim
Cevap sahibi7 ayErkegin beklentisi guzel bir yaklasim :)
Cevap sahibi7 ayDerin ve detayli konular guzel seyler zamanla rayina oturur ama emin ol her erkegin zevk noktasi baskadir bence istegi hazzi
Gizli Üye(25-29)7 ayBu sadece fiziksel bir şey değil biraz daha cilveli olman lazım bakışların sözlerin vs
00 YorumlaBirazda kendin yap herseyi onun yapmasını bekleme
44 Yorumla
Soran7 ayYapıyorum zaten ama aktif olmamı istiyor
Soran7 ayNasıl yapicam ben mi s*kcem
7 ayYa işte çık ya da doğu yap ya da salla bi çok çesit var ona bırakma her şeyi laf ediyor demekki
02 Yorumla
Soran7 ayEvet laf eder herseye mukkemmeliyetci
- 7 ay
İstersen ben sana öğretym
Gizli Üye(25-29)7 ayGüzel bit kıyafet al, enerjik ve istekli davran, ondan önce sen ona yapış. Ağzına al em, ona farklı şeyler yaşat. Cinsellikte olay içeri girip çıkmakta değil o heyecandadır. Uzanıp inleme sadece
00 YorumlaGerçek bir odunla tanıştırma vakti gelmiş
31 Yorumla
Soran7 aySapla ona
Gizli Üye(45 üstü)7 ayBurada öğretirler sana ne yapacağını merak etme 😀
04 Yorumla
Soran7 ayİşte başka konuda fikir istedim yazan yoktu konu bu olunca yardımsever Türk toplumu
Cevap sahibi7 ayDiğer konu neydi, o konuda yardımcı olalım 😀
Soran7 ayValla ona yazmadigina göre sende bunla ilgileniyorsun
Cevap sahibi7 aySoruyu atsana lan
- Cinsel Yaşam konusunda 757 cevap paylaştı.
7 ayhic mi tepki yok bir sey yapmiyorusn
02 Yorumla
Soran7 ayYapıyorum ama yeni evliyiz o kadar bilgim yoj
- 7 ay
bişiler sormj istedim ama gizlisn ya tpedemsin mjrasm
Cinsel Yaşam konusunda 326 cevap paylaştı. Ulu orta bunları dinleyecek misin
02 Yorumla
Soran7 ayEvet
Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Farklı pozisyonda dene mesala
00 YorumlaUlan fakeler bir bitmediniz mg 😁
00 Yorumla
7 ayanlatma özelini iyi bi şey değil
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)7 ayGözlerine bak ve inle hatta sert olmasını iste
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)7 ayPozisyon dersine ihtiyacın var
00 Yorumla
7 aySen üste çık
04 Yorumla
Soran7 ayÇıkıyorum zaten
- 7 ay
Yönlendirmeni istiyordur belkide
Soran7 ayİşte aktif olma konusunda taktik
- 7 ay
Ne yaptığınkz bilememkle beraber haz noktasında yönlendir bazı durumlarda onu durdur harekete sen devam et. Üstü kapaşı bu ladar uazabiliyorum
Cinsel Yaşam konusunda 330 cevap paylaştı. ben sana anlatayım
01 Yorumla
Soran7 ayAnlat
7 ayHiç hareket etmeden yatmak
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)7 ayİlişkinü arkadaşlarına anlstma
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi