Vajina için
dün içmeye başladım ama anlamadım normal meyve suyu mu yoksa daha başka bişey mi
dün içmeye başladım ama anlamadım normal meyve suyu mu yoksa daha başka bişey mi
Ananas suyunun kadınsal duygulara veya vajinaya ya da doğrudan cinsel ilişkiyi etkiekeyecek bir özelliği yok sadece ananas suyu vücut sıvılarının tadını değiştirdiği ve güzel koktuğunun özellikle kadınlar cinsel ilişkiden once tüketiyor tek sebebi bu yani öyle cinsel zevki veya isteği arttırır diye bşr şey yoktur.
🍍 Ananas suyu sadece ferahlatmaz, vücuttaki toksinleri atar, cildi güzelleştirir ve bağışıklığı güçlendirir.
Vajina için özel bir etkisi yok ama düzenli tüketim vücut kokusuna ve sıvı dengesine olumlu yansıyabilir. 🌸
kokusunu güzel yapıyor diyorlar bir fransız arkadaşım her sabah ondan içiyordu birde mango yerdi içine soya sosu döküp cidden kokusu hoş oluyordu ama bunlardan mı yoksa fransız genetiğinden mi onu bilmiyorum.
Cevap
26Cevap
Ananas ve kivi birkaç yemekle bişey olmaz düzenli kullanıldığında farkedilir bi değişikliği partneri hisseder
Vajinal salgının kıvamını ve kokusunu güzelleştirir...
Erkeklerde libido yükseltiyor
@bichoteva0 sperm tadını etkiliyor diyorlardı ama
@asosyalliğiyedim noldu ya toplaşmayın şuraya
@bichoteva0 bir şey olduğu yok aslında sen bu konuyla ilgili bilgini paylaşmışsın ben de seninkine ortak bir bilgiyi paylaştım ama diğer üye arkadaş alakasız bir yanıtla kalabalık yapmış kötü bir niyetim yoktu
Ananas meyve olan yersen vajina suyunun kokusunu tadini falan güzelleştirir diyorlar
Yediklerimiz ve içtiklerimiz vucut kokumuzu belirler.
Zevk suyunun tadını etkiliyor diyorlar
Hazır olan birseye yaramaz
Zaten beğenmedim tadını kendim yapıcam
Direk ananas al , ye
Öyle yapıcam zaten usenirim shahas
Ne ise yarıyormuş vajinada
Koku falan
Sorunun ne senin tam olarak
Sorun yok da içiyorum yani faydasını merak ettim
Kolojen o, genelde cildin hepsine iyi gelir
Ananas suyu ıslaklığı tatlandırır
Erkeğe faydası vardır