Yanıyordur şimdi, of doymaz da bu.. gibi hoş olmayan söylemler duyuyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Çünkü evlilikte sekse alışıyor insan yani her an ulaşabilir ama boşanma sonrası bu azalıyor. O yüzden de böyle düşünüyorlar. Ki zaten boşandıktan sonra ve ilişkide yaşanmadığı sürece diyorlar ki çok sinirli oluyorlar. O yüzden bu çok net bir şekilde anlaşılıyor. Ki bu bir ihtiyaç yani yemek içmek kadar ve elinin altındaki şeyden uzak kalınca çok tatsız olabiliyor. Bu şekilde söylenmesi mi sizi zorlayan?
11 Yorumla
En İyi Cevaplar
8 ayevliler ve bakireler dullardan daha fena çünkü dullar adım çıkmasın diye düşünüyor diğerleri her türlü pisliği düşünüyorlar insanlar kötü kalpli olduğu için bu şekilde düşünüyorlar ama yanılıyorlar çünkü benim birçok dul arkadaşım var ve her zaman onların yanındayım her konuda yardımcı oluyorum ilişkiye girmek isteyen arkadaşlarımla bile ilişkiye girmedim çünkü onları kaybetmek istemedim ve muhtaç oldukları zaman yanlarında olmak istedim bence gerçek arkadaşlık dostluk budur
113 Yorumla- 8 ay
Kendine gerçek bir arkadaş bul ve bu şekilde yolunda ilerle
Ben duvar kaşımla yıllardır beraberim hiçbir zaman elini dahi tutmadım ilişkiye girmedim kendi istese bile yapmadım çünkü arkadaşlığımızın bitmesini istemedim - 8 ay
Böyle insanlar kalmadı zannetme hala daha benim gibi insanlar var
- 8 ay
Görüşün beğendiğin için teşekkür ederim
Soran8 ayBen teşekkür ederim
- 8 ay
Eğer ön yargılı davranmazsan sadece buradan arkadaş olarak sohbet edebilir miyiz
Soran8 ayTabii
- 8 ay
ya da İnanki Çok Sevinirim
Abi Kardeş oluruz deme 🤗🤗 - 8 ay
Peki bir şey sorabilir miyim
- 8 ay
Hayatına İyi birini bul Arkadaş olarak Kalmalısın
O tüm ihtiyaçlarını karşılar ama İş yerinden Olmasın Adını çıkarmasınlar - 8 ay
Peki Arkadaş olabilir miyiz
Eğer ön yargılı davranmazsan çok sevinirim 🤗🤗 - 8 ay
Merhaba Hanım Efendi Nasılsın 🤔🤔🤔
- 8 ay
Müsait misin
- 7 ay
Selam Nasılsın 🤗
Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Yaa şimdi cinsellik normalde evlenince yaşanan bir şeydi eskiden.
Bir de tadını aldığın bir şeye istek duyarsınız. Bu kişi boşandığında illa ki aklına geliyordur düşüncesi var demek ki.
O yüzden dolayı bunu düşünüyorlar sanırım. Lakin bilmedikleri kadınlar istekli olsalar da bu konuda acayip sabırlıdırlar. Sekssiz durabilirler yani.10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)8 ayKanka erkeklerin çoğunun beyni bacak arasında. Normal bir kısım var tabi, onları tenzih ederim. Kadınları da öyle sanıyorlar. Hani kadınlarda da var -erkeklere nazaran sayısı az olsada - ama zaten onlar kendini belli ediyor. Zeka seviyeleri çok yüksek olamadıpı için bu tayfanın, 2sini ayırt etme yetenekleri sıfır
71 Yorumla
Cevap sahibi8 ayBu arada bunlar genelde karısını bile doğru dürüst s... Tiplerdir. Cinsel hayatı aktif olan adam, elin karısına sulanmaz 😂 tabi sorsan bütün kadınlar kapısında köle 🤪
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
67Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
8 aypek öyle değil aslında , insan hiç yapmadığında yapmasada mastürbasyon la tatmin oluyor ama evde ya da daha önce seks yaptıysa düzenli , 2 3 ay dayanamaz öok istekli olur eğer piskolojik sorun yoksa , ama 1 seneden sonra isteği normale gelir sanki hiç yapmamışcasına , ddüşüncede aslında doğru düşünsene 2 sene sevilmemişsin en az 3 5 saat sevilmek istersin , doymadan kasıt odur
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Evlilik yürümuyorsa ayrılmak en doğal şey kimse evlenirken ayrılacağız diye bu işe başlamaz, sana acı indirip veriyorsa ayrilmakta en doğal şeydir. Kimse kimsenin mutsuzluk yaşatmasın acı çektirmesin cekmemeli ayrılmalıdır ayrılınca dul bir kadının cinsel ihtiyacını karsilamasida en doğal hakkıdır. O yüzden o tut kadınlara farklı gözle bakmamak gerekir
10 YorumlaTadını aldı ve karşısında partneri yok. Onu doyuracak-açlığını giderecek biri lazım algısı var.
11 Yorumla
Soran8 ayEvet
- Cinsel Yaşam konusunda 690 cevap paylaştı.
8 ayBekaret sorunu yok kocası da yok gibi bir düşünce, çöpsüz üzüm misali
15 Yorumla- 8 ay
Küçük bir şehirde mi yaşıyorsun
Soran8 ayHerkes birbirini tanıyor evet
- 8 ay
Oralarda zor yani normal arkadaş edinmek bile yanlış olabilir bir taraftan da sosyal açıdan geri kalırsın
Soran8 ayKesinlikle öyle hiç sevmiyorum bu durumda kalmak zorunda oluşumu
- 8 ay
Peki normal bir şekilde arkadaş olmak tanışmak ister misin
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
8 ayÇünkü tadını almış ya canı ister düşüncesi var. Bence çok da yanlış değildir
17 Yorumla
Soran8 ayDeğil de işte
- 8 ay
Kaç yaşındasın
Soran8 ay33 yaşındayım
- 8 ay
Ayrıldın mı yoksa kayıp mı ettin.. Konuşmak ister midi
- 8 ay
Misin
Soran8 ayAyrılık
- 8 ay
Konuşalım mı
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
8 ayinsanımızın ağzı torba değil büzesin herşeyi derler, sen kendini bildikten sonra ne dediklerini takmayacan, zaten doktor demiş kendi haline bırak konuşup konuşup susarlar
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı. Diyelimki öylesin.. kime ne?
Diyelimki öyle değilsin.. kime ne?
Bi boqtan anlamayan asalakların söylemlerini ciddiye mi alıyorsun? Alma!
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı.
8 ayToplumun önyargısı işte 😒
Kadın dul olunca hemen “açtır” damgası vuruluyor.
Oysa istekli olmak insanın medeni hâline değil, ruh hâline bağlı 🔥10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)8 ayİstek herkeste var bekar evli ya da dul olmakla ilgisi yok bekarlarda yok mu sanıyorsunuz bazıları sadece iradesini kontrol eder bazılarıda her haltı yer bacak arasından başka düşüncesi olmaz evli olan aldatanda var dulken bekarken o*osbuluk yapanda bazı dulların a*zgın hareketleri var ama a*zgınlık kişinin kendisinde öyleleri her türlü yapar
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı.
8 ayBir kesim dul kişiler öyle yaptığı için insanlara öyle bir algı oluşmuş
30 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
8 ayBöyle yaklaşanlarin annelerinin olmadığını düşünüyorum. Yoksa annelerinin de birgün dul kalabileceğini dusunsseler böyle konuşmazlardi
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)8 ayYa şöyle başkasının onu tatmin etmesnin zevkini alınca müptelası olur algısı var. Yani bazılarında da var bu durum. Çok dul tanıdım hiç öyle istekli değilim diyip güvende hissedince kendini açan ve çok istekli olan.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
8 ayErkeklerin, O kadını zkmek için uydurduğu adice bir palavra bu!
20 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı.
8 ayAslında istekli değil daha kolay rahat ilişki yaşar diye düşünülüyor
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 759 cevap paylaştı.
8 ayTipik sacma toplum görüşüdür bu, sadece erkekler değil kadınlar da böyle düşünür.
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 831 cevap paylaştı.
8 ayBizim insanlar öyle nedense yani aynaya bakmazlar başkalsrını kararlar
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Dul kalınca alıştığı şeyden mahrum kalıyor, canı çekebilir diye düşünüyorum
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
8 ayToplumun kafasındaki algı bu Kadınlar da tehlike görüyor.
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 741 cevap paylaştı.
8 ayTamamı hurafe aldırma derim insanın pisliğinin dışına vurması bu durum ve söylemler
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
8 ayEvet doğru çünkü alismis biri yapmazsa cok istekli olur
10 Yorumla
8 ayCinsel açtıkları var sende olmayabilir istisnalar kaideyi bozmaz
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
8 ayDenk geldiklerimiz öyle oluyor genelde o yüzdendir 😂
10 Yorumla
8 ayDul kadinlari seks makinasi olarak görürler erkeklerinde hapiste yatanlari için
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 685 cevap paylaştı. Aslında şöyle uzun zaman dul kalan kadınlar için söylediklerini düşünüyorum
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Uzun zamandır seks yapmadığını felan düşünür herkes
10 Yorumla
8 ayBazıları gerçekten öyle oluyo, ama öyle denmez ayıp
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
8 ayÇünkü bir yere cinsellik yaşayan tekrar istediği için dullar genelde istekli gözüyle bakılır
10 Yorumla
8 aydoğru ama yemiş alışmış kadın kız gibi olmaz içi kaşınır 6 ayı geçtimi yatağı tırnaklar
12 Yorumla
Soran8 ayNerden biliyosun
- 8 ay
çok skitim öyle dul
Gizli Üye(36-45)8 ayÇünkü tatmış olduğun zevkten mahrum kalıyorsunuz... Kaç yıldır dulsun?
181 Yorumla
Soran8 ay2 yıl
Cevap sahibi8 ayVe cidden ihtiyacın var ve bunu tahmin ediyor insanlar yanılıyor muyum?
Soran8 ayYanılmıyosun da öyle de denmemeli
Cevap sahibi8 ayTabi ki öyle denmemeli. Ama insanlar biliyor yanlız olduğunu ve istekli olduğunu ve bu şekilde tabir ediyor diyor... Hele de libidon yüksek ise...
Soran8 ayÖyle evet
Cevap sahibi8 ay2 yıldır yanlız olmak zor dimi cidden?
Soran8 ayTabi zor evet
Cevap sahibi8 ayYaş kaç?
Soran8 ay33 yaşındayım
Cevap sahibi8 ayTam isteklerin yüksek olduğu bir yaş... Ve dul olduğun için bunu belli etmiyorsun bastırmak daha da kötüdür...
Soran8 ayEvet ama yapacak bişey yok vh
Cevap sahibi8 ayÖyle tabi. Tek çözüm kendini tatmin... Sık sık ilgileniyor musun kendinle peki?
Soran8 ayEvet özellikle gece uykuya dalmaya çalışırken dalamıyorum
Cevap sahibi8 ay
Tahmin edebiliyorum o rahatlama olmadan uyku gelmez... Kaç yıl evli kaldınız peki?
Soran8 ay6 yıl evliydik
Soran8 ayEvet çok zor oluyor o şekilde
Cevap sahibi8 ay6 yıl yaşanan o kadar şeyden sonra eksikliği zor olur evet. Hele de dediğiniz gibi libidonuz yüksek olunca... Peki çalışan biri misiniz?
Soran8 ayHıhı çalışıyorum hasta kabulde
Cevap sahibi8 ayBu senin için daha zor olmalı. İnsanların içinde seni etkileyen onlarca erkek çıkıyordur karşına. Doktor vs...
Soran8 ayÇok iyi tahminlerde bulunuyosun
Cevap sahibi8 ayÇünkü tanıyabiliyorum, tanımlayabiliyorum duygularını... Kimi zaman yoğun tahrik altında çalıştığını biliyorum...
Soran8 ayÖyle valla🙃
Cevap sahibi8 ayO an seni düşünemedim şu an 😊 ciddi anlamda aşırı tahrik olduğun anlar oldu dimi?
Soran8 ayEvet muhakkak oluyor
Cevap sahibi8 ayVe gece de tabi uyutmuyor 😊
Soran8 ayMaalesef kötü bir durum
Cevap sahibi8 ayEvet öyle gerçekten... Peki bir defa doyuma ulaşmak yetiyor mu?
Soran8 ayÇok uzun süredir yaşamadığım için sanmıyorum yetmez
Cevap sahibi8 ayBende öyle düşünmüştüm... Peki evlilik hayatında da sekste çok istekli ve doyumsuz muydun?
Soran8 ayyani seks zaten hayatımda olduğu için erişilebilir bişeydi o zamanlar, şu an öyle değil hem seksi özlemiş olmanın isteği hemde o tenin sıcaklığı filan ne bileyim yaa
Cevap sahibi8 ayTarifi imkansız bişey dimi o eksiklik onu yaşama duygusu. Hem o zaman alışmış olduğun bir ten vardı yılların verdiği. Ama şimdi çok bambaşka olurdu yanılıyor muyum?
Soran8 ayYok doğru söylüyosun, insan arıyor işte yatağında sıcak bir ten, teninde sıcak bir nefes
Cevap sahibi8 ayKesinlikle öyle. Ve bunları düşünmek bile insanı yükseltiyor... Peki şu an öyle bir imkanın olsa kesinlikle şunu çok yapmak istiyorum dediğin şey ne olurdu. Kesin yakarım çok özledim dediğin?
Soran8 ayÇok sert bir ilişki ve oral seks olurdu muhtemelen
Cevap sahibi8 ayOral olacağını tahmin etmiştim aslında. Çünkü sıcak bir ten tabirinden ciddi anlamda onun tadını özlediğini anladım... 😊 Ama sert isteyeceğini tahmin edememiştim...
Soran8 ayTam bir doyum açısından sert olması gerekiyor benim için 🙃
Soran8 ayOral seks zaten olmazsa olmaz
Cevap sahibi8 ayDesene soft sana göre değil hem de şu an hiç değil 😊 peki oral yapmayı mı daha çok isterdin yapılmasını mı?
Cevap sahibi8 ayEvet bence de oral olmazsa olmaz olmalı. Çünkü o şehvetin dile dudağa yansıması insanı daha da hazza götürüyor...
Soran8 ayİkisini de severim yani karşılıklı sevilmeli yoksa oral seks mide bulandırıcı olur
Soran8 ayEvet soft seksten hoşlanmıyorum hiç
Cevap sahibi8 ayEvet bence de karşılıklı olmalı ki zevk mahvetsin... Peki vücudunda hangi bölgeye temas seni daha çok tahrik ediyor...
Soran8 ayMeme uçlarım sanırım çok hassas
Cevap sahibi8 ayEtrafında daireler çizerek dokunuşlar ve biraz sert bir his galiba seni eritmeye yeter gibi desene 😊
Soran8 ayEmilmesini seviyorum
Cevap sahibi8 ayO zaman şöyle bişey söylemek daha uygun olur... Dilini etrafında yavaşça gezdirirken bi anda bütün şehvet hırsı ile sündürerek emilmek 😊
Soran8 ayBu daha çok tercüme etti hislerimi
Cevap sahibi8 ayÇoğu hislerini çok iyi anlayabiliyorum sanırım... Ve diğer meme ucunda bir çift parmak tarafından ezilerek uyarılmalı o an da kendini daha da bırakman için yanılıyor muyum?
Soran8 ayEvet o sebepten ki baya koyu oldu sohbet , yanılmıyorsun🙃
Cevap sahibi8 ayEvet bence de koyu oldu. Hislerimin doğru tahmini işe yarıyor sanırım hı ne dersin 😊
Soran8 ayNasıl anlayamadım cümleyi kusura bakma
Cevap sahibi8 ayYanlış yazdım sanırım pardon... Hislerinde ki doğru tahminlerim sohbetin koyu olmasın da işe yaradı sanırım... Şimdi doğru cümle oldu sanki 😊
Soran8 ayHi evet tabiki bu yüzden oldu☺️
Cevap sahibi8 ayAyrıca daha da derin hislerini öğrenmek ve tanımak isterim seni mahsuru yoksa... 😊 Çünkü tahminlerim daha da doğru olacak mı merak ediyorum 😊
Cevap sahibi8 ayUmarım yanlış anlaşılmadim...
Soran8 ayEstağfurullah yanlış anlayacak bir durum yok ben profili aldım sana yazsam daha sonra olur mu
Cevap sahibi8 ayOlur tabi nasıl istersen. Bakalım tahminlerim ne kadar doğru olacak şu an merak içindeyim 😊
Soran8 ayÇoğu doğru muhtemelen ☺️
Cevap sahibi8 ay😊 galiba libidosu yüksek ve ne istediğini bilen kadınların anlayabiliyorum bu yüzdendir...
Soran8 ayOlabilir evet bu da bir seçenek 🙃
Cevap sahibi8 ayPeki neden libidonu belli edemiyorsun daha doğrusu hayatını birini almadın 2 yıldır...
Soran8 ayKüçük bir çevrede yaşıyorum herkes birbirini tanıyor sanal denedim ama o da zevk vermiyor gerçek seksin tadını alınca
Cevap sahibi8 ayGerçek seksten sonra sanal evet heyecan verir ama doyuma ulaştırmaz. Sadece geceleri kendin ile ilgilenirken biraz daha afrodizyak etkisi yapar o kadar... Küçük bir yerde yaşamakta tabi ki insanı çekimser yapar. İçinde ki libidoda büyür d büyür. Kimse anlamadan alev olur... 😊
Soran8 ayYani zaten günlük hayatta beni tanıyanlar hiç tahmin edemiyor istekli veya libidolu biri olduğumu
Soran8 ayBağdaştıramıyorlar
Cevap sahibi8 ayGenelde öyle olur zaten biliyor musun? Ben tecrübelerim ile sabit şunu söyleyebilirim ki çoğu bağdaştirilmayan hayır o asla böyle değildir denilenler gerçekten öyledir. Taniyamazsin iç dünyalarında onları. Ve hatta şunu diyebilirim ki daha da fena oluyorlar 😊
Soran8 ayKesinlikle bende bu görüşe katılıyorum çünkü bastırılan duygunun esiri oluyor insan
Cevap sahibi8 ayAslında bastırmak bu yüzden sakıncalı esiri olunduğu için. Ama mecbur bazı durumlarda bastırılması gerekiyor... Ama asla unutulmuyor aklın bir köşesinde o libido canavarı ile savaşıyorsun mantığın ile... Ama hiç bir zaman da o savaşı kazanamıyorsun 😊
Cevap sahibi8 ayHep kazanan o oluyor gecenin sonunda 😊
Soran8 ayGalip gelen o oluyor evet napalım sonuçta o da bir ihtiyaç
Cevap sahibi8 ayKesinlikle öyle ve hayatın içinde en önemli ihtiyaçlardan birisi bence. Çünkü o libidoyu doygun tutmazsak eğer günlük hayatımızda çok zorluk çekiyoruz bazen. Stres olunduğu anlar bile oluyor. Akıl zaten hep onda orada oluyor.
Soran8 ayİhtiyacı karşılanmazsa agresif oluyor kadınlar
Cevap sahibi8 ayEvet oldukça hemde... Bakire kızlar bi şekilde kendini tatmin edince rahatlıyor ama işte seks yaşamış kadınlar ve özellikle senin gibi üzerinden aylar geçipte yapmayanlar aşırı agresif olabiliyor... Ki bunu insanlar anlamıyor çoğu...
Soran8 ayAnlayanlar da kötü bir algıyla yaklaşıyor zaten
Cevap sahibi8 ayHaklısın evet. Kötü algıdan da ziyade karşıda ki o ihtiyacı olan kadının kalbine ruhuna dokunmadan bedenine dokunmaya kalkıyor. Hâlbuki önce ruhunu okşasa kadın zaten bütünüyle kendini bırakacak ona... Yanılıyor muyum?
Soran8 ayHayır çok güzel tarif ettim☺️
Soran8 ayEttin
Cevap sahibi8 ay😊 erkekler bu yüzden kaybediyor aslında... İhtiyaç olarak sadece cinselliği görüyorlar kadında tamam o kadın aşırı istekli yaşamak istiyor ama önce güven duymalı ki o yatağa seninle girip o zevki sana vermeli... Güven duyan kalbi okşanan kadın o libidosu ile zevklerin en saf hazzını yaşatır...
Cevap sahibi8 ayKaba tabir olmasın ama kalbine dokunabildigin kadının her noktasına zevkle dokunmana izin verir bütün zevklerini sana sunar 😊
Cevap sahibi8 ayDoğru kelimelerle güzel bir sohbet, anlayışlı bir kişi belki kimbilir güzel tahminler bile bir kadının ruhunu okşayabilir 😊
Cevap sahibi8 ayMerhaba tekrardan 😊
Gizli Üye(25-29)8 ayÇünkü erkeksiz kalmıştır ve isteği yoğundur.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)8 aySaçma.
Ama cinselliği tatmış iki cins de daha fazla istek olabilir.
10 YorumlaEvlenip boşanmışsın. Düzenli seks hayatın varken bozulmuş. Bu yüzden istekli olduğunu düşünüyorlar
21 Yorumla- 8 ay
Evet tamamen öyle
8 ayvalla bence çokta haksız değiller istisnalar olabilir tabi ki
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)8 ayEski Türk sinemalarında rol alan dul kadınların çevirdiği roller yüzünden insanların diline dolanmış ve günümüzde de bu çirkin söz hala dillerde dolaşıyor maalesef
10 Yorumla
8 ayYaşadım tadına baktin sonra yasamiyorsun ondan öyle dusunuyorlardir
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Erkegi bi anda hayatindan gittigi icin
40 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
8 ayHoş değil böyle konuşmalar
14 Yorumla- 8 ay
Kadınlar nazik varlıklardır her zaman
Soran8 ayTeşekkürler ☺️
- 8 ay
Rica ederim. Gülen yüzün hiç solmasın :)
Soran8 ay☺️🌹
Gizli Üye(25-29)8 ayAldırma sen onlara boş ver
17 Yorumla
Cevap sahibi8 ayÇalışıyor musun
Soran8 ayEvet çalışıyorum
Cevap sahibi8 ayNe iş yapıyorsun
Soran8 ayHasta kabule bakıyorum
Cevap sahibi8 ayGüzel de bir işin var aldırma kimseye
Soran8 ayTeşekkür ederim öyle yapalım bsri
Cevap sahibi8 ayHangi şehirdesin
- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
8 ayAlışmış bir kere ondandır
20 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Erkeksizsin gibisine o mantık
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 659 cevap paylaştı. Duzenli seks yok ya ondan
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 9,1b cevap paylaştı.
8 ayAslında olmayabiliyor böyle bişey
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Dul kadın daha özgür oluyor
11 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı.
8 ayDenk gelenler öyle oluyor
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
8 ayMilletin aklı oraya çalışıyor da ondan
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
8 ayÇünkü tadını almıştır ister
10 Yorumla
8 ayDoğru ama kime ne
70 Yorumla
8 ayYalan mı 🤣🤣🍌🍑
114 Yorumla
Soran8 ayÖyle de denmez ki
- 8 ay
Ya acık acık den memeli ama bende dulum öyleymiş biliom 🥰🥰💕
Soran8 ayEvet
- 8 ay
Aynıyız ya seni o kadar iyi anlıyorum ki
- 8 ay
Hele yanlız uyumak evde ses olmamadı çok zor
Soran8 ay😕😕
- 8 ay
Yazar msn bana konsalm biraz asma yüzünü
Soran8 ayYaşça senden büyüğüm galiba
- 8 ay
Hayr benim burdaki yaş yanlış 34 yasm
- 8 ay
Kart olurken salladm öyle
Soran8 aySende mi boşandın
- 8 ay
Ewt bnde
- 8 ay
Hadi ama
- 8 ay
Hey
8 ayBilmem biz öyle duyduk istekli değil miymiş?
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,3b cevap paylaştı.
8 ayİçi zihniyeti pis bizim milletin
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)8 ayİstekli degilmisin
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)8 aydogu kulturunun sacmaliklarii
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)8 ayayda kaç kez yapasın geliyor?
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)8 ayEvet çok yanlış bir halka
11 Yorumla
Cevap sahibi8 ayAlgı
- Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı.
8 ayAlışkanlık var ya ondan ötürü ama gerçek payı var
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı.
8 ayerkeksızlık özlem olark nıtelendırılıyo
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. E alışkanlık
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 360 cevap paylaştı.
8 ayGereksizlik işte kolay av gibi görünüyor
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Doğru ama
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
8 aySaçma bir algı
10 Yorumla - Devamını Gör (13)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım