Neyin endişesi orkide? İşine gelmezse çeker gidersin. En kotu engellersin ben kimseyi hapsetmiyorum. Ama yoruldum sana laf anlatmaktan. Tadını kaçırdın bu güzel sohbetin devam etmeye gerek umarım kendine göre 24 yaşlarında birini bulursun.
Benim kuzenim pubg ten tanışıp evlendi. Asla neyin nerde denk geleceğini bilemezsin. Ama umarım sende senin yaslarinda birine denk gelirsin. Ben sana göre değilim. Yolun açık olsun orkide seni unutmayacagim.
Eee Juju sen Siyami Ersek e yakın mısın? Cevaplamışsın ya hani? Gerek yok artık ya valla iyi ki benle konuşurken yaptığın yorumları görebiliyorum. Anladım ben seni gayet iyi merak etme.
Orkide daha yazma o zaman. Beni anladiysan öyle kalsın. Daha devam etme gittikçe iş başka yere gidiyor. Kendine daha iyisini bul onunla sohbet et konuş ben artık yokum. Hoşçakal.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bir süre öyle görmek isteyeceğini düşünüyorum, orkide
Bir süre değil, Sürekli öyle görmek istiyorum orkidem.
Hiç çıkmayacak mı üstümden😳
Hayır gerekirse ben çıkartırım orkidem.
Gerekir gerekiir
İstersen agzımla cıkartırım
ahhh istediğim bu işte sonra?
Sonrası burada olmaz orkide :)
yaa lütfeeen beni birazcık seviyorsan jujumm
Özeli ulu ortamı yazıcagım, sen gizlisin tabi rahatsın orkide
Ben senin ödülünü veririm aşşkımm😘👙
Hayır orkidem kendini reklam edemem kusura bakma bu konuda :)
Yazamiyorum, artık telefon donuyor uygulama atıyor kusura bakma. Nasıl olduğun beni ilgilendirmez orkide. Sen beni incittin.
Endişelerimi anlamanı istiyorum
Neyin endişesi orkide? İşine gelmezse çeker gidersin. En kotu engellersin ben kimseyi hapsetmiyorum. Ama yoruldum sana laf anlatmaktan. Tadını kaçırdın bu güzel sohbetin devam etmeye gerek umarım kendine göre 24 yaşlarında birini bulursun.
Doğru gerçi sen tanışmak istemiyorsun ki? Buradan gittiği yere kadar
Sen kendine 14 yaş küçük birini bul her sözün kırmaya başladı. Ben gidiyorum artık, dikkat et kendine güzel orkide.
Ben sana yaşlısın demedim ki, sıkıntı olacağı düşünmüştüm ama zaten gerek yokmuş
Bana yaptığın muamelenin hiç farkında değilsin.
Ya bak buradan kaç kişi gerçek bir şeye rastlar ki? Ve sen çok çok daha tecrübelisin belli ki. Bak kötü bir şey söylemiyorum. Off
Ben sana tek bir söz söyleyeceğim ve daha yazmayacağım.
Yani gerçekten bir daha konuşmayı özlemeyecek misin?
Buradan ozlemeyecegim. Cidden sıkıldım orkide
Ne söyleyecektin
Benim kuzenim pubg ten tanışıp evlendi. Asla neyin nerde denk geleceğini bilemezsin. Ama umarım sende senin yaslarinda birine denk gelirsin. Ben sana göre değilim. Yolun açık olsun orkide seni unutmayacagim.
Bizimkisi biraz farklı bir tanışma oldu ya hani bir de o var 😳
Nasıl farklı ya , of cidden gerildim orkide.
Öyle değil yaa hani biraz şey oldu fazla sıcak🙄
Hayır değil. Sadece konuştuk geçti. Duyguların hissedilmesi çok önemli
Ne hissediyorsun ki? Yani başka bir yorumda karşılaşmış olsaydık mesela?
Yine aynı olurdu, senin bana duyguların hissin samimiyetin geçti. Yoksa bu kadar uzatmazdim ben keser atardim
Bir de şunu merak ediyorum, ee ben sana mesaj attım diyelim sonra ne olacak peki?
Ne istersen öyle olacak, istemezsen yine sohbeti bitiricez
Eee Juju sen Siyami Ersek e yakın mısın? Cevaplamışsın ya hani? Gerek yok artık ya valla iyi ki benle konuşurken yaptığın yorumları görebiliyorum. Anladım ben seni gayet iyi merak etme.
Orkide daha yazma o zaman. Beni anladiysan öyle kalsın. Daha devam etme gittikçe iş başka yere gidiyor. Kendine daha iyisini bul onunla sohbet et konuş ben artık yokum. Hoşçakal.
Sonra bir önceki soruya yorumun.. Öf az kalsın samimi olduğuna inanıyordum
Tamam değilim samimi, senide sevmiyorum ilgim yok. Var mı başka bir şey?
Bana yazmada hesabini bilirsem engellerim.
Yok hayatta yazmam zaten geçti o merak etme
Tamam yazma, hadi kendine iyi bak.
Etmeyen de ne biliyim.
Dogru dedin vallahi :)
Duruma göre ama genelde çıkarırım
Çıkartmayı mı seviyorsun?
Evet
yerine göre değişir
Mesala ne gibi yerine değişir?
şimdi bazen iç çamaşır ile daha güzel gözükür
İç çamaşırı modeli ve rengi bence cok etkili olur görsellikle
Yok tamamen giyinik olcak mont falan altta pantolon