Bi yapışmadığı kalmış hâlâ gram konusma yok merhaba dışında ne yaşıyoki bu? Az önce bilerek popom eline değsin diye yanından geçtim kolunu uzatmıstı ben gecerken hemen cekti elini hızlı bir şekilde
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Utangaç ve çekingen bi yapıya sahip olabilir. ya da bu tarz cesur hareketler daha önce yapmamış bakir bi erkek olabilir. Özgüven sorunj vardır belkide.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
m 7 ayBüyük ihtimalle çekindiği için sana yaklaşamıyor onun yerine eger sendenına karşı hisler besliyor isen sen ona yaklaşabilirsin bu ayıp bir şey değil bence.
01 Yorumla- 7 ay
Sagol
- Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı.
7 ayne bakıyon bırader denır
01 Yorumla- 7 ay
Hdhshfhshhs
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
32Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 627 cevap paylaştı.
7 aySeni o kalçaya dokunmuyorsa sıkıntı. Çocuk seni sevmiyor. Yoksa tam kucağa alinmalik kalçaların var.
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
7 ayBu mu yani? Sonra da bi lafınıza bakıyor değil mi erkeğin linçlenmesi. Beni tciz etti, sapık vaaaarrrr! Hadi bak işine e.. de... psiz...
16 Yorumla- 7 ay
Dayı sen konusma allahını seversen
- 7 ay
Dayı, amca, dede, bilmem ne diyerek geçiştiremezsin bu işleri. Ben sana yavrun, yavrucağım, minim, kızım, yeğenim, diyormuyum? Hiç ama hiç umudum yok senin gibilerden. Muhattap olmaya bile değmezsiniz ama belki sorumluluk diyelim, bir şeyleri anlarsınız diye uyarıyoruz. Derhal o resmini kaldır, ne mal olduğunu bari bu kadar ayan beyan gösterme. Utan biraz...
- 7 ay
Ben seviyorum Erhan bey oldumu? Umudunuz olsun olmasın benim kendime umudum yeter lütfen nasihatlerinizi bırakın ben bunların hepsinin bilincindeyim zaten uyarmanıza gerek yok.
- 7 ay
Ben insani görevimi, sorumluluklarımı yerine getirdim. Sana özel bir uyarı değil, senin gibi nerede ise bu devrin kız ve kadınlarının tamamına yönelik bir uyarı bunlar...
- 7 ay
Tamam canım öpüyorum seni
- 7 ay
Hala çok gıcıksın, çocuksun, aptalsın... Kafan bi milyon...
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
7 ayeee utangaç birisi belli, popon eline değsin diye uğraşacağına direk kucağına otur belki utangaçlığı geçer
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Kızım sen açsan bile o kaçar napacaksın öyle erkeği
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Seksi vücut olunca dikkat çekiyor. Ama dokunmak güzel hakkını vermekte güzel olur
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)7 ayGünaydın sen Emin misin bunun erkek olduğundan sen o şekilde benim yanımda olacaksın da ben seni öyle bırakacağım imkanı yok Her şey yaşardım seninle
012 Yorumla- 7 ay
Yok erkek
Cevap sahibi7 ayErkek olsaydı senin hakkını vermesi lazımdı orada doya doya
Cevap sahibi7 ayO an senin çok ihtiyacın olduğunu anlamamış Kısacası bunlara öküz derler
- 7 ay
İhtiyac değil ben sevişmek değilde beni bir kenara çekip bir şeyler yapmasını istiyorum flörtleşmesi bile olur
Cevap sahibi7 ayBen de bundan bahsediyorum Ya canım ya ilgisiz olduğu için öküzün teki yoksa direkt ilişki değil yani seni de mutlu etmesi lazım
Cevap sahibi7 aySeni kenara çekip de yani az bir şey ayaküstü bir şeyler yapabilir de
- 7 ay
Evet Allah'ın cezası
Cevap sahibi7 ayBen ne yaptım sana Şimdi bana öyle kullanıyorsun kelime
Cevap sahibi7 ayBen senin sevgilin olsam seni bir şeyden mahrum etmezdim
- 7 ay
ona dedim ben
Cevap sahibi7 ayTamam
Cevap sahibi7 ayAnladım canım ben yanlış anladım Bu ara da çok güzel fiziğin var senin
Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Biraz cesaretlendir tufaya getir baktın gene bir şey yok boş ver gitsin.
02 Yorumla- 7 ay
Naısl Cesaretlendirim awk
Gizli Üye(18-24)7 ayKendin dayan o zaman. Biraz kadınların da girişken olması gerek
02 Yorumla- 7 ay
Ben yapamam bakıyorum zaten o gelick
Cevap sahibi7 ayHep beklersen olmaz. Biraz sen ön ayak olacaksın
Gizli Üye(30-35)7 ayKıymetini bilmiyor ama denk gelsen bana kucaklar götürürüm 😂😂
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)7 ayMerhaba, kaç yaşında? İstersen detaylı konuşabiliriz, faydaları şeyler söyleyebilirim. 🌹
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)7 ayBaşkasını istiyor denir
12 Yorumla- 7 ay
Niye uzun uzun bakıyo o zaman dayı
Cevap sahibi7 ayBenim yaşım yanlış 23 yaşındayım yenge. Ortami bulsa seni parçalar orası ayri. Başkası olsa çeker özele.
Daha cesaretini toplayamadı demekki
32 Yorumla- 7 ay
Ne zaman toplicak
7 ayAptal denir
60 Yorumla
7 ayOda mı Yengeç burçlu
00 YorumlaGel dm ye söyliycem
00 Yorumla
7 ayPopo da baya davetkar 😂
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 699 cevap paylaştı.
7 ayNe kadar seksisin sen
00 Yorumla Onun yerinde ben olsaydım keşke ya
00 Yorumla
7 ayBize denk gelmezki böylesi
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Cesaret eksik sen konuşma başlat
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 787 cevap paylaştı. Utanıyor demek ki
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Belki ki çekiniyor bakışlar var ama icraat yok ☺
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı.
7 ayCesareti yoktur ya da iktidarsızdır
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
7 ayÇekiniyor sanırım terslenmekten
00 Yorumla
7 ayMal denir
10 YorumlaGüzel hikaye
02 Yorumla- 7 ay
Yoo ciddili hiçte hikaye tarzı değil kısa ve net tengri
7 aySen çalışmıyonmu sözde
02 Yorumla- 7 ay
Ahhshaha ordan bahsetmiyorum
- 7 ay
Progil resmin be öyle 🥹
7 ayKorkak
10 Yorumla
7 aySınırını korumaya çalışan biri
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
7 ayKorkak denir
00 Yorumla
7 ayErkek denmez
00 Yorumla
7 ayMübarek erkek yani
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)7 ayUtangaç biri olabilir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 307 cevap paylaştı.
7 ayDetaylı konuşalım
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
7 ayPısırık
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım