Sevgilim çok dürüst güzel kulturli bir insan bana senden önce hayatımda erkek oldu ama ayrildik dedi bende tamam dedim babasının süper marketi var adamla ilk beni tanistirdi bende hediye alayım evlenme teklifi edeyim diye düşündüm nitekim oyle de yaptım çok duygusal olduk ve sevismeye başladık ama aklıma eski erkek arkadaşı gelince çok sert yapmaya dudağını ısırmaya ve vurmaya başladım o da sonra sakinleşince kibar yaptım sevgilimi ama bir daha böyle yaparsan beni kaybedersin dedi çok seviyorum ama hirslaniyorum eski meseleler aklıma gelince görüşüyor çünkü arkadaş olarak hala
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Eğer sevişme sırasında sevgilini istemeden hırpaladıysan bu durumda en önemlisi onun duygularını anlamaya çalışmaktır çünkü bazen anın heyecanıyla hareketler kontrolsüzleşebilir ve karşı taraf fiziksel ya da duygusal olarak rahatsız olabilir böyle bir durumda açıkça konuşmak çok önemlidir ona nasıl hissettiğini sormalı eğer canını yaktıysan özür dilemeli ve bir daha aynı durumun yaşanmaması için sınırlar belirlemelisin karşılıklı saygı ve iletişim hem güveni yeniden kurar hem de ileride daha sağlıklı bir yakınlık sağlar böylece ikiniz de neyi sevdiğinizi neyi istemediğinizi daha iyi öğrenirsiniz ve birlikte geçirdiğiniz anlar daha dengeli ve uyumlu olur.
01 Yorumla
Soran8 ayDoğru diyorsun kibar s.. mem önemli onu
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(18-24)8 ayOnunla hâlâ arkadaş olmasını ve geçmişindekileri göze alarak sevgili oldun şimdide saçma sapan şeyler yapmanın lüzumu yok madem zoruna gidiyor ayrıl
226 Yorumla
Soran8 ayÇok seviyorum ama göze aldım evet kendisi dedi hayatımda çok erkek oldu bunu felan bil dedi
- 8 ay
Siz erkekler ne buluyorsunuz böyle ucuz varoşlardan anlamadım gitti ya
Soran8 ayUcuz varoş değil ki çok kültürlü kibar dürüst bir insan tam aksine aşık olmamak elde değil
- 8 ay
Kaç erkeğin altında yatmış bir kadın mı kültürlü oluyor senim gözünüzde
- 8 ay
Sizin*
Cevap sahibi8 ay@günes121212 boş ver ne desen boş hak etmiş bence
- 8 ay
Cidden beynim durdu artık 😂🥲
- 8 ay
Bazı erkekler cidden o. rusbu seviyor ha sonra terk ettiklerindede düzgün kadın yok diye ağlarlar hep aynı senaryo çok sıkıldım bu erkolardan
Soran8 ayLa iyide size ne sonuçta o zaman o kişiyle birlikteymis ayrılmış şimdi de benimle cikiyor ne var bunda niye o.. sbu oluyor
Cevap sahibi8 ay@günes121212 kesinlikle katılıyorum erkolar kapatılsın yerine mantıklı düşünen sorumluluk alabilen en önemlisi orp sevmeyen versiyonları gelsinnnnnn
Soran8 ayKültürlü evet doğruyu söyledi en azından hiç bozmadan istifini bir tanesi beni aldattı ondan bıraktım dedo
Soran8 ayNe oprsu lan namuslu kız
Cevap sahibi8 ayHiç güleceğim yoktu
- 8 ay
Cidden ya sırf onlar gibi patlak ucuz ve kötü olmadığımız için bizim yüzümüzde dahi bakan yok ama böyle o. rusbular ne hikmetse bir sürü erkekle oluyor sonra birde düzgün ve aynı zamanda zengin bir adamı bulup evleniyorlar çevremde bunun örneği çok hatta her yerde bu böyle erkeklerin çoğu iyilikten anlamıyor bu yüzden kötü kadın peşinde genelde en iyisi erkolar komple kapatılsın nefret ediyorum hepsinden zaten son derece
- 8 ay
Namuslu mu 😂😂😂
Soran8 ayEvet namuslu senden mesela daha namuslu sizin kötü kalpli olduğunuz için sizinle çıkan evlenen olmuyor bir kız biriyle iliskiye girebilir ayrilada bilir niye o.. sbu oluyor sonuçta 2 kişiyle bir yapmıyor ki
- 8 ay
En azından erkeklerle yatmadım ve sevgilim varken başkasıyla konuşmadım 😂😂😂
Soran8 ayErkeklerde sana bayılmıyor zaten
- 8 ay
Cidden ne yiyip içiyorsunuz normal değilsiniz hatta hastasınız resmen
- 8 ay
Bayılmasın? o*rusbu olmaktan daha iyi 😂
Cevap sahibi8 ayHani diyorsun ya bir kız biriyle ilişkiye de girebilir Ama nedense bu seni çok rahatsız ediyor ve bundan dolayı içinde ister istemez sevgiline karşı bir kin var buna ne demeli hwhsgsysyshsh
Soran8 ayO... sbu plan bence sensin seni alan çıkmamış diye kuduruyorsun hasta olan da sensin evde kalmış
Soran8 ayO da normal konuşuyor sevgili olarak konuşmuyor benim hirslanmam da çok sevdiğimden kaynaklı bir şey ağlamana gerek yok bence
Cevap sahibi8 ayKendini çok sevdiğinden dolayı kıskanıyorum diye avutuyorsun Ama gerçek şu ki kendi yetersizliğini kıskançlıkla kapatmaya çalışıyorsun insan biraz özgüvenli olur 😂ya büyü ya da bırak ilişkileri çocuk parkında yaşa
Soran8 ayAhahahaha grzkli kadin ne yetersiz olacam lan ben senmiyim senin gibi ağlamıyorum en azından sevgili bulamıyorum diye zengin bir adami bulamayacaksın fatihteki bodrum katında oturmaya devam edeceksin evlat ahahahahahah
Soran8 ayGit. Bknla oyna cocuk parkında seni tahterevalliye bindiririm bir ara ahahahahah seni seven kıskanan yok kıskan bakalım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
5Cevap
8 aySana ne kızın geçmişinden birde madem seviyorsun o zaman onu hee haliyle kabul etmelisin
16 Yorumla- 8 ay
Her*
Soran8 ayÇok hirslaniyorum bilmiyorum birde o çocukla arkadaş olarak hala görüşüyor yani özel olarak değil de okulda karşılaşınca falan merhaba diyor konusuyod
- 8 ay
Rahatsız oluyorsan de ona böyle böyle hissediyorum onuna konuşma diye
Soran8 ayO da benim eski arkadaşım aramızda bir şey geçmez çevremi silemem bir anda dedi
- 8 ay
Ergen ergen hareketler ya ayrıl gitsin
Soran8 aySeviyorum bir şekilde alışıcam okulda bitcek zaten
8 ayEski sevgilinden arkadaş olmaz ayıp etmiş birde sert sevmiyorsa hiç sevişmesin daha iyi
02 Yorumla
Soran8 ayArkadaş derken gorusmuyor karşılaşınca okulda konuşuyor
Soran8 ayAyıp etti evet o kibar sevismek istiyor
- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
8 aySeni kaybedince diğerine geçecek o daha sert yapacak
03 Yorumla
Soran8 ayAnan gibi desene
- 8 ay
Hayırdır kendi аnanı mı $ikiyorsun
Soran8 ayYok senin ananı.. gt. veren
m 8 ayRuh hastası mısın kardeşim
41 Yorumla
Soran8 ayNeden ya
İlla rahatım bozulsun diyorsun diyorsun yani.
03 Yorumla
Soran8 ayNeden
Soran8 aySaçma sapan mi eski sevgilisiyle sohbet etmesi okulda
Gizli Üye(25-29)8 ayHard seks iyidir aslında
215 Yorumla- 8 ay
İyide kız istemiyor
Soran8 ayOyle mi evet kibar seviyor bizimki
- 8 ay
Soft seks kanka sakin kal eski ilişkileri canını sıkıyorsa konuş onunla yok ben illa görüşücem diyorsa rahatsız oluyorsan sen yoluna o yoluna kıza da yazık sanada herkesin davranışı farklı olur bu tutuma sen kaldıramıyorsun demekki kızın bakire olmamasınıda muhtemelen kafana takıyorsundur
Soran8 ayAlisicam bir şekilde yo bana dürüst şekilde hayatımda çok erkek oldu dedi ama artık seni seviyorum dedi şu an sadece sen varsın dedi benim için de önemli olan bu bundan sonra başkasıyla olmaması kıskanıyordum çünkü önceden de onu benle değilken
- 8 ay
Senle olmadan da tanıyordun onu yani
Soran8 ayEvet tanıyordum hep dürüst bir kişilikti sevgilisi aldatti onu o da tekmeyi bastı sonra o adama
- 8 ay
Tammda kaç kişiyle olmuş ki
Soran8 ayBir kaç kişiyle olmuş işte ama tabi ayrılmadan 2 kişiyle aynı anda yapmamış hiç
- 8 ay
Nasıl yani anlamadım
Soran8 ayGeçmişte işte sevgilisi olmuş ya bir kaç sevgilisi önceden
- 8 ay
Kanka kaç erkekle olmuş merak ettim
Soran8 ayBu önemli değil
- 8 ay
Madem önemli değil ne kafaya takıyorsun oğlum
Soran8 ayÖnemli de sayısı senin için önemli değil oglum
Cinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Iyi yapmisin amasyada
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)8 ayEski sevgiliyle görüşmek nedir yaw he sen
01 Yorumla
Soran8 ayOzel gorusmuyor okulda falan karşılaşınca konusuyor arkadaş ortamında normal
Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Ne guzell
01 Yorumla
Soran8 ay?
Gizli Üye(36-45)8 ayHırpalamak kötü
01 Yorumla
Soran8 ayBunlar hep aşktan
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri