Hangisi sarhoş eder: Hunharca çıkarılan kıyafetler mi, baştan çıkarırcasına yavaş hareketlerle soyunanı izlemek mi¿

Hangisi sarhoş eder: Hunharca çıkarılan kıyafetler mi, baştan çıkarırcasına yavaş hareketlerle soyunanı izlemek mi¿

Her şey gözlerde başlar; o derin bakışlar ruhu usulca çıplak bırakır ya da sabırsızca her şeyi yırtıp atar, ikisi de başka bir ateş yakar. Ama asıl mesele o anın içinde erimek, tamamen kaybolmaktır. Parmaklar çıplak tenin üzerinde kayarken nabız hızlanır, her dokunuş cildi alevlendirir, kalbi deli gibi çarptırır. Dudaklar buluştuğunda dünya susar; nefesler karışır, sıcak, düzensiz, sanki sadece o an var. Eller belde, kalçalarda gezinirken çıplaklığın verdiği o özgür, vahşi his izler bırakır. O ıslak, yakıcı arzu bedeni sarar, içten içe titretir, teslimiyetten başka yol kalmaz. Gözlerle sevişilir, bedenle fısıldanır, her hareket daha derine çeker. Bu, sadece çıplak tenlerin dansı değil, ruhların birbirine kilitlenmesi, kalbin bir başkasıyla çarpmasıdır. Koku ciğerleri doldurur, dudakların sıcak izi aklın sınırlarını zorlar. O ateşli, doymaz anlarda her şey bırakılır; çünkü bu, çıplaklığın en çiğ, en gerçek hali, arzunun ta kendisidir.
usulca sevmem, sabırsızca hem birbirinin kıyafetlerini hem de kendi kıyafetlerini çıkarmak daha güzel bence. karşındakine o arzunu, isteğini, birazdan neler yapmak istediğinin fragmanını veriyorsun resmen. usulca soyunma fanteziye girer bence ve ancak belirli bi doygunluktan sonra güzel olabilir.
Usulca soyunmak daha tehlikelidir — hız değil, beklentinin verdiği ateş sarhoş eder.
Her düğmede nefesin kesilir, gözler konuşur, zaman yavaşlar…
Sabırsızlık arzuyu patlatır ama yavaşlık arzuyu büyütür.
Gerçek baştan çıkarma, “henüz tamamen soyunmadığında” başlar. 🔥
Bence seks sert olmalı üstündekileri yırtarak çıkarmalı ama karşılıklı oral kesin olmalı ama oral yapılırken ağıza hızlı giriş çıkışlar yapılmalı ki öh öh deyip kusma hissi olmalı, ilişki esnasında da çok sert davranıp saçlarını kollarını çekip kadını bağırmalı,
Cevap
83Cevap
Tabiki oğusup sebişerek ve yavaşça çıkarılan elbiseler her zaman daha azdırıx ve sevkli olur çünkü o an resmen partnerinin vücudunu hiissedip soyuldugu için her soyulan bölge ile direk temas olduğu için bence daha zevkli ve ateşli oluyor.
Soruda alakasız cevap vardı aldım. bana fark etmez ikisi de uyar.
Mersi ✌️
ne demek ✌
Bu gif ne bu saatte tit***ttin adamlari sosyetik 😃😅 göz ucuyla soyunmak daha cezbedici sjjg
Bence abartı bir şey yok ama neyse 😅
😅😃 Sana göre öyle sjjf
Düşmanı uzakta arama demişler sjd
😃😅
Yani o an çok istekliysem hunharca çıkarılan kıyafetler , diğer türlü daha soft yavaş yavaş
Erkeğimin, benim kıyafetlerimi yırtarcasına çıkartmasını isterim
O an duruma göre değişir iki durumdada farklı bir ortam oluyor ama gözle daha farklı gözlerindeki istediği görünce güzel oluyor 😸😸
@Gelemeyene parçalama isteğini görünce peki 😊
Off evet ya
Kapalıyım ben istesek de hunharca soyamaz beni gkbfhb
Pek emin olma :D
Valla nasıl olacak aksi sen söyle
Yere, zamana, mekana ve o anda olan tutkuya bağlı…ikiside
Tutkuyla olursa sabıszca hızlı soyunmak daha iyi
Şehvetten kudurmuş bir şekilde hunharca çıkarılan kıyafetler tabii 🫦
Karşı tarafı iyi gözlemlediysen ya da uzun süreli bir birliktelik yaşamışsan zaten doğru olanı seçeceksin ama ben daha yavaş bir başlangıcı tercih ederim
Nasıl başladığına o anki istek durumuna bağlı olarak değişir. Bazen tadını çıkartarak soymak kadınının isteğini daha fazla yükseltir. Bazen de hızlı olmak
Bazen çok yüksek olunca evden içeri girdiği gibi hızlı soymak güzel ama normal zamanda yavaş yavaş daha iyi
Ben her şeyin yavaş yavaş, aheste aheste yapılması taraftarıyım.. 🤭🤭 Tabiki göz teması her aşamada devam etmeli..
Yavaşça seyredilerek soyulmak ve erkeğimi de iş üstünde soymak 😂😂
Usulünce soyunmak shshsjsj
Usulü var diyorsun sjd
Evet öyle diyorum daha iyi jsjss
Çok atesli
Yasak çünkü.
Neden
her şey çok pahalı artık. En iyisi usulca çıkarıp katlayarak kenara koymak
Bu işin yavas olanı pek güzel olmaz 😅 bence sert olsun uzun süre olsun 🤣
Yavaş çekimde alalım hocam. Bakın bu pozisyonda el hareketi var. tekrar alalım daha yavaş.
—herkesin aklında olan cevaplanası sorular )) ilginç..
Aslında bu duruma göre değişir, bazen usul usul bazen de hunharca
Görselleri beğendim, ikisinin tadı başka, karşılaştırmayı doğru bulmuyorum :)
Yavaş yavaş o libdonun heyecanının sabırsızlıkla yükselmesi mükemmel olur
Sallamak istemiyorum
Yaşamak lazım sağlıklı cevap verebilmek için
her şeyin yavaşı zevklidir
hızlı olursa her şey oldu bittiye geliyor
Aksiyona göre değişiyor bazen usulca bazı bazense vahşice
karşı tarafın göz temasıyla usulca soyulması daha cezbedici
Kontrolsüz güç güç değildir... Göz temasıyla Kontrollü usulca soyunmak
Hunharca cikarilan ya da yirtilan kiyafetler ornegin 2. Fotograf:) muazzam otesi
Bence de
Evet
Farketmez ten aynı ten beden aynı beden çünkü vücut bukalemun değil
Hoşunuza gittiği için mi beğendiniz yoksa bana bir tepki miydi
Herkese like atıyom hacıt. Ne tepkisi ne hoşu ne gitmesi
Sende haklısın be sultan
Erkek hunharca soyunsun kadın da yavaşça 😁
Çok mantıklı ve En iyi cevap olmalı 🙃💗
Sanalda başlayan aşk dizilere konu olacak..
Birbirini hiç görmeyen iki kişi saçma sapan bir birliktelige başladı..
Onları hiç yaşamadiklari günler bekliyordu..
Ne?
Soruyla ne alaka
Anlamadım ne yok gibi?
Niye böyle bir şey yaptın
Bence olmaması gerekti.
Neyi yahu
Kafan mı güzel?
Olsa saklamazdim ve burada olmazdım illaki kafam guzelken de beni göreceksin ama şu an değil çok ileri gitmek istemiyorum herkese açık olan bir yerde olduğumuz için ama kimseden de çekinecek degilim tek sorun senin hassas ve kırılgan taraflarına yanlışlıkla dokunup seni incitme korkum yoksa ben soyleceyeklerimi kimseden saklamam
Beni incitebileceğini mi düşünüyorsun 😅 kimsin sen nddj
Bana böyle gel seni incitmek en son düşüneceğim bir şey bile olamaz kimsede artık incitemez şüphen olmasın incitmeyi deneyen de kırılır ortadan ikiye bölünür. O zaman sana şunu söylemek istiyorum senin çok özel bir kadın olduğunu hissettiğim için seni bir ömür kendi kadınım yapma kararı aldım senden de bu karara saygı göstermen benim umudum
ahaha kadının yapma kararı aldın demek, vay anasını. :D güldük eğlendik, iyi geceler diliyorum.
Yani engel demeyelim de :D seninle mesajlaşacak değilim. Bu tür şeyleri yapmaman için rica mesajı attım. Konuyu kapatmana sevindim. İyi pazarlar 🤝
Seninle mesajlasacak değilim biraz kaba oldu ama olsun canın sağolsun tabiki konu kapandı zaten şimdi anliyorm ki büyük bir hataymis bende bazen böyle basit hatalar yapıyorum insanım nihayetinde sanada iyi pazarlar ama bir tavsiyede bulunayım sana gökyüzü kuşlara güzeldir senin kanatların değil ayakların var 👋👋
Kaba olduğunu düşünmüyorum, başka nasıl söylenir ki bu. Tavsiye istemedim senden. Bye..
Usulcaya anlatırken bile çıldırdım. O aurası varsa ve seksi şekilde yaparsa çok hoşuma gider.
Usulca daha heyecanlı olur 🤭
Ah yavru :D
😅😅🤣🤭😍
Usul usul öpüşerek, sevişerek başlayıp sonra aniden üstünü başını parçalamak kfkfk
Çok istekli anıma denk geldiyse üstündekileri bir daha giyemez anlatabildim umarım😈
O anki duruma göre değişir
Ben yavaş sevmem hunharca olmalı
Çılgınsss
Yavaş yavaş tenine dokunarak dudaklarından çıkan o nefesi his edecek kadar yakınlaşıp üstünü çıkarmak daha zevkli olur
Bence direk üstüne atlamak güzel sjsj
O an ki arzuya bağlı... Her ikisi de olabilir.
Yavaş yavaş 45 dk da soyunmak felan
Usulca soymak amasyada
Yavaş ve hissetirerek
Yırtmak desem abazan diyecekler 😂😂
Sabırsızca soymak tabi ki
Yaa ikiside dayanılmaz seksi olur
O an duruma göre değişir
Birbirimizi soymak
Kesinlikle öpüşe öpüşe
Aşk ile, sevgi ile, şehvet ile, sabır ile...
şu an soru ateş hattı
Sabirsizca yirtarak vahsi sekilde sevismek
Vakit bolsa usulca
Ama tercihim hızlıca
Haha soruya bak cezbedici jdhd
yavaş hareketler tercihim
o anki modumuza göre değişir.. kisi de olabilir
Her ikiside çok önemli unsur
Eğer karşımdaki kişi dominant bir kadınsa onun emirleri ile yavaşça başlardım
Yırtarak soysak eve nasıl gidecek 😆
Yerinde ikisi de güzel
Daha önce bu kadar derinlemesine düşünmedm...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?