Valla bir kere karşılaştım öyle biriyle evlenecektim ne güzel olmadı. Her şeyin bi zamanı var bu erkolar neden bu kadar sabırsız?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Var ama sayısı oldukça azdır çünkü modern toplumlarda erkekler genellikle ergenlikten itibaren cinsellik hakkında meraklıdır ve deneyimlemek ister bu merak doğal bir biyolojik ve psikolojik süreçtir ancak bazı erkekler tamamen düşünmemeyi veya evlenene kadar beklemeyi tercih edebilir bu genellikle kişisel değerler, dini inançlar, kültürel etkiler veya aile öğretileri ile ilgilidir ayrıca karakter ve kendi kendine koyduğu sınırlar da rol oynar bu tür erkekler nadirdir çünkü çevre, medya ve arkadaş etkisi cinsellik düşüncesini tetikler ama varlıkları mümkündür ve tamamen normal bir durumdur herkesin cinsellikle ilgili bakış açısı farklıdır bu yüzden böyle bir tercih yapan birini yargılamak doğru değildir.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
8 ayHemcinslerin sagolsun rahat durmuyorlar olmasi gereken de o zaten ben erkegim 33 yasindayim daha bir kizla flört sevgili ayaklarini gec bir kızın elini dahi tutmadim bir kizla oturupncay kahve içmedim bile olmasi gereken de bu evlenmeden yapmam da evlenmeyi düşünmüyorum ama evlenirsem de ben böyle kızı nasıl bulacam hadi böyle kız çıktı ben ona güveniyor miyim nasıl güvenecem
00 Yorumla
Öyle birini bulduğun zaman kaçırma. Çünkü asıl seven değer veren ve onun için özel olduğun kişi o. Bir erkek aşık olduğu sevdiği kadına dokunmaya kıymaz evlenmeden önce. Ve bir erkek evlilik öncesi cinsellik birliktelik yakınlaşmalar yaşamak istiyorsa karşısındaki insana hiçbir şekilde değer vermiyor anlamına gelir. Eş seçimini bunların farkında olarak yapmalısın.
01 Yorumla
Soran8 ayVardı işte ama olmadı yaşı biraz küçüktü benden olmadı o yüzden
Gizli Üye(30-35)8 ayErkek, kadın diye ayırmıyorum. Bunu bilinçli olarak yapan insan toplumun çok azını oluşturur. Kendini bilen, nefsini bilen ve ona göre yaşayan insanların yapacağı şey bunlar. Diğerleri için fırsat bulamamak, toplum baskısı, hastalık vs gibi etkenler ön plana çıkıyor.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
25Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı.
8 ayKesinlikle haklısın.
Artık çoğu erkek “sevgi” yerine “istek” arıyor.
Halbuki sabredip o özel bağı kurunca,
cinsellik zaten daha anlamlı hale geliyor. 💫
Gerçek erkek bekleyebilendir, bastıran değil. 😉02 Yorumla
Soran8 ayAynen öyle işi bilmiyolar 😅
- 8 ay
Yani önemli olan doğru kişiyi çok çabuk zamanda analiz edip ona göre hayatımıza almak gerek
- Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı.
8 ay02 Yorumla
Soran8 ay😂😂😂
- 8 ay
:)
8 ayEvlenmeden önce kesinlikle seks yapılmamadı gerektiğini savunan gerii kafalı olarak görülen birisiyim
02 Yorumla
Soran8 ayHayır bence en doğrusu
- 8 ay
Herkes aptal gözüyle bakıyor bana
- Cinsel Yaşam konusunda 640 cevap paylaştı.
8 ayHer şeyi zamanında en güzel şekilde yaşamak varken bazıları maalesef sabırsız bu sadece erkekler değil kadınlar da öyle
03 Yorumla
Soran8 ayBen öyle değilim 🙃
- 8 ay
Sözüm meclisten dışarı
Soran8 ay🌼💓
Cinsel Yaşam konusunda 499 cevap paylaştı. Niyeti evlenmekse düşünmez zaten direk o konuya giriyorsa uzak dur.
02 Yorumla
Soran8 ayÖyle yapıyorum valla
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
8 ayHersey zamansız yaşanıldığında kişiler değersiz oluyor
01 Yorumla
Soran8 ayBence de
Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. Erkeklerin amacı ask sevgi değil. Aşkı bacak arasında görüyorlar
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 565 cevap paylaştı. Tam olarak cinsellik olmaması normak ama en azından ufak çaplı sevısmeler olmalı
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 466 cevap paylaştı. Sende haklısın, ama bizler diğer hakları savunuyoruz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 351 cevap paylaştı.
8 ayCinsellik her zaman düşünülür onu bi kere unutma. Ama önemli olan yapmanaktır.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)8 ayVar tabiki
Bulunduğun ortamdan çevreden dolayı olabilir
Çevreni değiştir ya da nasıl tanışıyorsan farklılık yap.00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
8 ayAptal erkek arıyorsunuz yani kısaca
06 Yorumla
Soran8 ayHayır akıllı erkek arıyoruz
- 8 ay
Tam olarak bunun akıla mantığa yatan tarafi neresi 🤔
Soran8 ayKızlar önceliği dokunmak olmayan adamlardan daha çok hoşlanıyor bence en azından kendi adıma öyleyim
- 8 ay
Önceliğimiz dokunmak değil zaten ama aptal da değiliz dokunmak için senelerce bekleyip milyonlarca para harcamak istemiyoruz ne çıkacağını bilmediğimiz bir şey için ayrıca sen evliliği ne sanıyorsun tam olarak? Sağlıklı ve mutlu bir evliliğin %70 80 i budur.
Soran8 ayEvlilikte demedim ben dikkat edersen evlenmeden önce dedim.
- 8 ay
Evlenmeden bunu yaşamayı düşünmeyen bir insanın libidosu yerlerdedir zaten evlendikten sonra da değişen çok bir şey olmuyor emin ol
Cinsel Yaşam konusunda 504 cevap paylaştı. düşünmese de konuşmak ister illaki
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)8 aysen sevınce asırı baglanan bırı mısın?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)8 ayBana birini hatırlattın.
00 Yorumla
8 ayEvlendikten sonra çok isteyen olursa peki
04 Yorumla
Soran8 ayEvlendikten sonra istesin önemli değil önemli olan nikahtan önce istememesi
- 8 ay
Bende mesela bakireyim. şu an tanıştığım kız ile cinsel bişeyler yaşamak istemiyorum. Ama ilerde bana karşı istekli olduğunu bilmek istiyorum. şu an en fazla öpüşürüz yani
- 8 ay
Bakire misin sen
Soran8 ayEvet
Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Biz varız da
00 Yorumla
8 ayVardır
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 605 cevap paylaştı. Ben varım
00 YorumlaVar elbet
00 Yorumla
8 ayÖylesi yoktur bence.
00 YorumlaVar tabi
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
8 ayHadım mi edildik
00 Yorumla imkansız
00 Yorumla
8 aySende haklısın
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026