Cinsel duygu-durumunda bazen olan mı, güzel olanın hep olması mı ilgi çekicidir.

Cinsel duygu-durumunda bazen olan mı, güzel olanın hep olması mı ilgi çekicidir.

Her şeyi geçtim sağlıklı bile değil arkası aşırı ince olup belli bir şeyin arasına girdiği için oradaki hastalık pislik olduğu gibi vajinaya gidip hastalıklara yol açabiliyor tavsiye etmiyorum özel günlerde falan giyilebilir ama normal hayatta hayır.
Hergün tanga giyilmesi ile seksilikten uzaklaştırmak ne alaka, yani her gün tanga giyilmesi tabi bir erkeğe her zaman çekici geldiğini düşünüyorum ve ayrıca bu resimdeki tanga kadında gördüyüm zaman çok hoşuma giden tanga modeli🔥
Ayrıca cinsel duygu hep olanı güzeldir ve arada bir diyen birisi ilgisi bitmiştir bence isteyide olmaz
Merhaba! Beyaz olması beni etkiledi açıkçası ama ben tangasnın Seksi olduğunu asla düşünmüyorum bence kadında Seksi olan çamaşır sliptir kalçanın belli nir bolumunu kapatması bnce daha çok Seksi görünüyor özellikle birde beyaz ise bence harika olur.
Günlük pamuklu ve esnek modeller giyilir ya sürekli. Özel günlerde de file, transparan, full dantel, ortası açık falan tercih edebilirsin. İçinde seksi çamaşırların olması her zaman daha seksi hissettirir
Cevap
54Cevap
Bence uzaklaştırmaz. Kadın kendini öyle daha iyi, daha özgüvenli ve daha kadınsı hissediyorsa o güzelliği hergün gören erkek de kendini daha iyi, daha özel hisseder diye düşünüyorum.
Uzaklaştırmaz. popo da tam şaplat atmalık
Barışşşşşşş 😄 uuuuuuu
sabah uyanır uyanmaz bu manzara karşıma çıktı dedim değerlendireyim 😂
Ben giyiniyorum bende bir değişiklik olmuyor giydigim de yanına gittiğim kişi zaten ne zaman beni tanga jartiyer vs. Giydiğimi gorse onun için hep seksi oluyor
En mantıklı yorum karşıdaki için her zaman seksi duru
Ben sürekli siyah tanga giyerim siyah ya da beyaz babet çorap giyerim. Sadece de çoraplarımı 3 günden erken asla değiştirmem bazen isteğe göre 1 hafta nadiren ama 10 günde giydiğim oldu isteyen kişinin çok kıymetli olduğu için. O yüzden bazen birisi çıkıyor beni nasıl istediğini anlatıyor diyor ki sütyensiz siyah tanga siyah babet ya da file çorap terli ayakların uzun süre giyilmiş çoraplarımın olmasını hayal ediyor benden istiyor ama istedigi şeyler benim normalim hatta anlatırken bile istediği gibi giyiniyor oluyorum. Geçenler de ya arkadaşımın kardeşi 10. Sınıfa gidiyor çok istekli deri tangan var mı diye sordu bana niye dedim o kalçanı öyle istiyorum derken arkamdan dayayıp bir kac dakika bastırıp yaptı beni komik olansa o gün o anda deri tanga giymiştim
Birkaç hafta üst üste giyip sevgilime soracağım bu soruyu. Aldığım cevabı iletirim sana. Ben de merak ettim şimdi 🤣🤣🤣
Ayyy hayırrr buna hakkın yok
Öf ya, bir erkek ve Tanga öğ
Bence bu tango olayı çok saçmalık insanlar normal gezmeye neyi göstermeye çalışıyorlar ki ben onu anlamıyorum ya
Tango zaten saçma konumuz tanga 😄
Harbiden saçma ikisi de 🤣
Bence seksilik dozunda olmalı.
Her gün tanga giyersen sıradanlaşır, gizem kalmaz.
Ama arada bir, doğru zamanda… işte o zaman etkisi yıkar geçer. 🔥😉
hayır her defasında farklı model renk daha da istek arttırır, bir de kadının fiziği iyiyse daha da iyi.
Kesinlikle her gün giymek belki kadın için alışkanlık olabilir. Ama sekste Görsellik olarak harika.
Genel olarak arada yapılan daha değerlidir tabi. Ancak tangada durum farklı gibi. Eşim genelde hep giyer hep de güzel gelir bana.
Hergün sütyen takarsak ne olur?
Tanga da bir çamaşır değil mi?
Yaw öyle bir şeymi var seksilik enerjinde olur dış görünüşünde değil
Hayır ama sağlık için iç çamaşırının üretim kalitesi önemli 😋
Her gün kimse giyemez.. sadece özel günler ve gecelerde giyilmesi değerli kılar
Her gün giyilmez sıkar bazen hiç giymemek gerek😜🤣🤣🤣
Benim kadınım bunu dışarda giymesin.
Ben çok kıskanırım. Çünkü tanga severim
Başkaları görmesin benim kadınım seksi totosunu😄
Bana seksi gelmiyor ucuz basit gibi görüyorum
Sorunun sadece aslında kadınlara sorulması gerekirdi erkekler tanga mı giyiyor ilginç)
Bazı şeyleri özel kılmak iyidir hergün tanga giyersen bazı özel günlere başka şeyler gerek
Atletik bir popoya sexilik katacağı kesin, yağlı popoda komik durur (bence).
hiç sanmam ama beyaz olmasyamış iyiymiş, mesela bordo, gece mavisi olurmuş
Rahat bir çamaşır değil, haliyle her gün giyilmemeli. Ama her giyildiğinde seksi olacağı kesin. Hele ki poposu böyle güzelse.
En tahrik olduğum renk beyaz ama tanga g-string jartiyer bana hiç çekici ve tahrik edici gelmiyor
Normal hayata kullanılmasını doğru bulmuyorum 😂 özel günler tabikide daha seksi görüntüsu var orası ayrı da bütün gün kullanamam ben
Hep giyinsin ama sürekli göstermesin. İşin icraat kısmında göreyim yeter.
Not: sıkça yapılan, görülen hemen her şey sıradanlaşır.
1 cazibesini yitirir
2 pek sağlıklı olmaz.
3 erkeklere sorarsan onlar 7/24 öyle görmek ister ki 🙂
Günlük pamuklu giymelisin bu tarz çamaşırlar maalesef vajinit ve kandidaza sebep olur
Bu soru çok alakasız mı olmuş bana mı öyle geliyor?
Bana öyle gelse sormazdım 😄 bilmem alakalı gibi ne dersin
Hayir hatta her gun baska giymek beni daha sa yukeltir
Nasıl sexiliği yokmuş gayet de Seksi çekici kışkırtıcı kalç anın arasına girnesi bile efsane bir görüntü
1 saat giysem mantar olurum
İsterse ipekten olsun oluyor
😂😂😂 yemin ederim en dürüst yorum
Gerçek bu
Hiç bir sexiliğide yok bence
popo görmek istiyorum beni göte boğum
Evet öyle brazillian daha seksi geliyor artık bana
Devamlı olunca sıradanlaşıyor
keyfin bilir de erkolar hoşlanır
Hayır aksine dahada çok motive ediyor
Ne alaka artik erkeklerde giyiyor
normal miş gibi gelir
Her zaman olması sıkar bence.
tam tersine baya yakınlaştırır
Hayır uazklaştırmaz ki
Sıradanlaşan ilgi çekici olmaz bence
Hayır. Ama tahriş ve zedelenme yapar. Önermem.
istediğini giysin kadınlar
Her gün kuru fasülye yenir mi ya 😂
Tanga bu şekilde mı hep
Hergün görmüyorsam sorun yok
Ara ara giyilmeli
Kim demiş ama fizik düzgün olmalı
Hayır
Bence hep seksi
Bişi olmazzz
Değişiklik şart.
Yoo gayet güzel nolcak
Çok monotonlaştırır