3 yıldır evliyim, çook severek evlendik ama sonu hüsran 🤣 2 ci çocuğuma hamileyim o kadar ilgisizki günüm nasıl geçiyor, kimlerle nerde oluyorum, ne yapıyorum asla haberi olmuyor, akşam geliyor telefonda oyun oynuyor, ama ablasıyla falan günü nasıl geçti neler yaptı herşeyi detallı konuşuyor ikisi, seks desen oda olmazsa daha iyi, böyle bir eşle ömür sürülür mü? boşanmayı düşünmüyorum ama böyle bir koca ihaneti hak etmiyor mu?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
m 7 ayEvet gerçekten ilgisiz nir eşle ömür geçmez çünkü her insan sevilmek ve ilgi görmek ister bu kadın veya erkek farketmez sen çiçeğe ilgi vermezsen ya solar ya başkası sular.
Bence eşkler arasında işte bu yüzden iletişim çok önemli bir şey aranızda yüksek ihtimalle kopukluklar olduguniçin bşr birinize zaman ayıramıyorsunuz.
Buda sizin bir birinize karşı soğumanıza sebep oluyor.03 Yorumla
Soran7 ayaynen öyle çok doğru söylediniz
Soran7 aybazılarə yazıyor neden çocuk yapıyordun vs ama hangi kadın mutsuz olmak için evlenir? bende böyle olacağını tabiiki düşünmemiştim
- 7 ay
Yani tabiki kimse mutsuz olmak için evlenmez ama mutsuz olduğu biri ilede çocuk yapmaz dimi anladığım kadarı ile sen libidosu yüksek birisin
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)7 ayEe böyle birinden acelen neydi de 3 senede ikinci çocugu yaptın
sekste tatmin olmayan sinirli ve agresif olur tahammül seviyesi düşer bu da bütün evliliği hatta bütün hayatı etkiler
İnsanı en çok üzen eşiyle Yaşanması muhtemel şeyleri yaşayamamaktir ve bu eksiklikler istemsizce de olsa dışarıda aramaya başlar insan bir süre sonra. Seninde o aşamaya gelmişsin ve düzelmiyorsa aldıktilmayi hak eder00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. İhaneti seçenekler arasına eklememek daha iyisi. Eğer ilişkide sorun görüyorsanız bunu eşinize söylemeniz gerekli. Zaten sizi seven ve size değer veren bir eş sizin düşüncelerinize önem verecektir. Eğer önem vermiyorsa size karşı sevgisi yok demektir. Bu da ilişkiyi bitirmenin en temel kanıtıdır.
04 Yorumla
Soran7 ayçok söyledim, asla anlamak istemiyoe ve sorunh bende görüyor, sorun ne? diyorum, cevap yok
Soran7 aybakmıyoruz bir birimizin telefonuna
Bencil bi kocan var belli ki. Bu şekilde sana değersiz ve önemsiz hissettiriyor. Aldatmayı normalleştirmiyorum ancak aldatan kadar aldatılanında pastada payı büyük. Sen bi insan olarak değer görmediğin gibi bi anne olarakda bi kadın olarakda bazı şeylerden noksan nereye kadar dayanabilirsin ki?
02 Yorumla
Soran7 ayartık dayanamıyorum ve herkes “ güzelsin, öylesin böylesin” derken onun yanında asla kendimi değerli görmüyorum, o olmayınca ise heryerde çok değerliyim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
36Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı.
7 ayBir kadının en çok ihtiyaç duyduğu şey ilgidir, lüks değil… 💔
Sevgi ilgiden beslenir, ilgisizlikte solar.
Sen sabretme, kendini unutturma. Çünkü ilgisiz eşle ömür değil, alışkanlık geçer. 🌙02 Yorumla
Soran7 ayaynen öyle, ilgi dilenmek jötü şey
- 7 ay
Peki ne yapmayı düşünüyorsun kafandaki plan nedir
- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
7 ayboşanmayı hak ediyor ama çocuklar var o kötü olmuş , o yüzden biraz mücadele vermen gerekebilir , konuşmayı denedinmi? ya da ona bu durumun böyle gitmeyeceği konuzunda bir yaptırımın..
04 Yorumla
Soran7 ayçok söyledem ama kafası varmıyor anlamaya
- 7 ay
başka bir yöntemi mutlaka vardır , önce mücadele ver, olmazsa artık başka çözüm yoluna git
Soran7 ay3 yıldır evliyim, 2 yıldır hayatım mücadeleyle, sevgi, ilgi dilenerek geçirdim, artık boşverdim ve hayatıma bakıyorum
- 7 ay
ozaman senin için doğrusu olmuş , 2 yıl iyi bir zaman , bence dorusunu sen daha iyi bilirsin ama dikkat et , aldatacaksan da
- Cinsel Yaşam konusunda 448 cevap paylaştı.
7 ayinan ilgiszlik herşeyin sebebi boşnmada olur aldatmada emin ol her zamn ladatan haksız değildir çiçeğe su vermezsen ölür derler
12 Yorumla
Soran7 ayaynen
- 7 ay
ben neler gördüm analtsam ooo
- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
7 aysuç senin canısı. hiçmi tanımadın bakmadın nasıl biri. sekste seni tatmin etmiyorsa boşanmalısın da çocuk niye ypatın hiçmi kafan çalışmadı.
03 Yorumla
Soran7 ayçok rahat fikir bildire biliyorsunuz kenardan
- 7 ay
ne istiyorsun haklısın zina et aldat hakkındrı gel ben skiyim seni mi diyelim? akıllı ol madem bu kadar mutsuzsun ver çocukları ona ayrıl.
Soran7 aysenin çocukların olunca başkasına verip ayrılırsın, sizin gibi hayat tecrübesi olmayanlar ne mantıkla yorum yapıyor?
- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
7 ayBahsettigin eşinden mi 2. Ye hamilesin, dediğin gibi kimlerle nerde oluyorum ilgilenmeyen diyen bir mantık mi
05 Yorumla
Soran7 ayevet 2 ci çocuğuma istemeyetek hamile kaldım ama kürtaj günah diye etmedim
- 7 ay
Doğru, güzel cana kıymak günah, peki ilgisiz kocadan nasıl hamile kalabiliyorsun onu anlamadim
Soran7 ayçünkü sadece kendi isteyince yaklaşıyor, böyle hamile kalınıyor, bunun için ilgiye gerek yok
- 7 ay
Sen kölelik yapıyorsun ozaman kadınlık değil, bu mantık ile
- 7 ay
Korunmak diye bir şey var bunu biliyormusun?
7 aySana öyle gelıyordur ya sen sırnaş onunla olgılen onun hoşuna gidecek sekılde giyinsene shov yap onaaaa bak bakalım ne oluyor
11 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. hem ilgisiz diyorsun hem seks yapıp cocuk yapıyorsun üstüne sence mantıklı mı
04 Yorumla
Soran7 ayilgisiz seks yapamaz mi?
- 7 ay
Yahu kadın ilgi görmediğin birinden neden çocuk yapıyorsun yazık değil mi çocuğa şimdi bosanirsan
Soran7 ay2 ci çocuğumuz istemsizce oldu, korunduğum halde yani
- 7 ay
Yazık o çocuğa cidden içine boşalmasına izin veriyorsan ne kadar korunursan korun her zaman risk var
- Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
7 ayDüzeltmeyi deneyin peki seks neden olmasın istiyorsun
04 Yorumla
Soran7 ayseksde de sorun onda
- 7 ay
Kısa mı sürüyor ne sorun var
Soran7 ay5 dk
- 7 ay
Süreyi uzatmayı deneyin
- Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı.
7 ayBoşanmayim kafana gore takilican zaten sende flörtu seviyon belliki :)
02 Yorumla
Soran7 ayçünkü 26 yaşındayım ve hayatımdaki erkek tarafından asla ilgi görmüyorum, normal durum mu sence ☺️
- 7 ay
Bir evli erkek olarak evdeki kadini ruhende bedenende tatmin edeceksin etmezssen basina geleceklerden kadin sorumlu degildir suç erkegindir benim mantigim bu önce evdekininher sekilde tatmin edeceksin bence hak ediyo ne yapiyosan burada çok özeline girmicem ama haklisin :)
Cinsel Yaşam konusunda 976 cevap paylaştı. Sonuna kadar haklısın. Ne yapsan yeridir yani hakediyor bu
07 Yorumla
Soran7 ayeee bencedr yani
Soran7 ayhayır
Soran7 ayevet bende sevgi ilgi istiyotiyorum
Gizli Üye(36-45)7 ayİki küçük çocukla uykunu zor alırsın bacı ne ilgisi ne seksi neden bahsediyon
11 Yorumla
Soran7 ayçocuklara bakıcı bakıyor
Gizli Üye(30-35)7 ayYazdıklarına bakarsak senin aklının kaydığı birileri var gibi zaten.
03 Yorumla
Soran7 ayşu an yok
Cevap sahibi7 ayNasıl birini arzularsin peki?
Cevap sahibi7 ayRuhuna hitap edecek, dişiliğini uyandıracak birini isteyeceğin kesin de..
7 aynerede yaşıyosunuz
11 Yorumla
Soran7 ayyurt dışı, neden
Kimse ihaneti hak etmez.
14 Yorumla
Soran7 aypeki böyle bir ilişkiyi hakeder mi?
Soran7 ayçocuklara ondan iyi babalık yapabilecek birini bulmak zor
Bi hayal ettimde ne zor ya
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
7 ayTamam da evlilik budur. Bu ne gereksiz şikayet.
04 Yorumla
Soran7 ayneden evlilik bu olsun?
- 7 ay
Çünkü evlilik budur. Başka ne olacaktı
Soran7 ayseninde kafan böyleyse yandın
- 7 ay
Benlik bir şey yok. Asıl yanan sensin
7 ayİhaneti kimse hak etmez yapamıyorsan ayrıl
10 Yorumla
7 ayBaya dertlisin anlatmak ister misin
11 Yorumla- 7 ay
burada misin
Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. günaha zorlar gibi evet
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)7 aySonuna kadar ediyor ama çok dikkatli olmalısın
00 Yorumla
7 ayEee ne yapmayı düşünüyorsun
00 Yorumla
7 ayOoo oyun oynamak nedir ya çocukmu
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)7 ayAldatmaya gönlün var gibi olsa ruhu duymaz
14 Yorumla
Soran7 ayzaten ruhu asla duymaz kii
Cevap sahibi7 ayAldat o zaman yaş kaç ki
Soran7 ayben 26 o 34
Cevap sahibi7 ayOoo kalkmiyodur üzüldüm
Gizli Üye(30-35)7 ayKimse aldatılmayı hak etmez
04 Yorumla
Soran7 ayböyle biri neyi hak eder?
Cevap sahibi7 ayOnun sana yaptıgı gibi ilgili davranma soğuk yap sen annesin çocukların var hangi cocuk annesinin orp olmasını İster
Soran7 ayorp olmayı kastetmiyorum ama hayatıma sadece bana değer veren bir kişi almak neden orp luk olsun?
Cevap sahibi7 ayBosanınca alırsın evliyken yaparsan orp demek bile masum kalır yanında
Gizli Üye(30-35)7 ayawınıza dur deyin çocukların sucu ne
01 Yorumla
Soran7 ayçocuk ne alaka?
Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Değmez aldatma yazık😀
16 Yorumla
Soran7 ayneden
Soran7 aykonuşyuyorum ama sorun sende diyor, sorun ne diyorum susuyor😂
Soran7 ayilgisizlik herşeyin başında duruyor
Gizli Üye(30-35)7 aybir şey soracağım buradaysan
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Detaylı düşünmek lazım
00 YorumlaBu nasıl evlilik böyle..
Üzücü16 Yorumla
Soran7 ayişte kimseye böyle evlilik arzulamam
Soran7 ayonu bir evde abim gibi hissediyorum inanırmısın 😅
Soran7 ayboşanmayı düşünmüyorum çünkü çocuklarını seviyor ondan çok kimse sevemez onları
7 ayAzdırmıyormu seni
10 Yorumla
7 ayÜzücü bir şey peki bir şey yapıyor musun bu konuda
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 9,1b cevap paylaştı.
7 ayÇok sıkıntı
00 Yorumla Birlikteliğiniz az mı
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 359 cevap paylaştı.
7 ayİlgili eş nasıl oluyor
00 Yorumla Evet ediyor yaş kac
00 Yorumla
7 ayHerseyi hak ediyor öküz bu
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)7 ayBaşkasıyla sevişebildin mi hiç
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)7 aySeks yapmıyor muu
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)7 ayOpsuelimi
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Önüne gelene vererek
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 436 cevap paylaştı.
7 ayYaşlar kaç
01 Yorumla
Soran7 ay26 ben 34 o
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası