Sizce 24 yaşındaki bir kızın bakire olması artık kezbanlık olarak mı görülüyor? erkekler bunu duyduğunda neden inanmak istemiyor ve şaşırıyorlar? ben mi geri kafalıyım yoksa erkekler mi çok geniş. bir kusurumuz varmış gibi görülüyor ve bu durum çok can sıkıcı. Bu tür tepki vermeyen erkekler de var ama tepki veren erkek çokluğu onları siliyor.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
m 7 ayNeden kesbanlık olsun bşr kadının kendisini koruması ve kullandırmaması sence kötü bşr şeymi ayrıca o şaşırıyormuş gibi yapan erkeklerin bacısı her gün farklı erkeklerlemi yatıyor anlamadım size bu denli yaklaşan erkekler sizleri kullanmaya çalışıyordur sanki kotu bir şeymiş gibi lanse edip ilişkş yaşamayı teklif ederler.
30 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı.
7 ayKesinlikle kezbanlık değil.
Aksine, herkesin kendi tercihi ve zamanı var.
Bazısı yaşar, bazısı bekler — kimse kimseyi bu yüzden yargılayamaz.
Erkeklerin şaşırması toplumun yozlaşmış bakışından kaynaklı sadece.
Temizlik bedenle değil, niyetle ölçülür. 🌿10 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Yani bir tercih meselesi ama ben mesala bakire biri ile ya da hiç sevismemis biri ile yapamam çünkü öpmek istesem sevişmek istesem karsi taraf istemiyor ve bu saygısızlık olur ona
12 Yorumla
Soran7 aysevişmelerim oldu ama ileriye gitmek istemedim ten uyumu hiç kimseden alamadım ve artık yaşım 24 oldu evlilik düşünüyorum kocamı beklerim.
- 7 ay
İşte bazıları sevişmeye de karşı ne bilim ya çok böyle bıçak sırtı bir konu aslında... yani evet oral ile ya da oksayadak birbirini boşaltan çiftler daha mutlu seks yapmssa da evlenene kadar idare edilir ama hiç biri yoksa buna sexthing de dahil ben istemem
Gizli Üye(25-29)7 ayAlakası yok, kendini korumanın temiz kalmanın kezbanlıkla ne ilgisi var aksine çok güzel çok kıymetli bir şey bu devirde böyle olmak kendinizi eşinize saklayın kızlar lütfen
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
20Cevap
4 ayBakire olmak ya da olmamak bir kusur değildir organ sana ait zar denilen fakat asla bakireliğini belli etmek için var olmayan şey de sana aittir bak tıp ile din arasında çok fazla fark var toplum tıpa göre değil dine göre hareket ediyor sen dine tıptan daha bağlıysan ve libidona hakim olup kimseyle cinsel bir ilişki yaşamadıysan buna herkes saygı göstermek zorun da ki yapan kızlara o zarına zarar verdiren kızlara da saygı duyulmak zorundayız zorundalar sizin bedeniniz sizin kararınız eleştiriye her zaman kapalıdır bedenlerimiz
00 YorumlaBende aynı tepkileri alıyorum yanlış yapan bizmişiz gibi konuşuyorlar birde sen doğru bildiğin yoldasın milletin dediğini umursama
12 Yorumla- 4 ay
Yapana da saygı sonsuz yapmayana da ben yaptım bunu gizlemek gibi durumum yok utanmıyorum beden benim bedenim afedersin meslek haline getirip önüme gelenin koynuna girmiyorum
- 4 ay
Herkes kendi yolunda ilerlemeli ve iradeniz kimseyi kezban yapamaz sonuçta günahı da sevabı da Allah ile bizim aramızda beden değil ruh ilelebettir
7 ayİnanmıyorlar kişi kendinden bilir işi hesabı birde gördükleri kızlar yüzünden
10 YorumlaGayet normal boş ver sen inanmayanı temiz kal
10 Yorumla
7 ayniye kezbanlık olsun ki kendi fikri bakire kalmak saygı duymak lazım.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)7 ayBakire olmak kezbanlık değil tercih meselesi, belki de bunu yapmak isteyecek birine denk gelmedin, takma kafana
10 Yorumla24 yaşına kadar bakire kaldıysan sen başka bir seviyesin
12 Yorumla
Soran7 ayneden mesela ne açıdan?
Gizli Üye(18-24)7 ayO anlamda beklentisi olan erkeklerin tepkisi oluyor genelde
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)7 ayHiçte bile onlar konuşurlar konuşurlar giderler temiz kız ararlar evlenmek için
12 Yorumla
Cevap sahibi7 ayGeneli öyle ya
7 ayEn büyük cinsel fantezim bakire bi kızın kadın olması için ona yardımcı olmak onu kelebek yapmak uçmayı öğretmek 🐛🦋
10 YorumlaToplum basık olduğundan gençler geniş oldu yeni durum bu şekilde
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 300 cevap paylaştı.
7 ayNormal yapmamış olabilir
11 Yorumla- 7 ay
Yapmak zorunda değil
Cinsel Yaşam konusunda 787 cevap paylaştı. Sen doğru olanı yapıyorsun
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Yoo
30 yaşında ve bakire kız arkadaşım olmuştu10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 757 cevap paylaştı.
7 ayhayir kimseyi ilgilendirmeZ
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)7 ayboş ver salla hepsinin hayattaki tek amacı cinsellik
10 Yorumla
7 ayBiz geri kafalı isek de iyi ki de oyleyiz
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)7 ayTen uyumu çok önemli o kişiyle yaşa bunu
11 Yorumla
Cevap sahibi7 ayHiç bir şeyler yaşadın mı
Gizli Üye(36-45)7 ayKezbanlık değil namusluluk o
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
7 ayKesinlikle alakası yok
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 419 cevap paylaştı.
7 aydeğildir
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
7 ayHayir
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)7 aySaçma bir düşünce
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)7 ayne alaka
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
7 ayhayır
00 Yorumla
7 ayAma ne güzel işte
11 Yorumla- 7 ay
Keşke bana denk gelse
7 ayHayir
10 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi