Önce zihnini değil, merakını ele geçir. Bakışlarınla çek, ilgini azar azar göster. Bir anda değil, doz doz yaklaş ki seni çözmek için delirsin. Unutma; erkeği bağlayan şey “dokunamadığı gizem”dir. 🔥
Ya biraz Cilvelen telefonda yanında elletecek gibi yap elletme yeter dilediğin erkeği alırsın. Zaten birlikte olduğu varsa vermen lazım başka türlü zor.
Aşağıda birisi "Hiçbirsey yapmayarak, zaten gönlü olsa belli ederdi kendisi" diye yorum atmış onu sakın dinleme demek istedim. Herkes ilgiye ihtiyaç duyar, biraz ilgi ver. Belkide sevgilin ya da konuştuğun biri varsa onu duyduğu için araya mesafe koymuş olabilir.
Kişi kendinden bilir işi gerçekten ilgi isteseydi bunun güzel bir şey olduğunu bilir bana da gösterirdi ben de ona karşılığını verirdim fakat o da bana ilgi göstermiyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Önce zihnini değil, merakını ele geçir.
Bakışlarınla çek, ilgini azar azar göster.
Bir anda değil, doz doz yaklaş ki seni çözmek için delirsin.
Unutma; erkeği bağlayan şey “dokunamadığı gizem”dir. 🔥
adım at erkekler cesaretli kızlara çok bağlanır ama erkek de oe olmayacak
Hiçbirsey yapmayarak, zaten gönlü olsa belli ederdi kendisi
Büyüde yapsan sen vurdurduktan sonra o sana bağlı kalmaz,,, herşeyden önce sakın vurdurma diyorum sana
Neden peki bunun asıl sebebi ne
Sonra vermeyince de başkasına gidiyorlar ama
Ben yaptığımdan değil de genel olarak böyle gibi
Aynen genel olarak öyle,, sana aşıksa birazda delikanlıysa o kendisi sana bağlanırsa bağlanır diğer türlü senin yapabileceğin bir şey yok
Basit 2 cilvele göster elletme yeterli o gelir zaten
Ben elletmedim de bayağı konuştuk bu konuları telefonda. Öyle sayılıyor mu gerçekte hiçbir şey olmadı ama
Ya biraz Cilvelen telefonda yanında elletecek gibi yap elletme yeter dilediğin erkeği alırsın. Zaten birlikte olduğu varsa vermen lazım başka türlü zor.
Zaten birlikte olduğu varsa mı yok öyle biri
Yorumlarsa biri cinsellik yaşama basit olursun semiş
Hemen değil ayarına getirdikten sonra
İlgi vererek. Eğer mesafe koyarsan oda mesafe koyar. Erkek gururu diye bişey var
Ben ilgi verdikçe o kaçıyor ayrıca nasıl ilgi vereyim asıl önce benim ilgi görmem lazım
Daha önce büyük ihtimal kalbi kırılmış. Seninde yanlış insan olabileceğinden korkuyor.
Sakın hiçbir şey yapmamak gibi bir hayata düşme. Soğur senden.
Ayrıca etrafınız kalabalık ise insanlardan çekiniyor olabilir.
Hiçbir şey yapmamak derke
Ne demek istedin
Aşağıda birisi "Hiçbirsey yapmayarak, zaten gönlü olsa belli ederdi kendisi" diye yorum atmış onu sakın dinleme demek istedim.
Herkes ilgiye ihtiyaç duyar, biraz ilgi ver. Belkide sevgilin ya da konuştuğun biri varsa onu duyduğu için araya mesafe koymuş olabilir.
Kişi kendinden bilir işi gerçekten ilgi isteseydi bunun güzel bir şey olduğunu bilir bana da gösterirdi ben de ona karşılığını verirdim fakat o da bana ilgi göstermiyor
Anladım. Ne iş yapiyorsun? Onunla ilgili bir tavsiye verebilirim
Cinsellik yaparsan basit olursun
Aksine daha çok bağlanmıyorlar mı ya
Sadece 1 2 ay sonra geç cevap vermeler umursamadan davranmak bunları görünce anlarsın
Uzun zamandır konuşmuyoruz bu konuları ama şu an öyle evet
Ama konuşuyorduk tabi telefonda bayağı peki benim ne yapmam gerekiyor şu an
Arada cinsellik yoksa sende aynısını yap
Ama cinsellik varsa tek seferde kestir at gitsin
İple bağlayabilirsin.
Bu isteyince olan bir şey olsa herkes mutlu olurdu
Gönlü varsa olur yoksa zorlama
Severek ve ona iyi şeyler yapıp kendini sevdirerek
Ben kızlara öyle yapıyorum
Sevişince bağlanır
Pek sanmıyorum
Denemekten kaybedeceğin bişey var mı
Zaten yaptım çünkü bunu ama olmadı gerçekte sevişmesem de mesajlaştım
Peki seni beğeniyor mu?
Beğendiğini de düşünüyorum yoksa 2 yıl görüşmezdik ama son zamanlarda aramızda bir soğukluk var ve cinsellik konuşmak istiyorum fakat o istemiyor
Sanaldan sıkılmıştır mastırbasyon yap
Belliki o yüzden ama beni istemesini istiyorum ya ve o istemiyor konuşmayı
Bekle darlama muhtemelen reelde biri var ya da onun daha çok istediği şeyleri yapan biri var engelle geç illaki gelecek
ya da gel reel görüşelim de
Şarlamamaya çalışıyorum ben de çünkü darladıkça daha kötü oluyor
Reelde biri olsa bana söylerdi ben artık biriyle görüşüyorum diye
Peki
Git konus
Kalcanınsallasan yeter
poponu kullan
Yaş kaç senin boy kilo ten rengin ne
instadam ekle
kolaybu
Verince olur
Cinsellik olursa basit olursun diyorlar