Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Hayır erkeklerin evlenmesi için sadece seksi olmak yeterli değildir evlilik, cinsellikten çok daha fazlasını içerir sağlıklı bir evlilikte duygusal bağ, güven, saygı, uyum ve ortak değerler çok önemlidir cinsellik elbette ilişkideki çekiciliği ve yakınlığı destekler ama tek başına evlilik kararı vermek için yeterli değildir insanlar genellikle partnerlerini hem duygusal hem de zihinsel olarak tatmin edici bulduklarında evlenmeyi düşünürler ayrıca evlilik sorumluluk, uyum ve uzun vadeli bağlılık gerektirir sadece fiziksel çekiciliğe dayalı ilişkiler genellikle sürdürülebilir olmaz bu yüzden bir erkeğin evlenmesi için seksi olmak tek başına yeterli bir kriter değildir.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
8 aySeksi olmak elbette çok büyük bir etki ama gerçek bir kadın olmak, akıllı ve sadık olmak, ahlaklı ve dürüst olmak, konuşan dinleyen, paylaşan bir kadın olmak, güzel yemek pişirmek, kadının yapmasının daha hoş olduğu ev işlerini yweterince yapabiliyor olmak, erkeğine sabırlı, saygılı ve itaatkar olmanızı ve ölçü, sınır, adap, edep biliyor olmanızı da değerlendiriyoruz, hanfendi...
02 Yorumla
Soran8 ayNe kaldı?
- 8 ay
Seeennn!
- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
m 8 ayHayır alakası yok ben kendş adıma konuşayım ben anlaştığım ve beraber konuşunca zevk aldığım biri ile evlenmek isterim lebetteki şimdi cinsellikmınemsiz falan diyemem tabiki önemli aka ben şuna inanıyorum çiftler eğer yeteri kadar konuşurlarsa ve bşr birlerine fantezilerini isteklerini söylerlerse bence daha iyi olabilir.
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı.
8 aySeksi olmak dikkat çeker ama evlilikte tutmaz.
Erkek gözle beğenir ama kalple bağ kurar.
Birini büyüleyen fizik değil, huzurudur.
Kıvılcımı cinsellik yakar, ama yuvayı karakter korur. 🔥🤍10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
8 ayMal erkekse eğer sadece buna bakar önce anne olma karakteri vasfı var mı diye de bakmak lazım
10 Yorumla
8 ayEvlilik icin sadece seksilik arayan erkek komiktir. Evlilik icin uyum, anlasabilme, guven ve daha bir cok sey gerekli
111 Yorumla
Soran8 ayAma erkeklerin çoğu böyle özelliklede Türkiye’de güzellik bile değil seksilik arıyorlar
- 8 ay
Kaci seksk buldugu kadinla evleniyor
- 8 ay
Seksi*
Soran8 ayHepsi
- 8 ay
Bence olay tam tersi ama kendin bilirsin🙂
Soran8 ayGördüklerim seni yalanlıyor
- 8 ay
Sadece seksi oldukları için olduğuna emin misin? Ruhen de birbirleriyle iyi vakit geçirmiyorlar mı, birbirlerine karşı sevgi bağı olmadığını mı düşünüyorsun?
Soran8 aySeksi oldukları için
- 8 ay
Eger sirf seksk oldukları icin evlenselerdi eskortlarla evlenirlerdi.
Albenisi olmasi elbette bazilarina gore cazip gelsede. Sadece onunla kurtarmaz. Mesela sen sirf cok yakisikli diye birisiyle evlenir misin?
Soran8 aySende biliyorsun karşına seksi sana iş atan evlenmek isteyen kadın çıksa beklemez evlenirsin
- 8 ay
Eger yeterli oldugunu dusunseydim coktan evlenirdim. Anlaşamadığım , sevgi saygi gormedigim birisiyle sirf seksi diye evlenirsem o evlikik pek uzun surmez
saçma bir düşünce, erkeklerin evlenmek için aklınıza bile gelmeyen kriterleri vardır.
17 Yorumla
Soran8 aySanmam seksi olduktan sonra köle olurlar
Soran8 ayÖyle abicim öyle gayette köle oluyorlar böyle çok gördüm evlenip kocasını köpek eden seksi kadını
- 8 ay
Olmaz ya
Soran8 ay@Poyrazefe2531 oluyor sen bile öyle kadını görsen olursun
- 8 ay
Olmam ben çok gördm
Soran8 ay@Poyrazefe2531 sana bakmamışlardır cilve yapsa evlenirsin
- Cinsel Yaşam konusunda 374 cevap paylaştı.
8 ayEvlenilecek insan vardır bir de eglenilecek ya hani..
Tek kriterin buysa sinifta kalırsın01 Yorumla
Soran8 ayBen kendimden mi bahsetmişim?
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
8 ayOnu yapanlar kadına her zaman cinsel obje olarak görüp çalışmasını başarılı olmasını hazmedemeyenler
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 787 cevap paylaştı. Erkekler Aslında çok kolaydır yemek verSeks yap Bir de televizyonun kumandasını ver yeter
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)8 ayİlk başta dış görünüş etkili olur ama sonrasında sadece seksilik yetmez
02 Yorumla
Soran8 ayNeden
Cevap sahibi8 aySonuçta tüm hayatın birlikte geçecek sadece seksilik yetmiyor anlaşabilmek, sevgi sadakat vs gibi şeyler de gerekli yoksa birbirinize belli bir süre sonra doyup monotonlaşır
Gizli Üye(25-29)8 ayO erkekten erkege degisir ben bana denk biri olsun istiyorum
00 Yorumla
8 ayKriterlerden biri olabilir ama her şey değil
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 825 cevap paylaştı.
8 ayYani yapın düzgün olsun yeter benve
10 Yorumla İlk ona bakıyorlar
21 Yorumla- 8 ay
Ben bakmiyom
Gizli Üye(36-45)8 ayAhlak önemli , edep haya , kalenderlik
10 Yorumla
8 ayhayır seksilik sadece yataklık için geçerli
19 Yorumla
Soran8 ayFakat erkekler sadece yatağı düşünüyor evlilikte
- 8 ay
çok kötü yanılıyorsun
Soran8 ayMaalesef hemcinslerinin %98i böyle
- 8 ay
evlilik ve eğlenceyi karıştırıyor olabilirsin
Soran8 ayGözlerime mi inanayım senin erkekleri yermene mi
- 8 ay
erkekleri savunuyorum evlilik basit bir şey değil ki seks basit bir şey kolay ulaşılabilir fiziğe felan bakıyoruz evet ama bu tek kıstas değil
Soran8 ayErkek için evlilik %80 cinselliktir bunun için kadının seksiliğine bakılır
- 8 ay
80 biraz fazla olmuş sanki
Soran8 ayHemcinslerin bunu diyor sende başka yerde öyle dersin
8 ayZeki ve Seksi bide yüksek libidosu olsn yeter
111 Yorumla
Soran8 aySadece biri var bende
- 8 ay
Hangisi
Soran8 ayZeka
- 8 ay
Seksi isen libidolu ol ve bide belli et yani yoksa pasif kadın sevilmez
Soran8 ayEdemem kardeşim ben böyleyim ve umrumda da değil kimsenin yatak objesi olamam
- 8 ay
E nasl olacak peki boyle
Soran8 ayBiriyle olmayı düşünmüyorum benim için gezip tozmak daha güzel ve eğlenceli bedenimi mahvedemem
- 8 ay
Nedenini mahvedecek biriyle olma sende
- 8 ay
Dertleşelmmi
Soran8 ayBir erkeğe bedenini sunarsan mahvolursun
- 8 ay
Nedenki
Önce görsel sonra ahlaki
116 Yorumla
Soran8 aySeksi olduktan sonra ahlaksızda olsa erkekler tolere ediyor
Soran8 ayHiç sanmam devamlı veren seksi biri bıktırmax
Soran8 aySoru ben değilim
Soran8 ayNope
Soran8 ayMuhtemelen bunlar senin travmaların
Soran8 ayGözlemlerime dayanarak erkekler seksi kadınların kölesi olur ve evlenir sende böylesin ama içten içe kabullenmek zor geliyor ahlaksızlık olarak görür ama ağzının suyunu akıtırsın kuruntu yapma
Soran8 ayÖyle bir yaşatır ki sen seksi kadın görmemişsin
Soran8 ayGit bul ara
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
8 ayKafa yapısı
10 Yorumla Değil
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Evet seksilik
10 Yorumlagüven lazım
10 YorumlaNeye baksınlar?
02 Yorumla
Soran8 ayEdebe ahlaka karaktere
8 ayYanlış tercih
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği